מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב אני יודע שלאינטל אמורים להגיע מעבדים חדשים לשוק (45nm או משהו) ונראה לי עדיף לחכות להם מאשר לקנות היום השאלה אם יודעים מתי הם אמורים להגיע לארץ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע שבועיים הקרובים ואני מעוניין בהמלצות ללוח אם למפרט הבא כאשר אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לשדרוג לעוד כרטיס מסך ככה שצריך שתי סלוטים של פי סי איי אקספרס לפי דעתי גם שיהיה 2.0 X16 (יכול להיות שאני טועה ומספיק סלוט אחד 2.0 X16 והשני יכול להיות X4 כמו שיש ברוב לוחות בטווח המחירים הנ"ל? או שחייב שתיים זהים X16 2.0 למערך כרוספייר עם שתי כרטיסי 3870X2) אני אישית מעדיף לוח של חברת גיגה בייט או אסוס בהתאם למפרט הבא: מעבד: intel q9300 זכרונות: ocz reaperX 4gb 800mhz cl4 דיסק קשיח: wd או seagate 320 או 500 גיגה בחיבור:sata2 כרטיס מסך: his/sapphire hd3780X2 צורב: בחיבור sata כל השאר(מארז ספק עכבר וכד') פחות קריטי בבחירת לוח אם תקציב ללוח אם דיי מוגבל ב…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה? מומלץ לא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אובד עצות כבר מהעניין הזה. אז ככה לפני חודשיים בערך קניתי מחשב חדש עם מעבד e6750 לוח אם asus p5kpl-c http://www.skypc.co.il/pl_product~31143~10~0.htm כרטיס מסך 9600 palit sonic http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/12/ עכשיו העניין הוא כזה, לכרטיס מסך יש חיבור מיוחד של אודיו עם יציאת אופטית כמו שניתן לראות בקישור למטה ,אבל הוא אינו עובד משום שצריך לחבר כבל מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הכבל אינו מחובר ואיני יודע אם יש לי אפשרות לחבר אותו בכלל. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2253&page=3 הכבל בתמונה האחרונה ואני מחבר אותו לכרטיס מסך אבל ללוח אם אני לא מוצא חיבור מתאים. השאלהה היא אם יש לי בכלל חיבור מתאים בלוח אם לחבר את הכבל ואם כן אז אם אפשר להסביר לי …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לוח אם חזק ל gaming של אסוס או גיגבייט עד 1500 שקל! מה הלוח שהכי טוב היום בשוק ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי היום , 2 גיגה מסוג , OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel עכשיו כרגע יש לי 2 סטיקים של pqi t כמו שרשום בצד ו2 סטיקים של הOCZ. עכשיו כאשר אני מרכיב 4 סטיקים של זיכרון המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר אני מרכיב 2 סטיקים של הocz + סטיק בודד של הpqi המחשב עולה בלי בעיה אבל אני מפסיד סטיק של 512. מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. אני צריך לדעת איזה לוח אם יותר מתאים. והאם שווה להשקיע 750 שקל ב ABIT-IP35 ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי מסוג DDR1... (כן אני יודע שזה ישן...) בנפח של 2GB (שתי סטיקים של 1GB) הציעו לי 2 חברות יחסית זולות... ואני רוצה שתתנו את חוות דעתכם על החברות האלה... המחיר בין 2 החברות בכלל לא משמעותי... ולכן אני רוצה שתתנו לי את חוות דעתכם רק לגבי האיכות של החברות האלה... החברה הראשונה היא A-DATA. והשניה היא Patriot. תודה רבה לכם...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, ואחרי בחירה של המעבד (Q9450), עברתי לחיפוש לוח אם תואם. כיוון שבהיותי עובד אינטל אני נהנה מהנחה ברכישת מוצרי אינטל, אני "מוגבל" ללוחות אם של אינטל בלבד. ועכשיו לעניין: מצאתי שני לוחות אם: 1. DG33TL, שלפי המחיר שלו נראה כי הוא יותר טוב, אך עם בעיה: המעבד שבחרתי הוא עם FSB של 1333 MHZ, אך בדף המידע הרשמי של לוח האם, כתוב שהוא תומך במהירות FSB של עד 1066 MHZ למעבדי core2quad. מצד שני, בכלי התאימות באתר של אינטל, כתוב שהוא תומך בצורה מלאה במעבד הנ"ל. 2. DP35DP למרות שהוא יותר זול, הוא תומך במהירות FSB של 1333 MHZ לפי דף המידע הרשמי. אם כך, שתי שאלות: 1. למי להאמין? לדף המידע הרשמי או לכלי התאימות? 2. האם יש הבדל משמעותי בין שני לוחו…
-
- 7 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי להחליט אולי בכלל כדאי Q6600 ? אני עובדת יותר עם תוכנות גרפיקה וצילום ופחות במשחקים . תודה על עזרתכם .
