מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 ) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תהיו זרי…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס פנטיום CORE DUO 6400 אני רוצה להתקין בו זיכרון 2GB אני בעיקר מבצע עבודות עיבוד גרפי {פוטושופ וכדומה} המחשב לא משמש למשחקים כלל איזה סוג זיכרונות מתאימים לצרכים שלי? מה חשוב שיהיה בהם ומה לא חשוב לצורך שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוסיף עוד 512-ג'יגה זכרון למחשב שלי, זה בעיקר בשביל תוכנות של יצירה והקלטה של מוסיקה. תוכנות כמו קיובייס וכל מיני פלאגינים שאני משתמש בהם... אלה דברים די כבדים והם לוקחים הרבה זכרון אני חושב. אני די בטוח שזכרון יכול ממש לעזור לפתור בעיות של איטיות ועוד כמה דברים... הנה המפרט של הלוח אם: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 62-0100-001131-00101111-033005-SIS741$863GV50C_RELEASE 03/30/2005 SMART PC PRO3600 Motherboard Name PCChips M863G Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 167 …
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות 2GB זכרון לשים במקום הזכרון הנוכחי (כרגע יש שני סטיקים של 512, בתזמונים שונים). אני רוצה להוציא 200-300 ש"ח, לא הרבה יותר מזה. אני כמעט לא משתמש במחשב למשחקים, בעיקר מפעיל תוכנות כבדות במקביל (סביבות פיתוח) וצופה בווידאו. האם צריך לשנות לי התזמון או מהירות הזכרון בכלל? או שאלו אמורים לשנות לי רק אם אני גיימר או מתכנן לעשות אוברקלוקינג? (אני לא) אשמח לקבל המלצות לגבי חברות טובות של זכרונות (corsair, OCZ, kingston?), כמה mhz ואילו תזמונים אם זה אמור לשנות לי.. אלו נתונים שהעתקתי מ everest בתקווה שיהיה פה כל מה שצריך.. אם חסר משהו תודיעו ואוסיף: עריכה: זה לוח האם שלי http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=P4VMA-M , שם כתוב 2 x 184-pin DDR SDRAM PC…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר במחשב P-4 2.66, עם זכרון 512 מגה DDR 400mhz, בתצורה של 256X2, מערכת הפעלה Win XP SP2. להחליף את שני רכיב הזכרון הללו ב-2 זכרונות חדשים מסוג DDR 400mhz 512X2. מרגע שבוצעה ההחלפה המחשב אינו עולה כלל - המסך נשאר שחור. בנוסף, ניסיתי להתקין את 2 הזכרונות החדשים במקביל ל-2 הזכרונות הישנים, וכשהמחשב מסיים להעלות את Win, הוא מבצע ריסט באופן עצמאי וללא התראה. הזכרונות תחדשים ותקינים, ולוח האם, כמובן, מתאים לסוג הזכרון, ותומך עד 4GB (הלוח מסוג MSI 865PE Neo 2-S). היכן הבעיה? אשמח לקבל בבקשה את עזרתכם. אפרים
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
היי כולם! רציתי לשדרג את הזיכרון שלי מאחר ויש לי רק 512mb*2 של Kingstone. רציתי לשדרג ל-2gb או 4. השאלה שלי היא האם יש אפשרות של שדרוג של זיכרון שכזה ללא פרמוט. הייתי גם רוצה לדעת איזה זכרון של איזה חברה הייתם ממליצים לקנות שישמש אותי הכי טוב למשחקים. המעבד שלי הוא core 2 duo e4400 2.4 כרטיס גרפי 1900xt 512mb לוח אם DFI Infinitay תודה מראש thifi נ.ב זה יהיה נחמד אם תוכלו לפרט איך לשדרג - זאת אומרת, לקחת סטיק אחד של ג'יגה או להחליף לשניים של ג'יגה.
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
SUPER TALENT זה יצרן רציני כמו OCZ או GEIL?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 AM2 איך לוח הזה GA-MA790X-DS4
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין השלושה ואני עם נטייה קלה לE4700 . כמה שאלות: TMS אמרו לי שהם יעשו לי OC לE4700 עד ל3.2GHZ ..האם זה OC טוב? עד כמה אני אוכל להגיע לבד? עוד משהו,האם זה נכון שE4700 3.2GHZ יהיה יותר חזק מQ6600 בסטוק במשחקים שלא תומכים בריבוי ליבות? ועוד משוה,מה ההבדל בין E4500 לE4700 ? האם אני אגיע יותר רחוק בOC עם E4700? ההבדל שווה 150 שקל? ועכשיו בקשר ללוח...איך הלוח ABIT IP35-E ? האם הוא יותר טוב מהמקביל שלו,ג'יגבייט? איך הוא בOC ? תודה מראש..
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שכל הרכיבים חוץ מהזכרונות (לפחות לפי מה שאמרו לי כשקניתי אותו) בנויים לעבודה עם OC, הנה המפרט: Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz Gigabyte 3D Aurora Enermax liberty 400W WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide LG DVDRW 4167B GIGABYTE 3D Rocket Cooler-Pro GH-PCU22-VG Gigabyte Geforce 6800GS אני מעוניין לקנות זכרונות נורמליים (מה שיש לי ממש גרוע ומחברה לא מוכרת), אני צריך המלצה לזכרונות שיתאימו לי למחשב ויתמכו בOC ברמה ששאר החלקים יכולים לתת. מכיוון ואני יכול לקנות בארה"ב את המכשיר אני לא יודע מה בערך המחיר, אבל מחיר יותר חשוב לי מהביצועים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מתי שתי המעבדים האלה יוצאים..? (והאם שווה לחכות להם או לקנות את הQ6600..?) או שהם הרבה יותר חזקים ממנו..?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בלוח אם של אינטל (אי אפשר לרשום כאן את הדגם, אז זה רשום בתוך הקישור) יש לו כרטיס קול מובנה. וגם הדרייבר הזה היה שם רציתי לשאול אילו קבצים אני צריך להוריד מהקישור הזה: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=949&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21#DRV
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי לשאול עם הוא תומך ב PCIE וגם ב AGP ואיזה כרטיס אני יוכל להרכיב לו? זה הלוח לאלה שלא מכירים את הדגם
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-DS3L לבין GA-P35-DS3 ? שמעתי אנשים שאמרו שלגירסא עם הL אין חיבור IDE.. זה מאוד מגביל? ולגירסא בלי הL יש תמיכה של RAID, לא שאני צריך.. אני רוצה לחבר כונן ישן שיש לי על המחשב הזה למחשב שאני אקנה ולשם כך אני צריך חיבור IDE. אני יודע שגם יש הבדל במספר חיבורי הSATA - בגירסא ע הL יש 4 חיבורים על הלוח אם ועל הגירסא השנייה יש 6? מה כל שאר ההבדלים? הרכיבים אותו דבר? כי כתוב שהרכיבים של DS3 יעילים יותר, פחות חשמל, יותר חיים, מהיר יותר. אני צריך דעה של אנשים שמבינים בבקשה. ובטוחים.
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
היי, אז כמו שבכותרת, מה עדיף? אני יודע שבגלל שעכשיו משחקים לא תומכים במרובעי ליבות, ה-E8400 לוקח בברור, אבל ה-Q6600 עדין לא חלש גם בהם, אז בעתיד, עוד שנה שנתיים, צפויה להיות תמיכה במרובעי ליבות? ואיזה מעבד יהיה עדיף??? אם יש עוד בחינות שאני לא יודע, אז תצינו בבקשה. תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה יהיו ההבדלים המשמעותיים במעבדי ליבה כפולה בין סדרת 4000 ומעלה של אינטל לסדרת 6000 ומעלה? 2. מה יהיה ההבדל בין מעבד אינטל מסדרה 6000 ומעלה (נניח E6500) לעומת מעבדי ליבה כפולה של AMD מסדרות 5000 ו/או 5200? כל האמור לעיל הינו בהנחת יסוד שאיני מתכוון לעשות OC!!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי לשדרג את המחשב (לוח מעבד וזיכרון). ההתלבטות שלי היא בין שני המעבדים הנל שיכתיבו לי את הלוח. המחירים דומים, התקציב שלי הוא כ 1000 שח. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי לוח אם asus Maximus Extreme הלוח תומך DDR3 בילבד הבעיה שלי זה ליבחור את הזיכרון יש מלה חברות בשוק היום אז מה אתם אומרים מה ליקנות יש לי תקציב של 2300 שקל או קצת יותר מה אתם אומרים???..
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3 אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ( אולי את ה - 9600GT ) האם כדי להחליף ללוח עם מערך SLI או להשאר עם הקיים. - מתאר לעצמי שאצטרך לקנות גם ספק חדש ( היום יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
שלום, החליפו לי לוח אם ומעבד ב-KSP. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך כחול עם הודעה שאומרת "ווינדוס כובה כדי להגן על המחשב מנזק". האם התקנת ווינדוס מחדש תפתור את זה? תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום :] יש לי 2 כרטיסים של 256 במחשב (512..) של DDR CL3 . רציתי לדעת כמה בערך יעלה 1GB ;/ ? כי בדקתי בבאג ואמרו 420 ש"ח. ועוד שאלה : שאלתי משהוא שדיי מבין בזכרונות ובחמשב בכלליות . ואמרתי לו שיש לי 2 של 256 וזה וזה . ושאלתי אותו אם אני יכול להשאיר גם 1GB וגם אחד של 256 . והוא אמר שאי אפשר והמערכת שלי יכולה לקרוס. זה נכון :] ? שאלה 3 : ויש לי על הלוח אם 4 מקומות : 2כתומים 2 כחולים . ורק ב-2 הכחולים הזכרונות שלי מחוברים . אז למה השניים השניים :]? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤392 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail אז זה המחשב שלי איזה מעבד כדיי? E8400 או Q6600? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם אשר תומך בשני 8800GT. כלומר לוח אם בעל תמיכה בSLI 8800GT. תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-