מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסקי פי.סי. זיכרונות עבורהלוח ASUS M2A-VM הלוח תומך במהירות 800 וכן בדואל צ'אנל http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 אני רוצה 2*1024 יש לי שני התלבטויות: 1. בכתבה "שלושה מפרטים מומלצים" המליצו עבור לוח זה על זכרונות במהירות 667 ולא במהירות 800. האם יש לכך סיבה? 2. רכיבים של איזה יצרן כדאי לקנות? אשמח לקבל המלצה על זכרונות שנמכרים בסקי פי.סי. מכיוון שאני רוצה להזמין מהם את המחשב תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
מעבד 2.66 הלוח- MSI 865PE S לאחרונה גליתי שהטפ' של המעבד גבוה מדי במנוחה 50-52 במאמץ מגיע ל 68.(יש 4 מאווררים) נכנסתי לאתר של MSI וגיליתי שיש תיקון ביוס לזה ולעוד כמה דברים חיוניים. http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=543 אחרי קריאה על עידכון הביוס דרך דוס והתוצאות שיכולות להיוצר,אני מעדיף להתקין דרך התוכנה של MSI, אך לא מצאתי חומר על התוצאות שיכולות לבוא דרך התקנת ביוס דרך התוכנה שלהם(MSI). מה אתם מציאים לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה מהמעבדים הנ"ל יהיה טוב יותר לצרכי HTPC בסטוק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הגרסאות האלו בידיוק? הבנתי שהמכפלה פתוחה. אבל לא הבנתי כך אפשר להגדיל את התדרים בהרבה? שמעתי שרק בגירסאות אלו של החברות AMD ו INTEL יש אפשרות להגדיל את התדרים ישירות ולא דרך הלוח אם. הם זה שווה? למשל 6400+ BLACK EDITION שעולה 900+- האם הוא שווה ביחס למעבד של INTEL E6750? האם הOC שלו יהיה ענק? או ברמה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו יסביר לי איך להתקין\להחליף מעבד איך מוצאים הוא ואיך שמים הוא? תודה..!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
*כותרת* למה אמרו לי שXP PRO\ לא תומך במעל CORE 2 DUE, ויש לי QUAD CORE עם ווינדוס אקס-פי. אז אני רוצה להיות בטוח שזה לא ישפיע על המערכת שלי. מחכה לתגובות, תודה רבה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב לשילוש לוח+מעבד+זכרונות כיום יש לי מעבד פנטיום D805 הלוח החדש יהיה GIGABYTE GA-P35C-DS3R , והכוונה לקנות במרץ את E8400 לפי נתוני הלוח באתר היצרן, הוא תומך במעבדי פנטיום D האם אני יכול להיות שקט שהוא יתמוך ב D805 ? בתודה מראש צביקה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
השוואה בין מעבדים שלום אני מעוניין לרגוש את אחד המעבדים האלה עבור קולנוע ביתי מעבד AMD Athlon 4000+ 2100MHz 2x512KB 65W Intel DUAL CORE E2140 1.6GHZ 1MB 800MHZ BOX הסרטים יהיו באיכות צפייה גבוהה 720P ו 1080P והכרטיס מסך יהיה ONBOARD סביר להניח ששני לוחות האם יהיו של GIGABYTE איזה מבין שני המעבדים האלה יותר חזק ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בתחילת מרץ מחשב חדש בתקציב של כ- 3,800 ש"ח לטובת עיבוד תמונה והרבה תלת מימד (מידול בעיקר). אני מאוד לחוץ בכסף, ומחפש דרכים לרדת בתקציב אך לא באיכות ובביצועים. מכיון שהשקט קריטי לי (לא יכול להתפשר בכך בכלל), אני מבין שעליי לשריין כ- 700 ש"ח עבור מארז+ספק, וזה דוחק אותי תקציבית מאוד. בהתחלה תכננתי לרכוש מעבד E6750 (מרובע ליבות פשוט יקר לי מדי), אבל לאור הנ"ל אני יותר ויותר שוקל את האופציה ל- E2180 ולעשות OC. השאלה שלי היא האם אכן כדאי לי להשיג את החיסכון בצורה הזאת, האם הביצועים של E2180 ב- OC יתנו לי את אותן תוצאות כמו E6750 ללא OC?? כשעסקינן בתלת מימד. