מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אין לי תקציב מוגדר אבל גם אני לא רוצה יותר מדי להיסחף נגיד בסביבות ה1000? לגיימינג אני מרחרח לבדיקת כדאיות
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני רואה הרבה מאוד סוגים לציפסטים של אינטל , כמו 845 ועוד כל מיני מספרים דומים מה ההבדלים בניהם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
בזמן שאינטל מסתפקת בהשקה של שלושה דגמים ניידים חדשים כחיזוק למשפחת מוצרים קיימת - המתחרה שלה יורה בכל התותחים עם מגוון גדול של דגמים בהספקים של בין 15 וואט ל-45 וואט ומעלה, בתוספת ליבות Zen 3 (כמעט) בכל מקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש זכרונות עבור מערכת מבוססת Core i7 965 Extreme. לוח האם הוא GA-EX58-EXTREME Gigabyte הבנתי שיש צורך בשלושה סטיקים, DDR3 אני זקוק להמלצה על הזכרון הטוב ביותר שקיים כיום בארה"ב (3 סטיקים של 1Gb). אין חשיבות למחיר, האם יש חשיבות ב-I7 לתזמוני זכרון ? כל עזרה תתקבל בברכה, הכוונה היא לרכוש היום (בארה"ב).
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חיפשתי בשאלות ותשובות לא מצאתי את התשובה מה הוא CL? יש CL5 CL4 וכו', כמה שיותר גבוה המס' המצורף לCL זה יותר טוב? מה הוא בכלל הCL?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שתי זכרונות, האחד יקר יותר מהשני, אבל אני לא מבין למה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996640~15~0.htm 317 ש"ח לעומת ה- http://www.skypc.co.il/pl_product~996635~15~0.htm 369 ש"ח ההבדל היחידי ביניהם הוא ה CL, הזול יותר הוא 4 והיקר 5... חשבתי שיותר טוב ככל שהLATENCY נמוך יותר, לא?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קראתי באחד האתרים ש AMD לא תשתמש בתכנולוגיות ה - SOI (סילקון - און - אנסולטור) בגרעין ה BARTON המיועד לעבודה עם שדרת K8 החדשה של ATHLON XP. אז מה זה SOI ? שאילה נוספת: במאמר בזה גם נכתב שאחד השיפורים יהיה הוספת L2 512K - ו שינוי ה FSB מ 266 - ל - 333, אז אם כך מה המשמעות ללוחות אם וזכרונות שאנו רוכשים עם FSB 333 כמו ה 7VRX לדוגמה אם בכל מקרא המעבדים עובדים על FSB 266 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בת'רד הקודם שפתחתי בנושא הבנתי שאני לא יכול "להלביש" E8400 על הלוח אם הנוכחי מכיוון שאין עידכון ביוס ללוח הזה בשביל מעבדי 45 נ"נ(חוץ מגירסת בתא שעשויה לגרום לחוסר יציבות) לכן החלטתי להחליף את הלוח אם לכזה שיבוא מוכן למעבד הזה בלי לעדכן ביוס בכלל(אם קיימת חיה כזאת) וחשבתי גם שיוכל להיות נחמד אם תהיה לו יכולת אוברקלוק סבירה ושיתמוך בזכרונות במהירות 667MHZ. כמו כן אני לא צריך שללוח תהיה תמיכה בSLI, אני אשתמש רק בכרטיס מסך בודד וזהו. אני מאמין שאני לא אצטרך להוציא את כל התקציב בכותרת בשביל לוח כזה אבל זוהי התקרה. את המעבד הנוכחי אגב אי אפשר להמהיר מעבר ל-2.45GHZ עקב לוח אם גרוע(אם אתם חושבים שכדאי להחליף רק לוח וכדאי להישאר עם המעבד הנוכחי אשמח לשמוע). האם לדעתכם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן .. יש עוד כאלה .. אני צריך לוח כזה .. שתומך גם ב RDRAM המקורי שלי הוא אינטל אבל הזונות האלה נעלו אותו בכל דרך אפשרית שאני לא אוכל לעשות OC .. אם למישהו יש הצעה ללוח ויודע איפה אפשר להשיג את זה באזור ירושלים אני אשמח מאוד ..
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
גלשתי לי באתר של ג'יגה בייט וראיתי חיבור חדש (בשבילי) שהוא קטן יותר מPCI! בקובץ המצורף הוא מסומן במלבן אדום. אני רוצה לדעת הכל על החיבור הזה: אלו כרטיסים קיימים בשבילו היום, מתי צפוי להחליף את הPCI (אם בכלל), איך נקרא וכל מידע אחר. תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=42&page=1 קניתי כזאת קופסא ב IKEA וכבר פירקתי תמחשב רק שאלה נכון בין הלוח אם לבין הפלסטיק לשים איזה מבודד..@!#? איזה ?! חשבתי את הנילון האנטי סטטי שמקבלים עם חלקים של המחשב או את הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם.. תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4400+ 2.31GHz זיכרון: 2 גיגה כרטיס מסך : ATI Radeon HD4850 לוח אם: Biostar NF61S Micro AM2 SE כרגע לפי מה שהבנתי יש לי צוואר בקבוק רציני מאוד בגלל השילוב של הכרטיס מסך והמעבד. וברצוני להחליף את המעבד. אני דיי קצר במזומנים אז בדקתי לגביי ה- AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 לפי מה שהבנתי ככל שיש יותר MHZ למעבד, ככה לא יהיה צוואר בקבוק, ולמעבד הזה יש 3.00GHz. ברצוני לוודא שבאמת קניה של המעבד הזה תהיה קנייה חכמה ומשתלמת, ושאכן לא יגרמו לי בעיות של צוואר בקבוק. ידוע לי שהמעבד הזה חלש יותר מהמעבד של אינטל- E8400, חשבתי על לקנות אותו, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי, וזה יסתכם ב1500 שקל פחות או יותר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים פותחת את CES 2023 עם חיזוק משמעותי בקטגוריית ה-HX הגבוהה שלה עבור מחשבים ניידיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 342 צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםם אני צריך לוח שיתמוך לי SLI המעבד שברשותי E6600.. התקציב הוא עד 1000 לא עושה OC...
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-