מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לזכרונות. אבל יש כמה דברים שאני רוצה תקציב 1200 גג 2X256 שיהיו PC3500 לפחות (שלא יגביל אותי ממש באובר קלוקינג) ותזמונים טובים ואם אפשר אז מ האתר www.pch.co.il תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, בעקבות פתיל בפורום מפרטים הציעו שאני אבקש כאן עצה בנוגע ללוח אם. המפרט עד כה : Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1 1270 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 אני צריך להוסיף לוח אם וזכרון. אני רוצה הרבה זכרון (לפחות 2GB). התקציב הוא 2000-2500שח' ואני כנראה ארכוש מKSP (נא להתיחס למחירים משם) אני לא עושה שום OC וגם לא מתכנן לעשות OC בעתיד. נא לקחת בחשבון.... כמו כן, האם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור כלשהו? (בהתחשב בזה שאני לא עושה OC) בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
4 XMSים, ולאקספלורר עדיין לוקח 10 שניות לעלות... 8)
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מקור: http://www.cpilive.net/v3/inside.aspx?scr=n&NID=1320 אני זוכר השקה לשוק הביתי ברבעון השלישי, מעניין מה קרה דחו
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד קצת קשיש שאני מעוניין להכניס בו קצת חיים. מתכוון להחליף דיסק קשיח ל SSD וגם רוצה להרחיב זיכרון, אם מבין נכון יש לי כרגע 4 גיגה ויש מקום לעוד ארבעה. מישהו יכול לוודא את העניין הזה מעיון במפרט המחשב (אני לא מבין גדול בעניינים האלה). כמו כן אשמח לשמוע איזה זכרון לקנות כי אם הקיים די איטי כנראה שחבל להשקיע. אשמח להמלצה למוצר ספציפי (אם זה יהיה מ קיי אס פי זה יהיה נחמד) תודה רבה! הנה מפרט המחשב שלי https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ ולמי שלא רוצה להכנס ללינק הנה מידע רלוונטי מתןך המפרט, ועוד שתי שאלות חשובות בבקשה, האם יש דרך לדעת אם יש לי שני זכרונות של שני גיגה א…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
ככה אני צריך עזרה איזה מבין כולם הוא הטוב ביותר: ASUS P7P55D Deluxe EVGA 132-LF-E655-KR ASUS P6X58D-E GIGABYTE GA-P55A-UD4P אשמח לעזרה בנושא?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש מעבד שלי לוח חדש ראיתי שסדרת ה790FX יכולה לפתוח את מעבדי הפנום X3 למעבדי X4 המעבד שלי הוא פנום 8550 X3 סטפינג B3,בעיקרון אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק עד כמה שיוכל לתת לי. ראיתי את הלוחות הללו בפנדה רק שיש בעיה קטנה,באתר של GB יש רק לוח אחד GA-MA790FX-DS5 ובאתר של פנדה יש שתי לוחות GA-MA790FX-DS5 בתמחור שונה. http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=c5535510&keywords=790&x=0&y=0 מה נסגר? במידה ולא ניתן לפתוח את המעבד לX4 האם לוח 780G יספיק לאוברקלוק? שמתי לב שקיים בלוחות ה780G פיצ'ר בשם הייבריד אשר מדמה קרוספייר בין הכרטיס המובנה בלוח לבין הכרטיס החיצוני,עד כמה הוא יעיל?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הציעו לי באייבורי לבחור בין שני הזכרונות הנ"ל במוחיר זהה. אני מתלבט אם לבחור בקינגסטון שנחשבים לאמינים יותר או בceon שמציעים cl נמוך יותר. ופה רציתי לשאול: על מה ישפיעו ההבדלים בcl(הבנתי שלמי שמתכנן oc זה משמעותי יותר..ולמי שלא?)? זה משמעותי בשבילי או ששווה לבחור בחברה אמינה ומוכרת יותר? תודה רבה. נ.ב. אני מקווה לתשובה מהירה כי אני צריך לעשות את ההחלטה הזאת ממש בקרוב
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שרצה רק על Win 98 SE, ואני צריך לוח. לוח זו לא כ"כ הבעיה כמו דרייברים. אני צריך איזה חברה שנותנת גם דרייברים ל98. ראיתי באתר של Gigabyte שאי אפשר כבר להוריד דרייברים ל98. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שמעתי די הרבה תגובות טובות על Asus P5B DELUXE ושקלתי לקנות אותה, עכשיו ראיתי שקיים גם Asus P5B שהרבה יותר זול - מצד אחד אני מבין שיש סיבה לשוני במחיר מצד שני אני לא ממש רואה הבדל ביניהם... האם DELUXE באמת הרבה יותר טוב?... בקיצר מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום לכם דוד שלי ביקש שאני אבנה לו מחשב עד 1000 ש"ח כל החלקים מסביב יש כל מה שצריך זה : מעבד לוח אם שיהיה לו (כרטיס קול, כרטיס מסך) זיכרון תודה מראש :
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הורדתי תגירסה הכי חדשה פתחתי הכול רגיל אני מפעיל תמחשב מכניס דיסק והאו עושה תבדיקות מ1 עד 10 ובבדיקה 7 כול הבדיקה יש לי EROR איזה בדיקה זאת ומה זה אומר מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי כולם. רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים של החברות השונות. תודה מראש לעונים.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-