מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לעשות CF של HD4850 האם אפשרי לשים שני כרטיסים אחד 512MB והשני 1GB ? איזה לוח מומלץ חשבתי על X38 אבל קשה למצוא מפרט C2Q Q9400 4GB DDR2 800MHZ HD4850 512MB
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
או שבעצם האפשרות היחידה שתהיה היא לבחור בהגדרות תצוגה באיזה משניהם להשתמש בכל רגע נתון...
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מעבד: AMD phenom II X3 710 לוח: Gigabyte MA790X-DS4 מה דעתכם על השילוב בין השניים? הלוח קנוי כבר אז בעיקרון מומלץ בקשר למעבד? הצעה אחרת?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמעתי ש DDR 2 יש תיזמונים נמוכים אבל באס יותר גבוה,אז מה יותר טוב DDR או DDR2? ???
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
-
הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הרי בקר הזיכרון ב-AMD ATHLON 64 נמצא על המעבד, כך שאין הגבלת FSB. ואז המעבד (ATHLON 64) יכול לעבוד גם עם DDR3, לא? :s05:
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תקראו את זה: http://www.tomshardware.com/motherboard/20040119/index-12.html
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לבעלי AMD Athlon 64 3000+ Winchster (או Venice, רצוי ווינצ'סטר), כמה אתם מוציאים בתוכנה SUPER PI ללא OC? המעבד שלי מוציא 49, אני בכלל לא בטוח שזה נורמאלי.
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת מה עדיף לי לוח אם טוב לOC עם מעבד פחות טוב ? או לוח אם שהוא פחות טוב ל OC ופחלות חדיש ללא CF עם מעבד חזק יותר ? חשוב לי שאני רוצה לעשות OC טוב והE8500 הוא אובקלוקר טוב לפי מה שהבנתי אבל האם הלוח אם EP35-DS3R יגביל את הOC ? בקיצור! מה עדיף ? תודה לעוזרים ! ! !
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב חדש עם מעבד E8400 ומעוניין לקנות לוח אם עם צ'יפסט 45. רציתי לדעת האם ישנם הבדלים משמעותיים בין לוח האם P5Q של ASUS לבין לוח האם GA-EP45-DS3 של Gigabyte אציין רק שאני לא מתכנן - לא overclock ולא Cross-fire כ. מסך יהיה HD4850. תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא אבל לא הצלחתי למצאו נושא רלוואנטי שממש עונה לי מישהו יכול להביא לי את הדף שבאמת משווה בינהם וקובע מה יותר טוב או מישהו יכול להסביר לי כאן את ההבדלים כי למעשה ה QX הוא האקסטרים מבינהם והוא עולה יותר זול ב200 שקל אז זה קצת לא מובן....
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן לקנות החודש את ה6600 ואני צריך לוח אם הבעיה שאין לי הרבה להשקיע מה שכן מצאתי שניראה חביב זה http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=80004 אני חושב לקחת אותו כי וואלה בגלל שאין לי יותר מידי להשקיע ויש לו E-sata... הוא טוב?..שווה את הקנייה?...או שיש לכם משהו אחר להציע לי אולי?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
למה יצרו פעם את המעבד על SLOT1 ? זו שאלה שתמיד שאלתי את עצמי ולא ידעתי לענות לעצמי אז חשבתי שאתם תעזרו לי *והאים הוא יותר טוב מSHOCKET?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הנה פרטי הלוח שלי לפי 3DMARK2001: Manufacturer:Intel Corporation Model:D850EMV2 Version:AAA87951-500 BIOS Vendor:Intel Corp. BIOS Version:D850MV - 20020328 BIOS Release Date:28/03/02 BIOS Charasteristics:Plug and Play, Flash, AGP לפי מה שזכור לי יש לי 512SDRAM (128*4 האם הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר(עדיף בארץ) לרכוש סטיקי זכרונות DDR 2 800Mhz? בKSP ראיתי רק סטיקים של 1GB, אני מחפש סטיק 2GB... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יצרנית השבבים מרחיבה את קו מוצרי ה-Compute שלה לכיוון חדש, שעשוי להיות גם הוכחה ראשונית ליכולת מעשית לדחוס מעבד Core בתוך סמארטפון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-