עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה יותר משתלם וטוב בביצועי OC ומשחקים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8900 (1GB*4)OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 אחריות לכל החיים או http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4614 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 X 2 אחריות שלוש שנים

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by iakovl,

אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by wow,

מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  4. שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  6. אוקיי אז ככה מה יותר משתלם/עדיף ? AMD 6000 + לוח אם תואם טוב! או E6750 + לוח אם תואם טוב! תקציב לוח אם עד 500 שקל! אני מחפש את השילוב היותר משתלם אבל שאני לא יצטרך להשקיע יותר מדיי לא מתוכנן OC בשום שלב! גם לא בעתיד! וקירור אני לוקח FREEZER PRO

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by hp1610,

אודה לכל הסבר או קישור להסבר. תודה

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by alexrta,

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by KING36,

מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by abcdjkh,

שלום רב הזמנתי את הזכרון הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 וקיבלתי את זה... Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : GEIL Part Number : CL5-5-5DDR21000 5 Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (1 ranks, 8 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module SLi Ready (EPP) : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 8 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture : 2000 Supported Frequencies : 200 MHz, 266 MHz, 400 MHz CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 M…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by udif,

הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by yonir,

למה אנשים נותנים לרוב זכרונות 667MHz למעבד קונרו E6300 ? מהירות השעון של המעבד וזכרון DDR2 533Mhz הם 266MHz (ולכן FSB כפול 4 = 1066MHz), כלומר המעבד וזכרון 533MHz בדיוק תואמים אחד לשני, ואכן המליצו לי לקנות זכרון 533MHz בשביל קונרו. אבל בכל זאת בחלק גדול (נראה לי רוב) המפרטים שמים זכרונות 667MHz, גם לאנשים שלא מתכנים לעשות OC. למה בעצם? זה נותן איזשהו יתרון?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת כמה זה משנה כמות הזיכרון L2 במעבד ? כי שמתי לב שלמעבדים הכפולים של אינטל יש זיכרון של 3 מגה L2 ולשל AMD יש רק מגה..

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by The-Magician,

אני מנסה להוסיף זיכרון 256RAM בחריץ השני, או שיש ציפצוף או שהמסך לא עולה בכלל [אני על 256 עכשיו ואני רוצה 512]

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by embedded,

אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  18. Started by semi-t,

היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. Started by Jack_g,

יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. הללויה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by טל קורקוס,

יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי מחשב די עתיק מעבד AMD 3000 זיכרון 1 GB כרטיס מסך 6600 GT המחשב רץ לרוב מהר אך לפעמים במשחקים הוא נתקע, ואפילו סתם ככה בעבודה פשוטה באינטרנט. לא משהו רציני שקורה הרבה, אבל לפעמים בהחלט מפריע. רציתי להתייעץ איתכם על אפשרות כלשהיא לשדרוג קל - לדוגמא: הוספת זיכרון ל 2 GB תביא לשיפור משמעותי, או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

במאפייני המערכת ניתן לראות שהמחשב מזהה 3GB, מצד שני יש את הגדרות של NVIDIA שמזהות 2GB ואילו task manager מזהה 3GB. מה קורה פה ולמה NVIDIA מזהה 2GB בלבד כאשר יש לי 3GB במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים