מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://reviews.infoworld.com/infoworld/reports/35SRamd.html הסקירה מתארת כיצד AMD הצליחה בכל לחדור לשוק מהעבדים, כיצד שרדה בו, השינויים באופי המוצרים עם השנים, כיצד שברה את המצור שהטילה עליה אינטל, המעבר לאתלון, המעבר ל AMD64. בחלק השני השוואה בין האופטרון לנוקונה (מעבד של אינטל תואם AMD64) מה דומה ומה שונה. החלק השלישי מתאר את המצב כיום מבחינת החדירה לשוק. קיצור תולדות AMD למתחילים :-)
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
DDRROOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חדשה קצת ישנה אבל צצה לה תמונה שמתארת את העתיד להגיע AMD Magny Cours
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
AMD לא מצליחה לקנות פנטיום 840 (כפולי פרסקוט, סמיתפילד) כדי לבצע מבחני ביצועים משווים מול מעבדיה שלה. כפולי הליבה של AMD אמורים להגיע לשוק תוך מסםפר שבועות, אך לדברי אנשי AMD הם לא מצליחים לקנות כפולי ליבה של אינטת בחנויות ברשת האינטרנט. סוקרים שונים אמורים לקבל אתלון 64 X2 בשבוע הבא. מקור: http://www.siliconinvestor.com/readmsg.aspx?msgid=21292511 http://blog.informationweek.com/windows/archives/002774.html מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=23018 הערה: הסקירות על האתלון 64 X2 שהוצגו בזמן השקת כפולי הליבות לשרתים היו בעצם אופטרון כפול ליבות.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קראתי ועברתי על התגובות בפורום ועוד לא הגעתי לתשובה חד משמעית לשאלה האם באמת יש בעיות זיכרון ב P31 ? אני הולך לקחת 2 של 2 ואני לא יודע אם לקחת P31 או P35. אני מבצע OC עם 5200, מקווה להגיע ל 3 עד 3.4 בחורף. בבקשה אל תגידו שההבדל במחיר זניח, בישבילי לא.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם כבר היתה ירידת המחירים המדוברת? ראיתי שהQ6600 נמכר בסביבות ה 1600 ש"ח. האם זה כבר לאחר ירידת המחירים? האם יירד עוד בקרוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
like i said before i'm going to buy the ultimate motherboard for my northwood,i look for an intel 865 PE chipset and i saw this gigabyte, a few q about him: GA-8IPE1000-G (Rev 4.x) was it suposed to be a graet performance MB? will the 8 chenel sound card (build-in) has a great quality for the creative x-free spekers? how he is in standing for the P4S800D (655FX) x? will i feel the difernt betwin the SIS chip to the INTELChipset? can you give me a review about him from a proffesional hW site? i need some ansewrs today cuz tmrw the MB is deliverd to me from Ebuy you can ansewr me in hebrew 10X a link for the mb in gigaqbyte website http://www.gigabyte.com.tw…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי האם לוחות אם שיש להם כרטיס גרפי מובנה יכולים להוציא וידאו לשני מסכים בו זמנית? אני רוצה לחבר את המחשב למוניטור ולמקרן ולהחליף ביניהם (בין עבודה שגרתית, לצפייה בסרטים).
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לפני שאני קונה ssd חדש רציתי לדעת כמה ssd וכמה דיסקים אפשר לחבר ללוח הזה. ? אנגלית שפה קשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המערכת הנ"ל: Core 2 Due 4400+ GIGABYTE GA-P35-DS3 אני בעיקר רואה סרטים, קורא, עורך סרטים ותמונות. לעיתים קצת משחק. האם תהיה לי בעיה עם הזכרון הנ"ל? NCP/PATRIOT 1GB 667MHZ 1GB X 2 ועוד משהו: האם עלי לחשוש מקניית המותג הזה? (אם למישהו יש אגדות אורבניות לחלוק - אשמח לשמוע). תודה!