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע ברשותי מחשב חזק אבל עם זכרונות לא משהו (2 ג'יגה) פשוט לא מספק אותי.. Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 יש לי VISTA שהיא בעצמה לוקחת לי ג'יגה מהזיכרון ולא נשאר לי הרבה לשאר הדברים, בהתחלה הציעו לי לקחת עוד 2 סטיקים של הזכרונות האלו ז"א 4 ג'יגה אבל העדפתי ללכת על משהו יותר רציני אז הציעו לי ללכת על 4 סטיקים כל אחד ג'יגה של DOMINATOR שזה הזיכרון הכי טוב כיום ב - DDR2 תמורת 670 ש"ח כולל החזרת הזכרונות של 2 ג'יגה שיש לי כעת במחשב, השאלה שלי כזאת האם כדאי לחכות שהמחרים של DDR3 ירדו ולקנות 4 סטיקים? כי כרגע המחירים נורא יקרים ! מה אתם אומרים? מה עלי לעשות ? מפרט המחשב שלי : מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח:ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 6…
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA. רציתי לדעת האם זכרון במהירות של 667 בנפח של 512MB (בהתחשב שהכוונה היא לשים 2 יח' כלומר 1GB בסה"כ) כאשר סוג הזיכרון הוא DDR2....האם זה יתאים? אני יודע שהסיכוי נמוך לתשובה חיובית אבל אולי בכל זאת ואינני מודע לכך?.... תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5GC MX/1333 ויש לי עוד אחד ASUS P5LD2-VM מה מבינהם יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על קיט זיכרונות של 2 גיגה בתקציב 250 שקל הזכרונות צריכים להיות ddr 2 800 mhe cl4-5 שהיו מחברה טובה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם OC ל-4 שנים בערך לא כולל ציוד היקפי יש לי בעיה 1.איזה לוח אם לבחור מה עדיף? GA-P35-DS3R GA-P35-DS3L Asus P5KC Abit IP35-E או שללכת על לוח אם יקר יותר כמו ASUS P5K-E WIFI-AP שלמרות שאני לא צקיך WIFI הבנתי שהוא איכותי ודומה מאוד לDELUX.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤162 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCI…
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם שני הלוחות של MSI 1 - G31M2 V1 2 - P6NGM-FD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יום טוב לכולם. המפרט שלי בצד והזכרון שלי כמו שכתוב הוא CL4 וזה גם כתוב על האריזה שלו. המחשב שלי חדש כשבוע. כשבדקתי בביוס ראיתי שהוא עובד כ CL5 ואלה היו הנתונים עכשיו בגלל שידעתי שזה אמור לעבוד יותר מהר כCL4 נכנסתי לביוס, שיניתי מAUTO לMANUAL ושיניתי את התדרים ל 4 4 4 12 וזה מה שיצא עכשיו המצב לא היה ממש יציב והייתי מקבל הודעה של חוסר הספק לכרטיס מסך. האם לא עשיתי את זה נכון? אולי חסר מתח לזכרונות או משהו? כתוב על האריזה שזכרון אמור לעבוד ב2.1V מחכה לתגובות.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מתברר שהידיעות על מותו של הפנטיום D היו מוקדמות. עמית מהעבודה רכש "במבצע לא נורמלי - לא כמוך שמרכיב מחלקים" מחשב ב-1300 ש"ח עם המעבד רב העוצמה Pentium Dual Core 3.0Ghz, ולא, לא מדובר ב-E8400. כמובן שמפרט ממשיך עם לוח אם חדשני מבוסס 945, זיכרון מהיר (667 מה"צ) ודיסק עצום ורב (160 ג"ב, אולי כי הם עולים היום כמו ה-80). לא רק שמוכרים גרוטאות, אלא מוכרים גרוטאות בזבזניות בחשמל ורועשות. שיתחדש.
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-