מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שנאמר למעלה,בכותרת. המחשב מצפצף אחרי הוספת 512MB זיכרון חדשים. (כך שזה יוצא 700 ומשהו MB). שמתי בכניסה הראשונה (מצד שמאל) את הסטיק החדש,ואת ה 256MB הקודם,ליידו בצד. המחשב מצפצף,ורק כשאני שם את אחד מהם בנפרד (לבד) הוא פועל בסדר. הסטיק החדש: Samsung 512MB DDR400 MHZ 4000 הסטיק הנוכחי: Samsung 256MB DDR333 MHZ 4000 לא יודע מה קורה, יש לי אפילו עוד סטיק אחד של 256MB (של Twinmos) וגם הוא לא עבד ביחד עם החדש. מדובר בלוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 ddr400 s-ata . מצפה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP במחשב יש לי 4 ג'יגה זה מה שהוזמן בקניית המחשב כשאני עושה מאפיינים על המחשב שלי הוא מראה לי רק 2.5 ג'יגה קראתי בפורומים ש32bit לא תומך ב-4 ג'יגה אבל הוא מראה 3.2- 3.5 ג'גה איך אני יכל לדעת שיש לי באמת 4 ג'יגה תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS. למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. (illegal IO port address 0xcf8, which lies in the protected address range) בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450 עם 90 MB SDRAM. עכשיו, למחשב לוקח 20 דקות לעלות משהו על המסך, יש צלילים מהסידירום במשך 20 דקות ורק אחרי זמן ממש ממושך המחשב עולה! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מדובר בזיכרון ,1G אחדDDR SDRAM של סמסונג שהורכב על סלוט אחד במקום זיכרון של 256 עקב שידרוג . הלוח אם הוא אסרוק -לפי אוורסט הוסבר שהלוח תומך בס עד 400 מגה לפני כן ה256זיכרון עם ממהירות בס 133 זה אצל חבר שלי ואני המלצתי לו כי הוא התעניין אז לכן אני לא זוכר בעפ את מספר הלוח . הלוח שלו תומך בין 133 עד 400 בס. כרגע יש רק 1G במחשב . מה אתם אומרים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 318 צפיות
-
-
אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי הזכרונות שלי הם של סמסונג 667 מגהרץ, אז למה זה רושם לי 333 מגהרץ??? תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz ASRock ConRoeXFire-eSATA2 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) שתי סטיקים 1024MB כל אחד של TWINMOS Radeon X1900 GT (256 MB) WDC WD2500KS-00MJB0 פתאום המחשב הפסיק לעבוד לא העלה פוסט בדקתי מה הבעיה פה ושם שיחקתי עם הסטיקים והמחשב עולה רק עם סטיק אחד בסלוט מסויים אחד .. מה זה אומר ? יש מצב "נשרפו" הסלוטים האחרים והסטיק השני ? יש פתרון כלשהו לבעיה ? בדיקה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd 64 3000+ epox 8kdaj nforce 3 250 512*2 ddr 400 mhz של חברת טווינמוס. קניתי סטיק נוסף של ddr, אותו דור ואותה מהירות, אבל חברה אחרת, בשם transcend. אציין שנתון התזמון שונה: בסטיק החדש הוא 3, בעוד שבשני הסטיקים הישנים הוא 2.5(אין לי מושג מה זה אומר אבל נראה לי שזה ראוי לציון). בלוח יש סך הכל 3 סלוטים, ככה שיש שני סטיקים זהים ואחד יוצא דופן. המחשב קורס תוך כמה דקות. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים, ללא תוצאה. שיניתי גם את נתון התזמון בביוס, ככה שיהיה "אחיד" ל3. האם יש דרך כלשהי לשלב בין הזכרונות, ככה שהמחשב יפעל כמו שצריך? קראתי פה באחד הת'ראדים הקבועים, שאין בעיה עקרונית בשילוב בין חברות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אחרי משחק מרובה קצת במחשב, הוא מקבל לו פריז רציני שאי אפשר לגעת בכלום, אלא רק לכבות דרך הכפתור של המחשב.. וברגע שמדליקים הוא נותן הודעת אזהרה ב-BIOS על טמפרטורה גובהה ב-CPU. למה זה קורה פתאום? ומה צריך לעשות על מנת לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכל התחיל לא מזמן, לאחר שהמחשב היה לא מחובר לחשמל מסיבה כלשהי במשך 5 שעות. אח"כ חיברתי לחשמל והכל עלה כרגיל. לפני 10 דקות באתי לכבות אותו, ואז ראיתי שהלוח אם משמיע בכאילו הוא נכבה, אך הספק עדיין עובד, ורשום על המסך את המסך כיבוי של ווינדווס. לחצתי על הכפתור כיבוי וכביכול המחשב נדלק והנורות פעול והמחשב עלה מחדש. בקיצר הוצאתי את המחשב מהחשמל ואז החזרתי, עלה המידעה על הכרטיס מסך והלוח, ואז היה רשום: FDC failure press F1 to continue בקיצר הווינדווס לא עולה, ואין לי מושג מה הבעיה. המפרט של המחשב ההוא: Celeron 1700mhz elitegroup p4vmm2 Voodoo 5 5500 תעזרו לי :'( *עריכה* דרך אגב שומעים שני צפצופים ארוכים ואחד קצר (כמו ששומעים שהכל תקין רק לפני זה עוד שני צפצופים יותר ארוכים).
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי שעשיתי כמה סקרים ובדיקות -אני מגיע להחלטה-זה המחשב שאני קרוב לוודאי קונה ב3,190 ש"ח -מה דעתכם??תמליצו לי ותגידו לי לכמה זמן זה בערך יחזיק מעמד??כי אני לא רוצה עוד חצי שנה לשדרג ב3000 ש"ח- אז תגיבו בבקשה!: --------------- CPU- AMD Athlon XP 1700+ w/ Volcano 7+ HSF Motherboard- Gigabyte 7VAX KT400 Memory- DDR-RAM 256MB 2700 OEM HDD- Seagate 40GB 7200rpm ATA100 Barracuda IV CD-ROM- Sony x 52 Floppy- 1.44" Teac / Alps / Mitsumi Video Card- Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128MB…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון ושי קיבלתי אותו החליפו לי למעבד יותר חדש במקום 2.8 NORTHWOOD שמו לי 3.0GHZ עכשיו,אמרו לי שלא קיים מעבד 3.0GHZ של NORTHWOOD אלא רק PRESSCOT,זה הגיוני שיהיה 3.0GHZ NORTHWOOD? כי זה מה שרשום לי בכל תוכנה שבדקתי בהם מה יש לי כגון: CPU-Z , EVEREST ושאלה שנייה היא אם מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ללוח אם D865GLC דרך אגב לאחר בדיקה ב3DMARK קיבלתי תוצאה יותר חלשה ממקודם ב70 נקודות וגם לפני כן היה לי תוצאה חלשה(813)! ואני גם מרגיש שהמחשב עובד יותר לאט לפי מה שאני יודע החליפו לי מעבד,לוח אם,זיכרון,כונן קשיח לוח אם נראה לי שהחליפו אבל זכרון החליפו לי כי בדקתי ולפני כן היה לי זכרון של KINGSTON ועכשיו יש לי של InterSpeck משהו כזה וכונן קשיח היה לי של S…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי שצ\'יפזילה הכריזה רשמית על מחשב ה-Compute Stick הזערורי והמרשים הוא נוחת בחנויות המקוונות ברשת - במחירים קורצים שמסייעים למלאי להיעלם בתוך פחות מיממה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-