עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ielran,

הי, הזמנתי מחשב וקיבלתי אותו היום. הבעיה היא שהזמנתי לוח-אם ASUS M2A-VM, אבל שמו לי ASUS M2N-VM... מה ההבדלים בין שני הלוחות? האם הם זניחים, או שכדאי להתעקש ולהחזיר את הלוח שקיבלתי ולקבל במקומו את מה שביקשתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by 114508534,

היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת זיכרונות וכמו כן תוכנה שתוכל לבדוק את כל המערכת . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by motifi,

מה ההבדל בין דואל קור לבין קור 2 דואו

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by omer-m,

שלום, אני חושב על קניית מחשב מותג (דל) שולחני, בו ישנה אפשרות להתקנת מעבד מסוג xeon. אני לא מכיר את המעבד הזה במחשבים שולחניים (תחנות עבודה) אלא רק בשרתים. אם אוכל לקבל עוד מידע אודות המעבד הזה אשמח מאוד. עומר

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. שלום לכולם חבר שלי ממש סגור על עצמו שהוא חייב לוח אם ב- 1600 שקל כדי שהוא יוכל לשדרג בעתיד את המחשב . אני בא להוכיח לו שאפשר להשיג את הדרישות שלו גם בהרבה פחות כסף ! : 1) תותח באוברקלוק 2) תומך במרובע ליבות 3) תומך ב- SLI התקציב הוא עד 800 , אני זקוק לזה מהר כדי שהוא יוכל לשנות את ההזמנה ! יש לציין כי התקציב הכולל שלו למפרט הוא 6000 ש"ח , וכי הלוח אם לוקח כמעט שליש מהתקציב !! תודה לכם !

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. היי, אני מתלבט איזה שילוב של לוח אם ומעבד לבחור, המיועד למשחקים שעליו ישבו 2 9600GT / 8800GT ב-SLI: אופציה ראשונה: מעבד: Q9450, לוח: Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI אופציה שניה: מעבד: Q9300, לוח: Asus P5N-D chipset 750I. באופציה הראשונה המעבד יותר חזק, ובשניה הלוח תומך ב-SLI של X16 על שני הכרטיסים כלומר כוח גרפי חזק יותר. אז באיזה משנתי האפשרויות המחשב ירץ משחקים יותר טוב גם בעתיד? הערה: לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by honda71,

רוצה לקנות את המעבד Q9450 האם הדבר כדאי ? מחירו כעת 1550 ש"ח . האם המחיר שלו יירד בקרוב?

8. Started by yotam360,

איזה מעבד יותר עדיף בסטוק וב-OC?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. אני מאוד שמח שיש ביקורת על DDR3 אבל חבל שלא דאגו לרכיב אחד (טוב של DDR2) כדי לקבל איזהיא תמונה על עד כמה זה אופקטיבי. כלפי מה שהבנתי בכתבה תיזמוני השעון הם כפולים מתזמוני השעון של DDR2 שאומר שהם שווים ...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by NTT,

שלום, אתמול ראיתי מחירים של זכרונות בזאפ, ו2GB זכרון,DDR2 עם 800MHZ,CL4 של קרוסייר עולים 330 ש"ח,ו660 ש"ח דיי עומדים בתקציב שלי(6K ש"ח), אז ל4GB זכרון יש היום שימוש? אני מתעסק במשחקי תלת-מימד,תכנות,גרפיקה ברמה של פחות מגיימר,אבל לא בכל כך הרבה(אני צריך מחשב חזק,אבל לא מטורף).

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  13. יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by amirx19,

אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. בלינק הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2746&ProductName=GA-P35-DS3R רשום באתר שיש 2 בקרי רייד על לוח האם- ds3r: South Bridge: 1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 GIGABYTE SATA2 chip: 1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAII0, GSATAII1) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices 3. Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם d…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by bitoNNz,

אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  18. מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. Started by moshel7,

האים לאחר החלפת מעבד נידרש לעשות עידכון bios ?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by babu,

למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by NTT,

מה ההבדל בין P35 לQ35,הצ'יפסטים האלה? מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  22. פתחתי את המארז ולא ראיתי שום דבר שהתפרק או שחוטים מפריעים לו. כביתי והפעלתי מחדש עד שזה פסק לבד. ממה זה יכול להיות? זה מסוכן או מעיד שמשהו לא תקין?

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Overkiller,

אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by babu,

XFX nForce 680i LT SLI Motherboard בטווח מחיר שלו יש משו יותר טוב ? ומי יותר טוב מבין שתי אלה בכללי XFX 790I ULTRA SLI או ASUS STRIKER FORMULA 2 ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  25. הזמנתי מחשב חדש והוא אמור להגיע מחר עם הרכיבים הבאים; Intel E8400 Giga-Byte P35-DS3L Corsair 2gb (1gbx2) dual channel DDR800 CL-4 רציתי לדעת איך הם אמורים להיות מסונכרנים בביוס שיעבדו בצורה הטובה ביותר. איך אני בדוק שהם באמת עובדים בתדר ובמהירות שהם צריכים לעבוד, ובכמה הם אמורים לעבוד? תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים