מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום הרכיבים המרכזיים במחשבי הם: Pentium 4 630 3.0GHz 2GB DDR2 533 GeForce 6800GS יש לי בבית מעבד Pentium D 820 2.8GHz מיותר (אחד המחשבים בבית עבר שדרוג). משחקים חדשים כבר לא עובדים כל כך טוב אצלי. לדוגמא: Rainbow Six Vegas 2, Assassins Creed. האם החלפה למעבד השני תתן לי שיפור משמעותי במשחקים? אני פשוט לא רוצה סתם להחליף ולגלות שהמחשב שלי יהפוך לתנור ללא שום שיפור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
מה המשמעות של הסימון EP על חלק מדגמי הלוחות של Gigabyte ? לא מצאתי הסבר באתר החברה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
זה איזה חברת יצור זיכרונות מוזרה שסקיי-פיסי מוכרים...מה אתם אומרים עליהם?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, אני הולך לקנות 2 סטיקים של 2GB DDR2 800MHz, ואני מתלבט בין הCL של ה5-5-5-15 ל4-4-4-12 יש הפרש של איזה 100-150 שקל ביניהם. עד כמה ההבדל הוא משמעותי? זה שווה את הכסף? S: תודה מראש ם:
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים קניתי ת'מחשב שלי לפני שנתיים עם 1 ג'יגה זיכרון ואני חושב שהגיע הזמן להוסיף לפחות עוד 1 ג'יגה, כי המחשב התחיל לזוז לאט רק מה אני צריך את עזרתכם, דבר ראשון: אני לא זוכר איזה זיכרון קניתי כלומר באיזו מהירות הוא כדי שאני יקנה זיכרון תואם באותה המהירות (כי אם המהירות לא תואמת אז זה יעבוד לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר ,זה למיטב הבנתי) *העלתי לכם תמונות מתוכנת ה EVEREST שתוכלו להגיד לי דבר שני: אני צריך את המלצתכם מה כדאי לי לקנות איזה זיכרון (סוג חברה,נפח,מהירות) ,אני אודה לכם מאוד בתודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
תודה.. וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן לקנות החודש את ה6600 ואני צריך לוח אם הבעיה שאין לי הרבה להשקיע מה שכן מצאתי שניראה חביב זה http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=80004 אני חושב לקחת אותו כי וואלה בגלל שאין לי יותר מידי להשקיע ויש לו E-sata... הוא טוב?..שווה את הקנייה?...או שיש לכם משהו אחר להציע לי אולי?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם היו כמה ויכוחים בנוגע לתמיכתו של ה750I בSLI מלא של 16X 16X (במקרה הזה, הASUS P5N-D) באתר אסוס רשום: Hardware ready for x16, x16 היו כאן טענות ש"מוכן" היא הכוונה שבעתיד, ולא בפועל. הם התבססו על כך שבאתר של נוידיה היה רשום: 750I Slot 1: full speed PCI Express 2.0 x16 slot from nForce 200 Slot 2: full speed PCI Express 2.0 x8 slot from nForce 200 אז ככה. אסוס שלחה מייל: Dear customer,We used ASUS unique technology to unleash NV 750i SLI chipset capability to support PCIe 2.0 Dual x16 SLI , user could enjoy superb gaming performance as NV 780i SLI platform without extra cost וטענה שהיא משתמשת בטכנולוגיה מיוחדת ל16X מלא בSLI. מסתבר שהיא צודקת: גם C…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה היתרונות ומה החסרונות בבחירה בלוח nForce 7100 לעומת P35 (כפי שמופיע במפרט האלטרנטיבי) כמו כן, האם ניתן לבחור מארז קטן יותר (micro atx), האם כדאי לעשות זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
על הקופסא רשום SLACR שזה GO הנתונים של אוורסט מראים שזה B3 מעבד Q6600 איך ניתן לודא בנוסף לאוורסק מה הפרטים של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם intel 82865 ואני מעוניין לקנות 2GB DDR (הבנתי ש 4GB נתמך רק במעבדי 64 ביט). איך אני יודע עד איזה תזמונים (ב MHz) לוח האם שלי תומך (מעוניין ב 800MHz)?
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה ייעוץ מקצועי ואמין איזה לוח וחברה יותר אמינים וכדאי לרכוש? ASUS או GIGABYTE? אם יש לי כמובן דגם זהה ל- 2 החברות, איזה כדאי לי לקחת, שיהיה עם איכות באמת טובה ויספק ביצועים אמינים וחזקים? נ.ב. האמת היא של- GIGABYTE יש כ"כ הרבה לוחות ל- P35, שלכן לא הבאתי דגם ספציפי, אך אני שואל בהנחה שיש לי דגמים זהים ל- 2 החברות. אני מאוד מודה מראש לכולם. נ.ב. היה לי מספר פעמים ASUS, אך לא GIGABYTE, ואיני יודע אם לרכוש GIGABYTE או ASUS.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כרגע יש לי 965P-S3 עם E6550 ו 8800GT אני עם אוברקלוק למעבד על 3.15 רציתי לדעת אם החלפת לוח תעזור לי לתוספת ביצועים? יש לי תקציב של בערך 600 לאחד חדש אבל חייב את הדברים הבאים: עדיף שתהיה אופציה ל RAID כמה שיותר חיבורי USB 2.0(עדיפות לשמונה) לפחות שלושה חיבורים למאוורר כרטיס קול מובנה כמה שיותר איכותי שיאפשר אוברקלוק כמובן שישפר בכמה שיותר מהלוח הנוכחי שלי שיעלה כמה שפחות בלי חריגה...
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין P35 לבין EP35 ההבדל במחיר הוא 3 שח. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש בעיה לעשות OC למעבד עם הלוח הזה ואם אין עד כמה רחוק אפשר להגיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
-
אוקיי אז שניהם 800Mhz CL4 את הOCZ אין לחנות שאני קונה בה את המחשב והמחיר כ300 ש"ח באינטרנט את הCorsair יש לחנות והמחיר 340 ש"ח אני צריך 4GB ב4 חתיכות זאת אומרת כל סלוט עם 1GB אז הOCZ יעלה כ570-600 והCorsair יעלה כ680 השאלה היא אם הDHX הזה שווה בכלל משהו ואם זה שווה בעצם את ה100 ש"ח הבדל על הOCZ Platinum rev 2
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? הוא אמין? יציב? טוב לOC? מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'? ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני זוכר שאמרו בזמנו ב20 באפריל הQ6700 יעלה כמו Q6600 ,הרבה מהמחירים של המעבדים ירדו,אינטל תשיק את הE8300 ועוד ועוד...אז...באמת הייתי ירדית מחירים היום [שלא הגיע לארץ ]?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-