עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nuctornal wisdom,

אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.

2. מה אתם אומרים על לוח הזה GA-890GPA-UD3H יש משהו יותר טוב ב700שקל הוא עולה 650 מKSP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3342#ov האם CF של HD5850 יוגבל ב X8 X8 ?

3. טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  4. חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid ‎‏ והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. המניאק הנ"ל גונב לי חצי מהראם. יש לי 1GB מותקן אך הביוס טוען שיש לי 512MB. אני מאמין שזה בגלל הכ. מסך המובנה. הגדרתי IGD Graphics Mode - Disabled ו Initiate Graphics Adapter - PEG\PCI יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. איך אני יכול לדעתי מה הוא ה clock generator של לוח אם מסוים ? אם זה יעזור הלוחות שאני צריך בישבילם הם : LANPARTY DK P45-T2RS GA-K8VT890-9 gigabyte GA-965P-DQ6 rev 2.0 תודה

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

שלום. לפי איזה שנה התקנתי איזה פאץ של AMD שעושה שבזמן מנוחה או פשוט שאין הרבה תוכניות המעבד עובד יותר חלש (על 1000MHZ) אני רוצה לבטל את הפאץ הזה. איך אני יכל?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by zombie,

הוספתי קיט:‏2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  9. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by infernal goat,

שלום לכולם רכשתי מחשב מKSP עם הנתונים הבאים: מעבד AMD2800 64bit לוח אם מסוג epox 8HDA5J זיכרון של A-DATA DDR 400 512MB רציתי לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד לפחות 512 מגה. חיפשתי באתר של KSP ולא מצאתי עוד זיכרונות של A DATA. האם אפשר לשלב זכרונות שונים במפרט הזה? אם כן, איזה חברה ויאזה זיכרון? אם לא, האם אפשר להתאים זיכרון מסוג אחר ללוח אם הנתון? חשוב לציין שהלוח אם תומך בdual ddr והייתי רוצה לנצל את אפשרות הזאת. תודה!

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אני זקוק ליעוץ בבחירת לוח אם למפרט הבא: מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache זיכרון: g.skill2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b לא מעוניין ב OC אין צורך גם בלוח עם SLI. תודה!

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  12. עריכה :: זה לא אותו הבנצ'מארק מDailyTech, מדובר בהדגמה שונה לגמרי, נא להתסכל בלינק. מופתע שעוד לא פרסמו את זה .. אלא אם כן ריפוסט(לא נמצא בחיפוש). http://www.legitreviews.com/article/521/1/ {כמובן שהתוצאות של ברצלונה בגדר ספקולציה בלבד).

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by RayZ,

הזמנתי לא מזמן מחשב חדש, שמונה בתוכו את הלוח Gigabyte M55S-S3 NF5, עכשיו שמתי לב שיש שינוי בסוג הכרטיס קול מבין הלוחות האחרים (בלוחות האחרים זה היה Realtek AC97, עכשיו זה אחד אחר..), שמתי לב שהאיכות של הכרטיס קול החדש לא הכי חדה, יש גם די הרבה צלילים חלשים יותר ואפילו צלילים שפשוט נעלמו. (ובדקתי, לא מדובר כאן בסוג רמקולים \ אוזניות ספציפי..) מישהו יודע למה זה ככה? מחזיק בלוח עם כרטיס קול כזה? (דגם - ALC 883)

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by natan805,

ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?

17. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........

• 18 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by zaroor,

יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by LazyBurger,

לAMD יש מספרים ענקיים, מחר יצא מעבד ה6GHZ, אבל כשאתה בודק בביצועים, ה6600 של אינטל עוקף אותו בכל התחומים, וזה רק שתי ליבות של 2.4 2.4 כפול 2 זה 4.8GHZ, ד"א שתי המעבדים האלה עולים אותו הדבר... למה AMD רושמים מספרים ענקיים אבל בביצועים הם גרועים יותר? ועוד שאלה: איך זה הגיוני שהמעבד ליבה כפולה 6600 ירד ב700 שקל?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7... לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by y10,

יש בידי מעבד שהיה בשימוש חודשיים intel pentium 4 3.2GHZ/IM/800/04A בכמה בערך אפשר למכור כזה מעבד???

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by hairpiss,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by eli_a2006,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מה שאני מתכנן לעשות אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה האם אני ירגיש הבדל בין המעבד שיש לי עכשיו(athlon 3000s939 עושה 2700) לבין הכפול ליבה?

• 15 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by mbs,

היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  25. אני ממש לחוץ בזמן ואני לא יודע מה כדי לי ליקנות אני לא עשיר כמו שאתם רואים אבל אני לא רוצה ליקנות חרא ולהחליף מחר אז אני מקווה שאתם תיתנו לי הכוונה נכונה וטובה ואם אפשר להסביר קצת הבדלים אני אשמח... אני רוצה ליקנות "מחשב" חדש אני לא מתכנן OC ואני לא צריך יותר מ256 מב בינתיים אני אוסיף כמובן עוד 256-512 עם הזמן אבל אני די לחוץ כלכלית. אני די נימשך P4 אבל הוא יקר 1200 בערך ל2.4 ואז לא נישאר הרבא ללוח+זיכרון לאומת זאת הAMD 2200 עולה סביבות 500-650 וזה משאיר לי כימעט 1000 שח ללוח מעולה וזיכרון מכובד אנא הסבירו למה ההבדל... אני משחק מישחקים ממש כבדים על האפשרויות הכי גבוהות (יש לי GF4 4200 128DDR)ואני לא עושה שום עיבוד גרפי אז בקיצור המחשב יהיה לHWZONE ;D ולמישחקים כבדים בבקש…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים