מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
איך הלוח שלי האם אפשר להביא משהו יותר טוב מזה לOC ב600 ש"ח???????????
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מה עדיף? ASUS STRIKER EXTREME במחיר של 1768 ש"ח? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1092&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc& או ASUS P5N32-E SLI במחיר של 1105 ש"ח? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1325&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc& אם בחרתם באחד מהלוחות, "נמקו" מדוע. בתודה רבה, אור כהן. ;D[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 19:30:22 תגובות? ???
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש (כנראה מחר) ואני צריך בדחיפות לוח ל805D , 667DC כרטיס קול+רשת מובנה ציפ'סט 915G לפחות עכשיו בקשר למחיר כמה שיותר נמוך יותר טוב.... אני מכווה שיש משהו ב600שקל +- עכשיו זיכרון חשבתי על G.Skill DDR2 667MHZ 1G DC 5-5-5-15 האם הם יהיו מספיק טובים לOC קטן? איזה זיכרון טוב יש בסביבות ה600-700 שקל ? ( DC;1G;667 )
-
- 40 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה דברים, תן תקציב לכל המחשב. האם אתה מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עולה 1400 בחנות אחת ו1800 בחנות אחרת?! (החנויות הן בארץ).
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היום קניתי מארז-V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש לוח למחשב סלוני, ראיתי שהלוח של asus ה p7 מתאים, לי כרגע יש לוח ישן p5w dh שיש לו הרבה פיצ'רים, האם ה p7 נחשב לטוב יותר, עשיר יותר, או אולי כדאי לרכוש לוח אחר למחשב הביתי ולהעביר את הלוח הישן לסלון
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
האם הקירור סטוק של הE8400 מספיק טוב ושקט או שצריך לקנות קירור טוב יותר בנפרד? אני לא מתכנן OC כרגע. אולי בעתיד וגם אז זה לא יהיה משהו דרסטי
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399165.0 החברים שלך לכוכבים כותבים שטויות בדברים שלא יודעים ואתה במקום להעיר להם לא לכתוב על דברים שלא מבינים ,עוד בשיא של חוצפה מעיר לי שאני לא מקבל את השטויות של החברים שלך אין גבול לחוצפה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מצטער על הכותרת, לא הייתי בטוח איך לנסח את הנושא בקצרה. אני הולך לרכוש זיכרון RAM של 4 ג'יגה, כנראה בשני סטיקים של 2 ג'יגה. רציתי לשאול מה ההבדל בין לקנות זיכרון בודד של 2 ג'יגה - פעמיים, כלומר להזמין אותו פעמיים. לבין להזמין סט מוכן של שני סטיקים של שני ג'יגה. נראה לי מוזר, שהם לא אותו דבר, אך אם הם באמת היו אותו דבר - למה בכלל מוכרים אותם בסטים? שימכרו בודדים וכל אחד ייקנה כמה שהוא צריך. לא כך? הינה דוגמא שבילבלה אותי: סטיק בודד עולה 255 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 סט של שני סטיקים עולים 721 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6376 אם כן, מהו ההבדל, ואיך אני ניגש לבחירת הזיכרונות? [שאלה נוספת אם אני כבר פותח דיון: במידה והמחשב אמור…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה? בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין לוח אם כזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818 של DFI לבין לוחות עם אותו צ'יפסט של GIGABYTE, מה אתם אומרים? *אני לא עושה OC ,בסה"כ אני לא מכיר את הלוחות של DFI אבל מצפיה במערכות רציניות בחו"ל אני מבין שהחברה אמינה. מה אתם חושבים? תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 970 שקל ו AMD Athlon 64 (3800+) - [AM2]- RETAIL 780 שקל .. כמה שאלות : 1) ההבדל הוא בעצם רק ה 1 מגה קאש הזה כןןן ? אבל מזה אומר בפועל תחלס ביצועים ....כמה הבדל זה ייתן בכלל ה 1 מגה קאש הזה ? 2) מה ההבדל בפועל בביצועים בין 3800 תושבת AM2 לבין הרגיל 939 ? (למי ש"תקוע" עם 939) 3) לאן אני יכול לשפר מה המקסימום שלי אם כרגע אני עם תושבת של 939 ומעבד 3200 AMD ? המקסימום שלי בעצם הוא AMD 5000 X 2 939 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם בהוספת כרטיס רשת ללוח שמובנה בו כרטיס רשת אפשרי להישתמש בשניהם או שאחד מבטל את השני? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-