מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
מה יותר כדאי ? ( מתוכנן אובר קלוק על GA-P35-DS3L 8400 )
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שהP5WD2-E שלי לא תומך בשום מעבד חדש, אני יעביר את הלוח+המעבד+הזכרונות למחשב חדש שאני קונה למטרות HTPC. ובמקום זה יזמין שילוש חדש, השימוש- אינטרנט, הורדות, מוזיקה וסרטים- איו תוכנות עריכה, אין סרטים ואין כלום! המחשב יעבוד 24/7, יש סיכוי גדול מאוד לאוברקלוק. חשבתי בכיוון הבא ASUS P5K-E/WIFI-AP+E7200+2GIGA DDR2 800MHZ
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי CORE 2 DUO E6600 והעניין הוא שהוא מראה טמפרטורה ממש גבוה...65 מעלות בעבודה רגילה... מקודם היה אפילו 70 מעלות, אבל פתחתי את המחשב ניקיתי את המאורר של המעבד, ראיתי גם שהמשחה הטרמית די התיבשה אז שמתי משחה חדשה אבל עדין יש טמפרטורה ממש גבוה... יכול להיות שזה לא באמת והשבב בלוח אם דפוק? (יש לי ASUS P5B) וכן ניסתי כל מני תוכנות לבדיקת הטמפרטורה וכולם מראות אותו דבר (SPEED PAN, EVEREST וכו'). יש להדגיש שהמצב כבר די הרבה זמן... האם יש חשש לשריפת המעבד?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתלבטות בין די קשה בין לוחות אם... אני קונה מחשב לצפיה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו, בלי OC ובלי משחקים. המעבד יהיה Q9300 (אלא אם ה 9450 ירד במחיר משמעותית בימים הקרובים) אני רוצה לוח אם שיסחוב כמה שיותר זמן, כי לא סביר שאני אקנה מחשב חדש ב4-5 שנים הקרובות. האם שווה להשקיע בלוח שיתמוך גם בDDR3, בנוסף ל2? כיום ידוע שה3 לא כדאיים אבל אני מניח שזה ישתנה בשלב כלשהו. השאלה היא האם כשזה ישתנה הלוחות שזמינים כיום יספקו באמת מענה, מאחר והם תומכים רק ב 4GB ומהירות עד 1333. בשביל לחדד את השאלה יש 2 לוחות P35 שאני מכיר שתומכים גם בDDR3. Asus P5K-c .1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1 2. Gigabyte EP35C-D…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לא ברור באיזה מהמעבדים החדשים הוא תומך ובאיזה לא! כיום הוא על D920, השאלה מה מתאים לו עוד כיום, והאם יש תמיכה במהירות באס של 1333.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כי באתר של אסוס כתוב שתומך במעבדי אקסטרים QX..., ו45NM, אבל כתוב גם בFBS 1066?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף כמה רכיבים במערכת שלי ולבצע OC של המעבד(נכון לרגע זה רק למעבד), אני מתלבט איזה זכרון לרכוש - CL4 \CL5 ושל איזו חברה בהנחה שאני ארצה מתישהו גם לבצע OC לזכרון. הרכיבים הקיימים שלי נמצאים בטאב של המשתמש. אני מוכן לשלם עד ל 300 שקלים לשני סטיקים של ג'יגה כל אחד של DDRII 667. חוץ מהזכרון אני מתכוון לקנות כרטיס מסך(כפי הנראה 9600GT), קירור למעבד (TUNIQ) וכנראה ספק חדש שיחזיק את כל זה(400W של FSP נראה לי יספיק). המחשב מיועד למשחקים ובמחשבה לעתיד.
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש להשיג כזה איפשהו בארץ? אולי יד שניה? כמובן שחובה סוקט 939
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי בכמה בנצ'מרקים שפנום עדיף. וגם יותר זול O_o אז למה לא ? ..
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב חדש, סוף סוף. התקציב הכללי הוא 5K. סביר להניח שמה שהוא לא יהיה ישאר למשך הרבה שנים אז חשוב שיהיה מתאים קדימה. השימושים הם - צפייה ב HD באיכות 720\1080 (כרגע בMKV מהרשת אבל ברגע שירדו המחירים גם מכונן בלו ריי) - עריכת וידאו (Avid, Premiere) וקצת אפטר אפקטס. - פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות. - ללא משחקים רציניים בנוגע למעבד המליצו לי על Q9300, וזה נשמע סביר. אתם חושבים שהוא יספיק ויתאים לשימושים הנ"ל? בלוחות אם אני לא מבין כל כך, אז אשמח לכמה המלצות ואם אפשר עם הסברים, יתרונות\חסרונות של הלוח וכו'. לא קריטי שיהיה FireWire עם הלוח, סה"כ זה כרטיס של 40 שקל. בנוגע לזיכרונות אני מתכנן לקחת 2X2GB. רציתי לוודא שיהיה להם שימוש, או שאין מה לעשות עם יותר מ…
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לוח אם שיחליף את ה- P4S800-MX חובה כ.מ מובנה וכל מה שיש ב- P4S800 הוא כנראה נשרף לדודה שלי. ואין כבר אחריות. תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
ומה בדיוק זה צריך להביע: כמעט הכל חמישים חוץ מהלוח אם שלי שהוא 30+ (תמונה מצורפת לדיון) מפרט: ASUS P5B 8800GTS 640MB INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ E6300 ENERMAX LIBERTY 500W 2GB OCZ 800MHZ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב 1500 ל 2000 שקל ואני מתלבט איזה מעבד לקחת. המחשב בעיקר לסרטים emule ואינטרנט. ההתלבטות שהייתה לי היא בין הamd 5200 שצורך 65w יחסית ל6400 שצורך 125w מה שהפריע לי ב6400 הייתה הצריכת חשמל שלו והחום. השאלה אם זה משמעותי? ואולי עדיף ללכת על מעבד של INTEL? אבל אז נראה לי שתהיה לי בעיית תקציב. ובתקציב הנוכחי נראה לי שאפשר לסחוט ממעבד של AMD הרבה יותר ממעבד של INTEL, נכון? תודה!!
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מזמין אצל חבר מחשב והוא הציע לי לקחת amd 6400 איזה מהמעבדים מתחמם יותר ולאיזה מעבר יותר קל לעשות OC???? ומבחינת לוח אם לוח אם של AMD שעולה 600 ש"ח שווה ללוח אם של INTEL שעולה 1200 בערך??? איזה מעבד לקחת ואם איזה לוח אם ???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
מעבד E8400 Intel במבחן היציבות של Nvidia (עובד עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L והBIOS מעודכן לגרסה האחרונה שתומכת גם במרובעי ליבה) למה זה קורה? שימו לב שדווקא יש קצת פעילות בליבה השנייה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי הסקירות שראיתי באתר הזה, וכמו-כן לפי מפרט של ה-chipset G33 באתר של אינטל, נראה שהוא תומך ב-DDR3. אולם, סקרתי את כל הדגמים של Gigabyte ו-MSI שמבוססים על ה-chipset הזה, ונראה שכולם תומכים רק ב-DDR2. מישהו יודע מה הסיבה? והאם ישנם לוחות אם שמבוססים על G33 וכן תומכים ב-DDR3?
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני כבר קרוב ל3 שנים עם הD920, אומנם מעבד חלש אבל אוברקלוקר מצויין, עכשיו אני מתעניין במשהו חדש, חשבתי על הE7200, השאלה כמה ההתאמה בינו לבין הלוח היחסית ישן תיהיה טובה, והאם הלוח ינצל אותו כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
לוח P5N-D SLI . אני מפעיל גם תתוכנה של הלוח וגם תתוכנה CPU-Z בשתיהם כל הזמן המכפלה של המעבד קופצת כל הזמן, איזה אפשרות בלוח תשאיר לי את זה רגיל על X9 ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-