עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by davidpo,

האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום לכולם! היום נכנסתי לביוס ולמרבה הפלאתי כמעט ולא הבנתי כלום :-[ דר ראשון ניגש לבעיה המוזרה שלי הזיכרון שלי פועל בסטוק על CAS 2.5 והורדתי אותו ל 2 והכל היה טוב(דרך אגב זה על T1) אחר כך ראיתי שיש לי אפשרות להוריד את זה ל 1.5 אז הורדתי הכל עבד טוב עד שאני מפעיל את ה CPU-Z והוא מראה לי שאין כלום במקום שמראים את ה CAS מה אתם אומרים על זה? דרך אגב התוצאה שלי השתפרה מאוד בסופר פיי והיא עכשיו דקה ו 17 שניו בדיקת 1M עכשיו יש כמה דברים שאני זקוק שתגידו לי מה המשעמות שלהם ואם זה בסדר chipset clock mode synchronus-זה מה שיש לי asynchronous performance sdram ras to cas delay 3T sdram eas percharge time 3T sdram ras active time 7T המפרט שלי בחתימה ואני לא כל כך ב…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by gshhar,

הם נחשבים טובים אבל הם פשוט יקרים או מה כי שמתי לב שכל ההמלצות על מפרטים הם בד"כ עם לוחות של ABIT או MSI .

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. מצאתי שני מעבדים כפולי ליבה לסוקט 939 בזאפ . בכל מקרה יש את 4800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399323 ו3800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400778 וה3800X2 עולה כפול, למה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  5. איך אני עושה את הקישור שיש בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0 איפה שכתוב "קישור למדריך (באנגלית) " איך אני יכול לעשות שיהיה כיתוב ואם אני לוחץ עליו הוא יוביל אותי ללינק שאני רוצה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by netanel1234,

שלום, יש לי לוח אם P4V800D-X.. עכשיו יש לי על הלוח 4 חריצי זיכרון "כחול-שחור, כחול-שחור" עכשיו רציתי לדעת איזה מהחריצים הוא חריץ PRIMARY..? יש לי שתי כרטיסי זיכון אחד 256 והשני 512 אני רוצה לדעת היכן אני ממקם את שניהם..! תודה!

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by blank,

אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתאים לוח למעבד שבחרתי (Q6600) במסגרת התקציב שלי ללוח אם (500-600 ש"ח מקסימום) ראיתי שהאופציות עבור לוחות עם צ'יפסט P35 של אינטל הן לא רבות - אני מתכוון בעיקר ללוחות של Asus ו Gigabyte, אני רוצה להדגיש שאחד היעדים של המחשב יהיה בעתיד גם OC לכן נורא חשוב לי אופציות OC מתקדמות האם הלוחות היקרים יחסית עם הצ'יפסט P35 מצדיקים את המחיר או שניתן להתפשר על צ'יפסט אחר כדוגמת G33/31 ? ההתלבטות שלי היא בין הלוחות של ASUS ו GIGABYTE עם צ'יפסט P35 בתקציב של עד 550 שקל למישהו יש המלצה? :s05:

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. P4S533-E היום התקנתי CFS3 והוא פשוט קרס (במקרה הטוב הוא הצליח לקרטע קצת) ומזה התבאסתי אז אני מתכנן קנייה בעתיד הקרוב ואשמח לשמוע את דעתכם על הלוח הנ"ל... תודה על שיתןף הפעולה ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by BoOoM2008,

HD5770+Q8300 דרוש OC למעבד בכל מחיר??

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  11. כרגע יש לי זכרונות של סמסונג 256*2, ואני רוצה להוסיף עוד 512.. כדאי 2 סטיקים שיתפסו את כל הסלוטים שבלוח האם, או 512 בסטיק אחד שיבטל את הדואל, אך ישאיר לי מקום נוסף לשדרוג עתידי? עד כמה ירדו הביצועים עם סטיק אחד?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אני חושב שהם מאוד אמינים. מבחינת אמינות, האם אתם חושבים כך?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה: עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15. עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה) עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !! המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט. זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות …

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  14. יש לי מעבד חדש Q6600 הרצתי את התוכנה - התוצאה ב1M הייתה 21 שניות זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by tkhvbcht,

לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 531 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות: 3 שנים אמרו לי פה שזה גרוע...אז רציתי לשאול בפורום הזה...זה כבר נחשב לדור הישן? זה לא יפעיל לי טוב משחקים? ושאר דברים? תודה

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  16. כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by BEN903,

לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00 ¤650.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX70256D Bulk ¤710.00 כדי ?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Discreet,

הורדתי ביוס ללוח אם Asrock גירסא 1.7 ועידכנתי אותו דרך התוכנה Amiflash אחרי העדכון המסך לא נדלק. מה לעשות? נסיתי להוציא את הבטריה ולהחזיר ללא הצלחה ניתקתי את הכרטיס מסך חיברתי אותו עוד הפעם גם לא עבד.

19. אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע) תודה ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  20. אז ככה, אני כנראה הולך להביא את הE6600 מארה"ב בבערך 190$ ומחפש לו לוח אם תואם. הבנתי שלא רק לוחות האם על בסיס 975X מתאימים לו, אבל אני רוצה לוודא שאני קונה לוח אם שלא סתם תוקע אותו - לכן חשובות לי ההתאמות כמו למשל תמיכה של הלוח בזיכרון הכי מתאים למעבד (1066, לא?) בקיצור, האם כדאי לחסוך בלוח ועל איזה לוחות אתם ממליצים? צאו מנקודת ההנחה הבאה: 1) אני מתכנן על הרבה גיימינג ותלת מימד 2) אני מתכנן על ניצול גבוה של המעבד (אפליקציות גרפיות כבדות וכן תכנות בDIRECTX) 3) אני לא מתכנן לקנות שני כרטיסי מסך ככה שאני לא צריך crossfire/sli 4) אני לא מתכנן לעשות שום אוברקלוקינג, אפילו לא הרץ אחד קטן למהירות השעון 5) כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים כמובן - ככה שאני לא צריך אף אחד מהם על הלוח 6…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jeger01,

בנתיים רוב הלוחות האם שתומכים בקונרו הם 1000+. מתי יצאו לוחות ב 700,800,600? האם הם יבואו במלאי הראשון של קונרו?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  22. המפרט: asus P5vdc-mx asus x850xt vivo 2GB ram 667 kingston המעבד הנוכחי מריץ בכיף720(P4 3 GHz 775) תהיתי אם אני אשדרג את זה לכפול ליבה חזק יותר הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD והאם יש טעם לשדרג? תודה רבה בכל אופן, מקווה שאני שואל בפורום המתאים.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by qt1h00,

שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by noam12,

רכשתי את המחשב הבא .בפרסום נאמר כפי שאתם רואים GFORCE 4 128 M(לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M אשר כולל כרטיס מסך) . הביוס מראה את זה AGP APERTURE 128M AGP FAST WRITE DISABLE VGA SHARE MEMORY SIZE 64M ב VGA אני לא יכול לעלות ל 128 והבנתי שכרטיס המסך תומך ב128M כיצד אם בכלל אני יכול לשנות שכרטיס המסך יעבוד על 128M או שמה אנני יכול ואז המשמעות שהפירסום שיקרי תודה נעם

• 6 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.