עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חזבתי לקנות TWINMOS אבל אני לא בטוח שזה מתאים למעבד AMD... אז זה מתאים? מה הכי מתאים? מה הכי לא מתאים? ???

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  2. יש לי Asus P5N-D עם צ'יפסט 750I האוורסט מזהה - Motherboard Chipset nVIDIA nForce 650i SLI North Bridge nVIDIA nForce 650i SLI (C55) South Bridge nVIDIA nForce 430i (MCP51)

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום לכולם, הקיץ מתגבר והטמפרטורה אצלי במארז עולה ועולה, בזמן מנוחה המעבד עומד על 72 אני רוצה קירור למעבד חרישי וקר ביותר - הבעיה שהמארז קטן יחסית, טרמלטק LANBOX ואני צריך קירור נמוך ככל האפשר. חשבתי על CNPS9500a CNPS8700 שניהם של זלמן והלהחליף את המשחה הטרמית למשהו איכותי יותר. כרגע הקירור הוא הקירור סטוק. אודה להמלצות

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אני זקוק להמלצה למעבד למחשב HTPC שיפעיל סרטי Full HD בצורה חלקה. לא משנה לי AMD או אינטל. בנוסף אני רוצה שהוא יספיק גם למשחקים בהגדרות סבירות. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. יש משהו מאוד מוזר במערכת שלי. המערכת שלי הינה- המפרט שלי הוא- E2160 GA-EP41-UD3L GIGABYTE OCZ Gold GX XTC 2*1GB 5-5-5-15 DDR2-667 (333 MHz 8800GTS 320MB ביג טייפון המעבד עובד ב- 200*9 1.325V טמפרטורת מעבד היא (40C וזה בלי מזגן בדרום).כשאני מנסה לשנות את הFSB אפילו ל201 המחשב אינו מסוגל לעשות POST. ביטלתי את C1E וכל מני מגבלות שקשורות לחום וגם הגדרתי את התדר של PCI-E 100.משהו פשוט לא הגיוני לי, זה לא שהמחשב לא מסוגל לזה ,זה נראה כאילו הלוח אם חוסם את זה? אפילו ב1 הFSB לא יכול לעלות? חשוד... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום , יש לי במחשב 512mb DDR1 . וקניתי עוד 2 ג'יגה בשתי סלוטים של ג'יגה (1GX2) בכדיי לעבוד בDUAL MODE. עכשיו השאלה היא , מה יעבוד לי יותר מהר ואיך עדיף לי לעבוד ? להוציא את ה 512 ולעבוד עם ה1X2 בDUAL ? או לשים את כולם ולעבוד עם 2 וחצי ? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום קניתי שני זכרונות של TWINMOS 3200 כל אחד 512, אולם כשהםעלתי תוכנות לדוגמאת CPUZ אז ראיתי המהירויות שלהן מאוד איתיות, תוכנה אחת (נדמה לי אוורסט -לאבטוח) זיהתה אותם כ2700 ..... מה הבעיה? למה זה קורה? והאם יש אפשרות לתקן בידה וזה משנה משהו. תודה צרפתי את הפלט של הCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

9. Started by Delapro,

לאחרונה בדקתי את מחירי הזכרונות באיביי וממה שנדהמתי הוא שהמחירים שם ממש אבל ממש נמוכים בהשוואה לחנויות בישראל. לדוגמא: זכרונות קורסייר בארץ 1800 שקל לעומת 950 שקל באיביי מאותו סוג כולל משלוח. השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מסוכן לקנות באיביי ? הרי המחירים שם כמעט חצי מאשר בישראל ושם תוכל לקנות זכרונות ממש טובים במחיר יותר נמוך מאשר פה נמכרים זכרונות הכי פשוטים. קישורים למחירים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1803&products_id=12038 http://search.ebay.com/search/search.dll?fcid=100&sadis=200&nojspr=y&fss=0&saprclo=&sappl=1&sargn=-1&sacqyop=ge&fsop=1&fscl=1&fsoo=1&saslop=1&sbrftog=1&fhlc=1&amp…

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Shmuel Cohen,

יש לי כרגע 4 ג'יגה 1600MHZ . עשיתי דיי טעות והיה עדיף לי לשלם עוד קצת ולקנות כבר זכרן 8 ג'יגה אבל לא יעזור להתבכיין עכשיו אז בקיצור בלוח שלי יש 2 סלוטים של ראם וחשבתי להוסיף עוד סטיק של 8 ג'יגה ולקבל סך הכל 12 ג'יגה ראם. יש המלצה למקום שכדאי לקנות ? ( יש ב KSP זכרן של 8 ג'יגה של GSKILL ב 365 שקל אבל התגובות הקשות על השירות לקוחות שלהם גורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני קונה מהם משהו)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

איך הזכרונות של החברה הזאת ?? כשהלכתי לקנות את המחשב אמרו לי שזו חברה טובה ואיכותית והזכרונות שלה מאד מומלצים ?? מה אתם אומרים ? איך הם ?? למישהו יש נסיון איתם ?? תודה לעוזרים !!!!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by ScreameR,

לצרכי אוברקלוק ויציבות אני בעל זכרון DDR וזה מיועד לסוקט 478 Pentium® 4 processors Socket 478 supports 533 MHz FSB+ Intel 845PE Chipset + ICH 4 2 PC2700 DDR SDRAM modules for Maximum 2 GB memory 5 PCI slots - 1 AGP (AGP 4X 1.5V graphics card only) 1 Floppy drive controller - 2 serial ports - 1 parallel port 2 standard IDE ports for ATA-100, backwards compatible with ATA-33/66 4 USB 2.0 ports of which 2 are optional Onboard sound, 6 channel Supports Digital SPDIF Standard ATX format Post port onboard (Diagnostic LED system) אם למישהו יש הצעות בסביבות המחיר הזה שלא יעז לא להגיב ! :AR15:

