מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כמו אינטרנט WORD וכו ... אינטל 2.8 או . AMD Sempron 2600+ for Socket 754
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מרגישים הבדל בביצועים בין rdram800 ל1066 וריזה חברה הכי מומלצת
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
אז ככה , יש לי חבר מהמושב שקנה 2 סטיקים של 256MB של מיקרון , כתוב על זה SPECTEC או משהו כזה ואמרו לו שזה מיקרון , זה באמת מיקרון ? עכשיו לאותו בן אדם היה סטיק של 128 ועשיתי לו איזה עבודה על המחשב...הוא הציע לי לקחת את ה-128 שלו זה SDRAM ולי יש גם 128. עכשיו הלוח שלו עושה המון בעיות ולא מזהה 256 : 2 * 256 = 260 1*256 = 128 128 + 256 = 134 128 = 128 בעיה לא...?! מה עושים יש עצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה??
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אני מחפש זיכרון איכותי אם צ'יפים איכותים למקרה שארצה לבצע OC מצורפת תמונה עם הזיכרונות שאני מתלבט בניהם תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו (אפטר אפקטס פרמייר וקצת פוטושופ). אמרו לי לחפש באתר יצרן של התוכנות כל מיני פרטים כדי לבחור את החלקים, וממש לא הבנתי מה אני אמור לחפש, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהכנס, או להגיד לי בדיוק לאן ואיך, זה יעזור מאוד. מעבד- בסביבות 700-1000 ש"ח הערות: האם התוכנות הנ"ל ינצלו 4 ליבות? אם כן, זה כדאי? או שעדיף 2? לוח אם- בסביבות ה- 300-500 ש"ח. הערות: חייב firewire. זכרונות- בסביבות 300-500 ש"ח ל- 4 גיגה הערות: נראה לי אני אצטרך 4 גיגה. והבנתי שהכי כדאי 2 של 2 גיגה. אז, איזה זיכרון של 2 גיגה הכי מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש באיזה לוח אם אני צריך לבחור מבחינת תושבת. אם אני הולך על מעבד I5 6XXX או I7 6700 מה הסטנדרט היום ? איזה תושבת אני צריך ? שאלה היפותטית ,מה יקרה בעתיד שאם ארצה להחליף מעבד( עד כמה התושבת תתמוך במעבד החדש )?
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדש המחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות 1. D975XBXLKR 2. DQ965GFEKR 3. DG965WHMKR 4. DG965OTMKR כל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן יש לי עכשיו 512 RAM של שני סטיקים של 256 אני הולך להוסיף עוד סטיק של 256.... האם תהיה בעיה? אין לי דואל צ'אנל וכאלה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הם יש לוח אם טוב למערך raid 10 ,האם יש לוח אם שבכלל מאפשר מערך כזה (או שיש צורך בכרטיס חיצוני ) ,מומלץ לוח עם כמה שיותר חבורי sata . יהיה נחמד עם הלוח מאפשר o.c טוב . אני שוקל מעבר ל core i7 אז עם יש לוח טוב בתקציב לcore i7 אז בכלל מצוין . התקציב הוא באזור ה 1500 שקל ,עדיף פחות כמובן . תודה
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך חוו"ד על לוח אם של עם צ'יפסט של NVIDIA: MSI P6NG ATX7100
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את ה3000+ 939 שלי הפתרון היחיד שנראה אפשרי וזמין הוא ה165 דעות בנושא השדרוג הזה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
טוב אני לא מבין גדול וניסיתי להבין אבל אני מעדיף שתגידו לי כי לא הצלחתי כל-כך יש לי במחשב עכשיו 256 זיכרון הוספתי תמונות כדי להראות איזה מחשב יש לי: אני רוצה להעלות את הזיכרון ל ג'יגה אבל אני רוצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. ואני רוצה לדעת איזה זיכרון אני יכול לקנות שיהיה מתאים גם למחשב החדש אם או כשאקנה. או שאתם לא מציעים לקנות ג'יגה אלא 2 של 512 מגה . והאם אני יוכל להוסיף את ה-256 שיש לי לג'יגה שאקנה? והאם המחשב שלי יוכל לשרוד עוד הרבה זמן אם אוסיף לו את הזיכרון והרד-דיסק נוסף (עכשיו רק 40) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן עכשיו אני רוצה לקנות זיכרון חדש (יש לי עכשיו 256 מגה) וגם לקנות הארדיסק חדש עכשיו אני לא ממש בטוח באיזה ממשקים הלוח אם שלי תומך SATA, SATA2,DDR,DD2 וכל זה. הדגם של הלוח אם שלי הוא Asus P4S333-M אני אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה ממשק אני צריך לזיכרון שלי ואיזה ממשק אני צריך להארדיסק שלי... ממה שאני חיפשתי ומצאתי לזיכרון שלי אני צריך ממשק DDR ולהארדיסק אני צריך ATA/IDE אבל אני לא בטוח בזה ואני לא רוצה לקנות סתם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על הארדיסק 200 GB בסביבות ה 550-600 שקל זה יהיה מעולה וגם להמליץ לי על זיכרון 512MB ומעלה בסביבות ה 400-500 שקלץץ זה ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב בבית עם לוח אם של ג'יגה בייט (מחשב בן שנה וחצי בערך) אם קריטי אני יכול לכתוב את סוג לוח האם. בכל מקרה , כבר פעם שניה (בהפרש של חודשיים בערך) שמדליקים את המחשב הזה והוא משמיע 3 צפצופים רצופים (ארוכים נדמה לי) וככה בלי הפסקה ותוך כדי הוא מכבה את עצמו ומדליק שוב. בשני הפעמים , פתחתי את המארז , הוצאתי את הזכרונות והחזרתי חזרה , לחצתי קצת על הכרטיס מסך (שנראה כאילו הוא יושב יציב מאד) הדלקתי שוב וזה הסתדר. בחוברת של לוח האם לא מתוארים 3 צפצופים. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימוש מחשב HTPC עם קצת שימושים נוספים (ללא משחקים כבדים) שקט - ושיתחמם כמה שפחות כרטיס HD משולב יעבוד עם 5200 ב OC קל זכרון 4GB והאם יש כרטיס אחר שתמליצו שלא יעבור את המחיר של השניים הללו (להוזיל תמיד טוב...) תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-