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אינטל 6320 למשל? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ידוע מתי יהיו משחקים שינצלו את כל ה4?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
ראיתי שבחו"ל מחירו ירד ב 16% וגם של שאר המעבדים, מישהו יודע מתי זה יתעדכן?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בונה מיפרט למשחקים בסיסיים-זול (מפרט בהמשך). 1. מתלבט בנושא לוח האם-בלוח P35 בו בחרתי יש רק חיבור IDE בודד ואני צריך 2 לרכיבים מהמחשב הישן. ללוח P31 יש 2 חיבורים. ההבדל בביצועים כה גדול שכדאי לי לעבור דור? עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ICH7 ל- ICH9 הוא התמיכה של האחרון ביותר SATA ,לא רלוונטי כל כך עבורי.אני יכול ללכת על לוח ישן ולהעביר את הכסף לשדרוג רכיב אחר (זכרון,כרטיס מסך עדיף...). 2. לפי המבחן הבא יש זוג לוחות שהמרחק במחיר נמוך (כמה עשרות ש"ח) והביצועים עולים על P35 -מתכוון ל - ASUS P5K-SE או Abit IP35-E ,מה דעתכם?,הצעות נוספות? הלינק: http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page25.html המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 …
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אילו לוחות (עדיפות לASUS וGigaByte, פשוט כי הם שכיחים יותר) למעבד הנ"ל? זיכרון 2X2GB DDR 800 דרישות: לא מתוכנן OC FireWire Lan ללא גרפי מובנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אז קניתי 2 ג'יגה של Mushkin מהסדרה(?) Enhanced. 800 mhz CL4 4-4-4-12 2.1V קודם כל רציתי לשאול מה הדעה שלכם לגבי הבחירה הזו ושנית לשאלה: לפי המשקל שלהם אני מניח שההיטסינקים שלהם עשויים מאלומיניום, אז האם כדאי להחליף את ההיטסינק שלהם להיטסינק מנחושת(שהיה על הזכרונות הקודמים). עריכה: עוד שאלה שכזו האם בגלל שהלוח תומך ב 667 Mhz זה יפגע בתזמונים וכו'? הוא שפשוט יפעל ב 667 mhz באותם התזמונים?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS - P5N32-E SLI ויש עליו את הקירור של ההיט פיפ. כדאי לפרק אותו לניקוי והחלפת מישכה טרמית? יש בכלל משכה טרמית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הP5K של אסוס?..מצטער שאני חופר פה לאנשים אני פשוט עדיין לא קיבלתי תשובות..
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש מדגם: SEAGATE BARACUDA 500GB, 32MB BUFFER.(ST3500320AS) בחלקו האחורי (היכן שמחברים את כבלי ה-SATA) יש ג'אמפר שמאפשר לבחור בין מהירות עבודה של 3.0 GB/S או הגבלת מהירות ל- 1.5 GB/S. במפרט של לוח האם שלי (ASUS P5K-VM) רשום: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=2 האם להוריד את הג'אמפר ולתת לכונן לעבוד במהירות הגבוהה יותר ? האם באמת יורגש הבדל ? לגבי המחשב עצמו, מדובר ב- HTPC בעל המפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY ASUS P5K-VM(QUAD READY) INTEL G33 VGA 256MB HD AUDIO SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB 32MB SATA II CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D DDR2 2…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI אני מעוניין לקחת זכרון מסוג Corsair-- 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 800 הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי זכרונת אלו
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-