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות. (הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI ) תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב) משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA (אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי. עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרת…
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon900 עם לוח AOPEN AK73PRO ורציתי לקנות לו זיכרון 256 SDRAM, אבל אמרו לי שזה לא יתאים, רק לפנטיום 4. זה נכון ? אני צריך לחפש זכרונות מסיומים? ( אני הזמנתי זיכרון TRANSCEND 256MB SDRAM 133 ב-פ-נ-ד-ה 260שקל) לינק ללוח : http://english.aopen.com.tw/products/mb/AK73Pro.htm צ'יפסט : VIA KT133 תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.6 SiSoftware Sandra Name : P4W (Willamette) Pentium 4 180nm 1.5-2GHz 1.70-1.75v והטמפרטורה שלו היא 127 מעלות!!! זה לא קצת גבוה??? Sensors CPU Temperature : 127.0°C / 260.6°F CPU Fan Speed : 4655rpm CPU Voltage : 1.74V
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב בzed ולדעתי יש כאן משהו מסריח. בדקתי בeverest ומצאתי שהוא לא מזהה את המעבד בcpu type. הוא כותב : CPU Type Unknown, 3000 MHz (9 x 333) בcpu id הוא כותב באמת תשם המלא של המעבד (core2 duo e8400...) עכשיו יש עוד רכיב שלדעתי זה בטוח עבדו עליי הכרטיס זכרון שהזמנתי הוא היה אמור להיות של קינגסטון אבל הוא של חברה Qimonda. מכירים אותה? היא בטח פחות טובה מקינגסטון. אני שם לב שהמשחק מזייף, נגיד בGTA 4 הוא לא מריץ הכי טוב שאפשר תמשחק, יש לפעמים תקיעות מעצבנות אחרי כמה זמן שמשחקים אבל מה שהכי מעצבן זה שאין לו כוח לצאת מהמשחק בעצמו כי הוא לא מגיב ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל לצאת מהמשחק. איך אני יכול גם לבדוק שהמעבד הוא באמת e8400 כי כשפתחתי תמארז והסתכלתי על המדבקה…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב כך שבימים אלו אני מבצע אוברקלוק למעבד החדש שלי 2500K רציתי לדעת מה ה-TJ MAX של המעבד הזה עבור תוכנות הבדיקה כמו OCCT ו-PRIME95 , כי בתוכנות אלו הוא מוגדר אוטומטית על משהו כמו 98 מעלות , אבל אני הבנתי שבפועל זה צריך להיות הרבה יותר נמוך , משהו כמו 72 , 73 מעלות , את האמת זה נראה לי קצת לא הגיוני , האם זה יכול להיות נכון ? , ובכלל איך אני מתקן את ה-TJ MAX הזה בתוכנות האלו ? , במיוחד בתוכנה Real Temp שעוקבת כל הזמן אחר המעלות של המעבד . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהטכנאי מחשבים אצלי שם את הזיכרונות כאשר אחד בתושבת לבנה ואחד בכחולה. אני יודע שכדי שהזיכרונות יעבדו בערוץ כפול צריך להשים את הזיכרונות באותו צבע של תושבת. כששאלתי את הטכנאי למה הוא שם ככה, אז הוא אמר לי שככה כתוב בספר... האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל יש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין Dual core ל Core 2 Duo 2. האם ליבה כבולה משמע כפול במהירות כלומר אם יש לי 2.5GHZ זה בעצם 5GHZ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם יש צורך בזכרונות מסוג מסוים (מהירות או latency - לא שיש לי מושג מה זה אומר) עבור מעבדי SB, או שאפשר להעביר את הזכרונות (כמובן DDR3) מהמערכת הישנה? מדובר על Corsair XMS3, קיט של 4 גיגה. אני שואל כדי למנוע בעיה שעלולה לבוא משדרוג כזה שאמור להתרחש בעוד כמה ימים. http://www.corsair.com/memory/xms-classic/xms3-ddr3-memory/cmx8gx3m2a1333c9.html ת-ו-ד-ה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-