עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Swed,

ברשותי לוח אם P35C-DS3R למה אני לא יכול לחבר שלושה מאוררים על חיבור SYS FAN והשלישי לא מסובב את המאורר אבל ברגע שאני נותן לו סיבוב הוא מתחיל לסובב אותו אבל לא מהר כמו שאר המאוררים. עכשיו לא זה קורה ? ואיך לסדר את זה ? הינה הלוח אם... הריבוע שמסומן בכחול אדום זה החיבור שעושה תבעיה... http://www.siz.co.il/up.php?file=2lckjon0otdn.jpg

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  2. לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Nihility,

מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by rap 4 ever,

לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  6. אני מעונין בלוח אם שיתמוך במשחקים DX10 וברזולוציה 1080P ( לא 1080I ) האם הלוח הזה יכול לעמוד בכמות תעבורה של 1080P M2A-VM של ASUS

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  7. Started by shimtey,

לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. התקנתי לוח אם חדש (gap35cds3r) והרצתי ויסטה לפני התקנת הדרייברים של של הלוח. לאחר שניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח המחשב ביקש ממני לעשות REBOOT מהו תהליך ההתקנה הנכון??? אני חייב לפרמט שוב?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 12:36:38 מצ"ב צילום של EVEREST שלא מזהה את הלוח אם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  9. בשעה טובה החלפתי את ה128 MB שלי ב512 MB מסוג RDRAM בפנטיום 4 הישן שלי. המחשב אכן טס ומורגש שיפור עצום בביצועים. אולם מאז יש לי מלא בעיות במערכת, נתחיל מזה שכשהמחשב עולה הוא מגיע עד למסך של טעינת XP ואז עושה ריסט, ככה 3 פעמים ורק בפעם הרביעית מצליח להעלות את הווינדוס. דבר נוסף זה שמלא תוכנות פתאום רושמות לי שגיאות כאלה ואחרות, ועל כך הן חייבות להיסגר. יש לציין שעם ה128 שהיה לי, לא קרה אף מקרה כזה. ה512 הן 4 זוגות של 128, כאשר כולם של חברת SAMSUNG אולם 2 סטיקים מדגם מסוים ועוד 2 סטיקים מדגם אחר, אולם כי לא כל הארבעה מאותו דגם זה קורה? יכול להיות אולי שהספק (שהוא ג'נרי וכבר 6 שנים, אולם עד עכשיו הכל היה טוב!!) לא מצליח לסחוב את הזכרון החדש וזה גורם לבעיות במתח שגורם לעלייה ל…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  10. בדרך כלל אינטל מפרסמים רק מה שהושק בקטלוג המוצרים שלהם ולא את מה שלא הושק. http://www.intel.com/products/processor/core2quad/specifications.htm

• 18 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by tobul,

הארד דיסק 320 16M של חברת היטאצי- זה בסדר? זיכרון 2 גיגה של קינגסטון למחשב חדש זה בסדר? תודה

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by thejinji,

יש לי לוח אם asrock p4i65g http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ואני מעוניין להוסיף זכרונות משניים של 256 ל 1 או 2 גיגה מכיוון שאין טעם להשקיע יותר מדי במחשב [ הוא משמש כמחשב משרדי ופוטושופ ] חיפשתי זכרונות זולים ומצאתי את זה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=373&CatCode=47 נדמה לי שמהירות הזכרון גבוהה מהיכולת של לוח האם שלי האם זה יעבוד בכל זאת? מהו בדיוק הדגם המקסימלי שאני יכול להתקין בכזה לוח? (אני יודע שיש פרטים באתר הלוח למעלה אבל קצת התבלבלתי) מבחינת MB,MHz,CL ושאר ירקות מה אני צריך לקחת בחשבון? אינני גיימר או אוברקלוקר אני מחפש רק סטיק או שניים במחיר זול שכל מה שאצטרך לעשות יהיה לתקוע בחריצים הנכונים במידה והשידרוג בכלל יועיל תודה מרא…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  14. יש לי X850XT PE, כרטיס אמנם קצת ישן אבל עדיין די חזק ואותי הוא מאוד מספק, הבעיה שלי היא כפי שצוינה בנושא, האם יש פתרונות "לרמות" את המשחק שבעצם כן יש לכרטיס SM3, מעין פאטצ' לדרייבר או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by AleXGanGSteR,

היי! כרגע יש לי זיכרונות Geil ddr cl2.5 dual channel 400mhz 2*256mb ולוח אם Intel D915GAV החלטתי להוסיף שני כרטיסים של 512מגה על מנת לשמור על הDUAL CHANNEL אני אשמח לקבל המלצות לזיכרונות שיתאימו. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  16. Started by the1,

שלום, אני שוקל לרכוש לוח אם ASUS P5K PREMIUM/WIFI. האם משהו הצליח לקנפג לוח מסדרת ASUS P5K עם תמיכה ב- WIFI שיעבוד כ- AP עם מודם כבלים? איך זה עובד? האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? היצר טוען כי גם במצב SLEEP ה- AP יעבוד. לאן מחברים את מודם הכבלים ללוח? USB/RJ45? אודה עם עזרתכם לפני הרכישה (יעזור לי להחליט אם לוח זה מתאים לי). תודה

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  17. Started by The_Byter,

שלום, אני מחפש לוח (הכי) זול עם TVOUT, לא משנה לאיזה מעבד. תודה !

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. Started by explize,

בוקר טוב לכולם. לאחר שנה וחצי עם מחשב גיליתי לתדהמתי שמחירי הזיכרון שקניתי f2-6400cl5d-2gbnq של GSKILL ירדו המחירים פלאים.(דאז קניתי 512*2 ב600 שקל וכיום ה2 GB עולים 260)- לא נראה לי שהמחיר יכול עוד לרדת ואני מעדיף לקנות את אותו סוג של הזיכרון, ועכשיו לשאלה. 1. שילוב של 512*2+ 1*2 על לוח מסוג GA-965P-DS3 REV2 ילך טוב?? או שזה הוצאה מיותרת ועדיף להשאיר רק את ה2GB. 2. אני מאבד את הDUAL CHANNEL עם סטאפ שפרטתי בסעיף 1.?? 3. זו הוצאה מיותרת ועדיף לחפש עוד זוג של 512 ולעבוד על 4 סלוטים? 4. הXP(לא מעוניין בויסטה או שידרוג ל64 ביט כרגע)- יזהה בכלל ויעבוד איתו??(לא זוכר את הלימט של הXP, שמעתי פעם על סוויצ' שצריך לקנפג בשביל 4GB) המחשב בעיקר עובד עם עבודות עריכת וידאו וסאונד …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. הכותרת מסכמת הכל

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. Started by tomerra,

יש לי לוח של ABIT יופי של לוח. באמת אני מרוצה AB9 QuadGT השאלה.... האם אני יכול להחליף למעבד Q6600 ואם כן מה משנה כ"כ איזה ציפסט, אני עדיין אהיה עם DDR2 800 - מה אני באמת צריך לוח עם P35? כי ה P965 לא רע? נכון? לי אין מושג.....

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  21. Started by arkzai,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מתי ניתן להשתמש במעבדים הזולים האלו? הם בסוקט AM2..והם כמו מי?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by HydroIT,

האם הזכרונות הבאים, של MUSHKIN, נחשבים כטובים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=278 להמהרה, שימוש יומיומי עמוס, וכד'.

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  25. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים