עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by koby058,

ומה ההבדלים במחירים? ואיזה לוח עם אן פורס 3 אולטרא מומלץ לקנות? מה אין 3200+ עם מגה קש?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by Or ei,

יצא לאחרונה ביוס חדש מספר 1004 ללוח בגרסאת 1.XX (גם ללוחות REV 2 יצא אבל אני מדבר על הREV 1.XX) לפי אתרים בחו"ל הוא משפר הרבה דברים ופותח הרבה אפשרויות כמו העלת מתח לצ'פסט! עד 1.9 ועוד כמה אפשרויות חדשות קצת פחות מעניינות קראתי גם על אנשים שהצליחו להגיע עם הלוח הזה ל11X200 יציב אחרי עדכון לביוס הזה ! אני אישית עידכנתי את הביוס ל1004 UBER הלך כרגיל חלק עם התוכנה asus update גרסאת UBER : (לא רישמי ,להשתמש על אחריותך בלבד!!!) For the A7N8X v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X/1004-Uber.rar For A7N8X-deluxe v1.03 - 1.06 http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/A7N8X-Deluxe/1004D-Uber.rar For A7N8X- deluxe v1.03 - 1.06 , contains the enhanced …

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by guy_intel,

אני צריך לוח טוב ל-SLI ול-OC. חשבתי על ה- Asus P5N32 SLI שהוא SLI Dual x16 והצ'יפסט שלו זה 680i. הוא נראה טוב רק קצת יקר ביחס ללוח עם צ'יפסט 650i אבל שתומך רק ב- SLI Dual x8. מישהו מכיר לוח טוב יותר ל-SLI ו-OC ?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Rstech,

הסדרה החדשה E8200\E8400\E8500 הייתי בחברה פרטית קטנה שמוכרת מחשבים ונותנת שירות עכשיו כניראה שתמחשב שלי אני קונה משם והבנתי ממנו שהסדרה החדשה כביכול(הזמנות) נמכרת אבל לא הגיעה... האם זה ככה? הוא אמר שהם יגיעו בערך עוד חודש 18-17 באפריל למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  5. הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by adi518,

;D מה שמיוחד בלוח הזה, זה שעושים לו בדיקת מאמץ ידנית עם אוברקלוק ל 4.6 + בטמפרטורות גבוהות באופן לא מציאותי (עם קירור מים מוכן). בנוסף, הוא בנוי מחלקים סופר איכותיים, אסטתית הלוח נראה מדהים לדעתי. השחור עם הצהוב והקבלים היפנים = WIN. בנוסף, הם מיקמו את השקע USB3 במקום נורמלי (סוף סוף!), לא מעל ה 24, לא מתחת אלא ליד חיבורי הסאטא. WIFI ובלוטות' מובנים. מחיר כנראה סביבות 250$ או 1000 ש"ח (הייתי בטוח שיותר). אנבוקסינג LinusTechTips (אחד הערוצים הטובים ביותר ביו-טיוב למחשבים וטכנולוגיה): קישורים: http://www.overclock.net/t/1296331/msi-z77-mpower/0_30 http://event.msi.com/mb/bigbang/p_001_z77.html http://www.overclockers.com/MSI-Z77-Mpower-review שימו לב לאיקס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני פותח חנות מחשבים בחיפה האם יש מקום זול לקנית חלקים/מחשבים מוכנים/או כל דבר שקשור שזה בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by בר שושני,

אהלן כולם באחרונה נפל עלי מעבר I5-4440, שהוא שדרוג די רציני ל-PHENOM 955 שלי. כמובן שכדי לעבור אליו אני צריך להחליף גם לוח אם. אז אני צריך את סיוע הפורום בהמלצה על לוח אם. לאור המעבד, הוא כמובן לא צריך לתמוך בהמהרה; אני לא מתכנן SLI או CROSSFIRE, אבל אני כן רוצה לוח אם בתצורת ATX כדי לרווח את המקום במחשב, ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת SPD-IF. עכשיו, כבר הזמנתי (היום) את Gigabyte GA-H97-HD3 ב-500 שקל, עד שגיליתי שאין לו יציאה כזאת. עכשיו, בדקתי ויש לו חיבור כזה (כלומר, אני יכול לקנות קונקטור חיצוני - זה עולה 50 שקל), אבל אם יש משהו דומה במחיר דומה אני אעדיף שלא לפצוע את המארז שלי בשביל המחבר הזה. יש למישהו המלצות?

9. Started by yudsim,

לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום רב אודה לכם על עזרתכם במהרה התקנתי XP מ GHOST של DUALCORE D820 עבור מחשב עם 4300 מדוע רואים רק מעבד אחד ולא 2 תחת CPU ב DEVICE MANAGER ? מופיע תמונה האם צריך לייצר GHOST שונה לתמורת המחשבים הזו ? אודה לכם על תשובה [br]פורסם בתאריך: 26-08-2007, 14:59:50 הנה התמונה :TASK MANAGER DEVICE MANAGER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  12. הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אני רוצה לוח ל oc...... (אומנם כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל....) יש כמה אופציות: ASUS: P-4P800 Delux sb,SATA,GBL P-4SDX DDR128bit,x8,usb2.0,lan GIGABYTE: 8IK1100(Intel875),DDR 128b 8IPE1000Pro,Fwire ,DDR 128b מה לדעתכם מ4 הלוחות האלה הכי מתאים.... ל oc..... שתיהיה לי אפשרות לישלוט במתחים והכל...!!??????????????????

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  14. לוח אם שקניתי חדש ASUS PS800 מעבד 2.8 אינטל SOCKET 478 זכרונות K 256 400MHZ יש למישהו תשובה בבקשה? מראה לי BUS SPEEDשל 533 / וFSB של133.5 על מכפלה של 21.0X

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  15. לא מצאתי בחיפוש בגלל זה פתחתי הודעה... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by AviBsH,

עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  17. יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by DeepShit,

??

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by bumpd,

איזה דריוור אני צריך בשביל הצ'יפסט שלו?את הגרסה המיוחד שלו באתר של nvidia או הרגיל לכל הפלטפורמות??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by Xilver,

הכותרת אומרת הכל..

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by poop2,

שלום וברכה לכל חברי הפורום. רציתי לשאול: יש לי היום מחשב עם מעבד אינטל מהדור השני i7 2600k במהירות 3.4 ובטורבו עד 3.8. רציתי לעבור למחשב ALL IN ONE, וראיתי גם באתר של אינטל שהמעבדים היום בדור הרביעי i7, כולם במהירות עד מקסימום 2.9. רציתי לשאול איך יכול להיות שמהירות של המעבדים היום פחותה מעבדים שלפני 3 שנים? אני ויודע שיש שינוים של פחות צריכת חשמל וכ'ו, אבל מדוע המהירות פחותה מדורות קודמים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KickOFuture,

http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by looo,

תגידו מה אתם אומרים על הלוח הזה http://www.nextgenelectronics.com/giga648.shtml כדאי לקחת אותו?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by ORrrr,

כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by shemiraz,

איזה מעבד חזק יותר המעבד שלי e6600 או שה e5200 ? פשוט יש לי הזדמנות להחליף את המעבד ותהיתי מי מהם עדיף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.