מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כללית,הלוח תומך עד 8 גיגה זכרון האם יש מגבלה לשים 800mhz/2x2048? באתר היצרן לא מצויין לכמה,אם בכלל,מוגבל כל סטיק בוקר טוב ותודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
רציתי לשאול שני דברים.. 1) האם זה ליבה כפולה? 2) האם הוא טוב לדעתם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 duo זה מה שרשום במערכת ואני רוצה שהיה רשום core 2 quad יש איזה שיטה לשנות את זה זה מאוד חשוב ואמרו לי שיש דרך תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תקשיבו כמו בתגובה הקודמת אתם צוחקים אבל אמרו לי שאפשר לעשות את זה. במערכת רשום לי core 2 duo ואמרו לי שאפשר לרשום כל מעבד שאני רוצה עכשיו הבנתם??? אולי תוכנה לא יודע, אתם מבינים. שישאר ה core 2 duo רק שהיתחלף השם כי התערבתי עם מישהו שיש לי core 2 quad תנסו הכל plizzz אפילו exercise מהפורום אומר שאפשר לעשות את זה למעבדי amd אז תמצאו משהו בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
מה פשר המעבד הזה ולמה הוא זול? (1000 שקל) איך הוא מתפקד? האם שווה להשקיע בו (למערכת HTPC) במקום ה-E4500 ? הלוח שלי הוא אסוס P5E SLI האם הוא יתמוך במעבד הזה? 45NM ...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס 8800GT חדש הרכבתי ואין תגובה מהמסך פתחתי את החוברת של הלוח אם -ולאכזבתי ראיתי שהוא לא תומך (ולדברי נציג החברה) גם לא יתמוך בעתיד בכל סדרת 8800GT מה שמשאיר אותי או עם כרטיס 6200 מעאפן או לוח חדש אני חייב משהו זול נגמר לי הכסף על הכרטיס מסך בנוסף אני צריך שיתמוך במעבד קונרו 6300 ובזיכרון DDR ולא DDR2 (כי זה מה שיש לי) לעצתם ולעזרתכם אני זקוק. ראיתי בפורום הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1130608&page=9 דרך לצרוב ביוס חדש לכרטיס מסך ואז הוא יעבוד. (זה סיכון אבל זה אמור לעבוד) דעתכם בנושא ?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התעקמו לי הפינים החדים האלה שמחברים ללוח וישרתי אותם יכל להיות שהמעבד עכשיו יעבוד לי לא כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמשווה אני לא זוכר אותו מימ שיוכל להביא לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
סליחה אם הנושא כבר נדון, חפשתי ולא מצאתי. אם יש לי לוח שתומך 1333FSB האם זה משנה לו אם המעבד שאני שם לו הוא סדרה 6XXX או 8XXX\9XXX?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי אשמח לשמוע את דעתכם ומה אתם ממליצים תותחים שלי!!! כרגע חשבתי על: Core 2 Duo E6850, 1333Mhz, s775, 4MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 2X 2GB Transcend 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G92 2 X 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Creative X-Fi Xtreme Gamer איך זה נראה?? חשוב לציין שאת הכרטיס מסך זכרונות ודיסק קשיח אחד כבר יש לי! האים להחליף ל Q6600 בעל 4 ליבות לומרות שבצועים מראים תוצואות אחרות לטובת הE6850 בנוסף הכרטיס קול מומלץ? יש לי CREATIVE 5.1 והשימוש שלי הוא למשחקים נטו... (הבנתי שזה יקל על המעבד) מנהלים במידה וזה לא המקום סליחה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ציפיתי שיצאו כבר בפברואר מעבדי 45NM מרובעי ליבה, אבל הם לא מפסיקים להידחות. זה פשוט לא נגמר מסיבה הגיונית שאין תחרות מצד AMD. עכשיו. הבנתי שמעבד הQ9450 שכל כך בניתי עליו בגלל מחיר מצויין, לא יותר טוב אלא ב15% בלבד מהQ6600..החידוש הבאמת משמעותי שנמצא בו זה הייצור של 45 שייתן להגיע רחוק עם OC..ואני לא מתכוון לחכות בשבילו עוד חודשיים. אז אני מבין שיש לי עכשיו 2 אופציות: 1.לקנות Q6600 עם קירור. 2.לקנות E8XXX מהדגם הכי מתקדם. מה יהיה יותר כדאי?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם טוב מתאים לאינטל. אני צריך שיהיו לו צינורות קירור, הוא יהיה מהיר, 4 חיבורים לזיכרונות שיהיה להם כמה שיותר זיכרון מקסימלי, אני צריך טכנולוגיה של SLI PCIE, יתאים למעבדים של 2 DUO , 2 QUAD, 800MHZ. אני צריך אותם במיוחד ל SLI . . . כי אני קונה רק כרטיסי מסך של NVIDIA....
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הי, איזה זיכרון עדיף למחשב חדש?: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 DDR II 667Mhz או 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800Mhz. יש משהו אחר בטווח מחירים כזה שעדיף (רצוי מהאתר של KSP)? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ראם של OCZ 800MHz וכתוב שהתיזמונים שלו זה 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי אותו והפעלתי את המחשב התוכנה CPU-Z מזהה שהתדר הוא 800 ושיש שני סטיקים של ג'יגה אבל כתוב שהתיזמונים הם 5-5-5-15... איך אני גורם למחשב לזהות את התזמונים הנכונים? לוח אם- ASUS M2A-VM קישור לזיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ביחד עם כרטיס מסך 8800gt GA-M6S-S3 http://skypc.co.il/pl_product~38485~83~0.htm או GA-MA69G-S3H http://skypc.co.il/pl_product~38476~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בביוס באפשרויות רשום PCIEXPRESS והוא מכוון על X1 X1 ואני עובד עם CF יש שם גם אפשרות 4X AN מזה האפשריות האילו חיפשתי בספר של הלוח ולא מצאתי הלוח הוא DFI LANPARTY UT P35-T2R . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף פברואר? אמורים לצאת רכיבים חדשים בזמן הזה?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-