עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshe55501,

חברה מישהו קונה לי מארצות הברית לוח אם ורציתי לקבל המלצות ואם מישהו יודע אז גם חנות באזור ניו יורק מנהטן מעוניין גם לקבל דעה על הלוח הבא asus P5N-E SLI והאם הוא תומך בפנטיום 4 נ.ב. חשוב כרגע שהלוח יתמוך גם בפנטיום 4 וגם במעבדים החדשים ביותר היום טווח מחירים עד 150 דולר

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by bomba6,

ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  3. אז אני לא הכי מעודכן לגבי המעבדים האחרונים של אינטל וAMD, האם הם בעצם בנויים ב 64 ביט ?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by any1,

מערכת מחשב AMD Athlon 64 AM2 5600+ 2.8GHz מחשב Athlon AMD ליבה כפולה 5600/6000/6400 2048MB DDRII 800Mhz כ.מסך לא משולב 8500GT 512MB 16MB לוח אם ציפסט NForce 630 כמה הוא שווה כול פריט ופריט??

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by ofer40,

היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. יש לי תלוח abit ab9 משומש ויש לי אפשרות לקנות את הלוח abit aw9d max חדש ב-200 שקל. אני מתכנן לקנות מעבד קוואד 6600 ולשים תכ"מ 7950gx2 המחשב יהיה למשחקים כבדים ללא אוברקלוק השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-200 בלוח השני, מה ההבדל בינהם ומה כדאי? והאם הצ'יפסט975 כדאי היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  7. אהלן אני יודע על תכונה בשם SPEEDSTEP של אינטל. בטלתי אותה ואז רק היה לי 600 מגה הארץ רץ. כאשר יש ספידסטפ אז זה כל הזמן קופץ בין לבין.. אני רוצה לקבוע את זה ל1700 תמיד. לא אכפת לי שזה מחסל סוללה.. אני צריך ביצועים שוטפים. בתודה מראש!! עריכה: פרטי מחשב: MSI M510 CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Chipset Intel Odem i855PM-333 בתודה שוב

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום אני כותב הודעה זו ממחשב לא שלי.המפרט הוא כזה מעבד 775 פנטיום 4 פרסקוט 530 זיכרון 512 סינגל FSB 266 לוח אם MSI MS7222 כרטיס מסך AGP X8 6200 ציפסט של VIA המחשב חדש לגמרי אבל.....נקנה באיבורי יש פה כמה רמאויות לא קטנות כמו ה AGP והסינגל צ'אנל.האינטרנט זז פה מאד לאט וככה גם כל הישומים.חשוב לציין שמשפחה פה לא מבינה כלום במחשבים.....ועל כן זה מסביר את העניין..איך אפשר לשפר פה קצת את הבעיות??? הערכה שלי זה להוסיף עוד 512 מגה ולהפעיל את הדואל צ'אנל.מעבר לזה הרבה אין מה לעשות. תודה רבה מראש http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PM8PM הנה העמוד של הלוח למי שירצה לדעת יותר

9. התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. רציתי לדעת האם G.SKIL נמנים ברשימה של הזכרונות ברמה הגבוהה ביותר כמו OCZ וקרוייסר או שהם ברמה יותר נמוכה? ועוד שאלה איזה חברות כיום הכי מומלצות לקניית לוח אם? אני כנראה לוקח גיגהבייט אבל אני רוצה לראות אם יש חברות יותר מומלצות ויותר טובות.. תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני פשוט לא מצליח... לא מוצא פתרונות... נמאס לי... עזרה...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by ilaysk,

שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by andd,

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=e8400 מה ההבדל בין שנייהם?

• 7 תגובות
    • 38.6k צפיות
  14. בדקתי בעזרת CPU-Z איזה מעבד/לוח אם/זיכרון יש לי, אשמח לקבל יעוץ לגבי כמה זיכרון המערכת שלי יכולה לנצל, יש לי בסלוט אחד 512, ועוד סלוט אחד פנוי, יש לי XP SP2 אם זה משנה. והנה התמונות מCPU-Z: תודה מראש, תומר נ.ב אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון מסוים, או חברה.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by Night,

1) מהירות הזכרונות - בתכנון חשבתי לקנות 800, אבל רציתי לשאול אם ההבדל במהירויות קריטי מבחינת הביצועים? אם אני אקח 667 או 1000 זה ישפיע בצורה ניכרת? 2) q9300 או e8400 , מה עדיף? 3) לוח gigabyte GA-P35-DS3 או לוח gigabyte GA-P35-DS3L ? מה עדיף ומה השוני ביניהם? אני לא מתכנן לעשות OC. תודה

16. Started by RobiNooB,

שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by D135,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מערך SLI מה שדורש לוח אם לSLI. אני בחרתי לקחת את הלוח האם הזה: לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤519 הבעיה היא שאני גם רוצה את הQ9300/Q9450, ולפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוח אם הנ"ל. אם זה נכון, האם אני אוכל להתאים בין מערך SLI למעבדים הנ"ל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום יש לי את הלוח אם p35-ds3l ובדיסק של הלוח אם איפה שהדריוורים יש שם את האנטי וירוס kaspersky גירסא 6.0 והאנטי וירוס דווקא די טוב אז למי שיש לוח אם של החברה הזאת ואין לו אנטי וירוס יכול להתקין משם במקום להוריד משהו שפחות טוב מקווה שזה יעזור למישהו אם לא אז אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

איך הלוח הזה , האם הוא עדיין סוס או שכבר נחשב מיושן ?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by babu,

הצ'יפים החדשים איך הלוחות האלה ל OC ?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  22. Started by ברק2000,

היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by ilil,

שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Shnig0,

שלום חבר שלי רוצה לקנות זכרון במהירות800 Mhz של 2 ג'יגה ב-SkyPC רצוי תקציב של 200 ש"ח חשבתי על זה: זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by wwll soldier,

רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים