עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש

2. Started by INFERNO,

על המעבד כבר ממש חשבתי Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 AMD האם החשיבה נכונה ? השאלה היא איזה לוח , בהתחשב בכך שאני מחפש לוח טוב עם DDR 1 ולא 2 (כי יש לי ג'יגה וחצי אז חבל סתם לבזבז ) כמו כן שאלה קטנה לגבי המעבד , באיזה פקודות המעבד הנ"ל תומך (SSE ,SSE 2 ? וכו' ? ) אהה כן והמטרות הן : עריכת וידאו , עבודה בתלת מימד (לא משהו רציני סתם חובבני ) ומשחקים פה ושם . תודה וחג שמח .

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  3. אני שוקל לשדרג למערכת מחשב חדשה בעתיד הקרוב [אחרי חג הפסח אי"ה]. השימוש העיקרי כאמור "גיימינג" מתקדם ועיבוד ווידיאו/גרפיקה. נפח הזיכרון עליו אני חושב הוא 3 סטיקים של 2GB כ"א בתצורת Tripple. חשבתי על מעבד מסוג Core i7-920 1366 ולוח אם תואם Gigabyte או Asus שיש לי ניסיון טוב מאוד איתם. לגבי לוח אם אני חושב על תמיכה ב USB 3.0 - כי זה יהיה מתסכל/מעצבן אם כ ½ שנה לאחר רכישת המחשב יצוצו התקני USB 3.0 שלא ייתמכו על המערכת החדשה. מה דעתכם ?? אשמח מאוד לשמוע מה המלצותכם בנדון... אגב, אני מתכוון [לפחות בשלב זה] להמשיך ולהסתפק בכרטיס המסך 9800GX2 שברשותי.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by vourt,

מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Spootnik,

טוב חברה אני צריך לוח אם ל 805D ואיזה צ'יפסט מומלץ ? לוח אם לאוברקלוק.

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום, אני בונה מפרט מחלקים ומחנויות שונות. מעבד אני סגור על 2500K אני מעוניין להשקיע בלוח אם בסביבות ה700-800 ש"ח שיהיה טוב לOC וגם שיהיה בו USB 3 וגם SATA 3 בקשר לזכרונות חשבתי על 8G אבל לאור המחירים הזולים אולי שווה לקנות 16G ? למשל בTMS ראיתי ב208 ש"ח 8G של קינגסטון... 416 ש"ח ל16G זה ממש זול. אפשר להביא המלצה לחלקים מהחנויות:KSP,IVORY,ZIGZAG2000,LOGICPC,TMS וRSM תודה!

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  7. עד 500 ש"ח, תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. Started by gnk,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם 939 ללא SLI שתומך ב-|SATA2 בתקציב של עד 750-800 שקל יכולות OC טובות יתקבלו בברכה....... תודה,

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר בעל תקציב מוגבל. חשבתי לשים לו לוח אם עם תושבת AM3 ותמיכה בזכרונות DDR3 (פוטנציאל לשדרוגים עתידיים), עם כרטיס מסך מובנה טוב. ייתכן ובעתיד הוא ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. האם יש כיום לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שתומכים בהאצת חומרה, בתקציב של 300-400 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Achilllles,

איזה לוח יתאים לAMD 955 BLACK EDITION וCF של 5870? בפורום מפרטים המליצו לי על זה- Gigabyte GA-790XT-USB3 האם הלוח מספיק טוב לOC?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by basharis,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  13. Started by aviv00,

איזה לוח אם אתם ממליצים ? חשבתי על: B550 AORUS PRO V2 Gigabyte B550 AORUS Elite V2 הכרטיסי קול שלהם: ALC1220-VB בפרו ELITE - ALC1200 הפרו יקר ב 100 שקל X570 AORUS ELITE עולה בארצ 300-200 שקל יותר מלוחות האם האחרים שהזכרתי לא יודע אם כדאי הכי חשוב לי זה X6 SATA כמה שיותר M.2 כרטיס קול טוב [ REALTEK ALC898 לא מספיק טוב לדעתי ]

