עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אסוס PK5 עם 4 תושבות זיכרון פנימי בתצורה dual channel כרגע יש לי שני זכרונות 1 גיגה כל אחד של SUPER TALLENT cl-4 עם צלעות קירור אני רוצה לשדרג בעוד 2 גיגה האם עדיף לקנות זכרון מאותה חברה או שמספיק שיהיה אותו מהירות וגם CL4 ?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by tamir950,

שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש

3. אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by zal22,

לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by motifi,

הלוח דגם P5K של אסוס עם מעבד Q6600 וזכרון DD2 למה מומלץ להחליף (רצוי של אסוס) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Vlad_303,

מה ההבדלים העיקריים?(גם כספיים והאם זה שווה את זה), האם משתלם לרכוש או שבקרוב ייצא "מאופגרד"?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  7. ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  8. היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Kolshamen,

יש לחבר שלי זיכרונות OCZ DDR2 PC2-9200 Reaper HPC 4GB Edition לוח ASUS P5Q - SE מעבד E8400 הבעיה היא כשהוא מעלה את הזיכרונות לתדר של מעל 1066 המחשב לא יציב (שימו לב שהדגם הוא 1150MHZ) כל ההגדרות בביוס נכונות (מתח -2.2 ואין OC) מה לעשות? ד"א יש תוכנה לבדיקת מתח (לא CPU-Z EVEREST HWMONITOR) [br]פורסם בתאריך: 12.06.2009 בשעה 19:47:18 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_4gb_edition

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by TaVoR,

Pentium 4 670 3.8GHZ 570J ASUS P5WD2 1GB DDR533 או משהו כזה DDR-II בקיצור. דוד שלי השיג לי את זה בזול מאוד. איך המחשב הזה? ואני קונה גם PX7800GT של לידטק. אגב למישהו יש אולי באנצ'ים של המעבד?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by alextomin,

שלום לכולם אין לי כוח לכתוב הרבה לכן הבאתי תמונות( המעבד יצא במרץ 2006 עריכה של מנהל הפורום: ביקשתי שתתן קרדיט מאיפה התמונות הגיעו מכיוון שלא ראיתי שום קרדיט והגבת בדיון אחרי שביקשתי התמונות נמחקות ויש לך אזהרה ראשונה 3 אזהרות זה חסימה / השתקה

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Garbil,

שלום, רציתי לשאול אותכם איזה מעבד מתאים למשחקים יותר, AMD 3000 וא Intel p4 3.0 תודה.

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שלום. ברשותי מעבד 3500+ ניוקסל 939. למיטב זכרוני אין הבל ביצועים בין הניוקסל לוינצ'סטר אלא רק פליטת חום קלה של 2 מעלות פחות.. אני יודע שליבת הוניס כוללת גם SSE3 אבל למיטב ידיעתי ביצועים במשחקים ודברים כאלו זה לא משפר אבל האם ליבת וניס מקנה ביצועים יותר גודלים משל האחרים ? במידה וכן אשמח גם לקבל אולי השוואה גראפית בין שלושת הליבות ולא השוואה מאולטרת כמו שראיתי פה בעבר ***** *********** ****** חחח ... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  14. בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by rhin0,

שימו לב למתח שמצויין בתמונה:

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by kobibo,

אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב) תודהה

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by Holography,

שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח ש AMD משחררת את המעבד X2 5200 שיעלה כ 403$ לאלף יחידות. המעבד כבר בחנויות. כתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34203 אם אני לא טועה המעבד 2800MHZ כמו FX62 רק עם פחות קאש . פשוט ביזבוז להוציא מעבד כזה כשקונרו שולט בשוק.

• 15 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by POD,

הרי בקר הזיכרון ב-AMD ATHLON 64 נמצא על המעבד, כך שאין הגבלת FSB. ואז המעבד (ATHLON 64) יכול לעבוד גם עם DDR3, לא? :s05:

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by ido-nava,

שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  22. אני זקוק ליעוץ בבחירת לוח אם למפרט הבא: מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache זיכרון: g.skill2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b לא מעוניין ב OC אין צורך גם בלוח עם SLI. תודה!

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by baraks78,

מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by reflex,

האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by msa90,

איזה לוח אם עדיף p35 ds3 או p35 ds3L ???? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.