מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
זכיתי במכרז של המעבד הבאה במחיר של 385 דולר מה אתם אומרים שווה ?? דוד שלי יגיע חודש הבא לארץ אז שאין לי בעייה אם איך זה יגיע לארץ אני רק צריך לבדוק אם הלוח שלי תומך ?? This is a BRAND NEW Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield 2.66GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor. Processor Specifications: sSpec Number: CPU Speed: PCG: Bus Speed: Bus/Core Ratio: L2 Cache Size: L2 Cache Speed: SLACQ 2.66 GHz 05A 1066 MHz 10 8 MB 2.66 GHz Package Type: Manufacturing Technology: Core Stepping: CPUID String: Thermal Design Power: Thermal Specification: VID Voltage Range: LGA775 65 nm G0 06FBh 95W 71°C 0.85V 1.5V Supported Features: Enhanced Halt State (C1E) …
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אשמח לשמוע על הלוח אם הזה(GA-P35-S3G) האם הוא מומלץ...האם הוא לא...ומדוע... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של ג'גיהבייט מדגם ga-x38-ds5 יש לי 8 חיבורי סאטה ללוח הזה 6 מהם צהובים ושתים סגולים http://shop.tsukumo.co.jp/special/071026a/img/tsukumo/071026a01m.jpg אני קורא בחוברת ולא מצליח להבין ממש מה ההבדלים בינהים הצהובים הם(sata 3Gb/s connectors controlled by ich9r orange) הסגולים (sata 3Gb/s connectors controlled by gigabyte sata2 purple) משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם זה נכון שאין זיכרונות בנפח 2 גיגה 800MHZ CL4 שך OCZ חלק אחד ?? כלומר יש רק KIT של 2 כל אחד בעל גיגה נפח ?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות האם הללו, אני מעוניין שהלוח יתמוך ב- FW ויהיה טוב בשבילי גם ב- eSATA. חוץ מזה שיאפשר OC מכובד... האם ל- DS4 יש איזשהו חיסרון על ה- DS3P (חוץ מ- 2 חיבורי SATA יותר לאחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. הדרישות שלי OC מחשב למשחקים וסרטים שיעבוד עם GT8880 ן4 ליבות ...2G זיכרונות DDR (אשמח אם תמליצו לי על סט של זכרונות ללוח יעודי) שמתי עין על הלוחות של ASUS (אין לי צורך ב FIRE WIRE, ו2 כרטיסי מסך) רק שיהיה לוח פצצה שלא יאכזב עוד 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה יותר טוב שני כרטיסי מסך GeForce 8800 GT או אחד GeForce 8800 GTX תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני קונה מעבד , לוח , זכרונות , כרטיסי מסך - מארה"ב. זכרונות 1150MHZ של OCZ מעבד Q9450 2 כרטיסי מסך evga 8800gt אבל אני לא יודע איזה לוח לבחור X38 או לחכות ל X48 או לקנות 780I /750I/680I של NVIDIA הדגש הוא שהמחשב הוא גם לצפיה בסרטי HD דרך טלויזית LCD וגם שימושים רגילים אחרים מלבד משחקים. כמו כן אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וכרטיסי המסך הקירור יהיה THERMALRIGHT extreme 120mm ואם יש לכם המלצה למאוורר חזק ושקט יחסית בשבילו - אני אשמח לשמוע תודה רבה נ.ב - יש לי ספק כוח enermax liberty 500W הוא יחזיק מערכת כזאת או שהוא כבר חלש מידי?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יוכל לראות בצורה פשוטה את תזמון הזכרונות שלי, ואיך אוכל לשנות אותם בלי להכנס לביוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום הבנתי שהלוח הזה טוב יותר מP5K ו KC מדוע? רשמו משהו דהוא כמו הDELUX רק זול יותר אני לא כל כך מבין בנושא עזרו לי
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לא גרסאות PV למינהם מדובר על 2 הלוחות האלה: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496&l4=0 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1944&l1=3&l2=101&l3=567&l4=0 מי עדיף והכי חשוב - למה? חשוב לקחת בחשבון שהמחשב יעבוד עם הכרטיס און-בורד ומערכת רמקולים 5.1 ולא יותר מזה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים אני מגלה שכאשר אני משחק במשחקים החדשים, הזכרון שלי הופך להיות צוואר בקבוק (יש לי זכרון Crosair 1Gb 667mhz). במשחקים כמו Crysis ו-COD4, הזכרון הפיזי מתמלא לגמרי והזכרון הוירטואלי נכנס לפעולה ואז הFPS יורד ויש המון לאגים. כאשר ניסיתי להוסיף סטיק זכרון נוסף של 1G באותה מהירות (667), המשחקים רצו בסדר גמור אך לא הרגשתי שיפור משמעותי במהירות המחשב (הזכרונות עבדו על DC). בגלל זה אני רוצה לקנות קיט של 2X1GB, אבל חשוב לי שהזכרונות יוכלו לבצע OC משמעותי. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz…
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו כיוון שהמשחקים הכבדים לא פועלים אצלו ________________________ מעבד - INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (925) LGA775 TRAY כרטיס מסך - GEFORCE 7300LE 256MB לוח אם - GIGABYTE GA-945GZM-S2 64BIT 800MHZ זיכרון - CL5 1024MBX2 800MHZ ______________________ השאלה שלי היא , אם אני מחליף לו את הכרטיס מסך ב-8800GT , האם המעבד והלוח אם מספיקים בשביל זה? או שחייבים גם להחליף אותם ? אני לא יודע איזה ספק כוח יש במחשב , איך אני בודק ? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי לוח 965P DS-3 אבל אני שוקל לנצל את האחריות שלי עליו כי משום מה אין לו סנסור של כרטיס מסך או שהוא פשוט לא תקין.. אם אני מבקש מהחברה להחליף אותו האם אני צריך לפרמט את המחשב?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גם ויסטה וגם XP מזהים רק 2GB מה-4GB שמותקנים, אני יודע שיש מגבלה של 3-3.5 אבל אצלי מזוהה רק 2. בביוס מזוהים 4GB ובסיסופט סנדרה מצוין כי בכל בנק ישנם 1GB של זכרון, מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
הי יש לי את ה Q6600 ולוח GB P35C DS3R וVISTA 64 מדוע המערכת מראה לי שיש לי רק 4MB זכרון מטמון בL2 ? במפרט רשום שיש 8MB.... http://www.intel.com/products/processor/core2quad/index.htm :( :( :( :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=532 4GB CL 5-5-5-18 1000MHZ מתח: 2.1V או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=501 4GB CL 4-4-3-15 800MHZ מתח: 2.1V מה יותר טוב ב-OC? ומה יותר טוב בסטוק? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא מעוניין לשדרג עכשיו מעבד ...זכרון ..ולוח כרגע אני על 3200 מה הכי טוב שאפשר עוד לקנות ל 939 כיום ? ומה המחירים תודה?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי(Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz) במעבד Intel Core 2 Quad Q6600. ורציתי לדעת: האם בשביל לשם את המעבד החדש צריך להחליף גם לוח אם? (לוח האם שלי הוא:Intel Avalon D915GAV) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-