14. Started by סאונד בראש,

יש קירור מים טוב יהיה גם לציפ סט פתוח להצעות עד 1000 פלוס מנוס ( אל תתנו לתקציב להגביל ) מחפש שישרת הרבה זמן מעבד Q6600 עדיפות ללוח עם DDR2 + 3 X38 ומעלה OC עם אפשרות BUS גבוה חיבוריי PCI-E 16X3 או 8X3 אמין וטוב יש אפשרות גם ל לוחות NVIDIA בעלי אותם פיצרים ( שיתמכו ב 3 SLI מהירות גבוהה ) פשוט יש לי כרטיס מסך של ATI ו CROSSFIRE לא נתמך על ידי לוחות NVIDIA תודה איתי

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקבל המלצה ללוח אם של גיגהבייט בעל 5-6 חיבורי SATA למעבד Intel G2020 ואשר תומך בחלונות 8. הקנייה תעשה ב-TMS מיועד לשימוש כללי ללא משחקים, מעט עריכת ווידאו בסוני ווגס. תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. צריך המלצה ללוח אם מסוג LGA775 שמתאים לזכרון DDR3,בשביל משחקים עדיף כמה שיותר זול אם זה לא משפיע יותר מדי, ואשמח גם לאיזה זכרונות DDR3 לקנות - גם כמה שיותר זול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. אשמח להמלצה ללוח אם mATX למעבד AMD למעבד RYZEN AMD 2600 GEN2 שכולל WIFI מובנה. שיתמוך בזכרון עד 3000GHZ. ישמש קצת לעבודה תלת מימד, כרטיס מסך יהיה מסוג RX570. וישמש קצת לגיימינג קל לילד. האם ריאלי בטווח מחיר של בין 300-500 ש"ח? האם הWIFI המובנה יעיל? או עדיף לוח רגיל ולהוסיף מתאם WIFI שמתחבר לUSB. כי לפי מה שראיתי מתאמים לWIFI טובים עולים 200 + שח... תודה מראש לעוזירם.

19. Started by OzZzZz,

היי חברים יש לי מעבד i3 עם סוקט 1156. אני רוצה לקנות לוח min ATX אבל כל מה שאני מוצא הוא תומך רק ב 1155. אני רוצה את המלצתכם בנושא. אני צריך לוח Mini ATX עם תמיכה בסוקט 1156. תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. כותרת, אני מתלבט בין לוחות של ASUS ו GIGABYTE, לא מתכוון להוסיף לו כרטיס מסך נוסף (SLI), מעוניין בעתיד לשדרג לו זכרונות יותר מהירים מ 800MHZ , כך שחשוב שיתמוך בתדר יותר גבוה,(שיהיו גם 4 חריצי הרחבה) OC לא חשוב לי כרגע. RAID לא ממש חשוב גם כן. מעוניין ביציבות אמינות ומהירות! מה המלצתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני מחפש לוח אם P35 , עד 850-900 ש"ח שיהיו בו 3 PCI רגילים , DDR2 , IDE , וחשוב גם FireWire לא מצאתי אף לוח כזה , עם 3 PCI רגילים ו-FireWire. יש בתכנון גם OC. אני מעדיף ג'יגהבייט , אבל לא מצאתי לוח כזה... מישהו מכיר ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by ychig,

בנתיים יש 5850, על מעבד it 2500k כבר החלטתי ( גם ככה אין עוד אופציות חח) 4GB זכרון בנתיים יספיק, יהיה נחמד אם תיהיה אפשרות לcrossfire, חובה Usb3 וsata 6gb מתוכנן OC של 4.5GHZ ~ מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. חשבתי בנתיים על אלה : http://tms.co.il/product/8795 http://tms.co.il/product/10543 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by romi103,

בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Delapro,

לאחרונה נשרף לי לוח אם. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בזיכרון DDR1. דרישה נוספת היא שללוח יהיו 3 שנים אחריות. לא צריך תמיכה בCONROE.

• 10 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.