מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שאלה אחרונה בהחלט בנושא לפני שמאשפזים אותי :-[ לגבי לוח למחשב HTPC באתר של ג'יגהבייט הבדל בין שני הלוחות בכרטיס הקול. ויציאות. 1. GA-G33M S2L באחד 5.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה. לא תומך בסאונד טכנולוגיית בלו ריי. על הלוח אפשרות רק ליציאת OUT של SPDIF בסאונד. http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2692 2. GA-G33M S2 כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים. תומך בסאונד בלו ריי. אפשרות ליציאה וכניסה של SPDIF http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2557 האם ההבדלים קריטיים עבור מחשב HTPC? האם להתאזר בסבלנות ללוח השני? כרגע אמרו לי שלא ניתן להשיג. אשמח לדעת את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף הצלחתי לקנות מחשב חלומי לוח ASUS P5K-VM שתומך בקוואד ו4 סלוטים של זכרון מעבד INTEL CORE 2 DOU E4500 2MB כי לא בא לי על קוואד.....(נשדרג עוד שנתיים רק אחרי שהוא יתחיל לתמוך בהכל וישרדו המחירים טטאלית) ואחלה מארז עם המון איוורור אני סומך על החנות מה שנשאר זה הזכרונות.............. כפי שכולם יודעים יש המון זיופים( www.taga-magam.co.il סתם תיכנסו) ואני רוצה 2 זגרונות שכל אחד 2048MB [br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 13:00:37 שיט בטעות לחצתי על כפתור השליחה (מקלדות סיליקון חחחחחח)בכל מקרה........אני רוצה 2 חלקים שיעבדו ביחד 4 גיגה בדואל צ'אנל וכאן הקטע הרע....... מסתבר שקינגסטון אמיתי עולה 450 שקל לחלק אחד זתומרת יותר מ800 ל4 גיגה מלא כסף......מה לעשות? CROSS…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
מחפש דחוף לוח אם ל-E6550, עם parallel port חובה, ו-dvi. האם יש דבר כזה ? (חיפשתי אינטל ואסוס ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לוח אם מבית MSI דגם P35 Neo Combo או GIGABYTE GA-P35-DS3L איזה מבין השניים עדייף
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
ואם משהו יודע מחירים.....
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם מישהו הזמין זכרונות מאתר אינטרנט של חו"ל? יש מע"מ? מכס? משהו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם MSI 945gzm3 שיש לו 2 חריצי זכרונות, כרגע יש סטיק 1 של 1 ג'יגה של CEON 533MHZ CL4. אני רוצה להוסיף עוד סטיק 1 של ג'יגה בשביל שיהיה לי סך הכול 2 ג'יגה של RAM. השאלה שלי היא אם אני חייב לקנות את אותו דגם של זכרון שכרגע יש לי או שכל זיכרון אחר יעבוד ובכלל מה אתם ממליצים לי לקנות? הלוח אם תומך עד 2 ג'יגה זיכרון ועד מהירות של 533MHZ והוא גם תומך בדיול צ'אנל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף ומה כדאי מבחינת עלות תועלת. למחשב סלוני למולטימדיה. ( סרטים, משחקים, מוסיקה) מערכת עם מארז HTPC ומעבד - INTEL E8400 כנראה תותקן Vista Hoem Premium. ומוסיף כרטיס 8600GT מתלבט בין שני לוחות אם של GIGABYTE: 1. לוח אם: gigabyte ga-73pvm-s2h nforce7100 M-ATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 אין לו DUAL CHANNEL. אך יש לו יציאה אופטית(סאונד) מובנית, עולה כ 460 ש"ח 2. Gigabyte GA-G33M-S2mATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557 ללא יציאה אופטית אך תומך ב DUAL CHANNEL. יקר בכ-150 ש"ח. האם DUAL CHANNEL יהיה קריטי עבורי למערכת HTPC? למשחקקים (לא כבדים) הרצת סרטים ומוזי…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לי להגיד לי אם יש הבדל רציני בין השניים למטרת רינדור גרפיקה תלת מימדית ממחושבת ברמה גבוהה יחסית, תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש את המעבד הזה ב-ksp וגם ב-ivory , אולם המחיר יקר 1500 ¤ ולא ידוע לי אם הוא נמצא בשניהם בזמינות מיידית . בכל מקרה ,אני ממש ,לא מתלהב להזמין את המחשב הבא שלי משתי הרשתות האלו ואני גם חושב שלפחות את ה-"שילוש" (מעבד,זיכרון ולוח אם) עדיף לרכוש במקום אחד כדי להימנע ככול האפשר מבעיות תאימות פוטנציאליות .
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
למה מעבד E6600 יותר יקר ממעבד E6750 מה השינויים שיש בניהם?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה כמות הזיכרון המומלצת למחשב HTPC לסלון? ישמש למשחקים(בינוניי לא כבדים) מוסיקב, סרטים וקצת אינטרנט. במידה ואני מתקים עליו Vista home premium בשביל תוכנת המדיה סנטר. האם יספיקו לי בהחלט 2GB? או כדאי להשקיע ולשים 4GB זיכרון? ( תוספת של כ 300 ש"ח אם אני מגדיל) האם עם הVISTA ומשחקים הזיכרון יהיה גבולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש ומתלבט בסוגיית הזכרונות. בהתחלה שמתי 2 יחידות של 1GB קינגסטון 800 מגה"צ , ולאחר מכן הוספתי 120 ש"ח ושדגתי ל: CORSAIR TWIN2x2048-6400C5DHX 2x1GB 800MHZ XMS האם השדרוג הכרחי? האם יש סיכוי שהם פחות טובים מהקינגסטון? אני שנים רבות עובד עם קינגסטון ללא תקלות ודיי נעול עליהם, אבל בעקבות המלצות של חברים שדרגתי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני לא כל כך מבין במעבדים ואני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על המעבד הזה Core 2 Quad Q6600 אני לא רוצה את ה6700 נראה לי כי הוא יקר מדיי אבל ראיתי לא מזמן בעיתון שרשום שלא כדאי לקחת מעבד 4 ליבות אמרו שהוא לא תומך בהכל לא יודע לא הבנתי בדיוק אז אם אתם יכולים להסביר לי בדיוק מה ההבדל בין 4 ליבות ל2 זה יהיה נחמד ואם הבחירה של המעבד נכונה לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
לוח gigabyte ga-k8ne - איזה זכרון אני צריך ? רוצה לקנות עוד גיגה זכרון , לפי SANDRA יש לי Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (AMD) Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Bus(es) : ISA PCI PCIe USB i2c/SMBus Version : 1.02 Front Side Bus Speed : 2x 603MHz (1206MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2x 1000MHz / 2x 200MHz In/Out Width : 16-bit / 16-bit IO Queue Depth : 8 request(s) Chipset 1 Hub Interface Logical/Chipset 1 Memory Banks Bank 0 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Bank 1 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Channels : 1 Bank Interleave : 2-way Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate) Multiplier : 1/10x Width : 64-bit Refresh Rat…
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-