עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש והקיצר אני צריך שתביאו לי איזה דגם טוב של לוח אם לAMD סוקט 939 עד 900ש"ח רצוי של MSI נ.ב יש דבר כזה זיופים במעבדים של AMD או שזה רק שמועות..? ומה אני צריך לקחת בחשבון שאני קונה את הAMD ATALON 3200 64BIT הוא טוב או שלא?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by asher_pa,

קניתי מעבד AMD 2600 BARTON אבל לא נראה לי שהוא ברטון איך אני יכול לדעת אם זה ברטון או לא? כתוב עליו AXDA2600DKV3D Y868433240291 AIXIB 0332VPMW 1999AMD והוא בצבע ירוק לא חום דחוף אני רוצה לדעת לפני שאני שופך עליו משחה ואז אני לא יוכל להחזיר אותו!!!!! תודה תודה תודה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  4. היי כידוע 4 ליבות טובים מן ה3 לא ממזמן בחור קוריאני הצליח לשחרר את הנעילה של מעבד הAMD Phenom x3 710 ולפתוח אותו למעבד Q-CORE אז מה צריך? *לוח אם מסדרת 790FX עם SB750 בלבד! *מעבד AMD Phenom II X3 710 אז מה צריך לדעת לפני שאנחנו מתחילים? -לא כול מעבדי ה710 נפתחים בגלל ליבה פגומה -אם שחררתם את הנעילה והמחשב עובר את הPost בלי BSOD זכיתם. -אם המחשב לא עבר POST כול מה שצריך לעשות זה רק להדליק מחדש את המחשב בכדי להחזיר את המעבד לx3 ליבות. -רק מעבדי Phenom II x3 710 נפתחים ולא Phenom 1st gen כול שאר התהליך בלינק הנ"ל http://xtreview.com/addcomment-id-7981-view-Unlock-the-fourth-core-from-AMD-Phenom-X3-processors.html שיהיה המון בהצלחה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. עדיף את ה-3 ליבות של AMD בסדרת פנום על פני שתי ליבות של אינטל נכון? נ.ב תעשו השוואה ביניהם בבקשה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by CoolOne,

בזמן האחרון אני שומע עליו כל הזמן, אבל לא הצלחתי עדיין למצוא מידע ולגלות מהו מעבד פרסקוט?

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  7. חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב) תודהה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש, עם מעבד 2.4 של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9700. איזה לוח אם כדאי לי לקנות שיתאים למעבד ויפיק מהכרטיס מסך את המקסימום? (עדיף של אסוס).

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום אין דרישות מיוחדות הלוח למעט אולי תמיכה ב USB3 שיהיה נחמד אבל לא קריטי הלוח יעבוד עם זיכרונות 3X1GB של GSKILL במהירות של 1333 במתח של 1.5 וולט לא ממש סגור על תקציב ואני אשלם על מה שיהיה טוב ויתאים לי יש נטייה לכיוון גיגה בייט אז איך הלוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R למשל?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by NHHEU,

אני לא מבין איך בארץ ה-XP 2400 עולה אחרי ירידת המחירים בסביבות ה1000 ש"ח ובחול רק 141$ שזה יוצא 141*1.18(מע"מ)*4.7=780 ש"ח זה נדמה לי או שחניות בארץ עושים כסף נוסף על חשבוננו

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אלה הלוחות ASUS P5K - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 GIGABYTE P35-DS3R- http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R תודה לעוזרים השימושים הרגילים - קצת משחקים, HD ו OC בבוא היום ...

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by חחgitech,

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula כתבתם יופי של מחקר על הלוח ולא ניתן לקנות אותו בכלל בישראל לא הבנתי למה השקעתם

14. Started by zippobuyer1,

1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by bbbbbb,

כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי

16. Started by mokisho,

למה נועדו השיניים האלו בזכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 אם תביטו על הזכרונות תראו כמו שיניים שיוצאות ממנו למה הם נעדו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  17. קודם כל זה מפרט שלי: מעבד: Q6600 2.4GHz לוח אם:gigabyte P-35-DS3 כרטיס מסך נוכחי: ati hd6870 saphire ספק כוח: 500Watts *השאלה הראשונה היא מה בעצם יותר חשוב בזכרון פנימי... הCL היותר נמוך או הMHZ היותר גבוה?? לדוגמא 2 כרטיסים: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717028 CL5 Mhz1066 kingston http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717026 CL4 Mhz 800 Kingston .2 *השאלה השניה היא... האם הכרטיס עם ה1066 MHZ מתאים ללוח אם שלי... פשוט בחנות אחת שהייתי המוכר חפר לי שעה שעדיף לי לקחת את ה800 כי ה1066 עדיף רק אם אני עושה עובר קלוק... ואם לא אז הוא עובד כ800...ושזה יצור לי מסכים כחולים וכאב ראש, ואז בסוף הוא גם אמר שהכרטיס לא מתאים בכלל ללוח אם... ולדעתי הוא סתם נ…

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  18. האם הוא שווה עוד 60 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14731 לאומת הרגיל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14031 האם הביצועים ללא OC זהים

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by dr-psyco,

על הלוח ישב מעבד כפול ליבה E8400 , וכרטיס מסך HD4670. לאור הרבה המלצות על לוחות שונים חשבתי להתייעץ על הלוח המומלץ בגודל של MATX. המערכת תפעיל HTPC ב FULLHD ומשחקים חדשים ברמה ממוצעת. להלן מספר המלצות שקיבלתי: P5QL GA-G31M-ES2L ב 260 ש"ח GA-73PVM-S2H ב 380 ש"ח DG45ID ב 570 ש"ח DQ45CB ב 612 ש"ח DG35EC ב 438 ש"ח G41TY ב 400 ש"ח אני לא מבין בכלל בלוחות אם ואשמח אם יהיה לי משהוא טוב בתקציב של 400-500 אשמח לדעת איזה ציפסט אני צריך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by sky1sky10,

חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  21. סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. תיעוד רשמי באתר יצרנית ה-PC השנייה הגדולה בשוק מעניק לנו הצצה ראשון לדור החדש של מחשבי חלונות ניידים, יעילים ומקוונים לכתבה

23. Started by smit,

אני מיתלבט על איזה לוח ללכת.. קודם כל מבחינת החברה, אני אישית מעדיף ASUS \ ABIT \ MSI והלוחות של GIGABYTE בעדיפות תחתונה מלוחות אלו. אבל אם למישהו יש לוח ספציפי עם ביקורות מצויינות של חברת GIGABYTE אשמח לקבל קישור.. עכשיו המחשב שאני מתכנן בנוי על P4 630 3GHz 2MB Cache 64bit ואני מיתלבט בין הצ'יפים הבאים: Intel 915P / 945P / 925XE לבין nForce4. עכשיו יש הבדל מחירים לא גבוהה יחסית בין הצ'יפים של אינטל, בין 100 ל 150 שקל. אבל השאלה היא, אם שווה להשקיע 150 שקל וללכת על 925XE בימקום 915P ? לא ראיתי הבדל ממש משמעותיים שמצדיקים זאות.. והלוח nForce4 שעומד בטווח המחירים של הלוחות האחרים היחידי הוא של GIGABYTE... בבקשה המליצו לי איזה לוח הכי כדאי, והכי משתלם ליקנות היום. אין לי צור…

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by ItsMy§tyle,

מבקש הצעות למעבד טוב עד 1200 בבקשה לא קונרו

• 17 תגובות
    • 876 צפיות
  25. זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם

• 0 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים