עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. ככה אני צריך עזרה איזה מבין כולם הוא הטוב ביותר: ASUS P7P55D Deluxe EVGA 132-LF-E655-KR ASUS P6X58D-E GIGABYTE GA-P55A-UD4P אשמח לעזרה בנושא?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  4. שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by kobibo,

אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by sh_idan,

חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by taotao,

הורדתי תגירסה הכי חדשה פתחתי הכול רגיל אני מפעיל תמחשב מכניס דיסק והאו עושה תבדיקות מ1 עד 10 ובבדיקה 7 כול הבדיקה יש לי EROR איזה בדיקה זאת ומה זה אומר מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת כמה זה משנה כמות הזיכרון L2 במעבד ? כי שמתי לב שלמעבדים הכפולים של אינטל יש זיכרון של 3 מגה L2 ולשל AMD יש רק מגה..

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by mardona,

איזה מעבד יותר טוב ה-INTEL CENTINO או ה-AMD Mobile ומה זה ליבת דותן?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by מר מקלדת,

האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן של AMD הנה מה ש-CPU-Z כותב: מעבד: +AMD Athlon 64 X2 3800 תושבת: (Socket AM2 (940 לוח האם הוא של MSI והדגם הוא MS-7260 אבל לא הצלחתי למצוא אותו באתר של MSI. השאלה שלי היא איך אני יודע אילו מעבדים יתאימו ללוח האם הזה, והאם קיימים בכלל עדיין מעבדים שיתאימו אליו? אם כן מה המעבד הכי חזק שניתן לשדרג אליו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by gofmarat,

אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה

17. Started by Matankzr23,

איך ההבדל בביצועים של E6600 לבין הביצועים של E6300 מתבטא? למה לא כל כך ממליצים לקחת אותו במפרטים שאנשים מראים ואומרים לרדת ל E6300? הוא לא אמור להיות הרבה יותר טוב ? (הE6600)

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  18. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by sahargt,

2 מה מיוחד במעבדים של אינטל מסוג Centrino במה המעבד הזה יותר טוב מהפנטיום 4 עם בכלל

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  20. הדגמים האולטרה-חסכוניים הבאים של אינטל ינסו להחזיר לעצמם את הרלוונטיות בימים שאחרי הקפיצה למרובעי ליבות עממיים לכתבה

21. Started by badmama,

4 XMSים, ולאקספלורר עדיין לוקח 10 שניות לעלות... 8)

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by acoca_net,

:s05:שלום יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-81945P-G אני לא יודע איזה מעבד לקנות. התקציב שלי הוא 400 שקל. תודה מראש אורי.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  24. שלום אני לא בטוח אם השאלה מיעדת לפה או לפורום מפרטים (כי אני לא מבקש מפרט מלא ומסודר) אז שאלתי פה. אני מעוניין לבנות מחשב שמצד אחד יריץ כמה VM's במקביל (המקסימום יהיה 3 במקביל) ויוכל לסחוב אותם בכבוד, ומצד שני ישמש אותי לשימושים משרדיים יום יומיים ומדי פעם גם למשחקים מזדמנים (אני לא ממש גיימר - אם יוצא לי לשחק פעם בשבוע זה יפה. בעיקר FPS ומשחקי ספורט. אבל בכל זאת שיוכל להריץ בצורה סבירה). לא מתוכנן אוברקלוק. אז קודם כל הזיכרון: אני אקנה 8GB של חברה מוכרת, אבל השאלה היא האם כדאי להתעקש על זכרון במהירות שעות גבוהה ועם תיזמונים נמוכים (ועם heatsync צבעוני - ומחיר בהתאם) או שניתן להסתפק בזיכרון VALUE פחות נוצץ ועם מחיר יותר הגיוני ? האם אני ארגיש הבדל משמעותי ? שנית, המעבד: …

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  25. השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים