עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה ללוח 478 למעב סלרון 2400MHZ. צריך שיהיו יציאות SATA וכרטיס מסך מובנה. אין תקציב מוגדר,רצוי שיהיה זול. תודה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by manticore,

אני רוצה לשדרג את הלוח שלי.. אז... ^

• 4 תגובות
    • 412 צפיות
  3. המלצה ללוח 939 ומעבד תקציב 1000 שקל למשחקים

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  4. Started by tembo,

עקרונית אני זקוק למחשב משרדי אבל כזה שישתמש בתוכנות כגון AUTOCAD על הלוח צריך להיות כרטיס רשת, קול. PCI-E אני לא בטוח אם אני צריך אבל אולי תוכלו להמליץ לי גם בזה. עוד דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על 64 ביט ? פיצרים מיוחדים שאולי אני ארצה ואני לא יודע עליהם מאז ה 865 של אינטל? תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by rafi_d,

לקו הגמר (שלי...) עבור DUO 6300 הגיעו : לוחות אם DG965WH Intel / DP965LT מחיר 650/750 1. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15005&catid=1155 2. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15005&catid=1157 (עריכה לוח GB Gigabyte GA-965G-S3 מחיר: 820 3. http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=910 לוח Foxconn P9657AA8EKRS2H מחיר: 750 4. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=FM062&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=299&aff=Zap אפשר המלצות / העדפות שלכם ? גם אחרים ומקור לרכש זול יתקבלו בברכה.... הערה - יש צורך ביציאת TV-OUT , האם האינטל G תומך בזה ? ןהאם כרטיס פשוט מבוסס X300SE למשל - יספיק ?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום ! הגיע הזמן ואני מקווה להחליף לוח+מעבד ואולי גם זיכרונות.... הלכתי על ATHLON XP 1700+ ה-0.13 זיכרונות יש לי 256MB של SDRAM , ואני חושב שכדאי להחליף גם ל-DDR לא ? אני צריך המלצה , ללוח ואולי גם זיכרונות... על הלוח אני צריך לפחות 2 חיבורי USB וכמובן שעדיף כרטיס רשת , כרטיס קול.... עדיף גם אחד מהלוחות שיודעים לפתוח מכפלה , שכן אני לא מנוסה בפריצת מכפלה ולא רוצה להרוס.. וכמובן בסוף , הלוח צריך להיות תקציבי ביותר , באזור ה-500 שקל ! והזיכרונות גם במחיר הכי נמוך שתמצאו ! תודה רבה! עריכה : אם באותה הזדמנות תוכלו לשלוח לי הודעה אישית עם הערכת מחיר של ASUS CUV4X P3 667 אשמח!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Baz34,

חברים, אני צריך המלצה ללוח C2D intel בסיסי-ממוצע המאפשר OC (תקציב עד 600שח) המפרט כולל כ"מ XFX8800 320 XXX תודה מראש

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  8. Started by aderet,

אני חייב בדחיפות המלצה לשני לוחות: אחד ל core2 כי אני מוצא רק 3 לוחות בזאפ ורק אחד במחיר שפוי(וגם לוח לא מתאים לי..) האחר ל amd-am2 3800*2 dual core אני אוכל ללכת על האינטל רק אם התקציב ירשה לי..כי ה amd הרבה יותר זול. כעקרון אני לא רוצה לשים יותר מ 500-600 שח על לוח ועדיף פחות. וחשוב לי רק שתהיה אפשרות ל raid ו 4 סלוטים לזכרונות. קשה הא?? אני מוסיף 7600gt אם זה חשוב . תודה מראש חברים!!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן להתחדש במעבד ולוח, אשמח אם תוכלו לכוון אותי ללוחות עם מוניטין טוב (אני מעדיף ג'יגה או אסוס). אני מיעד אותו ל ( Pentium D 3.0Ghz (930 . אגב, איך ה930 באובר? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  11. בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oranl,

אהלן אהלן, אני מחפש לוח של ASUS עם צ'יפסט X38 (בהנחה שרק לוחות X38 תומכים ב-PCIE 2.0 נכון?) לא מתוכנן OC ובתקציב של עד 1500 גג. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by NDickler,

שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by Bashash,

המלצה ללוח X48 תקציב-1100 ש"ח אם תוכלו לנמק אני אשמח מאוד! תודה רבה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by din264,

המלצה ללוח X570 ATX עד 900 אלה הדגמים שהציעו לי: Gigabyte X570 GAMING X Gigabyte X570 UD asus prime x570-p X570-Phantom-Gaming-4 ASRock ? הלוח יעבוד עם מעבד רייזן 3700X

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by nivabotbol,

שלום אני עומד לקנות מחשב שיכלול מעבד אינטל E6600 . אין לי מושג איזה צ'יפס מתאים למעבדים החדשים, ואשמח לקבל המלצה ללוח אם עד 1000-1100 ש"ח תודה ניב

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by mosdef,

מבוסס קונרו E6300 , עם DDR2 667 , PCI X ללא OC ולא תומך OC . מסגרת תקציב פלוס מינוס 550 שח מה הכי עדיף מבחינת ביצועים במחיר הזה בלי יותר מדיי גאדג'טים ... ומספיק לי חריץ אחד של PCI X תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by daves,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לוח אם מהסדרה 945 של Gigabyte. יש הרבה דגמים שונים של 945, ואני לא כל כך מכיר את ההבדלים ביניהם. יש לכם איזושהי המלצה לדגם מסויים (בתציב של עד 550 ש"ח)? תודה רבה, דודו.

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  20. Started by jambo7,

מחפש לוח אם עבור מעבד amd 939 3000 או 3200 לא מיועד לאוברקלוק בסכום של עד 500- 600 שח שאר החלקים המתוכנים כרטיס מסך 6600gt pcie זכרון 500 מ"ב טווינמוס תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  21. Started by nimi7,

הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by פייכלה,

אני צריך לוח אם עבור מעבד ויניס 3200 amd הלוח צריך להיות עם תמיכת sli עם כרטיס קול איכותי סביר ואפשרות לאובר קלוק עתדי תמיכה ב pci _e nforce 4 בסכום בין 800 - 1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by GONNY2,

1. שיהיה צ'יפסט 965 2. שיהיה אפשר לחבר לו שני HD וצורב DVD (ממחשב הישן IDE) 3. כרטיס מסך ON-BOARD

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by sim,

אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by GMTK,

שלום לכולם רציתי המלצה ללוח אם, בעקבות זה שהחנות משחקת איתי עם הלוח ואומרת לי כל יום מחר מחר מחר נשבר לי ואני הולך לבטל תהזמנה היום עם היא לא תגיע ואני מחכה 4 ימים יותר מימה שהובטח לי ועם הוא לא יוריד במחיר בגלל הדבר הזה אני גם מבטל. הלוח שהיה אמור לבוא עם המחשב החדש הוא ashrock fatality p67 b3 המתוקן . עקב זה שהרבה חניות לא עובדות עם המוצר הזה והחנות הזאת כן אבל אני לא בנוי למשחקים של כן כן לא לא שחור לבן. ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת באזור נתניה ועם יש חנות שמוכרת תלוח אם הזה בפחות מ800 שקל אין לי בעייה להביא אותו ולקחת אותו לחנות ושיעשו עליו הרכבה. אז ככה ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת שבאזור שלי ללוח זול וטוב הכוונה זול וטוב מחיר סבבה ששווה את הלוח…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.