עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GeForce,

אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. שלום אני רוצה להחליף זכרון של Corsair בנפח של 4 גיגה (2x2) לקינגסטון (2x4) 8 גיגה. האם פשוט לשלוף את הקיים ולהתקין את החדש? או שיש צורך בשינויים כלשהם בביוס? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by אוריפ,

יש לי כרגע זכרונות מסוג 2100 768 MB עם מעבד 2.4A ולוח ASUS P4S533-MX. רציתי לשדרג את הזכרונות למהירים יותר במסגרת תקציב של כמה מאות שקלים (300-4000). אני צריך לפחות 512 MB. תודה!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by e-d-a,

אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by yotamavi,

אז ככה קניתי זכרונות PK של G.SKILL ונראה לי שיש איתם בעיות תאימות במחשב אני כמעט בטוח שהם עושות את הבעיות (זה נבדק עכשיו) בהנחה שזה כן הזכרונות לאיזה זכרונות בטווח המחירים הזה בנועה כדאי לי להחליף?

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שלום, המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח. המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ: 1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי. 2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ? 3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב.. 4.מה ההבדל בין 2 אלו ? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974 תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  7. יש לי מספר זכרונות של סמסונג וA-DATA, אשר לא עובדים עוד. שמעתי שלפחות סמסונג נותנת אחריות לכל החיים על הזכרונות, אך לא הצלחתי למצוא את זה. האם יש מקום או חברה שאכן מחליפה זכרונות אחד כנגד אחד (ללא תוספת תשלום)?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. במחשב א' יש 512MB x2 ובמחשב ב' יש 256MB x2. בפעם האחרונה שניסיתי להחליף בינהם זה מה שקרה (במחשב א'): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174227.msg1492588#msg1492588 אני רוצה לנסות שוב, האם יש חשש שזה יקרה שוב ולמה זה קרה בכלל?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. במקרה שלי, 4GB 667MHZ של קינגסטון מוחלפים ב4GB 800MHZ של קינגסטון. צפויה בעיה במערכת הפעלה?

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by tomerbd,

אני מחליף עכשיו את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. אני צריך להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by tibia,

שלום .! יש לי מחשב קצת ישן שיש לי בעיה ואיני יכול לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון כי כבר אין את הזיכרון הזה זה המחשב שיש לי Intel 1.6 לוח של msi 256 rdram geforce 5700 40 gb טוב השאלה שלי האם לקנות אז זה amd 3000 939 gigabyte k8nsc 512 mb a-data כדאי ? והם זה יכול להתחבר

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by shimon123,

שלום אני מעוניין להחליף כרטיס זיכרון כרגע יש לי שתי כרטיסים של 256 מגה כל אחד DIMM1: CEON2565340 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) השאלה שלי זה מה עדיף לעשות? להחליף לשתי כרטיסים של 512 או אחד של 1024? ואם אחד של 1024 אז אולי כדאי להשאיר את אחד הכרטיסים הישנים? והאם הכרטיס הבא יתאים למחשב שלי? DDR2 1GB PC2-5300 667MHz 200-Pin SO-DIMM Kingston KVR667D2SO/1GR תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. האם ניתן להתקין כרטיס מסך (נאמר radeon 9200) בלוח אם משולב כרטיס מסך? (האם ניתן לנתק את הקיים ולהגדיר כרטיס חדש לא משולה?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by 00Amir,

יש לי נייד דל, 5110 , ויש בו כרטיס GT525 , ראיתי באיביי למכירה כרטיס 560M.. http://www.ebay.com/itm/New-Nvidia-GeForce-GTX-560M-1-5G-GDDR5-Video-Card-N12E-/110808839886?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item19ccb8b6ce האם יש מצב להחליף ולשדרג את הנייד לי? איך אני יודע אם הספק כוח (אם יש כזה) יחזיק? למישהו יש ניסיון? מישהו חושב יש סיכוי שזה יעבוד? שאר המפרט : I7 2670QM , 8Gb ..

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by eyalgb,

יש לי כרגע פנטיום 4 ליבה כפולה 2.66 לוח גיגבית דגם 945 יש לי אפשרות להחליף amd 3500 ולןח אסוס 939 דלוקס sli המעבד 64 ביט האים כדאי לי להחליף

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by yoav_117,

שלום המחשב הישן שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח. בדקתי את הדיסק (SATA) במחשב אחר והוא תקין. הבאתי את המחשב ל IVORY והם אמרו שלוח האם לא תקין ואי אפשר להשיג חדש כי מדובר בלוח ישן (המחשה בן שש שנים) ניתן אולי להשיג אותו ב E-bay. אני רוצה לנסות להשמיש את המחשב הזה במקביל לרכישת חדש האם הלוח הנ"ל ש IVORY מוכרים יוכל להתאים לי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by MichaelZ,

לפי מה שהבנתי הגיעו לארץ לוחות P67/H67 עם הצ'יפסט הנורמלי. יש לי מחשב עם ASUS P8P67 PRO הדפוק. מה הנוהל המקובל בהחלפה? קניתי את המחשב ב-IQPC. מה אני צריך לעשות עכשיו? אין לי בעיה לפרק את המחשב ולשלוח רק את הלוח הישר ליבואן, השאלה היא אם לא יותר כדאי פשוט לשלוח את כל המחשב ל-IQPC. מה לפי דעתכם ייקח הכי פחות זמן? נראה לכם שאם אני אשלח את המחשב / הלוח מחר, אני אקבל אותו לפני פסח? אני מאמין שהיבואנים עכשיו מוצפים בהזמנות מכל אלה שחיכו לקנות מחשב חדש ולפי כל הגיון של ביזנס, מן הסתם, הם ייתנו עדיפות למכירות. לכו תדעו, אולי דווקא בקטע הזה המדיניות של אסוס תהיה לתת עדיפות ל-להחליף את הלוחות לכל אלה שכבר קנו את הלוחות הדפוקים. אני לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל הכוננים אצלי עובדים…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shika,

שלום רב אני מחפש לוח חליפי ל asus p5rd2-vm הוא עושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו החומרה שברשותי: ddr2 512mb 667mhz pc 5300 intel p4 d805 2.66ghz (64bit) חשבתי על ASUS P5KPL-AM Intel G31 LGA 775 Model 31146 או Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model 39264 אשמח לחוות דעת או רעיון אחר תודה נעם

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם לוח אם intel d945gcpe ותושבת 775 הלוח התקלקל וברצוני להחליפו רק אני לא בטוח איזה לוחות יתאימו אשמח לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by Irena Dubkova,

היי, הלך לנו הלוח אם ואנחנו רוצים לרכוש לוח אם אחר במקום זה שהלך מבלי לשדאג את המחשב מצורפת תמונה עם הפרמטרים אשמח איזה לוח אם מתאים?

21. Started by shimronfio,

שלום, לצערי בשבועיים האחרונים המחשב שלי קרס, לאחר שלקחתי אותו למעבדה והמחשב חזר וטענו ב-KSP שהייתה בעיה של לכלוך, למרות שנקתי, המחשב קרס שוב, והפעם המחשב באמת נשלח למעבדה שם הודיעו לי כי הלוח אם לא תקין. אשמח לקבל ממכם המלצות ללוח אם חלופי, ככל הנראה הלוח לא יהיה קיים בארץ ואני אצטרך להזמין מחו"ל. האם מישהו יודע גם מה קורה במידה ואני מחליף את הלוח אם מבחינת מערכת ההפעלה?, כאשר פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את וינדוס 10, הוינדוס זיהה את המחשב שלי ללא בעיה ולא הייתי צריך להקליד שוב את המפתח, האם בהחלפת הלוח אם יתכן מצב בו אאבד את הרישיון החוקי שלי? מפרט מצורף: מעבד : intel core i7 2600 לוח אם : gigabyte ga-z68xp-ud3 זיכרונות :…

22. Started by talvi8942,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך נהרס לי הלוח אם asus p8z68 v-pro לאחר שהיה במעבדה אצל ksp אמרו לי שהלוח אם נהרס וחייב להחליף אותו רציתי לדעת איך באמת אוכל לדעת אם הלוח אם נהרס וגם לקבל הצעות ללוח אם שווה ערך שאוכל לקנות הבעיה היא שהמעבד שלי הוא i7 2600k בסוקט של 1155 אשמח להצעות תודה מראש לעונים !!! לגבי המחיר שלא יעלה על 600 ש"ח אם אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by adamshar,

יש לי לוח DS3 שכרגע נמצא בתיקון ויקח לו זמן לחזור. אני יכול לקבל במקומו P965 Neo F של MSI. אני לא שש לעשות את זה אבל רוצה לשמוע דעתכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by uzidana,

שלום לכולם! יש ברשותי לוח אם cc820 מה לעשות!!! ברצוני להחליפו בלוח אם חדש. המעבד שיש לי הוא p3 600 שאלה: איזה לוח תחליפי יכול להתאים לי?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by ilanb0,

ברשותי היה לוח אם של ג'יגאבייט מסוג GA-7DX+ ובו מעבד Athalon xp 1600. הלוח כנראה גורם בעיות ואני מחפש להחליפו בלוח חדש. טכנאי שידרג לי ללוח עם רכיבים מובנים ובמקום AMD 2600 שהובטח, נמצא כי הלוח הגיע עם מעבד "און בורד" של CPU Type AMD Athlon XP, 1466 MHz (11 x 133) 1700+ . שהינו לבטח לא כמובטח. אין בליבי טינה כי הוא הבטיח לקבל כל החלטה שלי אם אחליט לא לקחת את הלוח הזה. אני מעוניין לרכוש לוח שיתאים למעבד הקודם - היינו לחזור למצב בו המחשב יפעל עם המעבד הקודם ועם לוח תקין. מה ניתן לקחת במקום? מה צריך לדעת על מנת לבחור את הלוח המתאים (בהנחה שאיני רוצה לשדרג את המעבד)?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.