עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מקווה שלא יש לי חומר חשוב תודה

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by yoav_117,

שלום במחשב שלי בן השש שנים קיים הלוח הנ"ל: 865PE Ne02 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=218 הוא הלך האם יש אפשרות להשתמש בלוח הנ"ל כתחליף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום, אני רוצה להחליף את הלוח שלי ללוח אם אחר מאותה חברה עם אותו סוקט. לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הלוח בלי לבצע פירמוט לווינדוס. רציתי לדעת מה אני צריך בדיוק לעשות, אילו התקנים אני צריך להסיר. מצורפת תמונה מה-device manager. בבקשה תגידו לי מה למחוק וכיצד להחליף את הלוח בלי לפרמט. עריכה: לא משנה כבר הצלחתי,אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם לבי"הס של אמא שלי (יותר נכון לכיתה של אמא שלי) יש מחשב IBM שניתן להם כתרומה מצה"ל. בסה"כ מחשב חביב לצרכים שלהם: P4 2.8Ghz, 256mb ddr, כרטיס מסך כלשהו של ati (לא זוכר ספציפית). הבעיה היא שהלך לו הלוח אם. השאלה שלי היא האם יש למישהו ניסיון עם מחשבים כאלו והאם יש טעם להחליף לוח? דיברתי עם המעבדה של IBM והם אמרו שאם זה באמת הלוח העלות יכולה להיות גבוה אבל שאני אביא אותו לבדיקה. הבעיה היא שהם נמצאים רחוק ממני וחבל לי להגיע אליהם אם זה חסר טעם. מישהו יודע אולי אם אפשר למארז כזה להכניס לוח רגיל (נגיד מבוסס P945) מה שיהיה זול יחסית? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by nore0,

האם אפשרי להשאיר את החלקים הבאים ולקנות לוח אם התומך בחיבור AGP ומעבד Core 2 Duo ספק : Enermax Noisetaker 370W לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT חשבתי על ‏4CoreDual-VSTA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4757 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=4CoreDual-VSTA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=311&aff=Zap ו-Core 2 Duo E4300

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://hwzone.co.il/community/threads/533929-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%99-KSP-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8 לאחר שהמחשב הפסיק לעבוד, הנ"ל. איזה לוח אם אוכל לקנות מ-KSP כדי להשמיש את המערכת? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by waizman,

אהלן אחי כנראה צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לו GIGABYTE H61M-D2-B3) ואני צריך המלצה לאיזה מומלץ. בעקרון אין בעיית תקציב, רק שיהיה יציב ואמין. אחי צלם מקצועי אז צריך משהו שיתאים לעריכת תמונות ו- וידאו ושיכלול חיבורי USB3. אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה ששווה משהו אז זה יתרון, אבל לא חובה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zakash,

אהלן חברים, לאחרונה הלוח אם שלי הפסיק לתפקד ועושה לי המון בעיות ואני צריך להחליף את הלוח אם. אני דיי מרוצה מהמפרט שיש לי עכשיו ואין לי צורך להחליף אותו אז רציתי לשאול איזה לוח אם יכול להתאים לי, עד 400 ש"ח עדיפות לכמה שפחות. CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz VGA: Gigabyte Radeon HD4870 512MB HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Started by Niko1886,

האם זה זמן נכון לשדרג ללוח אם שתומך בזכרונות DDR4? אני שואל כי אני רואה שהמחירים של הזכרונות ירדו ודי זהים למחירי ה DDR3 וגם כי אני הולך לקנות כרטיס מסך MSI GTX980 מה דעתכם על לוחות האם GAMING של חברת MSI?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by vngbhajuzr,

הזמנתי מחשב מלפני יומיים והלוח אם שהזמנתי לא היה במלאי ולא יהיה עוד לעולם: Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 עכשיו ככה, המליצו לי על הלוח הזה בטענה שהוא תומך בכל הפיצ'רים של ה770: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 אז, אני מתכנן OC בעתיד, המעבד שלי הוא AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX, ואמרו לי משהו שהוא לא בא בצורת לוח ארוך או משהו כזה ( ??? ) יש הבדל משמעותי בין הלוחות אם ? והאם משהו מכל אלה ישפיע עליי איך שהוא בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי עכשיו לוח אם של ASUS: M2A-VM, אשר מגיע עם כרטיס TV OUT נלווה. התקנתי הכל וזה סבבה. השאלה היא אם יש לוח אם עם כרטיס קול מובנה שכולל 6 יציאות (5.1) אודיו, ושגם כרטיס המסך (raedon xpress 1250 ) יוכל להתיישב עליו. במידה ויש כזה לוח (ואני מאמין שלא פה הבעיה), האם אצטרך לפרמט את ההארד דיסק או שייתכן והוא פשוט יועבר כמות שהוא? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by gigabot,

