מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז כך הלוח חייב להתאים לכרטיס מסך 8800GT ולזיכרון DDR2 ולמעבד Q6600 הלוח צריך להכיל את רוב היציאות שקיימות היום בשוק שיהיה אפשר לעשות מערך של SLI 6 יציאות SATA לפחות יציאת FIREWIRE 1394 USB מינימום יציאות6 כרטיס קול מובנה אם אפשר של 7.1 ערוצים הבנתי שגם קיימים יציאות -OPTICAL+COAXIL וחיבור SATA מאחור כמובן שיהיה לו שני סלוטים לכרטיסי המסך PCIex16 ואם יש עוד חיבורים שאיני יודע עליהם והם קיימים תוסיפו ותבורכו הפנייה הזו חשובה כי אני רגע לפני קניית המחשב ורק הלוח אם אני לא סגור עליו כי איני מבין בתחום אגב הלוח אמור להחזיק לפחות שלוש שנים מבלי שאני יצתרך להחליפו אין בעיות תקציב . בברכה ארז תודה לכול העוזרים ולנוגעים בדבר
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מריץ כעת ווינדוס XP 32BIT והמערכת מזהה לי 3.6ג'יגה זיכרון מסך הכל הכללי. הביוס מזהה 4 ג'יגה וגם כן בCPU-Z יש זיהוי של 4 ג'יגה זיכרון. איך אני יכול לדעת בוודאות שתוכנות/משחקים על המחשב באמת מנצלים את כל הזיכרון הזה? או שיש הגבלה עד 3 ג'יגה לתוכנות/משחקים ב32BIT?? מקווה שזה קשור לכאן... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב לוח אם ASUS A8N-E שהוא בעל socket 939 אם אני קונה מעבד עם socket AM2 הוא יתאים כי לפי המראה הם זהים ואם זה לא מתאים אתם יכולים לתת לי המלצה למעבד הכי טוב בsocket 939 עד 700 שקל
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי כולם החלטתי לגבי הכל חוץ ממעבד, וחשבתי על שני אלה שהוזכרו בכותרת.. ואין לי בעיה לבחור אחד מהם. אני לא מתכנן כלל OC לכן אני הולך על לוח בסיסי של ג'יגהבייט כמו האחד שמומלץ בפורום מפרטים. המחשבה שלי היא כך.. האם כדאי לקנות עכשיו E4700 לחסוך קצת כסף ולשדרג עוד שנה-שנתיים לפחות למעבד מרובע ליבה כמו Q9XXX ? והאם אתם חושבים שבכלל יהיה אפשר להשיג אותם? כי אני יודע שהצ'יפסט ישתנה לגמרי? או האם לקנות עכשיו E8400 ולסחוב איתו עד המחשב הבא? לפחות עוד 3 בערך.. או האם לחכות ל-Q9XXX עוד חודש ולקנות אותו ולגמור את הסיפור? מה אתם חושבים שיהיה הפרש המחירים בינו לבין ה-E8400? ** הבעיה היא שאני מחכה למחשב כבר יותר משבועיים.. ואני כבר מותח את הסבלנות אשמח אם תעזרו בהבהרת הנ…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC למעבד שלי ואני לא הכי מבין בזה. בקיצור קראתי שצריך להוציא את הג'אמפר כדי להתחל את הגדרות הBIOS. אני לא מוצא את הג'אמפר! יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-8I945GMF http://img.ferra.ru/pubimages/78949.jpg הנה תמונה של הMB. דחוף! __________________
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כותרת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן חברים כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד יש לי כבר Q6600 על לוח אם של ABIT IP35 PRO כרגע אני מעביר את המעבד הזה למחשב בסלון ל DHPC והציעו לי בחנות את E8400 אז מה עדיף? אני משתמש במחשב לתיכנות , גיימניג , OC חשוב לציין , ניהול שרתים , ועוד מלא שימושים שיש לי במחשב שהמהירות כאן מאד חשובה לי. ולמי שיוכל גם לענות לי האם הלוח אם שלי תומך ב45NN אני אודה לו. סליחה על השיגוע ותודה על העזרה. דרך אגב הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. 14 ( אם זה חשוב)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שניהם לוחות ישנים ופשוטים אבל זה לצורך משרדי ואמורים להספיק. אני לא ראיתי הבדל בין הלוחות - מישהו שם לב? איזה לוח עדיף? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עכשיו יש לי את AMD 4200 עם HD3850 ונגיד בUT3 זה מוציא לי איזה 20-60 FPS שלא נדבר על המפות הגדולות אז רציתי לשאול עם השדרג את המעבד לAMD 6000 הביצועים ישתפרו בהרבה לפחות ב30 FPS? :'(
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. הנ"ל ברצוני לשדרג ל2 גיגה למחשבי ויש לי 2 גיגה במהירות 800 MHZ והאם הזכורונות האלה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 טובים מבחינת מהירות תיזמונים של 1066 MHZ ?? או שעדיף כבר לקנות כזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159 מבחינת מהירות 800MHZ כמו אצלי אבל בדגם אחר האם התזמונים של זה טובים ומהירים? בתודה לעזרה ... הקציב עד 350 שח
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה. אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר, הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים. אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה... שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את כל הסלוטים של הזיכרון בלוח. עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני או…
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אחרי ייעוץ עם חברי הפורום וקריאת מבחנים ברשת החלטתי לבנות מחשב מדייה סנטר ומשחקים עם לוח המבוסס על הציפסט החדש AMD 780G. יתרונות : - יחסוך לי בשלב ראשון רכישת כרטיס מסך מתקדם למשחקים (תמיכת וידאו מצויינת בלוח האם הבסיסי, יציאת HDMI, יציאת DVI) - מאפשר שימוש באחד המעבדים החזקים של AMD. (יש המלצה ?) - זול, 85$ בארה"ב. השאלה היא היכן ניתן להשיג לוח שמבוסס על הציפסט המדובר בארץ ? - של אסוס כבר מצאתי - אבל נראה לי שאני מעדיף את GA-MA78GM-S2H של Gigabyte משום שהוא נבדק ונמצא תומך בצורה חלקה ב-OverClocking מ-500 ל-950 Mhz ! http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset תודה ויום טוב, גל
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומה זה אומר ....: - SLI mode: Hardware ready for x16, x16 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=627&l4=0&model=2033&modelmenu=2 תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-