מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי הזיכרון הזה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..103..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14965&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מעוניין להוסיף ל-2 הסטיקים האלה עוד סטיק אחד של 8 ג'יגה כזה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..347..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24026&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האם זה יעבוד? או יעשה בעיות כאלה ואחרות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב עם לוח מסוג asus p5k3 deluxe עם 4GB זיכרון מהסוג שבתמונה הצורפת למטה (X2 כמובן), ברצוני להרחיב את הזכרון ל 8GB כמה שאלות: 1. איזה סוג זיכרון לחפש? האם מספיק DDR3 1333MHZ 1.5V או שצריך לשים לב לעוד פרטים? 2. האם אפשר לקנות סטייק 1 של 4GB או בגלל שמה שיש לי מחולק ל 2 אני צריך לקנות עוד 2 של 2GB? 3. אופן ההתקנה הוא פשוט להרכיב את זה על הלוח? או שיש עוד פעולות שנדרשות לעשות ב BIOS? ואם יש לכם המלצות ספציפיות לזכרון אשמח לשמוע.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט אם להוסיף עוד זיכרון RAM למחשב נייד שלי WIND U100 כרגע יש בו 1GB השאלה אם יש צורך ביותר...זה לא שאני מריץ בו משחקים פשוט לעבודה שוטפת...וגם כמה המקסימום שאפשר להוסיף לו?ומה מומלץ..? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 Microtower. אלו הנתונים של המחשב: http://speccy.piriform.com/results/qBwiSGMPMfGyuZD45NRdvqf המחשב הגיע עם זיכרון 1 של 4 GB (תמונה מצורפת). לאחרונה המחשב איטי במעט (התחלתי לעבוד עם תוכנות כבדות יותר כמו אוטוקד וכו') והייתי מעוניין לשדרג את הזיכרון. השאלות שלי הן: 1. איזה זיכרון אני צריך לקנות מבחינת הנתונים הכלליים? 2. האם יספיק לי 4 GB תוספת? 3. האם תהיה אפשרות שיעבוד בדואל והאם זה באמת אפקטיבי ומזרז את פעולת המחשב? אם יש אפשרות להמליץ על משהו ספציפי, אשמח מאוד.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש אתר בחול להזמנת קיט של זכרונות corsair xms 2x8 1333 עוד שאלה, איזה מהבאים הוא קירור טוב יותר לזכרונות? http://www.ebay.com/itm/261131012806 http://www.ebay.com/itm/260993103388 ובכלל אם אני צריך את זה? הזכרונות שלי הם corsair xms והמארז שלי ממש מאוורר טוב.
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. הוספתי 128 מגה זיכרון למחשב סלרון 1700 - כעת יש 256. אמנם המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, ומנהל ההתקנים מזהה שיש לי 256 מגה, אבל ה-XP עדיין נראה לי קצת "עייף". איך בעצם אני יודע שהזיכרון תואם כמו שצריך? ברור שזה לא המחשב המתקדם בעולם, אבל בעניין הזיכרון, נניח ואין התאמה בין 2 הזכרונות - במה זה היה מתבטא ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד אינטל פנטיום 3 866 מה"ץ זיכרון 128 מגה generic לוח אם לאינטל vga\sb 815 easton deaa סי די 48*aopen דיסק קשיח 30GB 7200 IBM כונן 1.44 brand מודם קריאטיב blaster המחשב הוא בעיקר לשימושי אופיס (לא משחקים ודברים כבדים). חשבתי שכדאי להוסיף זיכרון כי המחשב איטי (בכל זאת 128 מגה...) ובעבר כתבתם לי שצריך זיכרון SDRAM , הבעיה היא שבחנות המחשבים אמרו שעדיף במקום להשקיע בהוספת זיכרון (ובמיוחד SDRAM שכבר קשה למצוא לטענתם) להחליף מעבד ולוח אם. מה דעתכם? הרי להחליף מעבד ולוח אם זה בסופו של דבר כמו לקנות מחשב חדש, לא מיותר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם שני לוחות שונים של MSI, ובשניהם זה פשוט סיוט להכניס זיכרון (DDR). בשניהם לקח לי יותר משעה (זמן אמיתי!! - אני לא מגזים) להוסיף זיכרון או להכניס זיכרון שהוצאתי. צריך להשתמש בכוח. למה זה ככה. זה אמור להיכנס בקלות, לא? יש איזושהיא שיטה? לוח אחד זה: MSI 645E Combo (MS-6737E) אם תרצו אני יכתוב לכם את הלוח השני (אני לא ליד המחשב ההוא כרגע).[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 20:07:26 :s05:
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד - Lenovo Ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8 במחשב מותקנים 2 זיכרונות של 4 ג"ב כל אחד [סה"כ 8 ג"ב]. אני מעוניין לשדרג את המחשב ל-16 ג"ב, [2 של 8 ג"ב או אחד של 16 ג"ב], אבל לא ממש מצליח למצוא תאימויות. אציין כי המחשב משמש לפעילות משרדית, לא מעבר. באתר של לנובו מצאתי את זה - קישור. באתר של ksp, למשל, יש מגוון זיכרונות שונים [קישור], אבל אף אחד מהם לא מופיע באתר של לנובו שקישרתי למעלה. השאלה היא אם אני יכול לרכוש כל אחד מהם ולהכניס בביטחה למחשב, במקום השניים המותקנים היום? ביצעתי בעבר החלפות לזיכרונות במחשבים נייחים, זה לא היה בעייתי אף פעם. פה משום מה, קצת מרגיש לי "מסורבל" יות…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 זכרונות של Corsair 512mb, 667mhz. כ"א. רכשתי היום 2 זכרונות של 1gb כ"א. 800mhz. שאלתי היא האם כדאי להוסיף אותם יחדיו (4 סלוטים) או לסלק את הזכרונות של ה-512mb ולהשתמש ב2 הזכרונות של ה1gb בלבד? תודה. טל.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB בתזמונים 2.5-3-3-8 רכשתי היום שניים נוספים של OCZ בתזמונים 2.5-4-4-8 לפי מה שהבנתי, מה שחשוב זה הCL שנשאר 2.5 וזה טוב. אבל כשנכנסתי לCPU-Z ראיתי שם משהו שלא מצא חן בעיניי. הCOMMAND RATE עלה מ1T ל2T, אפשר לשנות את זה? ועוד משהו, אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר אני לא מבין בזה כל כך, לכן אני מצרף תמונה. אם הבנתי נכון, אז בעצם הזיכרון של OCZ עובד על 166 בCL2.5 ועל 200 בCL3.0? למה? הוא אמור לעבוד על 200 בCL2.5! יכול להיות שזה קשור לאוברקלוק שעשיתי למעבד? :\ בקיצור תעשו לי סדר בבלאגן בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רוצה להוסיף זיכרון ל 2 מחשבים קיימים: 1. מחשב עריכת וידאו, לוח ASUS P6X58 DELUX - כרגע יש לו סט של G.SKILL 3X2GB DDR3-1600 8-8-8-24 , כלומר 6 גיגה, בטריפל צאנל. (WIN7 PRO) 2. מחשב חלש יותר,משמש לאינטרנט לריבוי משימות, לוח ASUS P5B DELUX - כרגע יש לו Kingston DDR2- 667 2X1GB כלומר 2 גיגה, בדואל (WIN XP) למחשב2 - הבנתי ש XP לא יזהה יותר מ 3-3.5 , אז להוסיף סטיק אחד של 1GB, או עדיף סטיק אחד של 2GB? (או 2 של 1 גיגה) המחירים של ה 667 דומים ל 800, אז עדיף- http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=4141 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=5732 למחשב1 - -משנה אם אני מוסיף 2 סטיקים או עדיף להוסיף עוד 3? (בלוח יש 6 מקומות, 3 תפוסים בטריפל) -קנייה מ KSP- מה עדיף: http://ksp.co.il/?…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב 2 סטיקים של 512 MB TWINMOS DDR ואני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של אותו הדבר ולהוסיף אותם ללוח שלי ככה שיהיה לי 2 GB זיכרון... האם זה אפשרי ? תודה מראש אפשר לראות את המפרט פה: <=====