שלום נשרף לי הלוח אם אני מחליף אותו באחריות חשבתי להוסיף כסף ולקנות משהו יותר טוב, יש לי Gigabyte GA-8S655FX-L להוסיף לא יותר מ-50 שקל, אני יודע שזה נשמע לא משהו אבל יש שם לוחות דומים עם צ'יפים יותר טובים, הכוונה ללוג'יק: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00002

• 15 תגובות
    • 978 צפיות
  13. היי ברצוני להחליף לוח אם אחר במחשב, עקב קבלים מנופחים, האם זה אפשרי בבית . רוני

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי בעיה עם חיבורי USB\PS2 של הלוח אם ולכן אני רוצה להחליף אותו התקציב הוא 300 שח אבל אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם אין הבדלים קריטיים בכלליות, יש לוחות מומצלים יותר או לוחות שכדאי להימנע מהם ? (מפרט נוכחי בפרופיל) תודה נתי

15. Started by captaincaveman,

קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. Started by ssdd23,

היה לי מעבד פנטיום 2.4 מהדור הישן עם חצי ג'יגה זיכרון. קיבלתי היום מעבד אינטל 4400 עם 4 ג'יגה זיכרון ולוח חדש של GIGABYTE. כדאי להתקין ויסטה? יהיה הבדל בביצועים בין החדש לישן כיי עוד לא הרכבתי אותו

18. Started by J.allmighty,

הלוח שבמפרט אני חייב להחלי אותו, אין הגבלה של תקציב, מה אתם ממליצים ? שימושים - משחקים , Office - Inet חובה sata , lan תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by Predator,

היי טוב להפתעתי כי רבה גליתי שהלוח אם שלי נשרף, הוא לא נדלק בשום מצב הוצאתי אותו מן המארז השתמשתי בספק אחר נתקתי את כל חלקי המערכת השארתי אותו עם CPU ו-זכרון ועדין שום נצוץ חים, ולכן אני מסיק שהוא מת לגמרי. זה לוח KT3 ultra של MSI עם AMD 1800+ XP וזכרון של mushkin PC3000. אני חייב לקנות לוח חדש מה אתם ממליצים עבור המעבד והזכרון שלי? כמו כן האם אני חייב לקנות זכרון של מושקין בכדי להרחיב את הזכרון מ 256 ל-512 ? תודה רבה חברה.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by roy132,

שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by moshel7,

שלום לכולם אני מחליף את לוח האם +המעבד מ-AMD ל-INTEL אנימחפש מעבד עד-600 ש"ח כפול ליבה כמובן שיהיה חזק במישחקים וכמו כן מחפש גם לוח-אם שמתאים למעבד INTEL ההעדפה ל-GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום אני מחליף בימים אלו את הליבה של המחשב שלי, השאלה שלי אם בהחלפה של מעבד לוח וזכרונות יש לבצע ריפר של הווינדוס או שאפשר כמו בסטיק בראש הפורום למחוק את הדריברים של הלוח,אם כן מצורפת תמונה אני אשמח אם תגידו לי מה למחוק. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  23. מלפני כ 8 חודש קניתי לוח אם מדגם Gigabyte - RZ והוא התקלקל מכיוון שהוא תקול השתמשתי באחריות החברה שלחוהאותו לספק ומכיוון שאין להם את הדגם הנ"ל הם החליטו לתת לי לוח אם מסוג fic-kt400. שאלתי היא כזאת: אני איני מצליח למצוא את מפרט הלוח של ה FIC וכן, איני יודע מי מבין הלוחות יותר טוב. יש לציין ששתי הלוחות הם מדגם SOCKET A. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by ItayBm,

שלום האם חובה לפרמט את המחשב כאשר אני מחליף לוח אם? אני יודע שמומלץ,אבל השאלה היא אם חובה אותה מערכת הפעלה,WIN XP HOME אותו צ'יפסט I865PE תודה

25. Started by AllOver,

• 2 תגובות
    • 440 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.