עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אני חדש בפורום הזה ... אני ממש מבולבל בין שניי מעבדים ואני לא יודע אם הם אותו הדבר או לא .. המעבדים Core 2 Duo זה לא מעבדים קונרו החדשים ?! ועוד שאלה המעבד Core 2 Duo E6300 INTEL יש לו מהירות של 1800 MHZ וליבה כפולה אבל זה אוכל את הINTEL PENTIUM 4 3000MHZ נכון ?! תודה לעוזרים ...

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  2. לוח שתומך במרובי ליבה גם מי שלא בקיא באמת בבקשה לא להגיב סתם

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. Started by nitrox,

טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. i5-3570K GA-Z77X-D3H gtx 970 8GB ram אני משתמש ב mcp ו הסרט לפעמים נתקט או מקרטע כל דקה בערך

5. ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...

6. רציתי לדעת איזה מעבד של AMD הכי מומלץ (והכי טוב) ואיזה לוח אם לקנות עם המעבד הזה??

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  7. אשמח מאוד אם תקחו את הזמן לקרוא תודה רבה ;D אז עוד מעט אני קונה לעצמי מחשב חדש ולכן יש לי שאלה של- AMD VS. Intel תכננתי לקנות מעבד- AMD Athlon 64 3200+ S939 Venice Core והייתי בטוח שהמעבד הוא מעולה. עכשיו שוחחתי קצת עם חברי הטוב שהוא מן טכנאי מחשבים ואמר שלא כדאי לי אייאמדי וכדאי שאדבוק עם אינטל פנטיום 4. קיבלתי את דעתו, אבל אני עוד לא רוצה לנקוט החלטה, אני רוצה קודם לשמוע עוד כמה דעות נייטרליות ולהשוות בין שני המעבדים ובסופו של דבר לראות מה יותר טוב. שאלתי אליכם, בסופו של דבר, אם לא מתחשבים בכסף, איזה מעבד יותר טוב? AMD או Intel? שוב, תודה לכל העונים.. אני מאוד מעריך את זה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idan23,

יש לי ABIT IP35 PRO ויש על הלוח מין צג שמראה מספרים רשום 28 זה מעלות המעבד או מעלות הלוח?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  10. רציתי לדעת אם יש חיה כזו: לוח למעבד איי אם די, שיהיה על רמה. עכשיו, בלי כרטיס רשת מובנה, בלי כרטיס קול מובנה, ובלי כרטיס מסך מובנה. שלא יעבור את ה 440 שקל ככה, יש כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  11. היי אנשים אני רוצה קצת חוות דעת בקשר ללוח albatron KX18D אני קניתי לוח כזה ומעבד amd athlon 2500 + רציתי חוות דעת זה חשוב לי כמה שיותר תמיכת הלוח הם : otp,sata,ddr400 dual,nforce ii(400),lan 10/200,s.b nvidia(ac97) ...m וזהו אני חושב http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/manual.asp?pro_id=72 הנה קישור !!!

• 10 תגובות
    • 599 צפיות
  12. של 500 שקל... חשוב לי שיהיה לו יכולת אובר קלוק גבוהה ושהיה מצוין בפיצרים טובים ויתמוך בכרטיסי מסך חדישים ההתלבטות שלי היתה בין שני לוחות gigabyte - 7vax 400kt לבין epox - 8k9a 400kt השאלה שלי זה האו האפוקס פותח מכפלות והאם הוא נחשב לוח טוב לצרכים שלי והשאלה השניה שלי היא איזה לוחות אתם עוד ממליצים שלי שיתמוך בדרישות הנ"ל ואטרקטיבי גם במחיר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. כל שאני יודעת הוא שיש לי 2 GB ואני צריכה יותר... מעדיפה לקנות ב-KSP או באייבורי ירושלים what do I do?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. היי לכולם . הציעו לי את המפרט הבא ,ויש כאלה שהמליצו על לוחות אם אחרים: 1-ABIT NF7 SL 2-EPOX 8RDA <במפרט המקורי כפי שאתם רואים המליצו לי על ABIT NF7 S2G> השימוש שלי במחשב הוא רק לגלישה באינטרנט הורדת תוכנות וסרטים וצפייה בסרטי DVD. על איזה לוח אתם ממליצים? הנה המפרט שהוצע לי:מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 520 1 520 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nFo 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB 480 1 480 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders P…

• 20 תגובות
    • 908 צפיות
  15. אני בונה מערכת לעבודות גרפיקה כבדה ותלת מימד, בחרתי במעבד DUALCORE 830 של אינטל וכרגע אני מחפש את הטרייד אוף הטוב ביותר להשקעה בלוח/זכרון : האים כדאי ללכת על צ'יפסט 945 או 955? מה ההבדלים? ביצועי RAID או ממש הבדלי תיזמונים ומהירות אמיתי של הלוח אחד מול השני שיצדיקו את 100 הדולרים אקסטרה. מבחינת זכרונות: 667 מה"ץ או 533? שוב , כאן גם יש את אותם 100 דולרים הבדל המפרידים, ושוב נדרש מחשב היכן להשקיע, ואם כבר שמים: ראיתי שיש קונפיגורציות עם 2 מודולים וקונפיגורציות עם מודול אחד, מה ההבדלים? כלומר אם אני מעוניין בזכרון מע' של 1 ג"ב מה לשים, ויש לזכור כי עליו להיות מהיר (אבל כמובן תקציבי במדיום :-)) מה הייתם ממליצים? התקציב למערכת הוא כ-7K והיא מורכבת מחמישה חלקים בלבד: לוח אם, …

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שיש הוא מהיר מאוד? מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך אבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקים מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  17. שלום, אני כנראה קונה תמחשב הבא בקרוב: 1228 - מעבד, Intel Pentium D 930. 1150 - זיכרון, Samsung DDR2 1024MB 667MHz X 2. 1197 - כ.מסך, GeCube X1800GTO. 609 - דיסק קשיח, W.d WD3200KS, 360GB 16MB 7200RPM. כמו שאתם רואים חסר לוח אם, אני צריך אחד שיחזיק את המערכת הזאת עם כרטיס קול אווגידי פלטיניום... אבל לפניי כל זה אוליי כדי בכלל לחכות לקונרו? הבנתי שהוא אמור להגיע עוד חודש וחצי, לעלות אותו הדבר ולתת ביצועים בשמיים, זה נכון, ואם כן זה שווה את ההמתנה? אני אשמח לכל המלצה... תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  18. אהלן אני משתמש במעבד כפול ליבה כבר 3 שנים, ולאחר שהתקנתי את CALL OF DUTY BLACK OPS הבנתי שהמעבד היא הסיבה היחידה לכך שהמשחק מקרטע (יש לי 3 ג'יגה זכרון וRADEON HD4770 כרטיס גרפי). לכן.. החלטתי שזה הזמן לשדרג (נראה לי שהמעבד פשוט ישן מדי, אשמח אם תאשרו את הדבר). הבנתי שהדרישה המינימלית לCOD BO היא E6600 או X3 8750 של AMD. אני לא רוצה לעשות שינוי יותר מדי כולל של לוח אם בנוסף למעבד אז אם לוח האם לא תואם לאחד מהמעבדים האלה נראה מה נעשה.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  20. כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avi2014,

הבנתי אתמול שהמעבד אולי הכי משתלם כיום הופסק ליצר במפעלי amd... למישהו יש עוד פרטים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קיטים של 4G בפחות מ 300 שקל הזוי ביותר אבל ניראה כאילו המחיר נכון http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=12 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=17 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1252 וגם המחירים של הזכרונות האיכותיים ירד מ 400 שקל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1105 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1407 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441 ו G SKILL HK 4G ב 340 שקל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1520 עוד לא ראיתי זכרונות בפחות מ 300 שקל בחנויות אחרות אבל ה GSKILL PI נמכר במחירים האלה גם בחנויות אחרות. קניתי מחשב לא מזמן מ FOXPC, למזלי המחירים של שאר החלקים עלו אז עדין שיל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. שהאחריות שלהם בארץ היא גרועה, שנה אחת (לאומת אינטל לכל החיים), ושהיבואן עושה עם האחריות הרבה בעיות. 2. שהם נורא נורא מתחממים, ועם רוצים לשמור עליהם בטמפרטורה סבירה אז צריך להשקיע גם בקירור, אמרו לי שהמקורי גרוע, ועם רוצים טמפרטורה טובה כמו במעבדים של אינטל אז צריך לקנות את אחד ערכות הקירור של ThermelRight, בסביבות ה-280ש"ח. 3. והם גם אמרו שאחרי שאני יקנה את כל הציוד ל-AMD, וירוץ איתו למעבדה, יכלתי כבר לקנות אינטל. זה נכון כל הדברים האלו? (אל תתנפלו עליי, אני דווקא מעדיף AMD, אלה המשפטים של החנויות).

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג Hynix ORIGINAL DDR2 1GB 667MHz אני מעוניין לקנות 2 י"ח כאלו פשוט אני לא מוצא שום אינפורמציה עליהם אודה על כל פיסת מידע תודה: BARAKUSH

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  25. היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

• 17 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.