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 מעבד AMD Phenom II X3 720 וזיכרון PSD22G8002 Patriot Memory (PDP Systems) 400mhz DDR2-SDRAM (יש לי שני סטיקים, כל אחד כ2Gb) הייתי רוצה להוסיף עוד ראם למחשב - ל8 או אפילו יותר , לפי מה שהבנתי עדיף שהזכרונות יהיו מסונכרנים (כלומר, אותו דגם, וכ' ), ולכן הייתי מעוניין להחליף את שני הסטיקים שיש לי בסטיקים חדשים, השאלות שלי 1. לאיזה זיכרון מומלץ להחליף ? האם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל ? (ההגבלות על המכס עושות דברים יותר כדאיים לקנות בחו"ל?) 2. לכמה מומלץ להעלות ? בעבודה היומיומית שלי אני חונק את ה3.70 , אני חושב ש8 יספיק, אבל האם מומלץ יותר ? אודה לכם על עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 3000 512 mb 400 mhz*2 GIGABYTE GA-KNF9 והשאלה שלי, האם אני יכול להוסיף עוד שני סטיקים של 512 מגה, ולהגיע ל2 גיגה? או שזה לא אפשרי על אטלון?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב עם מעבד P4 2.4 Ghz 1MB Cache , זיכרון 512MB DDR 400 ולוח אם ASUS P4P8X המחשב משמש למשחקים כמו BF2, TITAN QUEST (בערך ברמה הזו) ותוכנות כמו פוטושופ וArcGIS. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, האם עדיף להוסיף 512 לדואל או יותר (לא בדואל) ? ואם בדואל, איך אני יכול לוודא שהזיכרון שאקנה יתאים לקיים במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לי כרגע WIN XP PRO על פנטיום4 1400MHZ. הלוח אם הוא אינטל מסוג GARIBALDI 850I. יש לי כרגע 64X2 שלא מספיקים בכלל... אם אני רוצה את המחשב רק לאינטרנט ועבודה משרדית, יספיק 512 מגה? עכשיו אני יכול אולי להשאיר את ה64X2..ולקנות עוד 256X2 וזה יפעל טוב? זה לא יוריד את המהירות בגלל שזה 4 סטיקים ולא 2? אם ה256X2 יהיו מחברה אחרת שאינה כמו ה64X2 זה ישנה?
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום 256MB DDR 400MHZ והייתי מעוניין לוסיף זיכרון. קראתי שבלוח הספציפי הזה אם 2 הכרטיסים הם לא "חד צדדי" אז המהירות יורדת ל 333MHZ. האם זה נכון? ועד כמה זה משמעותי? בנוסף, הייתי מעוניין לדעת כמה זיכרון דרוש להוסיף בשביל שימוש "סטנדרטי" למחשב של ילדה בת 11... האם הוספת כרטיס נוסף של 512MB תספיק? תודה...
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מאוד לוח אם ומעבד חדש. הלוח שבחרתי הוא:Epox 8RDA+ והמעבד AMD Barton XP 2600+ יש ברשותי 2*256 זיכרון 2700 במהירות 333mhz שאותם אני שם כמובן ב-dual ddr של הלוח. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב ואני חושב שאי אפשר להוסיף עוד סטיק 1 של 256 כי זהלא עובד ב-dual או משהו כזה...נכון?? לכן חשבתי לקנות 2 סטיקים של 128 במהירות 333Mhz כמו מה שיש לי עכשיו,האם אני אוכל לשים את זה??? האם יש אפשרות להוסיף 256 מגה זיכרון למחשב שלי??? לעומת זאת ראיתי בלוח של גיגהבייט 7n400 שיש 4 מקומות לסטיקים של זיכרון... אז אני אוכל לשים 2 של 256 ועוד 2 של 128 לא??? בלוח של גיגהבייט אם אני אקנה אותו אני מתכוון.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אמ מסוג GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp וזיכרון מסוג psd22g8002 שזה בעצם 2GB , יש לי 2 סטיקים כאלה, והייתי רוצה להרחיב ל8, חשבתי לקנות את זה שזה בעצם סטיק אחד של 4GB , ואולי אפילו שניים, כך שיהיה לי בעצם 12GB זיכרון אבל אני לא סגור איך הלוח אם יקבל את זה שיש לי זיכרונות מאותו סוג אבל עם קיבולת שונה האם יהיה לי שינוי כלשהו בביצועים אם הקיבולת של הסטיק החדש (4) שונה מהקיבולת הנוכחית (2) ? האם כדאי לי לקנות שני סטיקים של 4 ולהחליף אותם במקום מה שיש לי עכשיו ? מבקש את עצתכם
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-