מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב. אז ככה,אני חשבתי על שני הלוחות האלו: ASUS P5K DELUX וה-ASUS P5K PREMIUM ששניהם כוללים WI-FI התקציב שלי ללוח אם הוא *1400* ש"ח לכל היותר. רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר(?) האם יש לוח אם במחיר שלהם שיותר כדאיי(?) ד.א. אם אתם מציעים פה לוחות אז אני צריך שיהיה בו WI-FI אני גיימר אני צריך לוח אם תומך במעבדי CORE2DOU ו-QUAD,שיתמוך בכל המעבדים החדשים שהולכים להגיע. ועדיף שתביאו לוחות מפוקס פי סי אבל זה לא ממש משנה... תודה מראש ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
למה המחירים של מעבדי פנטיום לא יורדים בצורה משמעותית כמו של AMD אפילו שנכנסו דגמים חדשים ?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני רוצה לקנות AMD X2 3800 , אך כנראה שהתקציב לא יאפשר...איזה מעבד נמצא ברמה אחת מתחת למעבד זה?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אינטל מוציאה דרייבר חדש שאמור להפיח רוח חדשה בכל הכרטיסים הגרפיים שמובנים במעבדי החברה החל מהדור השישי ומעלה, כן, עבור המישחקים דווקא ! https://www.geektime.co.il/intel-graphics-optimizing-gaming/amp/ https://downloadcenter.intel.com/download/27484/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-65- מעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם intel D845GRG A84673-001 אני מעונין להרחיב לי את הזיכרון בו.ל 2GB ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי. 1. מה כידי לי לקנות שני כרטיסים של ג'יגה כל אחד. או כרטיס אחד של 2GB? 2. האם יש ללוח אפשרות לתמוך ב 4GB? 3. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס זיכרון. בתודה מראש עמיר שחר
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שהלוח אם שלו התקלקל הלוח אם הוא מסוג gigabyte ga-p-35-ds3r (חשוב לציין ששאת הפעם השניה שהוא מתקלקל רק שהפעם הוא כבר לא באחריות ). אני מעונין להחליף את הלוח הזה בלוח אחר עדיפות ל asus ורציתי לדעת איזה לוח יתאים לרכיבים שיש לי מהמחשב. רשימת הרכיבים: מעבד intel core2duo e8400 זכרונות 4g kingston 1066 כרטיס מסך gigabyte px9600gt תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך הלוח הזה למטרות אינטרנט, אופיס, מוסיקה ,סרטים וקצת משחקים (כשאני אומר משחקים אני מתכוון לדברים קלילים כמו פיפא2006 וכו'). http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12878 יש לוחות יותר משתלמים ב-650 ש"ח? בבקשה אל תמליצו לי על ה-ASROCK כי אני קונה למישהו מחנות שלא מוכרת אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מהירות זיכרון של DDR 400 MHz לבין DDR2 533 MHz???
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אני רוצה לוח אם שתומך בקרוספייר בצורה מלאה x16 פעמיים כי עכשיו אני קונה כרטיס מסך RADEON HD4850 ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד... אני מתלבט בין שתי הלוחות האלה GIGABYTE GA-X48-DS4 או ASUS P5Q DELUXE
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש ממפרט מעולה שהלוח אם הוא asus p5b deluxe והספק הוא enermax liberty 500W עכשיו... אני לא יודע ולא בטוח בחיבורים של הספק ללוח האם.........האם החיבור העליון הוא של "המעבד"? האם ייכנס לשם רק 12v של 4 פינים? או שאני אמור לחבר אליו גם 4 פינים נוספים עם הסרת המכסה? מצורפת תמונה עם סימון הפינים. אודה לתשובה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף DDR 2 2G 1066MHZ CL7 או DDR2 2G 800MHZ CL4 שני הזכרונות הם של קינגסטון
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם יש דרך לעדכן את הביוס דרך הווינדוס?? פשוט אין לי כונן פלופי...בעעעע
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לגבי מעבד של Pentium-D830 מה ההבדלים הראשיים בין שני הלוחות ? Abit AL8 Intel® 945P Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד ASUS G750JW עם הפרט הבא: מעבד: Intel i7-4700HQ 2.4GHz זיכרון: Hynix DDR3 PC3-12800 (800MHz) 8GB 1.35V כרטיס מסך: NVIDIA GTX765M כונן קשיח: 750GB 7200RPM אני משתמש בעיקר בתכנות לעריכת תלת-מימד (Maya, ZBrush, 3ds Max) ומשחק משחקים כמו: The witcher 3, Dragon Age Inquisition, Dragon ball Xenoverse, Guild wars 2 ומשחקים חדשים נוספים רציתי לדעת מה כדאי לשדרג במחשב אם בכלל. יש לי מקום לעוד כונן HDD או SSD האם כונן SSD ישפר את הביצועים משמעותית? והאם התקנת התכנות לעריכת תלת-מימד בנוסף למערכת ההפעלה על הכונן SSD תשפר את הביצועים של התכנות? בנוסף, הכרטיס זיכרון RAM יושב על Slot #2 ויש אפשרות פשוטה מאוד להוסיף עוד כרטיס. האם כדאי לקנות כרטיס זיכרון זהה למה שיש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אנשים זה במת חשוב אבא שלי בארצות הברית ומחכה לתשובה ממני איזה לוח לקנות לי לA64 שהוא מביא לי ( כן כן ) אני צריך לוח טוב שיכלול USB 2 פיירוויר שמאוד חשוב לי . תמיכה בכונן ATA שלי ( זה מה יש ) ובכלל לוח טוב עם ביצועים טובים אנלא עושה ממש OC אבל אם יהיה לוח עם כל מה שאני צריך והוא יהיה גם לOC אז סבבה . התקציב הוא ככה 150 דולר אפשר גם לחרוג ככה קצת . כמובן כמובן את הלוח אני רוצה לקנות מNewegg אז תתחשבו בזה .. שוב כמו שאמרתי זה חשוב אבא יהיה בחול רק לעוד כמה ימים אני צריך את זה ... תודה רבה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אני פונה ללב שלכם... אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים... המלצותיכם יתקבלו בברכה כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם... תודה מראש לעל העוזרים שנה טובה וחתימה טובה. תודה על הערה הבונה... ;D [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב מאוד ברוך ה' אני כרגע מאוד מרוצה אבל ציפיתי ליותר מהמערכת אני כרגע עם E8400 4GB DDR2 RAM 1066 GTX280 לוח P5Q 500GB SATA2 אני משחק בGTA החדש ורוצה יותר האם המעבד יתן לי שינוי משמעותי??? אין לי מושג איך עושים OC ולא בא לי להרוס בטעות את המעבד... ניסיתי לקרוא במדריכים זה נראה לי מסובך מדי.. ממש תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-