מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש והוא אמור להגיע מחר עם הרכיבים הבאים; Intel E8400 Giga-Byte P35-DS3L Corsair 2gb (1gbx2) dual channel DDR800 CL-4 רציתי לדעת איך הם אמורים להיות מסונכרנים בביוס שיעבדו בצורה הטובה ביותר. איך אני בדוק שהם באמת עובדים בתדר ובמהירות שהם צריכים לעבוד, ובכמה הם אמורים לעבוד? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קודם כול אני לא עושה פרסומת לשום חנות או אתר, זה פשוט הלינק של החנות הראשונה שמצאתי שהביאה אותו לארץ http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d& ולשם השוואה הQ9300 שפחות מהיר, ומכיל רק 6 מגה זכרון במקום 12, עולה סה"כ 80 שקל פחות! (אפשר להגיד אפסי) לעומת זאת הQ9550 עולה כבר 1000 יותר ורק משפר במהירות עוד איזה 100 מגה הרץ זניחים (במיוחד שעושים OVERCLOCKING) גם לפי מה שקראתי בחול וגם מה שאני רואה על הנייר, מדובר במעבד הכי משתלם היום בארץ אז מה אתם אומרים על זה? נ.ב. מקווה שפתחתי במקום הנכון את השרשור, אם לא - אין לי בעיה שמנהלים יעבירו למחלקת מעבדים, אך לדעתי זאתי ידיעה שתעניין מאוד אנשים שבונים מחשב …
-
- 51 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הזמנתי לחבר את המעבד שהיה במבצע http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=121 לפני שפותחים איזה סטפינג הוא? ואיזה לוח טוב יש ל-OC.. אין לו תקציב להכל ביחד, אז הליצן הזה כל פעם קונה משהו.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשדרג תלוח אם שלי לזה: http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm ולהוסיף 2 זכרונות של 1GB 800/667MHz האם זה יוסיף לי לביצועים ??? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שמעתי שלוחות-אם תואמי RoHS הם בעלי אורך חיים של מקסימום 4-5 שנים לעומת אלה שהם לא תואמים שיכולים להחזיק מעמד אפילו עשר שנים (יש לי אחד כזה). נדמה לי שזה קשור לחוזק ההלחמות.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם AMD 3200 ורציתי להחליף את המעבד ל AMD x2 4400 עם 2MB זיכרון מטמון. האם אני אראה שיפור בביצועים במיוחד במשחקים? האם הלוח שלי ה ABIT AN8 Ultra יתמוך בזה?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אחד מול השני מי יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Q6600 עולה כ-1200 ¤ והוא מעבד חם יחסית שדורש heat sink נורמאלי בעלות נוספת של כ- 200 שקל . חשבון פשוט : 1200+200 1400= כאשר Q9300 עם הקירור של אינטל שמספיק בהחלט ,עולה פחות מזה לא מאמינים ? ,הקישו על הלינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433 למי שיש אפשרות ,הכי מומלץ להוסיף סכום זניח יחסית של כ-150 ¤ ולקחת בכלל q9450 : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d& נישבר לי ה- ז *** לראות ששורצים פה בפורום , בהמוניהם , נציגים של חנויות רשת, שמיעוטם מתחזים לחברי פורום אובייקטיביים לכאורה ונותנים המלצות על מעבד כמו q6600 , שאבד עליו הכלח לחלוטין (לפחות עד שמחירו ירד דרמטית ,כך שהוא יתאים למערכות low e…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון להיום ברשותי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz HT אשר תומך ב-DDR2 עד למהירות 553Mhz, ומותקנים עליו 512MB X 2 במהירות הזו. לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8600GT שנתן תאוצה רצינית לביצועים, אך עדיין נוצר לפעמים צוואר בקבוק בגלל חוסר הזיכרון. הלוח שברשותי הינו Gigabyte 8I925X והוא לא מאכזב אפילו אחרי 3 שנים... לאחרונה שמתי לב שהזכרונות ירדו במחירים ירידה תלולה (כיום ראיתי 2 ג'יגה זיכרון ב-200 ש"ח), אז רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המערכת שלי ובאיזו צורה? הלוח בעל 4 סלוטים לזכרונות, כאשר 2 מנוצלים. ואני מסתבך במה כדאי לעשות עם זה... 1. לקנות עוד 2 באותה תצורה ובסך הכל להגיע ל-2 ג'יגה זיכרון. 