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  13. יש לי מחשב AMD Athlon900 עם לוח AOPEN AK73PRO ורציתי לקנות לו זיכרון 256 SDRAM, אבל אמרו לי שזה לא יתאים, רק לפנטיום 4. זה נכון ? אני צריך לחפש זכרונות מסיומים? ( אני הזמנתי זיכרון TRANSCEND 256MB SDRAM 133 ב-פ-נ-ד-ה 260שקל) לינק ללוח : http://english.aopen.com.tw/products/mb/AK73Pro.htm צ'יפסט : VIA KT133 תודה!!!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  14. קניתי 2 GB זיכרון נוסף התקנתי המחשב אומר שיש לי 3.5 במקום 4 מה הבעיה? ומישהוא יכול להסביר לי מה זה שמוקף באדום... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by yogev s,

יש המון חברות שונות ובכל מקום מישהו ממליץ על אחד אחר, אני רוצה שאתם תמליצו לי. אני לא מתכוון לעשות בזיכרון oc אלא שימוש רגיל וחשוב לי שהזיכרון יהיה במהירות של 400mhz, אז איזו חברה היא הטובה ביותר לייצור זיכרונות?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Skippy,

אני קונה את הE6300 ביחד עם לוח אם וזכרון איזה זכרון כדאי לי לקנות (מדובר ב-1ג'יגה) בסכום של 600 שקל לא מתוכנן OC רק שיעבוד פצצה

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by Silol,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד Q6600 / QX6700 וגם שיתאים לאוברקלוק בעתיד.. תקציב עד 1200 + - תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by NuXeR,

היי, אני מתלבט קשות לגבי לוח שמתוכנן להצטרף לחלקים שממתינים בביתי, רצוי להחליט היום .. גג מחר. המערכת שלי תכלול: Intel i7 3770K 16GB Gskill 2400mhz Radeon 7970 X 2 SSD וחשוב לציין גם שהיא תהיה מקוררת מים! מתלבט בין שלושת הלוחות: Gigabyte Z77X-UP7 Gigabyte Z77x-UP5 TH Asus Maximus V Formula לכל אחד יש כמה יתרונות / חסרונות אבל ההבדלים שמצאתי ממש קטנים מזעריים ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אשמח אם תוכלו לסייע ! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. אני בעוד כמה שעות נפגש עם מוכר (לאלה מכם שמכירים, מדובר במוכר שמצאתי ב Craigslist - ואני גר בארה"ב), שאמור למכור לי כמה מעבדים מרובעי-ליבות. אחד הוא Q8200, והשני הוא Q9650. השאלה שלי - וזאת מכיוון שלא חסרים נוכלים באתר המכירות הזאת - כיצד אפשר לוודא תקינותו ואמיתותו של מעבד, ללא בדיקה של ממש על לוח האם? האם זה בכלל אפשרי? או שאולי אין מה לחשוש בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by Nati_The_King,

שווה לקחת את זה עם המאוור של.. Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ??? יש הבדל?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by KingRyu,

אני מעונין לקנות זיכרונות למחשב חדש שאני בונה, המחשב הוא כמובן לצורכי גרפיקה כבדה, סרטי hd בין היתר גם כן.. השאלה הנתבקשת היא האם לקחת סטיקים של 4 בשביל כמובן 16gb או לקחת 2 סטיקים של 8gb ? מבחינת כסף אני מבין שה4x4 יותר זול? וזה כדאי או שזה לא בהכרח נכון? או שעדיף לקחת בכלל 32gb כי 16 לא יספיק

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shirNoshe,

למה שאני קורא באתר של אינטל אין איזכור לתמיכה במעבדי קונרו?או שאני מפספס משהו.. http://www.intel.com/design/chipsets/express_flyer.htm

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by rozenasf616,

יש לי מחשב p-4 3GH ורציתי לדעת אם כדאי לשדרג את הddr 512MB ל 2Xddr 512MB(יענו להוסיף עוד ציפ) האם כדאי?(אני יודע שעדיף להחליף את כל המחשב אבל אני לא יכל). למשחקים.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  24. היה לי ממחשב ישן 2.8 (ליבה אחת-פרסקוט) שנשרף לו הלוח אם. יש לי עוד מחשב יותר ישן עם מעבד 2.4 (ליבה אחת) . אני לא יודע האם הלוח אם שלו יתמוך בפרסקוט ה 2.8, ואני מתעצל לחפש באינטרנט האם תיהיה התאמה. השאלה היא - אם אני אחבר ללוח אם את ה 2.8 ובמידה והוא לא יתאים , מה הנזק שיכול להגרם ? או שאין בעיה עם זה ומותר לי לבדוק ? אודה לתשובה .

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by emule2,

אז ככה אני מעוניין בלוח אם יחסית זול אבל שיתמוך בדברים הבאים: 16 GB או יותר SATA 3 וב USB 3 כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה. ושאין לו כרטיס מסך מובנה. מצאתי את הלוח אם הזה GA-PA65-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp הוא תומך בכל הדברים הללו ונראה לי שהוא יחסית זול (הוא עולה 420 ואני מחפש משהו בין 350-550) השאלה אם יש משהו שעונה לדרישות שלי ויותר טוב? או שיש בעיה כולשהי איתו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.