מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב, ואני רוצה שיהיה לו 4GB של זיכרון (2*2GB). אני מתלבט בין חברת OCZ לחברת Corsair... לפי מה שהבנתי לזכרון של חברת Corsair יש קרור יותר טוב על הזיכרון... תודה רבה... עריכה: אני קונה זכרונות במהירות 800Mhz, וההפרש בין המחירירם לא גבוה... בקשר למהירות 1066Mhz, זה נכון שהיא עושה בעיות???
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
-
עוד מעט ירדו המחירים וה9450 יהיה זמין מאוד בקיצור מי מהם יהיה יותר טוב למשחקים כבדים בעיקר וגם למי מהם פוטנציאל OC גבוה יותר ? שאלה קטנה גם מה ההבדל באמת בין Q66 ל Q67 ? אם אפשר גם לפרט קצת תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי הלוח הוא P-35 DSL3R של GB שתומך בדואל צ'אנל עם FSB של 1333HZ הזכרונות הם 2X2GB DDR2 800HZ של transcend, כמו שהבנתי מקריאה באתר , את הדואל צ'אנל קובע הלוח והזכרונות אמורים להיות דומים בפרמטרים מה שקיים אצלי. (וזאת למרות שבאתר החברה, מוצגים זכרונות דומים שמוגדרים כדואל צ'אנל ) לפי הCPU-Z הזכרונות מוגדרים כDUALL אממה..המהירות של כל סטיק היא 400HZ בלבד! מה פספסתי פה אנשים? האם בגלל שדואל של 800HZ זה 1600 וFSB של הלוח 1333 כל ההשקעה בDDR2-800 בטלה בשישים? איך עובד הדבר הזה? השתגעתי כבר מלחפש תשובות, ה'טכנאי' שאיתו אני עובד גם לא מבין את העניין.הוא מלכתחילה המליץ לי על DDR2-667HZ כי כפולות שלהם הם בול מה שהלוח תומך, אבל בעקבות המלצות חד משמעיות בפורום 'מפרטים' החלט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם.! כותרת.! במאמץ הוא מגיע ל 51 טמפ' תודה..!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אזה לוח עדיף מבין השלושה גם ביצועים וגם לוח מפנק. 1. INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 2. INTEL BUFFALO CREEK G33BUC VGA+L1G+FW 1333Mhz 3. INTEL FROSTBURG G33FBL VGA+L1G+FW 1333Mhz תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב לקראת סוף החודש הקרוב, המחשב ישמש אותי ל- 3 עד 4 שנים הבאות. המעבד שיבחר לקראת סוף אפריל יהיה מרובע ליבות, דגם מדויק יבחר לפי המחיר בזמן הרכישה. עיקר השימוש במחשב יהיה בסיסי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה, וצפייה בסרטים, מעבר לשימוש הבסיסי, עריכת תמונות בתוכנות גרפיקה כגון Corel Paint Shop Pro או Photoshop ומשחקים. אני בהחלט חושב לנסות לעבוד עם מערכת ההפעלה Vista. אין לי ידע ב- O.C לכן כרגע איני מתכנן לבצע, יתכן בהמשך כאשר היה לי ידע מתאים. בכול אופן אם יהיה הוא יהיה בסיסי. אני זקוק לעזרתכם בבחירת לוח אם, חשוב לי שיהיה איכותי ואמין (האם יש בתקציב של עד 900 ש"ח ? ) הכיוון הוא לרכוש לוח שתומך גם בזיכרונות DDR2 ו- DDR3, להרכיב בזמן הרכישה 2G של DDR2 ובעוד…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הלוח מאפשר בביוס - לאפשר הדלקת המחשב ע"י לחיצה כפולה על כל כפתור בעכבר. זה גם עובד נהדר, לאחר כיפוי המחשב בצורה מסודרת (מWINDOWS) . א-ב-ל כאשר אני ממש מחבר את המחשב לחשמל - ואז מנסה DOUBLE CLICK - העניין לא עובד. מישהו יכול לנסות ולראות אם זו בעיה שלי או בעית כללית בלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
התקנתי את הקיט החדש של 4 ג'יגה Geil Black Dragon CL5 2*2GB. משתמש במעבד AM2x2 4200 64BIT. בביוס כתוב לי שסה"כ זיכרון 4 ג'יגה וזיכרון שימושי 3.5 ג'יגה בלבד. אני יודע על כל העניין של מערכות 64BIT ועבודה מלאה עם 4 ג'יגה. מה יקרה עם אני אתקין את הויסטה 64BIT עכשיו? לא ידע לנצל את כל ה-4? האם צריך לבצע שידרוג ביוס?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש לוח אם חדש למעבדי AMD שיתמוך לי במערך SLI של 9600GT כרגע אני על 4800X2 אבל אני רוצה שהוא יתאים למעבדי הphenom העתידיים. תקציב סביבות 600-800 שקל.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבדי C2D עד 500שקל, אבל שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא מצאתי.. קיימים בכלל או שרק בלוחות יקרים יותר?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הזכרונות שלי pc2-6400 של OCZ נמצאים ב873mhz במתח 2.10 האם הם גורמים למערכת להיתקע? כי הם עוברים את מבחני הזכרונות
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. יש לי 512M ואני מעונין להוסיף עוד סטיק אחד כזה, זה המפרט שלי: AMD Athlon 64, 2GHz 3200+ (מה אומר ה3200+?) Abit Kv-8 pro 204MHZ וזה כל המידע שיש לי על הזיכרון: האם אני ארגיש הבדל בביצועים בהוספת סטיק זיכרון? בעיקר בשימוש שוטף (כיום כאשר הFF ואייטונס פועלים ביחד המחשב בקושי זז) האם יהיה הבדל בין הוספת סטיק אחד לבין קנית שניים והחלפת הקיים? (כי הוא נראה לי די מעפן) אם אני מוסיף אחד של 1G בנוסף ל512, יכולה להווצר בעיה? במידה וכן, על אילו זכרונות תוכלו להמליץ לי? (דגם אחד של 512 ואחד של 1G) תודה רבה, דורון
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מעבד לקנות איזה יותר טוב INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ הוא INTEL QUAD CORE Q6600 G05 2.4GHZ ואים כן למה הוא יותר טוב ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-