מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בלינק הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2746&ProductName=GA-P35-DS3R רשום באתר שיש 2 בקרי רייד על לוח האם- ds3r: South Bridge: 1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 GIGABYTE SATA2 chip: 1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAII0, GSATAII1) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices 3. Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם d…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פתחתי את המארז ולא ראיתי שום דבר שהתפרק או שחוטים מפריעים לו. כביתי והפעלתי מחדש עד שזה פסק לבד. ממה זה יכול להיות? זה מסוכן או מעיד שמשהו לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard בטווח מחיר שלו יש משו יותר טוב ? ומי יותר טוב מבין שתי אלה בכללי XFX 790I ULTRA SLI או ASUS STRIKER FORMULA 2 ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש והוא אמור להגיע מחר עם הרכיבים הבאים; Intel E8400 Giga-Byte P35-DS3L Corsair 2gb (1gbx2) dual channel DDR800 CL-4 רציתי לדעת איך הם אמורים להיות מסונכרנים בביוס שיעבדו בצורה הטובה ביותר. איך אני בדוק שהם באמת עובדים בתדר ובמהירות שהם צריכים לעבוד, ובכמה הם אמורים לעבוד? תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קודם כול אני לא עושה פרסומת לשום חנות או אתר, זה פשוט הלינק של החנות הראשונה שמצאתי שהביאה אותו לארץ http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d& ולשם השוואה הQ9300 שפחות מהיר, ומכיל רק 6 מגה זכרון במקום 12, עולה סה"כ 80 שקל פחות! (אפשר להגיד אפסי) לעומת זאת הQ9550 עולה כבר 1000 יותר ורק משפר במהירות עוד איזה 100 מגה הרץ זניחים (במיוחד שעושים OVERCLOCKING) גם לפי מה שקראתי בחול וגם מה שאני רואה על הנייר, מדובר במעבד הכי משתלם היום בארץ אז מה אתם אומרים על זה? נ.ב. מקווה שפתחתי במקום הנכון את השרשור, אם לא - אין לי בעיה שמנהלים יעבירו למחלקת מעבדים, אך לדעתי זאתי ידיעה שתעניין מאוד אנשים שבונים מחשב …
-
- 51 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הזמנתי לחבר את המעבד שהיה במבצע http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=121 לפני שפותחים איזה סטפינג הוא? ואיזה לוח טוב יש ל-OC.. אין לו תקציב להכל ביחד, אז הליצן הזה כל פעם קונה משהו.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשדרג תלוח אם שלי לזה: http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm ולהוסיף 2 זכרונות של 1GB 800/667MHz האם זה יוסיף לי לביצועים ??? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שמעתי שלוחות-אם תואמי RoHS הם בעלי אורך חיים של מקסימום 4-5 שנים לעומת אלה שהם לא תואמים שיכולים להחזיק מעמד אפילו עשר שנים (יש לי אחד כזה). נדמה לי שזה קשור לחוזק ההלחמות.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-