עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by y10,

יש בידי מעבד שהיה בשימוש חודשיים intel pentium 4 3.2GHZ/IM/800/04A בכמה בערך אפשר למכור כזה מעבד???

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by lmlm,

האתר החומרה הידוע VR-Zone מדווח שאינטל מגיבה לכפולי הליבה מבוססי K8L ע"י הוצאת מעבד כפול ליבה חדש שיקרא Wolfdale אשיר יהיה ליבת Penryn עם 45NM ויבוסס ארכיטקטורת CORE Wolfdale יחלוק 6MB L2 קאש בין שני הליבות לעומת זאת Antares יהיה לו 512KB L2 קאש לכל ליבה ו2MB L3 קאש. כנראה שאינטל לא נוטשת את מרוץ המגה הרצים אתתחיל אותו שנה הבאה כאשר ל Wolfdale יהיה 1333MHZ באס ותזמוני השעון שלו יעמדו מ3.5GHZ עד 4GHZ!!! למרבה הפלא למרות הבאס היותר מהיר ותזמוני שעון גבוהים במיוחד הTDP שלו רק 57W Wolfdale יצא ביחד עם הציפסט החדש Bearlake ברבעון השני 2007 קישור http://www.vr-zone.com/index.php?i=4140

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  3. בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  4. תקראו את זה: http://www.tomshardware.com/motherboard/20040119/index-12.html

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. האם אני יכול לשדרג את הזכרון שלי על מחשב זה ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=74669839.gifאם כן לאיזה אפשר ? עד כמה ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by NiMo1771,

רציתי לשאול, I5 760 יגביל מערך של שני כרטיסי 6850? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. יש לי לפטופ של DELL דגם vostro 5468 ואני רוצה להוסיף סטיק של זכרון אבל הוא במהירות 2666MHZ האם זה אפשרי ? כרגע יש לי סטיק של 2400MHZ זה לא יצור לי התנגדויות שונות בחומרת המחשב ? המחשב יעבוד באופן תקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  9. התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by OR007,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=44188 לא התכוונתי בכותרות ל-XION , תקראו את הכתבה ותבינו. רק מה שחבל שאינטל רק "הכריזה" ורק אלוהים יודע כמה זמן יעבור עד שזה יגיע לארץ או בכלל יהיה במחירים סבירים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by avivboker,

ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא אבל לא הצלחתי למצאו נושא רלוואנטי שממש עונה לי מישהו יכול להביא לי את הדף שבאמת משווה בינהם וקובע מה יותר טוב או מישהו יכול להסביר לי כאן את ההבדלים כי למעשה ה QX הוא האקסטרים מבינהם והוא עולה יותר זול ב200 שקל אז זה קצת לא מובן....

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  12. האם הבדל המחירים בין 3000 ל3700 מצדיק את ההבדל ביניהם בביצועים?? איזה מעבד הכי משתלם לקחת (של amd) גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת המחיר בארץ...! תודה רבה!! ;D

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  13. איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by yoel47,

שלום, יש לי את המעבד של אינטל E6550 ללא OC, רציתי לדעת אם הוא מגביל את הכרטיס מסך SAPPHIRE 4830. ולאיזה מעבד הוא משתווה בחדשים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by ranuch,

אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו) רק כדי להיות בטוח הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ? אלה למשל http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition 2x1gb ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by roes,

אני יודע שה GHZ של המעבדים קובע את מהירותם (ביחס לאותה סדרת מעבדים) וה FSB הוא מהירות התיקשורת של המעבד עם הרכיבים השונים 1. אבל מה זה Cache (זיכרון מטמון) ?? מה התפקיד שלו ?ומה הוא עושה?? 2. מה ההבדל בין מעבד עם זיכרון מטמון 2X2M לבין אותו מעבד על זיכרו מטמון 4M ?? ???

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by ScreameR,

יש ברשותי P3 733 שרוף, אשר נקנה בעתיד מחשבים לפני שנתיים... רציתי לדעת אם יש לי בכלל למה ללכת לחברה לבקש אחר או שאני ייקבל את אותו מעבד? כי אם את אותו אחד אז אני יזניח את המחשב הזה שוב מי כבר דפק P3 וניצל אחריות ואיזה מעבד הוא קיבל?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by ilaysk,

שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by booli123,

אז ככה המחשב שלי הלך לפני שנתיים כי שיחקתי קצת עם הביוס בכוונה רציתי שהוא ילך לפני כמה ימים גילו לי שיש כפתור שמאפס את הביוס אז הוא חזר לחיים בכל מקרה.. יש לי פה core 2 duo e4500 הוא די ישן ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי. מכוון שהמחשב נקנה בסביבות 2008-2007 אין לו תמיכה בi למינהם ואני לא מתכנן להחליף את כל לוח האם אז איפה בימינו אפשר להשיג מעבדים של core 2 duo? אולי יש כאלה יגידו לעשות אוברקלוק הבעיה היא שיש לי הרבה בעיות עם זה ואני אף פעם לא מצליח. תודה מראש לירון

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by thebestof2005,

מישהו אולי יכול לתת לי פרטים ללוח אם הבא ואם הוא למחשב בסדר גודל של 1500 שדרישותיו הם בעיקר אינטרנט. MSI K9NGM-L GEF '6100

• 15 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by dsane,

לפני כשלושה שבועות פורסמה ידיעה על ירידת מחירים כולל ירידה של 30% במעבד q6600. בפועל המעבד ירד מ 1100 ל 1040. לאן נעלמה הירידה? האם היא לא התרחשה עדיין או שמוכרי המחשבים בלעו את ההפרש לכיסם?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by NaorYfrach,

יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. שמעתי שקורסיאר נחשבת לחברה הטובה והמצליחה ביותר בעולם! עכשיו השאלה שלי היא כזאת בזכרונות DDR1 הדגם היקר ביותר של גיגה דואל של 512M"B של OCZ עולה 1900 ש"ח של G.skill עולה 2200 ושל כורסיאר קרוב מאוד ל 3000 בעוד שהביצועים באוברקלוק(בהפרש ניכר) וסטוק של OCZ ו G.SKILL עולים על הביצועים של קורסיאר למה זה? ושמתי לב גם הדגמים של CL 3 של קורסיאר עולים משהו כמו 700 600 שקל שזו גנבה האם קורסיאר היא רק מותג כמו ASUS (בכרטיסיס מסך)ובעצם הביצועים הם לא ממש טובים? אם זה כך אני מציע שנהיר ליבואנים של קורסיאר ולומר להם להוריד את המחירים בדחיפות יתר והאם גם בחו"ל המחירים כך?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים