עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Spaik,

לוח אם ל OC קטן-בינוני לגבי התקציב 600 זה מספיק או 500 עדיף כמובן כמה שפחות אבל בכללי זה 550 שקל ככה תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום ברצוני לשדרג את הזיכרון שלי ל-8 גיגה (OSX) ורציתי לדעת מה ההבדל בין מהירות 800 ל-1066 ? האם אני יראה הבדל בביצועים? אני עובד עם תוכנות מוסיקה ווידאו...ואם יש הבדלים אז על איזה זכרונות הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. יש לי לוח כמו בכותרת עם מעבד E6600 אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למשהו מהיר יותר ראיתי באתר של GIGABYTE שהלוח תומך באופן רשמי בכל הסדרה של E6XXX וגם ב Q6XXX ויש ביוס לא רשמי למעבדים מסדרות 7XXX 8XXX 9XXX השאלה אם שווה לי להתסתכן ולקנות מעבד מסדרות אלו והאם למישהו יש ניסיון איך הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ואם כן איזה מעבד ביחס עלות ביצועים הכי שווה לקחת ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by avner_s21,

אני רוצה לשדרג את המחשב יש לי כרגע 512 שהם שני כרטיסים של 256 פעול על dual מה עדיף לקנות עוד שניים כדי שישמור על הdual או עדיף אחד

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by mrraz,

איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. חשבתי לקחת מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore בעלות של 790 ש"ח איזה לוח אם כדאי לרכוש איתו? ואם יש לכם המלצות אחרות במסגרת התקציב

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by yarin153,

אני מתלבט בין לוח Asus P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68 לנגיד Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, או משהו פשוט יותר .. המטרה היא לשמור על לוח חזק כדי שאני ישדרג אותו בעתיד (כשיהיה כסף ) גם לוח גדול ולא צפוף זה בונוס אני לא מבין גדול כלכך בנושא הזה העיקר שיהיה עדכני להרבה זמן .. אין לי בעיה להשקיע עוד 300 אבל לפחות שיצדיק את התוספת בנתיים אני אשים מעבד I3 בפנים אבל בעתיד אני יחליף למשהו אחר .. השאלה היא אם יש הבדל גדול בין הלוח הזה ללוח פשוט יותר בשביל המשתמש הפשוט (גיימר בינוני משחקים משחקים כבדים אבל לא כ מסך מפלצתי.. חוץ מזה אינטנרט וסרטים.. אבל לא נראה לי שזה משנה) בנוסף חשוב לי לציין שמתוך נסיון רע אני מעדיף להתרחק מGIGABYTE ובגלל שאני לא מ…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  8. אהלן אני משתמש במעבד כפול ליבה כבר 3 שנים, ולאחר שהתקנתי את CALL OF DUTY BLACK OPS הבנתי שהמעבד היא הסיבה היחידה לכך שהמשחק מקרטע (יש לי 3 ג'יגה זכרון וRADEON HD4770 כרטיס גרפי). לכן.. החלטתי שזה הזמן לשדרג (נראה לי שהמעבד פשוט ישן מדי, אשמח אם תאשרו את הדבר). הבנתי שהדרישה המינימלית לCOD BO היא E6600 או X3 8750 של AMD. אני לא רוצה לעשות שינוי יותר מדי כולל של לוח אם בנוסף למעבד אז אם לוח האם לא תואם לאחד מהמעבדים האלה נראה מה נעשה.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yan,

איזה מעבד הכי טוב ויעיל למחשב נייד? ומה ההבדלים בינהם.. אני יודע יש את הדותן יש את הפנטיום 4 ומה עוד יש

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by Nitrous90,

שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by Snoopy2006,

שלום, אודה לכם על המלצה לופן שבו אני יכול לבצע בדיקה למחשב שקניתי ולוודא שהוא אכן מגיע לתוצאות התואמות לרכיביו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by gnagar,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם: LGA775 Intel965P - 965P- DS4 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרון:

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  14. באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי הזדמנות להחליף את המעבד הקיים שלי i5 4570, במעבד i7 4790(not k), השאלה האם השדרוג כדאי ומשתלם (המעבד יעלה לי כ800 שקל). כוונתי להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (1060), בכרטיס חזק יותר 1080. האם יש טעם? בברכה, דניאל

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by idans94,

ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by slimshady21,

היי מה קורה רציתי לשאול אם התזמונים של הזכרונות חשובים רק לOC או שיש להם גם השפעה על השימושים הרגילים והמשחקים במחשב? ובכלל, איכות הזכרונות חשוב למי שהוא לא אוברקלוקר?? תודה גברים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by snik,

שלום אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך- GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card בלוח אם : Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET יש לי שני חיבורים של PCI Expres בחוברת של הלוח אם מופיע שחיבור אחד הוא PCIx4 ובשני PCIx16 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4 מה ההבדל בינהם ולהיכן צריך לחבר את הכרטי מסך תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by HwareNewb,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו, אבל הוא נראה לי הכי מתאים כי השאלה שלי קשורה למעבד: לאחרונה אני חושד שהמעבד שלי לא פועל טוב(יש לי דרופים איומים במשחקים- ואני לא חושב שזה הכרטיס הגרפי כי ב-3DMARK אני מקבל 5863-תוצאה טובה), ורציתי לשאול אם בשביל המערכת שלי (חתימה) התוצאה 4095 היא טובה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, ובמגה בנצ'מארק של המעבדים של TOMS HARDWARE, יש רק תוצאות של PCMARK04 (לי יש 05). אני אשמח לקבל לינק לאתר שיש בו בנצ'מארק של המעבד שלי (באתר הרשמי אפשר להשוות רק תוצאות של 3DMARK). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ilanb0,

מעוניין לשדרג את הלוח. כרגע עובד עם AMD1600 אט'אלון אקס פי. היכן ניתן ללמוד את הנושא? מה ההבדל בין לוחות יקרים לזולים (מלבד האחריות)?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by roeesnir,

יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. פירוט דגמים ומחירים שנצפה בחנות קנדית מקוונת נותן לנו עדות לכך שבאינטל עשויים לשמור על רמות מחיר דומות מאוד עבור מעבדי ה-Coffee Lake, בהשוואה לאלו המוכרות לנו כיום לכתבה

24. Started by EcSm,

אוקיי, המעבד שלי עבר OC ל3.2, אבל התוכנה כותבת שהוא נמצא על 2.0. אני חושב שמדובר במשהו שקשור לצריכת חשמל, האם יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. איך הוא לOC ואיך הוא בכלליות?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.