מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אם אני מעלה את הV של המעבד הרבה מאוד, הוא עלול להשרף? תודה!
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 413 צפיות
-
-
יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן קישור המאשר זאת.............. http://www.mwave.com/mwave/viewspec.hmx?scriteria=BA24053 ועכשיו נחכה וניראה מתי המחיר ירד אצלנו ????
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למטה...
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים
-
- 4 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה PC Probe של ASUS והכל בסדר לוח אם 30C אבל פתאום זה קופץ ל-148C או 149C. הורדתי את התוכנה PC WIZARD ושם הוא לא מזהה את הלוח אם. הורדתי EVEREST וגם שם הוא לא מזהה את הלוח אם. סגרתי את המחשב ל-3 דקות והדלקתי ופתאום המעלות בסדר 30C וגם גל התוכנות מזהות את הלוח אם גם ב-30C. בדקתי ב-BIOS בפעם הרביעית שזה קרה וזה מראה שהלוח אם במעלות 149C-. מה יכול להיות? ד"א ריסט לא עוזר. וזה בטוח C בגלל שהמעבד תמיד בסדר והוא על C וגם מסומן במעלות של הלוח אם C. לא יכול להיות שכל התוכנות+BIOS טועות. אז מה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני קונה בכמה ימים הקרובים את הQ6600 ו DDR2 4GB 1000MHZ אני רוצה בעצם לקנות לוח יציב לאוברקלוק בסביבות המחירים של 400-550 (חריגה אפשרית 50+) ואם אפשרי שיהיה בעל חיבור E-SATA...תודה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב ל3 שימושים עיקריים: - צפייה בHD - מה שדורש שקט, מה שדורש כמה שיותר קירור פאסיבי - פוטושופ ברזולוציה גבוהה - עריכת וידאו - מה שאומר שהוא חייב RAID, שיהיה נחוץ כשHD יהפוך לסטנדרט. firewire אפשר להוסיף ככרטיס בקלות. -לא מתוכנן OC, ולא משחקים. המעבד יהיה כנראה Q9300, כ. מסך 9600\8600, ו 2x2GB RAM 800Mhz אני לא מבין גדול בלוחות אם אבל קראתי הרבה נתונים ונשארתי עם 2, ולכן אני שואל אתכם. ההתלבטות שלי כרגע היא: P5K-E\WIFI - יש לו 2 פתרונות קירור מיוחדים של ASUS, הstack cool וה heat pipe. אני לא יודע כמה אפקט אמיתי יש להם, אבל זה נשמע טוב. יש לו 4 יציאות למאווררים (למארז המתוכנן, P182, יש 3 בילט אין) בנוסף יש לו SATA חיצוני ויכול לשמש כמשדר WIFI, שזה גימיק…
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני מתכוון לרוכש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI איזה מאוורר למעבד מומלץ יותר? Thermaltake Max Orb או -- ZM9700L ZALMAN 9700 LED אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן 512MB זכרון בתצורה של 256X2, כמו שאתם יכולים לראות במפרט הבא - אני רוצה להרחיב קצת את הזכרון, ולשפר את ביצועי המחשב. השאלה הראשונה היא בכלל האם לקנות עוד סטיק של 1GB, או להחליף (או אולי אפילו להוסיף) את הזכרון הקיים ב 2 סטיקים של 512MB. השאלה השנייה - חיפשתי קצת מידע על לוח האם שלי, ובאתר של אינטל, בכתובת הבאה - http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865PERL/sb/CS-027106.htm נתקלתי במידע על זכרונות שנוסו על לוח האם. הקטע הוא ששם אין שום זכרון עם 1GB. המקסימום הוא 512MB, כשמשיגים 1GB ע"י DS. האם זה אומר שלוח האם שלי לא יתמוך בזכרונות רגילים של 1GB? אפילו אם הם DDR SDRAM 400? הבו עצה, אנשים.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
המחיר של ה-Q6600 דומה ל-8400 ובסביבות ה-8200 אז במה לבחור ה- 8400 הוא 3 גיגה ה-6600 2.4 רוצה לעבוד רב הזמן ללא O.C רינדור חובבות ועוד ה-6600 פחות מ-1000 ש"ח ה-8400 פחות מ-1000 וה-8200 פחות מ-900 השוני הוא בליבות ובמהירות עזרתכם בבקשה ומהר
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus דגם P4P800 SE עם 2 סטיקים של זכרונות של 256MB סה"כ 512MB. (יש על הלוח אם 4 מקומות לכרטיסי זיכרון) המהירות שלהם היא 400Mhz. של חברת Samsung. זמן הגישה שלהם הוא CL 3-3-3-8. והם פועלים ב-Dual-Channels. כך לפי ה-CPU-Z. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB, סה"כ 2GB. 1) אני רוצה לקנות את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=394. האם זה מתאים?? שימו לב לזמן גישה... (במיוחד לגביו, אם זה משנה...) 2) האם לאחר שאני מוסיף את הזכרונות ללוח אם אני צריך לשנות משהו בהגדרות? אני שואל את זה מכיוון שפעם אחת חבר שלי הוסיף זיכרון למחשב והמחשב נשרף לו או משהו כזה... תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 - 500 MHZ (אחרי אובקלוקינג זה בסביבות 800MHZ) יש לי 3 זכרונות של SDRAM 2 מהם 2 הם כאלו: pc133u-222-542 133MHZ 256MB (הם מחוברים למחשב) ועוד 1 של: pc133-333-522 133MHZ 256MB שאני מחבר את הזיכרון הנוסף למחשב המחשב מתחרפן אם זה מתבטא בכך שהוא לא נדלק לא מעלה לי BOOT כדי להפעיל את ה WINDOWS או גם מתי שאני סוף סוף מצליח להדליק את המחשב ומעלה את ה - WINDOWS אני מקבל מסך כחול עם כתוביות לבנות והמחשב נדלק מחדש לבד אחרי שניה וחצי מה אתם אומרים שיכול להיות הבעיה? אני לא יכול להוסיף עוד 256 על ה 512 שכבר קיימים?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות את הABIT IP35 PRO ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הIP35P. והאם הוא שווה 850 ש"ח? תודה;]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הנה מספר אופציות שחשבתי עליהן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=508 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=503 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 וגם : 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition (OCZ2RPR8002GK) 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC בעיקרון אני רוצה זכרונות אמינים טובים ושלא יגבילו אותי ב OC עתידי עד באס 450 לפחות.. אני מעדיף חנות שיש לה סניף באיזור הצפון זאת אומרת FOXPC אפשר גם KSP או אייבורי,נועה, פנדה וכל השאר שיש להם סניפים באיזור עפולה-חיפה. אשמח לעוד הצעות
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX (אחרי כמה חודשים אני יוסיף עוד אחד ) אני רוצה שהיה לו תמיכה ב SLI ואני הולך לעשות OC מיפלצתי ממולץ שהיה לוח של ASUS האים שווה לחכות לצ'יפסט P45 או של NVIDIA
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
מה עדיף עם כרטים מסך 8800GT, לוח אם של ASUS P5E או של MSI P7N SLI אין כוונה להשתמש בשני כרטיסי מסך ואין כוונה ל OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מתלבט בין לוחות האם הבאים:[כולם של ASUS] P5GCMX P5K P5K SE Asus P5KPL-VM בהנחה שישאר לי מספיק כסף איזה מעבד הכי טוב לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח מקסימום? רק מחברת INTEL ? ושהוא יותר מהיר מפנטיום P4 איזה כרטיס מסך מבין שניהם עדיף לי: ATI HD3450 PRO 256MB או PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 256MB
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
רכשתי מעבד חדש Q6600 וברצוני להחליף את המעבד הקיים E6420 האם נדרש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (VISTA) או שניתן פשוט רק להחליף את המעבד תודה מראש לעוזרים לוח: GA-965P-DS3 3.3 כ. מסך: EVGA 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 400 זיכרון : G.skill 4GB 800M CL-4
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי 2 סטיקים של זיכרון DDR2 של קינגסטון, כל אחד 2 ג'יגה על לוח GA-945GCM-S2L של ג'יגהבייט עם מעבד של E2160 אחרי שהפעלתי את המחשב גיליתי שהוינדוס מזהה רק 3 ג'יגה (XP HOME 32 BIT) אחרי שבדקתי בביוס גיליתי שגם שם מזוהים רק 3 ג'יגה! שמעתי שלוינדוס יש בעיות לזהות 4 ג'יגה לפעמים אבל אף פעם לא שמעתי על בעיה של הBIOS לזהות 4 ג'יגה (אם הלוח תומך) והלוח הזה תומך.. בדקתי אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-