עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by טל קורקוס,

יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  2. יש לי התלבטות קשה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע מה לבחור בקשר למעבד. בגלל שאני לא גיימר,ולא רודף אחרי הטכנולוגיות החדשות של כרטיסי מסך ומעבדים חדשים, אני מחפש מעבד שיעבוד מהר, יעבוד טוב עם כל התוכנות של Microsoft בעקר visual studio. אני לא מחפש ביצועים חזקים במשחקים כי קשה לי להאמין שאני אתחיל לשחק בכל מיני משחקים חוץ מפיפא,NBA~זה ההאזור.. המעבד צריך להיות טוב לעתיד, זאת אומרת שבעוד כמה שנים, כשמייקרוסופט יוציאו ווינדוס חדש,תוכנות חדשות, המעבד ידע לעבד מצוין. אז ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני המעבדים הבאים: ‏Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box‎ או ‏Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ תודה. חשוב לציין שההבדל במחיר בין שני המעבדים הו…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by thebestof2005,

מישהו אולי יכול לתת לי פרטים ללוח אם הבא ואם הוא למחשב בסדר גודל של 1500 שדרישותיו הם בעיקר אינטרנט. MSI K9NGM-L GEF '6100

• 15 תגובות
    • 905 צפיות
  4. שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Dude29,

שלום, האם כל שעלי לעשות בכדי לחבר את לוח האם למארז הוא לחבר בשלב ראשון את ה"ברגים הגבוהים" למארז לפי מיקום לוח האם ואחרי שאני מושיב את הלוח עליהם, פשוט להבריג את הברגים השטוחים שקיבלתי על הלוח? אני מקווה שהשאלה מובנת, אולי נשמעת קצת מוזרה אבל אני פשוט רוצה לוודא שלא אגרום נזק ללוח בחיבור ישיר שכזה כי אני לא רואה שקיבלתי בחבילה של הלוח עוד משהו שאמור להפריד בין הלוח לברגים תודה.

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  6. לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  7. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

אחרי שבוע סוער בו הושקה סדרת מעבדי Haswell-E החדשה וגם לוחות אם \"סטנדרטיים\" הנושאים את ערכת השבבים X99, הלוחות שיובילו את השוק נחשפים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום. יש לי שאלה. האם החלפת מעבד Q9300 ב-Q9450 על אותו לוח-אם בעל צ'יפסט X48, מצריך פרימוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה VISTA UNLIMITED X32BIT) ואיפוס הביוס? תודה ***ה-Q9450 מוצא לי חינם בלי קירור שלו - מבן משפחה. הוא רוצה את ה-Q9300 שלי - תאמינו לי לא יודעת למה.. אבל אם המעבד תקין נחמד. אבל אני חושבת שלא כדאי לי, זה לא ישנה כלום - המהירויות ביניהם זניחות מאוד.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  9. היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by Idanp,

נערך הודעה #8

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  11. הלוח: GIGABYTE X58A-UD3R המעבד:core i 7 930 2800 mhz

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  12. קיבלתי עם המארז בז'ר ,אבל אין לו חיבור בלוח. האם אני יכל להיות רגוע והוא קיים בלוח? הלוח שלי הוא:GA-G41M-ES2L

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  13. ההכרזה הרשמית על דגמי דור ה-Core ה-13 הראשונים סיפקה לנו לא רק אישור למפרטים הטכניים שלהם, אלא גם את המחירים המומלצים שמאפשרים את ההשוואות המתבקשות להיצע העדכני של AMD ולהיצע של דור ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

14. Started by captaincaveman,

האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  15. ל- OCZ ולקינגסטון? תודה!

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by tomer_et,

איזה לוח עדיף לדעתכם למחשב מבוסס פנטיום?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by swisaavi,

המעבד שלי הוא די ישן (e8400), והוא די מונע מה- 460gtx שלי לספק את מירב הביצועים שלו, גם אחרי אוברקלוק... הלוח אם שלי תומך בסוקט 775 , ואני מתלבט אם לשדרג ל Core 2 Quad Q9650 או משהו בסגנון. או שאני פשוט אחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב i3/i5/i7 ואקנה מעבד מהגירסאות האלה. אני מוכן להשקיע 1200-1300 שקל. מה אתם אומרים? ואם אפשר אז גם המלצות על מוצרים ספציפיים... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by alexrta,

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by blueman1,

למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by walla,

אתמול התחלתי לעשות OC, ובכמה פעמים כשהעלתי למכפלה גבוהה שמעתי צפצופים, והיו שתי סוגים- 1. צפצופים כמו סירנה, עם קולות שונים 2. צפצוץ בקול אחיד שחוזר על עצמו כל שניה. מה מסמל כל צפצוף?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by yuvalnus,

חיפשתי מפרט ב2000 שקל ובכל המפרטים נתנו לי את הE2180. הוא לא חלש מדי למשחקים של היום?הוא יחזיק? שאר המפרט: זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 כרטיס מסך: palit 9600GT 512MB ddr3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 האם המעבד מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  22. האם תכלאס ה2 יחידות יותר טוב? הוא שזה לא משנה? כי קניתי 2 יחידות של 2G אז הוא שנידפקתי הוא שיצא לי טוב? דרך הגב המחשב הוא למשחקים!!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. לא ידעתי איפה לפרסם אבל הנחתי שזה כאן, אם לא... תעבירו..תודה שלום, אני צריך המלצה על שלושה דברים לוח אם: יש לי לוח אם שלASUS מסוג A8N-SLI לאחרונה גיליתי שהוא לא תומך בDDR2 אני רוצה לקנות לוח אם חדש של ASUS או GIGABYTE אשר יתמוך בכל מה שהנוכחי תומך בו: שילוב של כרטיסי מסך (7600 GT מחברת NVIDIA שעובדים בתכנולוגיית SLI) DDR2 במהירות סבירה (אני לא ממש מבין בזה אז מה שנראה לכם טוב מבחינתי זה בסדר אני חושב ש800...) וכל הדברים הבסיסיים: 4 סלוטים... USB 2.0 S\PDIF וRCA כרטיס קול מובנה חיבור אטרנט וכל אלה... זיכרון: DDR2 רצוי של קינגסטון במהירות שתואמת את המהירות של הלוח אם... אני צריך לפחות 2 ג'יגה אבל אני לא יודע מה יותר טוב, כרטיס אחד של 2G או שתיים של 1G והחלק האחרון הוא מע…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 החליפו לי לפני חודש לוח אם ומאז לעיתים אני שומע רעשים אני חושד בלוח אם.שמעתי אנשים שאומרים שזה מוכר וזה מהקבל הנמצא על הלוח אם.עד כמה זה מסוכן?כי זה לפעמים ואני לא מקבל הודעת שגיאה בבדיקה של דל

• 2 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים