מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
בנוסף לכרטיס המסך, יחובר כרטיס טלוויזיה ללוח האם, כנראה לחיבור PCI רגיל.. בנוגע ללוח MSI H77MA-G43, כרטיס הטלוויזיה יוכל להתחבר לאפיק PCI-E השני? במידה ולא, מה בנוגע ללוח GIGABYTE H77M-D3H? תודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
לפי Everst ה System Memory שלי הוא 512 MB DDR SDRAM המחשב שלי נתקע לא מעט /= מה לעשות? להוסיף עוד זיכרון או לקנות זיכרון יותר טוב? או אולי בכלל עדיף לי להחליף מעבד? יש לי פנטיום 4 2666 MHz (לפי מה שהבנתי הבעייה היא בד"כ בזיכרון =/) למקרה שיש קשר ללוח אם (לא מבין בזה P: ) Motherboard Properties: Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 426…
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא הבנתי יאך המעבד הזה עובד מישהו יוכל להסביר בקצרה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה ייעוץ לגבי שדרוג המעבד. אני רואה יותר יותר משחקים כבדים, ואני חושב שאני צריך לתחזק טיפל'ה את מה שיש לי עכשיו. לא שאני גיימר כבד, אבל חובב משחקים ממוצע. יש לי את המערכת הבאה(קצת מיושנת אני יודע): מעבד AMD Athlon 64 3200+ 939 (מעדיף כמובן לא להחליף את כל העולם, שישאר הסוקט 939) לוח אם- Gigabyte GA K8N Pro-SLI זכרונות SuperTalent 512X2 DDR400 CL 2.5 כרטיס מסך GigaByte nVIDIA 6600 256MB 400MHz האם אפשר לשפר משהו, שיתן מענה סביר+ למשחקים שיוצאים היום? אני מניח שמעבד כפול ליבה זה דבר ראשון, והייתי רוצה להעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
?IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? של ABIT Model IS7-E CPU Intel Pentium 4 with 800/533/400 MHz FSB Hyper-Threading Technology Chipset Intel 865PE / ICH5 Memory Supports 4 DIMM Single/Dual Channel DDR 400 memory (Max. 4GB) Slots AGP 8X/4X (0.8V/1.5V) Audio 6-Channel AC 97 CODEC on board Professional digital audio interface supports S/P DIF optical In / Out Internal I/O Connectors 1 x AGP, 5 x PCI slots 1 x IrDA 1 x Floppy Port supports up to 2.88MB 2 x Ultra DMA 33/66/100 Connectors 4 x Serial ATA 150 Connectors (2 x Optional) 2 x USB 2.0 headers, 2 x IEEE 1394a header (Optional) 1 x CD-IN, 1 x AUX-IN Back Panel I/O 1 x PS/2 Keyboard, 1 x PS/2 mouse…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אחרי כחודשיים שבהם רק נייד אחד מבית HP היה זמין בשוק עם מעבדי הדור החדש הניידים של AMD - המבחר עומד להשתדרג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל תודה למי שיעזור. הנה השאלה- אני חסכתי למחשב חדש, אני מוכן להשקיע בערך 6000 ש"ח, אולי גם יותר. אבל אני רוצה לחכות שיתחלפו הטכנולוגיות.. 4 ליבות כבר יש במחיר סביר, וגם DX10, השאלה היא מתי זכרונות DDR3 יכנסו, וימכרו במחירים סבירים? כן, אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק, אבל אני רוצה הערכה ממי שמבין בזה.. ואני מוכן לחכות עם קנית המחשב שנה, אם עד אז זה יקרה, (כי אם אני אקנה מחשב עכשיו, ואעשה שדרוג בעתיד לזכרונות DDR3 אני אצטרך להחליף גם את הלוח אם :-\)
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה זה יותר קרוב ממה שנדמה .... https://www.tgspot.co.il/is-intel-s-first-cannonlake-cpu-is-around-the-corner/amp/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת חקר פגיעות ישראלית צעירה עלתה לכותרות בכל רחבי העולם עם חשיפה פתאומית של 13 סוגי פרצות המשפיעות על כלל מעבדי ה-Zen המודרניים לכתבה
-
- 35 תגובות
- 5.6k צפיות
- 5 followers
-
-
אם יש סיבה אשמח לשמוע אילו מהזכרונות האלו עדיפים ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10289 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10384 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10448 ואם שווה להוסיף כ200 ש"ח עבור זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9993
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
AMD מבהירה כי המתנה לדגם האולטימטיבי בדור החדש שלה עשויה להיות מיותרת ואף מאכזבת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט על לוח אם לפי הדרישות הנ"ל,לא מעדיין אותי תמיכה בcore duo וכדו... בoc אני לא מתכוון לשבור שיאים...רק לתת תמורה טובה למחיר המעבד... יש הצעה של abit NI8 ב470 שח ושל ASUS PLD2-VMSE באותו המחיר...או אם יש הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת בבקשה שלושה הבדלים בין זכרון ה- Ram לזכרון ה- Rom? נתנו לי את זה כשאלה במכללה, תודה. ועוד שאלה אם תוכלו לעזור, מהו bit ומהו byte? תודה רבה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 35.5k צפיות
-
-
אני כרגע עם 16GB (ראו תמונה). מעוניין בשני סטיקים של 16GB. אשמח אם תוכלו להמליץ מה לקנות ולזרוק פה לינקים אם נתקלתם במבצעים כלשהם במסגרת הסייבר מאנדי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תגידו זכרונות של geil הם טובים ?.. זאת חברה טובה ?.. כי אני אישית לא מכיר את החברה הזו ... תגידו, אם יש לי כבר שתי זכרונות של 512 כל אחד עם הספק של 4-5-4-15 ואני מתכוון להוסיף עוד שתי כרטיסים של 512 כל אחד וההספק שלהם הוא 4-4-4-15 זה לא יגרום לבעיות ?.. איזה הספק מבין שני אלה תכתבתי הוא טוב יותר ?.. אהה ושכחתי להגיד ששתי הזכרונות הם של 667 מגה הרץ ... ?תודה מראש,?משה[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 19:24:50 אני גולש באתר דרך הפלאפון (נדפק לי המחשב) ככה שאני מצטער שאני מגיב ופשוט לא עורך את ההודעה שלי כי אני לא יכול ... תסתלו במפרט המחשב שלי שמתחת לכינוי איזה לוח אם יש לי כדי שתוכלו לענות לי על השאלות ...
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הלוח אם הבא : 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ?GIGABYTE? מחירו כ- 580 ש"ח רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים ועבודות מחשב כגון אופיס וכדומה ...... מצורפת תמונה... תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חשוב לציין שלא משנה באיזה לוח אבחר אני משתמש בכרטיס מסך חיצוני שיותר טוב מ ה IGP של אינטל במעבד 2600K שיש לי. 1. יש את הלוח DP67BG שהוא לוח מעולה לפי כל האתרים מכיל גופי קירור טובים 'מעגלי מתח יציבים ופיצ'רים כמו תצוגת LCD לתקלות ועוד 2. לוח DZ68DB צ'יפסט חדש ודווקא יוצא לי שהוא יותר זול ב 150 ש"ח אבל הוא ממש פשוט במראה אין גופי קירור בלוח עצמו ואני לא מוצא ביקורות עליו. מה שידוע לי שZ68 מכיל אפשרות לעבוד בו זמנית עם שני כרטיסי מסך ללא כיבוי והדלקה של מחשב האם זה נכון?(הכוונה האם אני יכול לעבוד עם כרטיס מסך מובנה ואם אני מריץ משחק לשנות בתוך חלונות לכרטיס החיצוני?) מבחינת ביצועים במשחקים הבנתי ששתי הצ'יפסטים זהים, זה נכון? אודה לעזרתכם בסוגיה.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-