מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
מפתחת השבבים מציגה שיתוף פעולה מסקרן לשילוב בין RAM, אחסון SSD ואחסון מכאני איטי יותר לטובת שיפור ביצועים כולל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
- 2 followers
-
-
מתי הם אמורים לצאת? אני כרגע חושב לקנות I5 2500K למשחקים... ויש שמועות שבעוד חודש יהיו מעבדים חדשים סופר מהירים עד כמה זה נכון???
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מעבד פנטיום D 2.66 ולוח אם של אינטל סוקט 775 וצי'פסט G945 שדרגתי את המחשב הזה אין ספור פעמיים, הוספתי מאוררים והקירור שלו אוכל מארזים איכותים של CM ברמת הקירור. הכרטיס מסך שלי נקנה הוא GF 8800GTS 512 כרטיס איכותי וחזק למה שאני רוצה מהמחשב. הבעיה שהלוח והמעבד מגביל אותי מבחינת ביצועים ולא מנצל לי את מיטב הביצועים, הכרטיס שקיבל תוצאה גבוהה מאוד ב3DMark במעבד I5 מקבל אצלי תוצאה נמוכה מאוד בפנטיום D. אני רוצה המלצה למעבד חדש ולוח אם חדש (העדפה לDDR2) במידה וההבדל הוא משמעותי אשמח גם לקבל המלצה לזיכרון מסוג DDR3. המחיר הוא 700 שקל גג שבגג, אני לא צריך מפלצת אני צריך משהו שיעשה את העבודה. יש העדפה לAMD. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אמ מסוג GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp וזיכרון מסוג psd22g8002 שזה בעצם 2GB , יש לי 2 סטיקים כאלה, והייתי רוצה להרחיב ל8, חשבתי לקנות את זה שזה בעצם סטיק אחד של 4GB , ואולי אפילו שניים, כך שיהיה לי בעצם 12GB זיכרון אבל אני לא סגור איך הלוח אם יקבל את זה שיש לי זיכרונות מאותו סוג אבל עם קיבולת שונה האם יהיה לי שינוי כלשהו בביצועים אם הקיבולת של הסטיק החדש (4) שונה מהקיבולת הנוכחית (2) ? האם כדאי לי לקנות שני סטיקים של 4 ולהחליף אותם במקום מה שיש לי עכשיו ? מבקש את עצתכם
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! כבר די הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב. השימוש הכי כבד בו הוא גיימינג, בעיקר WoW, עם פזילה לכותרים כמו Titanfall ו D3. כרגע אני מריץ E8400 בסטוק, 4 ג'יגה ראם ו6870. משחק ברזולוציה של 1680X1050. בגדול, תכננתי לחכות לMaxwell וכרטיסי מסך ב20NM, אבל נראה שהם לא ממהרים לבוא. עד שהם יגיעו, אני מרגיש צורך עז (כנראה שזה בעיקר בראש) לפנק את עצמי במערכת חדשה. אחרי ההקדמה הארוכה, השאלה היא איזה מבין המעבדים עדיף ולמה, i3-4130 או G3220. התכנון הוא להשתמש במחשב עד שיצא הדור החדש, ואז כנראה להפוך אותו לLanbox, או מכונת Steam. לפי הביקורת הזו, נראה שהG3220 נותן עבודה לא רעה בHD. האם למישהו יש השגות לגביו או לגבי ההחלטה בכלליות? תודה מראש נ.ב. אני מתכנן לזרוק לתוכו ג…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מדובר על המחשב הישן מעבד פנטיום4 1.7GHZ שתי זכרונות של A-data 400MHZ לוח אם עם עד 266MHZ איזה תדר יותר טוב כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב 100(400FSB)? או 133(533FSB) ? כי הייתי על 100 ואני חושב שיש לי ירידת ביצועים אחרי ששמתי 133
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צריך לוח אם למעבד האם המעבד ?Athlon64 3800+Socket AM2 האם המעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? חזק?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 ישן (בן שנתיים וחצי) שנדפק לו ה-CPU ואני שוקל שדרוג וזהו. חשבתי על החלפת לוח אם ומעבד, והשאר במשך הזמן. שימושים - עריכת תמונות בעיקר (פוטושופ בכל הכוח) וריבוי משימות (עובד גם עם תוכנות עיבוד תמונה של ניקון תוך כדי עריכה בפוטושופ). ציוד שיעבור הלאה: --------------- א. כרטיס מסך AGP של MATROX. אני מתכוון להמשיך להשתמש בו כי אני עובד עם 2 מסכים והוא מצוין בשבילי כרגע. ב. 2 מסכים CRT של Viewsonic. ג. 2 כוננים: SATA 120/160GB. ד. זכרונות: 2x256 + 2x512 = 1.5G מסוג DDR I 400 ה. DVD-R/W שאלות: ------ 1. איזה לוח אם ומעבד (אינטל, ליבה כפולה, חשבתי לחכות ל-6320) נכנסים בתקציב של 1500 ש"ח בערך (כאמור - לוח אם עם נתיב AGP אחד). 2. זכרונות - DDR I 400 - האם יעבדו…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כן/לא. מה ההפרש בינהם? תודה. ועוד משהו.. כמה צפוי ה6300 לעלות עם השקתו, וכמה אחרי שיתייצב?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7... לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בטח שאלו את זה הרבה פעמים כבר.... אם אני קונה ועד מעט E6600 הוא ייתן לי ביצעוים טובים עוד איזה שנתיים-שלוש? וכדאי לי לחסוך קצת ולקנות לוח אם שתומך בDDR3 או לקנות לוח אם זול יותר? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב ? Gigabyte GA-P31-DS3L Gigabyte GA-P35-S3L Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P35-DS3 Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R Gigabyte GA-P35-DS3P או Abit IP35-E ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש לוח אם של ASUS מדגם P5N-D . קניתי אותו לפני שנתיים וחצי. עד עכשיו היה לי מעבד פנטיום 4 חד ליבה מסכן עד שהוא עלה בסערה השמיימה ;D (הוא נישרף אז זרקתי אותו) השאלה שלי היא שהיום אני רואה אותו לוח כמו שלי במחירון של SKY-PC או KSP ושם כתוב שהוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL האם הלוח שלי תומך במעבדים הללו? אם חסרים פרטים אז תגידו לי אני אוסיף. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה ... ספק יש לי 400w אם 5 חיבורי מולקס ו2 לכונני דיסקטים ואפשר לחבר אותו גם לפנטיום 4 וגם ל -3 (יש שם את שתי התקעים) הארד דיסק יש לי, כרטיס מסך יש לי .. עכשיו הבעיה היא המארז: אני לא בטוח אם הוא Midi או Midi Tower... יש מקום ל - 4 כוננים חיצוניים (Cd וכאלה) מקום ל - 2 הארד דיסקים ומקום יחיד לכונן דיסקטים עכשיו בעבודה של אמא שלי יש מארזים הרבה יותר קטנים של פנטיום 2 ... המארז שלי הוא בגובהה 42 ס"מ אז אני צריך לדעת אם המארז מתאים .. הרכיבים החדשים בנתיים לא יעברו אוברקלוק .. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות זכרון אבל אני לא יודע מה אדיף: WINBOND DDR400 256MB ב 367 ש"ח SPECKTEK DDR400 256MB ב 279 ש"ח 256MB PC3200 400MHz DDR Value GEIL ב 344 ש"ח ?????????????????????????????????????????????
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כל טרנזיסטור יכול לאכסן ערך בינארי אחד, או 0 או 1, בשפה רגילה ביט/סיביה. (ביט/סיביה= זרם חשמלי דולק או כבוי, המתורגם לספרה בינארית [בינארי, שיטת ספירה על בסיס 2, או הספרה 0 או 1] ובעצם זוהי יחידת המידע הקטנה ביותר) המעבדים של היום מחלקים את הביטים לפקודות, של בממוצע עד כ-32 ביט ברצף, ואותו רצף הוא הפקודה שמעובדת. מדד ההרץ-הרץ הינו בעולם המחשוב מספר פעולות בשנייה, או במעבד מס' פעימות בשנייה. למעבד שעון פנימי, הפועם מספר מסוים של פעמים בשנייה, כל פעימה היא פעולה של המעבד, בהוא מעבד את הפקודות והמידע, וכמו כן מעביר אותן ל-RAM ושאר המחשב, בדיוק כמו לב האדם. את המעבדים המהירים של כיום מודדים בGHz, ומהירות מעבד ממוצע של כיום היא כ-2.8 GHZ לדוגמה. כך שמעבד כזה פועם כ-2800000000…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
(סך הוכל שתי סטיקים) אז הdual ddr בעצם "מחבר"את שתי הסטיקים וזה יוצא 666 אז זה אומר שיש לי "צוואר בקבוק" כי הFSB של המעבד שלי הוא 533?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אשמח לקבל מכם המלצה ללוח אם המיועד לעריכת וידאו - המיועד למעבד אינטל. לא משנה באיזה מחיר - ואין צורך לעבודה ב - DUAL. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-