עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ex_,

היי לא מזמן ביקשתי עזרה במפרט מבוסס אינטל, אחרי התגובות וכתבות שונות החלטתי לרדת מאינטל סופית וללכת על AMD אני מנסה לבנות את המפרט(שהוא יהיה רלוונטי אפרסם אותו ) בנתיים: AMD לא תומך ב DDR2 ? האם זה משנה משהו בכל הקשור לביצועים? האם אפשר לשים יותר מ-2 ג'יגה זיכרון על לוח אם (סטנדרטי) ?

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by gania23,

יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by puvsc,

טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. על אף שאפשרות ה-Cool'n'Quiet מופעלת בביוס תדר המעבד לא יורד כאשר העומס עליו נמוך. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. אני הייתי מעוניין לקנות את המפרט הבא: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪226 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2634 המפרט הורכב ב- www.IQPC.co.il אך הובא לתשומת לי…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yacovmateo,

הנה ראיתי פה שמוכרים אותו url]http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_9758807/preis_AMD+Athlon+X2+6500+Black+Edition+AD6500WCGHBOX והנה מידע עליו באיזה פורום מחול ]http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=200291 Stepping B3 Herstellerlink.de : AMD Anschlüsse CPU-Sockel : Sockel AM2+ Leistung Verlustleistung (TDP) : 95 Watt Prozessor Prozessorkern : Dualcore Taktfrequenz pro Kern : 2300MHz Front Side Bus (FSB) / Hyper Transport Spec : 3600MHz Der Chip Code Name : Kuma Fertigungsprozess : 0.065 µm L1-Cache (insgesamt) : 256KByte L2-Cache (insgesamt) : 1024KByte shared L2-Cache (bei Multicore CPUs) : Nein L3-Cache (insgesamt) : 2MB Ausstattung Kühler…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה

9. עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב עכשיו אני רואה שיש נתון אחד שאני לא יודע מה הוא אומר CL יש CL3 וCL2.5 מה זה בכלל ואך אני יודע מה יש לי במחשב???

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by nickitak,

רציתי לדעת האם הVOLTAGE משנה משהו... כי איך שאני מרגיש במחשב נהיה יותר איטי http://www.imageupload.co.uk/images/2014/02/04/CPUZ.jpg

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  13. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  15. Started by atomic rooster,

היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DJ Avishay,

שלום אני הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב rdram או ddram לפנטיום 4 לא כי שמעתי שיש ddram שמישתווה לביצועים של rdram הייתי רוצה שגידו לי מה דעתכם

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי וויכוח עם חבר. אני טוען שכבר שנתיים שלוש אינטל מייצרים עבור שרתים מעבדי 64 ביט. האם זה נכון? (הוא לא מאמין לי )

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Lanzar,

אני עושה עדכוני ביוס כל פעם שאני רואה שיוצא ביוס חדש, יצא ביוס חדש ובנסיון לצרוב אותו קיבלתי את השגיאה הבאה... העיניין שרציתי לנסות מסיבה מסויימת לחזור ביוס אחורה, וגם אז הוא נותן לי אותה שגיאה... וגם בעבר צרבתי את הביוס דרך התוכנה הזאת... מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by udi,

בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני עומד להזמין מחשב [יש סיכוי שמחר =], ואני צריך עזרה בבחירה. הוא מיודע לעשיית OC עם Q6600 G0 ועם טוניק [כמה שיותר רחוק יציב], אך אני מתלבט איזה לוח לקחת. אני לא יודע אם שווה להשקיע בP35-DQ6\DFI P35-T2R או לחסוך את הכסף ולהסתפק בP35-DS3L מהחנות TMS בלבד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by shimon23,

איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיף? או יותר נכון האם הלוח של asus בוא טוב, כי הוא בא כחלק ממפרט של ksp וכל שינוי שם די מייקר את העסק. לא איכפת לי מיכולות אוברקלוק וכו... רק איך הלוח מתפקד ביחס ללוחות אחרים.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום לכם. עד מתי נראה לכם שהחריץ הזה יהיה מצוי בשוק בלוחות סטנדרטים, ולא לוחות מיוחדים? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 23:58:01 הקפצה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  23. בואו להכיר מקרוב לוח אם טרי עם ערכת השבבים B560 לתושבת LGA1200 של אינטל - הנדסה מוצלחת של MSIלכתבה

24. Started by din707b,

מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  25. סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית? תודה. ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות? TNX ALL.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.