2. לקנות 1Ghz X2 שיתפסו רק 2 מקומות ואת הישנים לזרוק למגירה. 3. לקנות עוד 2 ולהגיע ל-3 ג'יגהב…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה דיון על זה שהQ9450 יצא והגיע לארץ, אבל החנות שהביאו ללינק לא הייתה כל כך חנות טובה,והרבה רשמו עליה בזאפ ששילמו ולא קיבלו אז אולי הם מרמים, אז באמת יצא הQ9450? ועוד משהו: אם אני בוחר את הQ9450,אז מה אני צריך לבדוק בלוח אם מסויים אם הוא מתאים למעבד? אם יש לשניהם את אותו SOCKET?או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק?(קראתי את המאמר פה על לוחות האם,אבל אני רוצה לדעת ב100%,אז תענו בבקשה ואל תתנו לינק למאמר ההוא) ואיזה צ'יפסט עדיף לשימוש עם הQ9450? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם Athlon 64 X2 3800 וזה כבר לא מספיק לי. עם אוברקלוק הצלחתי לתת לו עוד 400 מה"צ (היה 2000 במקור, רץ על בערך 2400 עכשיו). אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב (כי זה אומר לוח, כרטיס מסך גם כי יש לי AGP וכו'), אלא רק את המעבד. הבעיה שלמצוא מעבדים של סוקט 939 זה קרוב לבלתי אפשרי. ניסיתי בלוחות יד שנייה ואין. אני מחפש משהו בכיוון של המעבדים המהירים יותר (אני זוכר שהיה אחד של 2400 מה"צ), אולי אפילו Athlon FX-60. השאלה איפה מוצאים כזה? ועד כמה באמת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק למעבדים האלה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחשב בירידית המחירים ובכך שאפשר להשיג 4 ג'יגה באיזה 500-800 שקל, האם שווה לקחת שני KITS כאלו ולשים 8 ג'יגה? (כמובן שמדובר במחשב שיריץ מערכת 64 ביט כמו VISTA 64)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת השבבים החדשה של NVIDIA ה790 ULTRA מישהו יודע מתי צריך להגיע לארץ? ומה יהיה טווח המחירים שניתן יהיה להשיג אותו ?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה זיכרון מינימאלי דרוש בכדיי להריץ בצורה סבירה מערכת הפעלה ויסטה 64BIT? תודה.
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות 4 רויזיות שונות של הלוח אם הזה (1.0, 1.1, 2.0, 2.1) מבירור קצר שעשיתי רוב החנויות מחזיקות את rev 1.0 או rev 1.1. ולא מצאתי השוואה באינטרנט בין הרויזיות ללוח אם הזה - מישהו יודע מה ההבדל, והאם ההבדל הוא מינורי או משמעותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 800MHZ עם 128 זכרון. התקנתי אליו XP, וזה דווקה עובד בסדר. אבל מרגישים שזה איטי. אז שאלה ראשונה: האיטיות זה בגלל הזכרון או בגלל המעבד (ואני לא מדבר על דברים כבדים, סתם להכנס לתיקיה, לצייר, לקרוא מתוך דיסק) שאלה שניה: אם זה בגלל הזכרון, אז עוד 256mb ישפרו את זה, או יותר אם נחוץ ? שאלתה שלישית: ניסיתי להוסיף למחשב הזה זכרון DDR 400MHZ וזה פשוט לא התאים פיזית, יש משהו יותר ישן מ DDR ? איפה ניתן להשיג ? תודה לעזורים טל
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC למעבד שלי ואני לא הכי מבין בזה. בקיצור קראתי שצריך להוציא את הג'אמפר כדי להתחל את הגדרות הBIOS. אני לא מוצא את הג'אמפר! יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-8I945GMF http://img.ferra.ru/pubimages/78949.jpg הנה תמונה של הMB. דחוף! __________________
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-