עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipa,

יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by eli_a2006,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מה שאני מתכנן לעשות אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה האם אני ירגיש הבדל בין המעבד שיש לי עכשיו(athlon 3000s939 עושה 2700) לבין הכפול ליבה?

• 15 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by yonni,

אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.

• 15 תגובות
    • 889 צפיות
  4. היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. שלשום קניתי מחשב חדש והייתי חייבת לוותר במסגרת התקציב על כמה דברים שבניתי ואני לא יודעת אם המעבד הזה הוא בכלל עובד טוב כי לא קראתי עליו ביקורות ואם תוכנות ומשחקים נתקעות עליו? המפרט הוא: Pentium D 925 3/0Ghz DualCore 2x2MB Chace s775 8000MHZ ConRoe945G-DVI(775,945G,DDRII 667,VGA.PCI-E.HDAudio.SATA2,GBL) WD 250GB 7200RPM SATAII NEC DVD +/-RW/RAM X18 case Midi-Tower 500W KINGSTONDDRII 667 512X2 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI.PCI=E

• 17 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by PCguy,

מישהו יכול לתת דעה על הלוח? מיועד לo\c פשוט ולצריבות דיסקים שווה ב650 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by J S Bach,

שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס דגם P5K-PRO. עד היום עשיתי שימוש בשני סטיקים של 1 ג'יגה, DDR2 800MHZ. היום רכשתי עוד שניים, כל אחד 2 ג'יגה וגם כן 800MHZ. האם זה משנה באילו מן החריצים אני מתקין כל אחד מהזכרונות? עקרונית כרגע הסט של ה-4G מותקן בחריצים הצהובים וה-2G בשחורים. בתודה מראש. **אני יודע גם שישנן תוכנות שמאפשרות שימוש ביותר מ-3.25G בWIN7 32BIT. אני מאוד אשמח ללינקים.

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by g_s,

יש לי מעבד P4 1.6 SiSoftware Sandra Name : P4W (Willamette) Pentium 4 180nm 1.5-2GHz 1.70-1.75v והטמפרטורה שלו היא 127 מעלות!!! זה לא קצת גבוה??? Sensors CPU Temperature : 127.0°C / 260.6°F CPU Fan Speed : 4655rpm CPU Voltage : 1.74V

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  9. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by yuval800,

שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב השולחני שלי, כיום יש לי 4GB זכרון, כאשר אלו שני כרטיסים של 2GB כל אחד, אלו הפרטים של כל כרטיס: Memory Type: DDR3 PC3-10600 Manufacturer: Transcend Information Model: JM1333KLU-2G Capacity: 2048 MB Speed: 1334 MHz 667 x 2 Form Factor: DIMM המעבד הוא i7-2600k לוח אם: AsRock Z68 Pro3-M פעם היה מיתוס (לא יודע אם אי פעם זה היה נכון) שלא כדאי לערבב סוגי זכרונות שונים, מה יהיה הכי נכון מבחינתי לעשות? המטרה שלי היא להגיע למינימום 8GB. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by guy94,

איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. מהו לוח אם הכי זול למעבד: SL9QB) Intel Pentium D 945)? http://ark.intel.com/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  14. בואו להכיר מקרוב לוח אם טרי עם ערכת השבבים B560 לתושבת LGA1200 של אינטל - הנדסה מוצלחת של MSIלכתבה

15. יש מידע מסויים שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על דבר כזה? אם כן תגידו, אם לא הציעו. תודה

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  16. אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by fatNjazzy,

היי קניתי היום לוח ASUS P4GD1 (לוח PCIE לסוקט 478) וקניתי 6600GT של GIGABYTE. כאשר אני עולה עם ה BIOS אני רואה שהטמפ של ה CPU על 50C. בנסיון התקנת WINDOWS , כמעט באותה נקודה המחשב נכבה. שללתי את האפשרות שה CD התקנה דפוק. יש לי ספק ג'נרי של TZAG ELITA 350W ולו חיבור של 20 פינים. הלוח דורש 24 למרות שניתן לחבר (גם עפ"י החוברת) ספק של 20 פינים בתנאי שהוא יכול לספק 15A ל12V על הספק כתוב שהוא יכול 17.5A ל 12V. לאחר שהמחשב נכבה, לא ניתן להדליקו למשך 3דקות לפחות. כשהעברתי את המעבד, שמתי (ללא נקיון) גריז מתאים וחיברתי אותו (סתם לידע כללי). האם יכול להיות שהספק חלש מידי ולכן גורם למעבד להתחמם? או שפשוט יכולה להיות בעיית קירור. לאיזה כיוון הייתם הולכים. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  18. חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה

19. Started by dramatic,

שאלה בקשר למשחקים. כיום איזה מעבד יהיה טוב יותר למשחקיםם ? מבחינת כוח ידוע לי שאינטל אבל מבחינתת ביצועי משחקי וכו'.... תודההה

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by SilentBob,

עוד אחד מהדברים המעניינים שאסוס הציגה בתערוכת Computex 2016 היה מחשב הקונספט Avalon - שמתיימר לבטל את הצורך של הצרכן הממוצע להתעסק עם כבילה וניתובה במארז. ה-Avalon מגיע עם מארז ולוח אם בתצורה ייעודית, בה כל אחד מרכיבי המערכת הראשיים מקבל תא משלו שבו צריך רק להרכיב אותו ללא יותר מדי אפשרויות להתבלבל: המעבד והקירור שלו יותקנו במרכז העליון, יציאות לוח האם יגיעו בקופסה משלהם מתחתיו, ספק הכוח וכונני האחסון יותקנו בתאים מתחת - ומשני הצדדים יהיו איזורים עם חיבורי PCI-Express עבור כרטיסי המסך (או כל רכיב אחר לבחירתכם). הכל, כאמור, ללא התעסקות בחוטים וכבלים. לנו זה מזכיר במידה רבה את Project Christine של חברת Razer שהוצג לפני כשנתיים, ומה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. עולם החומרה מתכנס דיגיטלית בשביל לחגוג חדשנות בקומפיוטקס 2021 - ואינטל היא מהראשונות שמעדכנת לגבי כל מה שחדש אצלהלכתבה

22. שלום HW!!! ברשותי כרגע זכרונות מהסוג הבא: ELIXIR 1333 2*2GB CL9 אני מעוניין כרגע לקנות זוג של 4GB או 8GB בעלי מהירות 1600MHz ותיזמונים של 8 או 9 (עדיין לא סגור על התזמונים). בלוח אם שלי (P8P67) יש 4 סלוטים (2 כחול 2 שחור), האם אני יכל להכניס את הכל ביחד ? כלומר זוג על כחול וזוג על שחור ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by potpockey,

כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by FearNot,

יש לי מעבד Q6600 וזיכרון Corsair XMS2 4-4-4-12 ב2.1v (יש לי פיזית, כלומר בבית כבר) וחסר לי לוח אם, כי עדיין לא הגעתי להחלטה של איזה לוח כדאי לי לקחת ! יש לי עד 1000 שקל להשקיע בלוח אם, וחשבתי על לקחת אחד מה-3: Asus P5K-E WIFI-AP Gigabyte GA-P35-DS4 Abit IP35-Pro מתי שהיד נטוייה כלפי הDS4, כי ממה ששמעתי האסוס לא אוברקלוקר כ"כ טוב, וללוחות של Abit יש בעיות אמינות. חשבתי אולי ממש להתפרע ולקנות את ה Gigabyte GA-X38T-DQ6 אבל זאת תהיה הגזמה. אה, והקירור למעבד זה טוניק, הספק זה Thermaltake Toughpower QFan 500W והמארז זה הCM690 של Coolermaster

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by 123456789,

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???

• 1 תגובה
    • 888 צפיות