עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Holography,

שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  2. במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. התוכניות המודלפות של יצרנית השבבים עבור המשך השנה מאשרות לנו כי דור 13 יישאר איתנו לפרק זמן ארוך יותר מהרגיל באמצעות השקת דגמים מעודכנים לתחום השולחני - לפני המעבר אל הדור הבא שימשיך את מיתוג ה-Coreלכתבה

4. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by mr.bigglesworth,

חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by elipok,

עוד מעט יוצאים לוחות תומכי DDR3 בעבור המעבדים של אינטל. האם המעבדים החדשים של AMD יתמכו ב-DDR3 או שנצטרך לחכות לדור הבא (די דומה למה שקרה עם AM2)?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  7. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by tomer_et,

ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  10. Started by verdyan,

שלום, המחשב שלי: CPU- E8400 OCZ 4GB CL 7 Ati radeon 5770 Gigabyte ep45t-ud3lr seasonic - bronze 500w אני מקבל שגיאה מה-prime95 אחרי מספר שניות. הרצתי memtest במשך חצי שעה ולא היו שגיאות. אשמח לרעיונות. תודה אלכס

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by aviv00,

איזה לוח אם אתם ממליצים ? חשבתי על: B550 AORUS PRO V2 Gigabyte B550 AORUS Elite V2 הכרטיסי קול שלהם: ALC1220-VB בפרו ELITE - ALC1200 הפרו יקר ב 100 שקל X570 AORUS ELITE עולה בארצ 300-200 שקל יותר מלוחות האם האחרים שהזכרתי לא יודע אם כדאי הכי חשוב לי זה X6 SATA כמה שיותר M.2 כרטיס קול טוב [ REALTEK ALC898 לא מספיק טוב לדעתי ]

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. Started by integral,

http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2771&p=1 הפעם מדובר על מערכות ש ANAND בנו בעצמם. לא מערכת של אינטל.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  14. זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz מה העבדל בין המעבד הזה ומעבד רגיל של ינטל ובמה הוא יותר טוב ????

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by TapUdi,

אני למעשה בהתלבטות קשה לגבי מספר לוחות ורציתי את דעתכם EPOX EP-8K9A2+ KT 400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro או MSI KT4 ULTRA -SR או Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 תודה

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  17. מה ההבדל בניהם? ומה הפרש המחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by efee123,

שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  20. Started by hitman47,

יש איזה מאמר שמראה הבדלים ? ואממ כמה גיגה הרץ זה ? כי כתוב על 6400 2.13 ועל 6300 1.8 משו כזה מצטער אם זאת שאלה דפוקה אני פשוט מתכוון לקנות מחשב עם CORE DUO ואני חדש פה אחלה פורום ד"א =] ועוד שאלה מה אומר בדיוק DUAL CHANEL זה יעני במקום כרטיס זכרון של גיגה זה שתיים של 512 וזה עובד יותר מהר ?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by tot1,

שלום רב לכם, ברשותי מעבד Intel Core i7-3970X Extreme Edition בעל תושבת LGA2011. ואני מחזיק בלוח אם Gigabyte GA-X58A-OC שלו תושבת LGA1366 האם ניתן להרכיב מעבד זה (LGA2011) על התושבת של הלוח אם (LGA1366)? ואם כן האם זה יפגע בביצועי המעבד? אשמח לעזרה, כבר כמעט שנה שאני מת להרים את המחשב ואני לא יודע אם למכור את הלוח אם ולהביא אחד שהוא LGA2011 (שיותר חדש אך גם יותר זול.. לא מובן לי למה)

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by toniviner,

אני רוצה ליקנות זכרון אבל אני לא יודע מה אדיף: WINBOND DDR400 256MB ב 367 ש"ח SPECKTEK DDR400 256MB ב 279 ש"ח 256MB PC3200 400MHz DDR Value GEIL ב 344 ש"ח ?????????????????????????????????????????????

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by sagyle,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by razorer,

אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by Cyanide,

לא יוצא לי לשדרג את המחשב לעיתים דחופות, שלא נדבר על זה שלא בא לי בכלל. אני מועניין לקנות עכשיו לוח-אם טוב ולא לחשוב על שידרוגים לטווח הארוך ביותר. לא בטוח עדיין אם אני באמת רוצה SLI. התקציב לא משנה.

• 11 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים