מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי 4 סלוטים על הלוח. שניים עכשיו בשימוש. זיכרון DDR2 533 מגה הרץ, תזמונים: 4-4-4-12 יש לי שני זכרונות של 512 (גיגה סך הכל) החברה - לא מוכרת. עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות אני צריך לקנות? אם אני אקנה זכרונות של חברה אחרת מוכרת תהיה בעייה? לא עולה לי עכשיו איזה עוד פרטים צריך לכתוב אז אם צריך עוד משהו תכתבו. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
היי.... בעוד מספר ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים. המעבד שאני הולך לקחת הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX והכרטיס הגראפי: INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E רציתי לשאול שתי שאלות: - איזה לוח אם יאחסן את השניים האלו בצורה הטובה ביותר בתשלום לא גבוה מידי? (התקציב שלי הינו כ-6500ש"ח לכל המחשב) - אילו זכרונות להצמיד לחומרה הזו, אני רוצה שיהיה לי 2048MB (גם בעניין ה - CL למען האמת אני לא כ"כ מבין אז עזרו לי בנידון) אני לא מתכנן OC למחשב שלי, לפחות לא בהתחלה. תודה לכם!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הוא משמש בעצם? יש איזשהו DEVICE חיצוני שמשתמש בו? ואם המטרה היא לחבר זמנית HD פנימי, אז מאיפה הם חושבים שיבוא החשמל? בקיצור, לא הבנתי את ההיגיון. אשמח להסבר.
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח של אסוס שנקרא P5KC.לפי האתר הלוח תומך בקרוספייר.השאלה שלי היא אם אני אשים SLI זה לא יעבוד?לפי מה זה נקבע?.האם בשביל SLI חייב צ'יפסט של NVIDIA?תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד E2160 לOC גבוהה. רצוי שללוח אם יהיו 6 חיבורי SATA, וFIREWIRE חיצוני. אם יש לו ESATA זה יתרון. הייתי מעוניין לדעת מה הלוח הכי משתלם, וטוב לדרישות הנ"ל. שמתי עיין בינתיים על הלוח הזה: http://tms.co.il/product/3669 והזה http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDP35DPM~10~0.htm אגב איך שיפור הביצועים בOC בP35 ל965, הוא מורגש?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:49:46 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח 965p s-3 של גיגה בייט במשהו שווה לו הוא מעליו מה ממליצים תקציב עד 600 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איך המעבד הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 89Watt והלוח אם הזה: ASUS M2N-X NVIDIA® nForce 520 AM2 והזיכרונות האלה:G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האם הלוח asus maximus ינצל את הזכרון DDR4 של HD3870 או האם יש לוח שמנצל את זכרונות אלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני יודע שזה חשוב מאד לדאוג לזכרונות. יש מאות תונכות, רובם קטנות ופלצניות. אבל זה לא משנה. מה מהם הכי מומלצת, ידועה ואיכותית? תודה! :]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בtms מישהו יודע במה מדובר? http://tms.co.il/cat/78/9:20/28:544
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחר חודש תלאות, מעבדי ה - E8400 הגיעו ארצה. אממה, ישנם הפרשים של יותר מ - 300 שקלים בין החנויות השונות: טי אם אס - 1304 ש"ח פוקס פי סי - 1299 ש"ח פנדה (מחירה מוקדמת) - 1260 ש"ח IQPC - רק 986 ש"ח. טעות כתיב (שלא סבירה), או שוד לאור יום?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור לקבל דרך חבר מחשב עם המפרט הבא: מעבד E2140 זכרון CORSAIR 4GB 800 לוח GIGABYTE P35-DS3 כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT 512MB ספק HEC 350W (לא ידוע לי הדגם המדוייק) מארז COMPUCASE 6A19 צורב DVD PIONEER דיסק קשיח WD 250GB מסך TEAC 19 אינץ' (לא ידוע לי הדגם המדוייק) השאלה שלי האם המעבד שיחסית חלש יפריע לי במשחקים כמו CRYSIS?
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד חדש סוף סוף אני חשבתי על הQ6600... או שפשוט עדיף לחכות לפנרין כדי שתיהיה ירדית מחירים? או שזה בכלל לא ישפיע? מה עדיף לעשות? ואני לא מתכנן OC
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי חברה 1.האים ההבדלים בין שני מעבדי אינטלE4500 ו- E4700 משמעותיים? מדובר על מחשב לעבודה משרדית פלוס. כדאי להשקיע עוד 100 ש"ח עבור E4700? 2. מה ההבדל בהפעלת המחשב בין זיכרון של 2GB לבין זיכרון (1GB*2) ? בתודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ואני רוצה להוסיף עוד זכרון ראם אבל עוד 4 ג'יגה. אבל מצד שני אמרו לי שזה יעשה לי בעיות באוברקלוק, ששני הסטים אינם זהים. האם אפשר לפתור את זה - שגם אוכל להוסיף 4 ג'יגה וגם תהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק(למעבד)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה אני לא מצליחה להיכנס לbios של הלוח dfi 661 fx ניסיתי delete וctrl s וesc ושום דבר לא עזר אולי מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1.83GHz Intel Celeron M540 למחשב נייד מעבד סביר + או שדופק את המפרט אם המעבד חשוב לי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ההפרש בין PK ל HK הוא כמעט פי שניים במחיר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=485282 בספציפיקציה לא מצאתי סיבה טובה - שניהם אותו תדר ואותו CL http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=114 http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=111 יש סיבה לשלם כפול עבור הPK?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם נשארו זכרונות DDR 400mhz איכותיים? אני מעוניין לקנות 2GB למחשב שלי, זכרונות איכותיים עם תזמונים נמוכים יחסית. אני מעדיף 2x1GB אבל אפשר גם 4x512 אם יש צורך. אשמח לשמוע עצות (והמלצות לחנויות שמוכרות את הזכרונות האלה).
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז קודם כל ניתקלתי במאמר הזה והוא באמת מעמיק ויש שם כמה דברים שלא ידעתי לפני... בקשר לניסיונות איחוד שהיו בין AMD ל-NVIDIA ... http://www.tomshardware.com/2008/02/14/amd_merge_or_not/index.html דבר ראשון זה המאמר עכשיו קצת תרגומים של דברים מעניינים: למשל בזמנו לפני יציאת ה-XBOX הראשון AMD ו-NVIDIA היו בשותפות מסויימת לייצר את ה-XBOX עם מעבד דורון בעל L2 של 128K ולא כמו דורון רגיל שמגיע עם 64K - וכמובן כרטיס גרפי NV2X שגם היה שם בסופו של דבר... בסופו של דבר אינטל עשקו אותם ובדקה ה-99 הציגו את המעבד שלהם שבסופו של דבר נמצא באקס-בוקס מאז... אפילו אחרי ש-AMD רכשו את ATI עדיין היה אותה שותפות עיסקית בין שני החברות!! אבל בגלל בעיות פנימיות בין אנשי AMD ל-ATI דלפו פרטים על סדרת…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-