מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317035
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לפורום בזכות המדריך הנהדר(!) להרכבת מפרט מחשב, שפורסם ע"י YairZ. אפשר לראות שאני בתהליך הרכבת מפרט, שאותו אני רוצה לעשות לבד כדי ללמוד ולהבין. לפי המדריך התחלתי עם המעבד, וכמו שכתוב - מנסה לבצע "קנייה חכמה" ולא ישר להתלהב מהמילים והפיצ'רים שמוצעים לכל מעבד. המעבד שהתחלתי איתו הוא i3-3220T. הסיבה היחידה שדווקא עם זה בגלל המחיר והעובדה שהזולים יותר היו dual core, שלפי מה שאני מבין הם ישנים יותר טכנולוגית. מעבר לכאן אני מתקשה להסיק מה-benchmarks מה כדאי. לדוגמא עשיתי את טבלת ההשוואות ה=on∏[6003]=on∏[5771]=on"]זאת, שמשווה בין המעבדים: i3-3220T (המעבד שבחרתי) i3-3240T (סקרן לגביו, כמה הוא שונה ממה שבחרתי) i5-750 (המעבד הישן שלי, קניתי לפני 3 שנים) אני מבין מה…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני שואל מתוך סקרנות - ומקווה שזה בסדר. היום שוחרר מבחן bench ראשוני (לא רשמי) של Sandy Bridge. במבחן גרפי, המעבד קיבל ציון די מדהים, שקרוב מאוד ל"אחיו" אשר משתמש בכרטיס GeForce [לצערי אני לא זוכר את הדגם של הכרטיס כרגע]. הדבר הזה מביא אותי לשאלה: מה עושה בדיוק הליבה הגרפית (האם אכן אני מנסח זאת נכון?) כאשר מותקן כרטיס מסך יעודי? האם היא "ישנה" (מלשון - Sleeping)? האם היא לא בשימוש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: p4 2.400B asus ps5s33 - משו כזה לוח מסריח וישן. kingston cl 2.5 512mb leadtek 6600GT בעיקרון אני רוצה לשפר את המעבד שלי, עכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה600 שקל אז חשבתי לקנות לוח אם שהוא אוברקלוקר דיי טוב ופשוט לעשות אובר קלוק למעבד שלי ל3000, ולקנות לו קירור. אז מה אתם אומרים על התוכנית שלי ועל איזה לוח אם אתם ממליצים לי שהוא בסביבות ה400-600 שקל בעל תושבת 475 אני חושב קוראים לזה. תודה לעוזרים =)
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא מבין למה אין מידע למעבד הדגל של היצרן Intel Core i7-3930Kאיך יתכן שאין מידע או מושג אם יצא מעבד בטכנולוגיה 22NM
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהטכנאי מחשבים אצלי שם את הזיכרונות כאשר אחד בתושבת לבנה ואחד בכחולה. אני יודע שכדי שהזיכרונות יעבדו בערוץ כפול צריך להשים את הזיכרונות באותו צבע של תושבת. כששאלתי את הטכנאי למה הוא שם ככה, אז הוא אמר לי שככה כתוב בספר... האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים משחב חדש. יש לי 3 כניסות USB 3 במארז- אחד מקדימה ו2 מאחורה. הUSB 3 הקדמי לא עובד!! (לידו יש 2 USB 2 שכן עובדים) אתם יכולים להגיד לי בבקשה אם הלוח אם בכלל תומך בUSB 3 קדמי? (ה USB 3 האחורי עובדים) מדובר בלוח אם: ASRock H67M ddr3 1155 micro ATX http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H67M
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL דגם vostro 5468 ואני רוצה להוסיף סטיק של זכרון אבל הוא במהירות 2666MHZ האם זה אפשרי ? כרגע יש לי סטיק של 2400MHZ זה לא יצור לי התנגדויות שונות בחומרת המחשב ? המחשב יעבוד באופן תקין ? תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
A-Data DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme - זיכרון ראם במחשב GIGabyte GA-MA770-UD3 RETAIL RAM SUPPORT - לוח אם --- סה"כ Slots במחשב -4 --- סה"כ Slots פנויים - 2 (יש לי 2X2GB RAM) --- אני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב (שיהיה לי 8GB RAM)...קודם כל האם הלוח אם שלי תומך בזה? יש לי מערכת הפעלה של Windwos 7 x64 --- בנוסף, למיטב הבנתי כבר לא מוכרים DDR-2, אז האם כדאי לשדרג ל-DDR3 ? אם כן, איך כדאי לקנות ? 4X2GB RAM ? --- **מומלץ על חנויות/דגמים/לינקים !!! *** תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 3930Kהיום החלטתי להחליף משחה טרמית למעבד אחרי שהוא התחיל להתחמם התברר שהברגים של הקירור לא היו מהודקים כנראה מה שיצר את הבעיה שמתי לב שהמשחה גלשה אל מחוץ לריבוע המתכת מעט ונגעה בלוח הירוק ואחרי שניקיתי שם הבחנתי שבין חתיכת המתכת שעל המעבד לללוח הירוק בחלק העליון של המתכת ישנה בליטה מסוימת של חומר פלסטיקי שנראה כאילו סיליקון מתוך המעבד שפרץ החוצה לא היו לי אמצעי צילום היתכן? המחשב עובד מצויין אבל יכול היות שמתישהו הוא הגיע לחום של 90 מעלות אולי לרגע טיפה יותר מקסימום 94 באופן רגיל לא עובר את ה70 אם זה באמת המסה צריך לנצל אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דילמה ... כרגע יש לי 2x512 pc4800 600Mhz ואני רוצה לשדרג יש לי שתי אפשרויות : 1. להוסיף 2x512 2. להוסיף 2x1024 האם כאשר יהיו לי 4 סטיקים של זכרון המהירות שלהם תרד ל333 למרות שיש לי opteron 170 ? יש פה מישהו בעל נסיון עם 3gb של זיכרון שיכול לתת את עצתו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1) יש זכרון mushkin 2700 ורשום עליו ddr-sdram מה הכוונה ? האם זה ddr333 רגיל ??? 2) Mushkin 256mb DDR 3000 יעבוד בלי בעיות ב epox 4sda ?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי כאן, לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לשלב זיכרונות במהירויות ותזמונים שונים, אבל לאחר שבדקתי ואני רואה שהזיכרון שיש לי עכשיו במערכת, הוא לא סטנדרטי, אז אשאל בכל זאת: 1) מותקן אצלי זיכרון של: A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 4 GB 800+ MHz CL4 http://www.techpowerup.com/reviews/AData/Vitesta-800-4GB/1.html חוץ מהעניין של תזמונים נמוכים הייתי בטוח שזה 800Mhz רגיל, בפועל כשאני בודק דרך everest או CPUZ אני רואה שזה 400Mhz. איך ייתכן...? 2) אני רוצה להוסיף 4 ג'יגה זכרון נוספים, מה עדיף לקחת 667Mhz או 800Mhz? 3)האם מבחינת עוצמת מתח, תהיה בעיה לשלב בין זיכרון קיים (2.0V~2.1V) - בפועל 2.0 ל(g.skill ( 1.8~1.9 http://ksp.co.il/?uin=10210 תודה,
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב את המעבד e6300 בלוח האם שתומך רק ב- FSB800 , כלומר בלוח האם הזה: P5VDC-MX - Intel LGA775 Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU - Dual-Core CPU - Intel Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready - DDR2 & DDR Combo - Integrated Graphics - PCI Express x 1 - Serial ATA 3Gb/s (RAID 0, 1, 0+1, 5 & JBOD) *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor Add To Compare List Print
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-