מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מעבד 64 ביט יכול להריץ כל תוכנה\משחק שעובדים על מעבד 32 ביט? וגם שמעתי שיש הבדלים בין המעבדים 64 ביט של אינטל לבין המעבדים של AMD מה הם? ומה עדיף, את המעבדים החדשים עם הליבה הכפולה או מעבד 64? ומה ההבדלים ביניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב כרטיס מסך במחיר ... אני יכול להשיג את ה3870 512 GDDR4 ב1000 שקל אבל ה 8800GT 512 טוב יותר וההבדל של ה200 שקל (אולי טיפה יותר) משגע אותי .. אני מתלבט בין E2160 , E2180 למעבד מסדרת הE4X00 וזה רק בגלל הקאט'ש למשחקים .....,מבחינת OC שני הסדרות מצוינות בנוגע לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 667 או 800 אני לא רוצה להיתקל בבעיות בOC בגלל מהירות הזיכרון.. לוח אם אני די חושב על GIGABYTE עם צ'יפסט P35 כלשהו ..
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על : Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore Gigabyte MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 1GB TwinMOS CL5 DDR II 800Mhz סה"כ 750 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה בקרוב זכרון פנימי נוסף למחשב, כרגע יש לי זכרון של G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 רציתי לקנות אותם זכרונות עם אותם תיזמונים אבל זה יוצא יקר יחסית - בסביבות ה 600 שקל.. ראיתי את הדגם הזה עם תיזמונים טובים Super Talent DDR2 2048MB 800MHZ CL4 4-4-3-8 במחיר של 320 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הזכרונות האלה הטובים ? והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים מכיוון שאני יודע שהתיזמונים הנמוכים קובעים.. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה זה הקירור הזה..? שמעתי שהוא משפיע על המעבד.. שמתעי שהוא מחליש אותו טיפה והוא משקיט אותו גם(אני לא בטוח שזה נכון סתם מישהו אמר לי את זה..?)
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בס"ד שלום, קניתי חומרה חדשה התקנתי אותה, והגעתי להרכבת המעבד, הסתכלתי במדריכים איך מורחים את המשחה הטרמית על המעבד ושם ראיתי שיש ליבה קטנה במרכזו של המעבד עליה מורחים את המשחה הטרמית, במעבד שקניתי אין ליבה כזו באמצע, רציתי לשאול איך אני מורח את המשחה על כל המעבד, או רק במרכזו של המעבד (למרות שאין במרכזו ליבה כמו של המעבד במדריך). הוספתי תמונות אחת מהאינטרנט ואחת שאני צילמתי : http://www.computershop.ge/os/catalog/images/amd_athlon_64_X2_4800.jpg המעבד הוא : AMD AM2 4800 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בלינק הזה מתוארת בקצרה מערכת http://www.automatedtrader.net/algo-trading-news-1036.xhtm INTEL XEON איפה אני יכול לקבל הערכת עלות של מחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם מעבד Phenom 9500 יעבוד עם לוח אם Gigabyte GAM55PLUSS3G, במידה ולא, איזה לוח ממולץ למעבד? תודה מראש, עדו
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים כפי שניתן לראות בתמונת CPUZ אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ל1 GB או 2... איך הכי כדאי לעשות? איזה צ'יפים הכי זולים ומתאימים. תודה רבה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תציעו לי מעבד ולוח אם AMD וקירור למעבד במקסימום 1500 שח בבקשה ואם אפשר בקצרה להסביר לי על המעבדים של AMD: Athlon, Sempton, Opteron מה הכי טוב ומקבילם ב Intel
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רצוי שהיה של אסוס או ג'יגבייט, תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ואני מחפש לוח שיתמוך לי במערך הcrosfire בכרטיסים מסוג ATI בתקציב עד 650 שקל מי שיוכל לומר לי איזה לוח תומך בדרישות האלה אני יודע לו מאוד הוא יוכל גם לישלוח לי הודעה לאיימל זה עוד יותר טוב narkoyanarko@walla.co.il רצויי שיהיה לוח טוב בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחשב עם Asus Striker ואמרו לי שיש ההבדלים בין Striker "רגיל" לבין Striker Extreme ,האם נכון הדבר? אם כן מה ההבדלים ועד כמה הם חשובים? תודה מראש Shnig0
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אהלן, הציעו למשרדי לרכוש את המחשב לעיל ב-2400 שקל כולל אחריות ל3 שנים. האם המעבד e-2160 והגיגה זכרון יספיקו לעבודה משרדית עם ויסטה? או שהמפרט לא ממולץ בכלל ועדיף לי להרכיב לבד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
מבקש לקבל הסבר על מוסג "פעימת שעון" ו - "פריים" (רצוי בעברית) תודה
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין זיכרון בעל CL5 או CL4? איך משפיע על הביצועים? קשור לOC? וכל מה שעוד תוכלו להוסיף לי... 2. אם אני קונה לוח אם שאינו תומך ב RAID אני לא אוכל להוסיף עוד הארד דיסק אחרי זה? 3.תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-