מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי 2 גיגה ראם כשאחד הסטיקים הוא של twinmos והשני של Kingston . שניהם CL4 ו800 HZ עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של ראם .. השאלה היא האם יהיו בעיות בתאימות או משו של הזכרונות? .... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לפי מה אני יכול לדעת כמה ליבות יש לי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתהליכי הרכבת מחשב והייתי מעוניין בחוות דעתכם לגבי קניית הזיכרון. שאלה ראשונה היא כיצד הייתם מדרגים את החברות הנ"ל מבחינת ביצועים (לא מבחינת אחריות וכאלה...), מי עדיף? שאלה שניה, האם להשקיע בזכרונות 800MHZ או במידה ואני לא מתכוון להתעסק עם OC אפשר ללכת גם על ה-667MHZ (בהתחשב שאני בונה על מחשב שיספק אותי לתקופה ממושכת ואני לא מתכוון לשדרג כל יומיים...). חלק מהאנשים אומרים לי ללכת על ה-800 ושבכל מקרה הוא עדיף וחלק אומרים לי שחבל על הכסף אם לא מדובר ב-OC ושה-667 מספיק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם זכרון DDR3 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק ב DDR2?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם השארת מעבד סטוק רגיל של אינטל למעבד הנ"ל מעבד תוצרת INTEL דגם CORE2 QUAD Q6600 8MB בתדירות 2.40 ג''יגה הרץ לבס 1066 לתושבת 775 יכול להוות סיכון למעבד עקב התחממות ופעילות של המעבד בטמפרטורה גבוהה...? או שכדאי להחליף קירור ? תודה לעונים, דודי.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח של biostar (קישור ללוח)http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95 הרכבתי ללוח מעבד של pentium® 4.דגם 631 תושבת 775 .וזכרון של kingston ddr2-667 . השאלה שלי היא האם למרות שהלוח אם תומך DDR2 400/533 MHz האם זה בסדר ,כי כשאני מדליק את המחשב הוא קופא למשך שלוש דקות- או שיתכן שהלוח אם לא תומך במעבד . קישור ללוח אם http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ובסכום דיי גדול (בערך 6-7K) הבנתי שאמורים לצאת מעבדים חדשים לאינטל ממש בקרוב רציתי לדעת אם יודעים מתי הם יגיעו לארץ ואם בכלל שווה לחכות בגלל נפילת מחירים של המעבדים הישנים או פשוט עדיף ללכת על משהו חדש יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם למחשב שלי יש לוח אם מסוג: Gigabyte GA-K8NF-9 האם אני יכול לשים עליו זכרונות של ddr2 (או רק ddr1)?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות הקור העז ששורר בירושלים כשאנחנו מדלקיים בבית יותר מדי מכשירי חשמל יש הפסקת חשמל יזומה , אנחנו צריכים להרים איזה מתג והחשמל חוזר. בקיצור כהחשמל קורס איתו גם המשחב מתכבה. רציית לדעת האם יש לכך השפעות על הדסיק הקשיח בפרט, ועל המחשב בכלל? אם כן כיצד אוכל לאמוד את מידת הנזק?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שרושמים מעבד AMD 4200+ TRAY מה זה אומר ה tray הזה? כי קנינו מעבד והמוכר אמר שיש לו רק גירסאת tray ואני רואה בקופסא שזה עם מאוורר. :\ אז מה זה בעצם?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
+ ה1000ghz זכרון וירטואלי? כי אני חושב לעבור לויסטה במיוחד בשביל לעבוד עם 6 ג'יגה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט בקרוב אחרי הפירמוט מה אני אמור להתקין כדי שהמעבד יעבוד טוב איזה תוכנות בכלל צריך להתקין כשיש לך AMD 4000X2
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אמ מסוג GA-G31M-S2L האם הוא תומך במעבדים החדשים של אינטל E8400 וכדומה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום, שאלה טכנית קצרה בנוגע למעבדים. לחבר שלי יש מעבד פנטיום ישן בסוקט 478. הוא ניסה להסיר את צלעות הקירור והמעבד קפץ איתם ישר החוצה. שהוא בא לחבר את המעבד מחדש הוא הרים את הידית, הכניס את המעבד והוריד את הידית אבל המחשב לא נדלק והמעבד יוצא בקלות. האם מעבד בסוקט 478 שיוצא בקלות יושב טוב? זה אמור לקרות ככה או שאולי הוא לא חיבר טוב / משהו נדפק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם: gygabyte k8nspro s-754, gbl, f/fire זיכרונות: יש לי 2 ג'יגה (2 של 1) ddr2 400 כרטיס מסך: Redeon 9800 pro מעבד: AMD ATHLON 64 3000 הלוח אם התקלקל... ואני צריך להחליף אותו אבל הוא ממש ישן ולא מצאתי מקום לקנות אותו.. בכל מקרה זה ממש זול, אז רציתי לדעת אם יש לוח אם שיתאים למפרט ויהיה יותר טוב? הרי במחירים האלה אפשר להשקיע עוד טיפה לשיפור משמעותי.. אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש ככה שרק זה מה שאני מתכנן להחליף- ואם מישהו ימליץ לי לקנות גם מעבד איתו בלא הרבה כסף שייתן שיפור גדול ויתאים לכל שאר הרכיבים אני אוכל גם לקנות עם הלוח אם מעבד קצת יותר טוב.. אני חושב שכל השדרוג הזה לא צריך לעלות על 600 שקל.. ככה שזה בערך התקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עכשיו.. ועוד כשנה ככה להחליף כרטיס מסך למשהו אחר שיתמוך בDX11 אם יהיה או שיהיה לו תמיכה טובה יותר בDX10(כמו 9800 או הG100) לא משנה בקיצור יש מצב שלוח יגביל אותי..? אם כן אני יקנה את הX38..
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מעבד ב 2500 ש"ח בערך... אם אפשר לקבל המלצה בנושא - אני מעדיף INTEL, והאם ה Q6600 מספיק טוב? למרות שהוא עולה 1400, המחשב הוא במטרה למשחקים כבדים. *אם אפשר גם עזרה בMOTHERBOARD אני צריך mb שיתאים לדגמי הCPU extreme duo quad etc.. וגם שיתאים לכרטיס מסך טוב - ושיתאים לSLI. [לא חייב] אני לא כלכך מבין ב motherboards אשמח לקבל עזרה. תודה ;]
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לאר-דיסק שיש לי עכשיו הוא SATA האם אני יכול לשים SATA2 ? לזכרונות שיש לי עכשיו יש 1ג'יגה DDR איזה זכרונות כדי לי כי אני רוצה 2 גי'גה? ומקלדת שתוחה ויפה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-