עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jetman,

יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by embedded,

אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. איך ההצעה הבאה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 מחפש זיכרון זול תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by orelzion,

מה יותר טוב, ולמה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום. בכדי להפעיל תכונה ישנה מאוד ללימודים אני התקנתי XP MODE על 7. בעת ההתקנה נאמר לי שאני צריך להפעיל את אופצית הוירטואליזציה של המעבד בביוס רק כשאני רוצה להשתמש בה ואחכ לכבות, מודע זה? האם זה פוגע בביצועים / סכנה לפריצה / יציבות ? כדאי לכבות או שזה עוד מעיין כיסוי תחת שאולי משהו לא יעבוד.. ובפועל אין שום בעיה עם זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  6. Started by מוטי2009,

לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  8. אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  9. שלום לכולם. קראתי פה בפורום ששינוי הזיכרון בביוס מT2 לT1 משפרת את הביצועים בהרבה ולא פוגעת בכלל בכלום. ניסיתי את זה(אני עכשיו מדבר ממחשב ישן יותר) על המחשב שנמצא בחתימה ולאחר שעשיתי SAVE AND EXIT המחשב פשוט לא עלה ! כאילו יש קול שהוא עובד אבל אין שום דבר על המסך, כלומר המסך שחור לגמרי ואי אפשר לעשות כלום. אפילו לכבות את המחשב אי אפשר וצריך בשביל זה להוציא את החיבור של הספק מהחשמל. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?? האם יכול להיות שנשרף חלק מהמחשב?!? אני מאוד לחוץ. תודה מראש. נ.ב המעבד נמצא ב2200 מה"ז.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  10. לדוגמא לפי המאמר הזה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=8 ההבדל בים P-D לבין C2D כזה גדול הרי לדוגמא בתמונה פה: ה C2D E6300 הוא 2 ליבות בנות 1.86GHZ וה P-D הוא 2 ליבות בנות 3.6GHZ למה ההבדל בביצועים הוא כזה גדול?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח הוא INTEL Black Canyon (925X) - GigaLan - DDR2 - mATX מבחינת כל התוספות שעליו, הוא מתאים בדיוק למה שאני צריך, המחיר גם מתאים. אבל האם הלוח הזה מתאים לOC של עוד 25 מגה הרץ לFSB? (במקום שיהיה 200, על 225) תודה

• 16 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by ROTCOR,

שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by Matankzr23,

איך ההבדל בביצועים של E6600 לבין הביצועים של E6300 מתבטא? למה לא כל כך ממליצים לקחת אותו במפרטים שאנשים מראים ואומרים לרדת ל E6300? הוא לא אמור להיות הרבה יותר טוב ? (הE6600)

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by ScreameR,

שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  17. אלה הלוחות ASUS P5K - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 GIGABYTE P35-DS3R- http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R תודה לעוזרים השימושים הרגילים - קצת משחקים, HD ו OC בבוא היום ...

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by rsx,

היה לי מעבד intel pantium d 925 שבמדד החוויה של windows 7 הוא קיבל ציון 4.6 והחלפתי את המעבד לפני כמה זמן לintel e7500 ולכל הדעות הוא מעבד בוא נגיד קצת יותר טוב לא בהרבה למרות שאני חשוב שהוא בהרבה יתר טוב. והיום עשיתי שוב את מדד החוויה בwindows 7 ומשום מה הוא קיבל 3.8. למישהו יש מושג למה ? מה שכן שמתי לב שהמעבד הראשון עבד תמיד בתדר של 3.0ghz והמעבד e7500 התדר המקורי שלו עובד על 2.93ghz אבל במצב מנוחה הוא עובד על 2.1ghz יש לזה משמעות ? ואם כן איך אני גורם לזה שהוא יעבוד תמיד בתדר המקורי שלו.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by dr-psyco,

על הלוח ישב מעבד כפול ליבה E8400 , וכרטיס מסך HD4670. לאור הרבה המלצות על לוחות שונים חשבתי להתייעץ על הלוח המומלץ בגודל של MATX. המערכת תפעיל HTPC ב FULLHD ומשחקים חדשים ברמה ממוצעת. להלן מספר המלצות שקיבלתי: P5QL GA-G31M-ES2L ב 260 ש"ח GA-73PVM-S2H ב 380 ש"ח DG45ID ב 570 ש"ח DQ45CB ב 612 ש"ח DG35EC ב 438 ש"ח G41TY ב 400 ש"ח אני לא מבין בכלל בלוחות אם ואשמח אם יהיה לי משהוא טוב בתקציב של 400-500 אשמח לדעת איזה ציפסט אני צריך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by nim901,

מה עדיף, 300 ומשהו (256 +128) מגה של זיכרונות SDR מול 256 מגה של זיכרונות DDR?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  23. למשל בסקייפיסי אני מקבל כל החיים על מעבד BOX בזמן שיש כאלה שנותנות 3 שנים? האחריות שהיא כל החיים היא ניתנת רשמית מאינטל ישראל ואלה של ה3 שנים הם מהחנות כי הן ייבאו את המעבדים?

24. Started by eitany245,

שלום רב. ידוע לי שלוחות אם מצ'יפסט Z68 ו-P67 מותאמים לאוברקלוק למעבד. השאלה שלי היא:האם בדגם מסויים יש הגבלה לאוברקלוק או שלכל סוג של Z וP אפשרי לעשות בו אוברקלוק כבד ללא הגבלה? שמעתי שאמרו שללוחות אם אלה יש הגבלה: GA-Z68P-DS3 GA-Z68M-D2H GA-Z68AP-D3 GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-P67-DS3-B3 GA-PH67-DS3-B3 GA-PH67AD3-B3 GA-P67A-D3-B3 וללוחות אם אלה אין הגבלה: GA-P67X-UD3-B3 GA-Z68X-UD3 GA-Z68XP-UD3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P האם זה נכון?איך בדיוק אני יכול לדעת לאיזה לוח אם יש הגבלה ולאיזה אין הגבלה?אם זה ב-SPECIFICATION אז איפה בדיוק כתוב את זה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by DAVIDKI19,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי... מה תאכלס ההבדל?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים