עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vbwx,

אני לא יודע מה לעשות יש לי מערכת חזקה, אבל היא זקוקה למעבד חדש (ישן = E6300 1.86GHZ) קיצור, אני צריך מעבד, הקטע.. שאני לא יודע אם כדאי Q9450 או Q6600 Q6600 = לקנות וזהו Q9450 = לחכות שיצא בחנויות שמהן אני מוכן לקנות, וכולל זאת גם לקנות לוח אם חדש (כנראה P5K) ולא רק זה! אני נתקע פה עם הלוח אם שיש לי עכשיו P5B לא בזבוז לקנות במלא כסף בשביל שדרוג כזה לא משמעותי?! ולא! אני לא מוכן לעשות שום עדכון ביוס! לא לוקח סיכונים מיותרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קניתי מחשב, ושמו לי את הזיכרון הזה OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / Vista Upgrade Edition קראתי באתר של OCZ ורשום שהזיכרונות תוכננו ל Windows Vist, ואני מתכוון להתקין XP. מה אתם מציעים - להשאיר את הזיכרונות או לבקש אחרים? אגב, קניתי את המחשב ב KSP, ואין שם מבחר גדול של זכרונות.. התקציב הוא עד 250 ש"ח... זה דחוף כי אני צריך להחליט מה לעשות.. עוד לא קיבלתי את המחשב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  3. שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון DDR האם הוא יתמוך גם בזיכרון מסוג DDR II ? מצורף צילום מסך מחוב' המידע של לוח האם לגבי הזיכרון. http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg תודה וערב טוב.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by firemebad,

מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by qwerty1987,

תקציב עד כ-400 ש"ח. איפה אני יכול למצוא כזה? כל עזרה תתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by SmurFin,

תקציב בין 500-1000 אני רוצה שני סטיקים של 2 גי'גה לפחות 1000MHZ מהירות למחשב שמיועד לרינדור+יושב על מחשב DUAL CORE תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by wwll soldier,

חיברתי הכל, המחשב עולה והכל טוב, אבל מדאיג אותי שיש 2 אורות כחולים מהבהבים כמו רמזור הולכי רגל.... יש כמה אורות שלא מהבהבים ו-2 שכן. מישהו יכול להגיד לי אם זה תקין

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by gameplan,

יש לי כבר 2 סלוטים תפוסים של 1 ג'יגה כל אחד קינגסטון 667 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כי במחירים של היום זה שטות לא לעשות את זה וכי אני צריך את זה לתוכנה החדשה של avid עכשיו ה2 gb שלי פועלים בדואל צ'אנל ויש לי 2 סלוטים פנויים, אם אני יזמין שני סטיקים ויחבר אותם זה יפעל אוטומטית בדואל צ'אנל? או שצריך לעשות עוד משהו? שווה להסתבך עם זה או ללכת לטכנאי? כי אין לי נסיון בזכרונות בכלל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by arkzai,

חיכיתי ל-20 באפריל ולא ירד אפילו שקל אחד בשום חנות בארץ על המעבדים (בעיקר לא ה- 9300 שאותו אני כל כך רוצה)? אז מה קורה תהיה ירידה בקרוב? תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by noamb,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש המיועד בעיקר למשחקים וסרטים , האם יש הבדלים מהותיים או העדפה לגיימינג מבחינת דגמי ה-quad? האם יש עדיפות משמעותית לQ9300 על פני ה-Q6600? והאם יש טעם לחכות ליציאת ה-Q9450? תודה

13. מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by wrecker,

לגיסי נשרף הלוח אם לפני יומיים, ניסינו לחבר אחר שהיה לו והבנו שהספק כח דפוק בנתיים השגתי לו לוח ומעבד חדש אבל ראינו שהלוח מעפן ושלו עובד טוב, בכל מקרה עם הלוח שהבאתי יש מעבד 2.6 ולו יש 1.8 (תושבת 478) עכשיו שניסיתי להחליף בין המעבדים הוא מראה את ה2.6 כ1.3 למה זה?! ניסיתי לראות פה ושם בביוס אולי לא ראיתי שום דבר .. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  15. Started by tulicooli,

אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by iakovl,

רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. האם שווה לקנות אותו יחד עם לוח 780 של גיגהבייט, או לחכות לg45 עם מעבד אינטל? תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by yossibivas,

האם אפשרי לחבר את כרטיס המסך לסלוט המשני ועדיין לקבל עדיין 16 ליינס? חיפשתי תשובה בחוברת הוראות ובאתרים ואין תשובה. כנראה אף אחד לא עושה את מה שאני רציתי לעשות...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. המשחקים ומערכות ההפעלה להרצתם נעשים תובעניים יותר ויותר מבחינת החומרה שהם דורשים (לדוגמא crysis+vista ) כל זה מתנגש עם העובדה שישנה האטה ביכולת מזעור הטרנזיסטורים וישנה מגמה הולכת וגדלה של מעבר לריבוי ליבות (גם בשוק המעבדים וגם בשוק המעבדים הגראפיים ). בנוסף יש נטייה לעבור למסכים גדולים יותר (24-30 ) שמטילים דרישות גבוהות מבעבר על כרטיסי המסך. כיום הביצועים שניתן להשיג על ידי שימוש בשני כרטיסי mid-range גבוהים משמעותית מהביצועים שניתן להשיג באמצעות כרטיס high-end בודד ,וגם העלות של שני כרטיסים תקציביים, זולה יותר מאשר רכישת כרטיס high-end בודד. על רקע המעבר העתידי שלי למסך 24 איכותי עם רזולוציה טבעית גבוהה מאוד ,יש לי התלבטות גדולה.(קיימת גם אפשרות שאני אקנה גם מסך 28-30…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...

21. Started by OuTsIDe,

טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by J0n1,

המפרט שלי הוא AMD Athlon 64 2GHZ 3200 512 ram חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה של סמסונג, הסטיק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 כדאי? אני ארגיש הבדל בביצועים (שימוש יומיומי... לא משחקים)? כי עכשיו מספיק שהFF והאייטונס פועלים והמחשב כבר לא זז... תודה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  23. זכרון SDRAM KVR133X72RC3L/1024 לאיזה מחשבים זה מתאים ? יש לי שניים ,י. יש לו ערך?

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by mami,

שלום!! קודם כל אני חדש פה... ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב למשחקים... E8400 או Q9300 ואל תשכחו למשחקים אהה ואם אפשר גם באנצ'ים של המעבדים... תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים