מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מוכר מעבד שלי E6320 במהירות 1.8 GHZ אני לא יודע כמה לבקש עליו יש למישהוא הצעה כמהלבקש עליו תודה שרון
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המודולים החדשים של קורסייר http://www.theinquirer.net/?article=32276 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה כמו שאני אומר על GEIL שהGOLDEN DRAGON הם הכי איכותיים .
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
קחו למשל מעבד חדש מאוד כמו זה: [h=1]Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151[/h] עכשיו תקחו מעבד שיצא לפני כ8 שנים(המעבד הקודם שהיה לי) כמו האינטל Q6600 [h=1]ntel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB[/h]מבחינת נתונים יבשים, אני רואה שמדובר על כמעט אותם נתונים- למעבד החדש יש תדר של 2.7G לעומת 2.4 בישן. אותן כמות ליבות בשני המעבדים והזיכרון המטמון בישן אף גדול יותר מהחדש. מה זה אומר בעצם? שהטכנולוגיה בגלל חוסר התחרות כמעט ולא התקדמה בתחום הזה? האם יש דברים מעבר לנתונים היבשים שהצגתי, שגורמים למעבד החדש יותר להיות טוב בהרבה מהישן?
-
- 49 תגובות
- 89.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מזמין מחשב מפולנטר מבוסס SKYLAKE I5. מדובר במחשב עד 3000 ש"ח ולכן מעוניין בלוח אם שאינו יקר. ההתלבטות בין הדגמים: ASUS B150-A MSI B150 PRO ללוח אם Z170 הלוח הספציפי ASUS Z170-P אני רוצה לקחת אותו בגלל התמיכה בזכרונות DDR4 בתדר גבוה ותמיכה ב.USB 3.1 השאלה שלי האם ההבדל בין זיכרונות DDR4 2133MHZ ל3000MHZ מבחינת הביצועים בתוכנת SOLID WORKS לעבודות של מהנדס מתחיל שווה את ה200 ש"ח תוספת. אם לא, איזה לוח אם כדאי לקחת מהלוחות שתומכים ב2133MHZ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים קניתי ת'מחשב שלי לפני שנתיים עם 1 ג'יגה זיכרון ואני חושב שהגיע הזמן להוסיף לפחות עוד 1 ג'יגה, כי המחשב התחיל לזוז לאט רק מה אני צריך את עזרתכם, דבר ראשון: אני לא זוכר איזה זיכרון קניתי כלומר באיזו מהירות הוא כדי שאני יקנה זיכרון תואם באותה המהירות (כי אם המהירות לא תואמת אז זה יעבוד לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר ,זה למיטב הבנתי) *העלתי לכם תמונות מתוכנת ה EVEREST שתוכלו להגיד לי דבר שני: אני צריך את המלצתכם מה כדאי לי לקנות איזה זיכרון (סוג חברה,נפח,מהירות) ,אני אודה לכם מאוד בתודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-
אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי היום את הלוח GA-H77-D3H , אני חייב יציאת אודיו קואקסאלית. מצאתי את המתאם הבא : http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Motherboard-12CR1-1SPOUT-02R-SPDIF-Bracket-/260682438945?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3cb1e25921 הבעיה היא שבספר ההוראות של הלוח מתואר שיציאת ה SPDIF של הלוח היא בעלת 2 פינים בלבד. האם יש סיכוי שהמתאם הזה יעבוד עם הלוח שלי? או שאולי מישהו מכיר מתאם שכן יעבוד? או כל שיטה אחרת לארגן לעצמי יציאת סאונד קואקסאלית? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון DDR האם הוא יתמוך גם בזיכרון מסוג DDR II ? מצורף צילום מסך מחוב' המידע של לוח האם לגבי הזיכרון. http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg תודה וערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כרגע יש לי קינגסטון 1 גיגה 667 5cl מקל יחיד חשבתי להוסיף עוד אחד בדיוק אותו דבר השאלה איזה שיפור בביצועים אני אקבל? משהו ששווה 200 שקל??
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המעבד QX9770 Extreme אמור להגיע עוד שבוע לבנתיים אני מחפש גוף קירור טוב ושקט לא יותר מ17DB ולא כבד יותר מ600 גרם אשמח אם משהו ימליץ , תקציב כרגע ללא הגבלה ( לא מעוניין בקירור מים)
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות הבאים? 1. GIGABYTE M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 2. GIGABYTE GA-M61PME-S2 והאם הכרטיס מסך onboard מספיק למשחקים כמו fifa, pes? תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ביקשו מימני לפרמט את המחשב שכולל את הלוח שמוזכר בכותרת, התקנתי WIN 7 נקי, עכשיו אני מחפש את הדרייברים ואני לא מוצא את הלוח הזה (מבחינת אתר היצרן), אני צריך את הדרייבר של כרטיס הקול, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי במארז שני יציאות USB 2.0 שאני אמור לחבר אותם ללוח, אבל הלוח שלי תומך רק בUSB1.1. אני יכול לחבר את שני היציאות שלוח, אפילו שהוא לא תומך בתקן של USB 2.0? ועוד שאלה אחת, יש במארז (Compucase-CI6919) גם שתי יציאות של אדיו שאני אמור לחבר ללוח, אבל ללוח אין כרטיס קול מובנה, יש דרך אולי לחבר את זה דרך בכרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חבר'ה איזה מעבד Athlon 64 3200+ S754 עדיף מבינהם??? שניהם עולים אותו דבר 2.2GHz 512kb או 2GHz 1MB?? תודה!
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב השימוש העיקרי שלי במחשב הוא הדמיה ולכן אני משתמש ב VIRTUAL PC 2007 או ב VMSERVER קיים מחשב שנרכש : פאנום עם 4 ליבות אבל משום מה הויטואליזציה החומרה לא נראה שעובדת טוב למרות שתוכנה אחת אומרת שכן והשניה לא - זאת שאומרת זו שמדווחת שכן - לא עובדת טוב .. ה VIRTUAL PC 2007 . ב VMSERVER לא מצאתי שום מקום שמציין אפשרות כזו (מישהו מכיר ? יכול לעזור - מצורפת תמונה של VPC2007 ששם יש אופציה) הלוח הינו ASUS מדגם M3N78-EMH_HDMI עם 4 גיגה זכרון אין BIOS UPDATE באתר של ASUS (זה שיש שם יותר נמוך ממה שיש עם הדיסק וניסיתי להתקינו גם) האם למישהו פתרונות ? כמו כן כל התוכנות שיש באתר של AMD הותקנו גם .... ה CPU INFO מהאתר של AMD מדווח שיש AMD-V (הקיצור של AMD לוירטואליזצי…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבצע RAID 0 במחשב שלי הבעיה שמשום מה לא מופיע לי אופציה של RAID בביוס למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה? דגם הלוח אם שלי הוא BIOSTAR G31-M7 TE Ver. 6.4/6.5
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2445 בלי "דותן" בלי פנטיום "M" ?!
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-