עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלכתי היום לקנות מחשב חדש להורים שלי ובשיחה עם איש המכירות בקשר לרכיבי עלו לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה כרטיס מסך (PCIX16) למחשב האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך OB? והאם זה יוזיל את העוליות קנייה של לוח אם בלי כרטיס מסך OB? 2. האם לוח שהוא MICRO ATX הינו זול משמעותית מלוח בתצורה רגילה? והאם יש סיבה להעדיף את הלוח הקטן על פני לוח "רגיל" בהנחה שמארז המחשב הינו בגודל סטנדרתי? אשמח מאוד לשמוע לקבל תשובה לילה טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  3. Started by shumaher,

שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון ‏X2 1GB Kingston Value ‎ עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד ‏X2 1GB Kingston Value ‎ האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by KF,

שלום, מה הם ההבדלים בין 2 הזכרונות הללו ? ואילו עדיפים ? http://tms.co.il/product/4690 http://tms.co.il/product/4200 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה חשובה יש לי שני זיכרונות של 1 גיגה במחשב במהירות של 800 ואני רוצה לקנות עוד סלוט אחד של זיכרון של 2 גיגה אז ביחד יהיה לי 4 גיגה לפי מה שהבנתי שהמחשב שלי לא יזהה את כל ארבעת הזיכרונות בגלל שיש לי win xp 32 bit האם זה נכון ומה אני יכול לעשות בנידון אני לא יתקין וינדוס מחדש של 32 ביט אני מקווה שיש פיתרון תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by idani1983,

אני מעוניין לרכוש לוח אם לQ9300 מ NEWEGG או TIGERDIRECT, אני מחפש לוח בתקציב של עד 120$ ולוח שיוכל להביא אותי למהירות של 3 GHZ. חשוב מאוד שתהיה יציאה אופטית בלוח אם. כמו כן אשמח להמלצה על מאוורר שקט שקט. סתם שאלה, האם ה OC יגרום למחשב להיות רועש יותר בצורה ניכרת?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. אז ככה,המליצו לי מפרט טוב אבל אני לא כזה מבין במעבדים יודע שהמומלץ כיום הוא q9300 והחזק אחריו הוא הq9450 אבל המוכר פתאום אמר לי שנכנס עכשיו מעבד חדש e9400 מישהו שמע עליו?? הבנתי שהe אלו גירסאות מוחלשות (כגון "סלרון" של פעם)לא? וזה בכלל 2 ליבות לא 4... ובכלל מהמידע שחישפתי מצאתי שה9400 e הוא מעבד לניידים זה נכון? מה פשר הדבר ,אגב לא יצא לי לשוחח שוב עם המוכר מכיון שאני בבסיס ואין לי את הטלפון שלו...הוא שלח לי את המפרט בפקס. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. Started by segevon,

יש לי היום 2GB 800MHZ.. ובגלל שהמחירים היום נמוכים ביותר... מה עדיף לקנות.. עוד 4GB במהירות 800MHZ בערך ב-500 שקל.. או להחליף את ה-2GB שלי ולקנות 4GB חדשים במהירות 1066MHZ ? תודה...

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by segevon,

אני רוצה לקנות קיט של 2X2.. יש שני סטים שאני חושב לקנות : G.Skill - http://tms.co.il/product/3634 או A-Data - http://tms.co.il/product/5362 אני אוסיף את הקיט הזה ל 2X1 של OCZ Platinum Revision 2 כך שאני רוצה שהם יתאימו בוולטג'.. התיזמונים פחות קריטי (4-4-4-15 לעומת הזכרונותה אלה 5-5-5-15)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  15. אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  16. לפי המפרט שיש לי (מצד ימין) אני מעוניין לשדרג לוח אם, בעיקר FSB גבוה יותר ושאני אוכל לעשות יותר OC (כרגע העלתי מ 2GHZ ל 2.5GHZ ולא יכול יותר) אפשרות נוספת היא בעתיד לשדרג גם מעבד. איזה לוח אם מומלץ לי כרגע? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by black spider,

איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום, רציתי להזמין לוח של גיגה בייט וזכרונות מסוג OCZ. מישהו מאייבורי אמר לחבר שלי שהזכרונות האלו עושים בעיות עם הלוחות אם של גיגה בייט, כי אם אני לא אעדכן ביוס ללוח אם יהיו תקלות כל שהן.. נשמע לי מופרך? או שבאמת יש תקלה בנושא?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  19. תודה רבה על העזרה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  20. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  21. -------------------------------------------------------------------------------- לפני כחודש נרשמתי לראשונה לפורום זה. התלבטתי איזה רכיבי מחשב לקנות . יחד עם תשובתכם לשאלותי קראתי הרבה תגובות לגבי שאלות של אחרים בפורום זה ולאחר שגם מחיר המעבד Q6700 ירד ההתלבטות תמה .גם אם הרכיבים שקניתי אינם בדיוק על פי מה שהמלצתם ,הדבר נובע מעצם העובדה שאין ברשותי תקציב פתוח והייתי מוגבלת בסכום מסוים. להלן הרכיבים שקניתי: מארז של EZCOOL וספק של אותו מותג 500 וואט REAL לוח גיגה בייט GAP35DS3L מעבד - Q6700 זיכרון - 2x 2048 של CEON כרטיס מסך - 8600 GT של 512 מגה זיכרון MSI הר-דיסק 500 גיגה של סיגייט sata 2 ו 32 mb צורב DVDx 20 של LG אני מקווה שעשיתי קניה טובה. שבת שלום לכולכם והרבה תודה…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by ohadedwi,

שלום רב! הייתי שמח לקבל הכרעה בנושא מסויים. קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M חבר שלי קונה מחשב שהמעבד שלו הוא E8500 וכרטיס מסך 8600GT איזה מחשב יהיה יותר מהיר? או יותר טוב? ומה ההבדל בין ה Q ל E תודה מראש

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  23. שלום לכולם! העניין הזה משגע אותי... כרגיל, לפני קניית מחשב חדש, תמיד יש את השאלה, האם למשוך קצת בתקציב ולקנות משהו יותר "יקר" שלוו-דווקא יתן לי משהו, לעומת - להישאר רגוע ולא לקפוץ מעל הפופיק...! לכן, אני פונה אליכם ואשמח לעזרתכם! אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל, שההבדל המהותי הוא ה - Chipset. מס' נקודות: 1) אני לא מאמין בשדרוגי מחשב ומעבד, כך שאני לא בונה מחשב עם אופציה לשדרוג... יעבור זמנו (4-6 שנים), נקנה חדש. 2) המערכת היא מערכת ביתית רגילה + שימוש גדול מאד בתוכנות ווירטואליזציה... משמע, מחשב עם משאבים חזקים... מעבד 9300, זיכרון 4GB 800MHz (אולי בעתיד הקרוב יהפוך ל - 8GB) וכרטיס מסך "פשוט" של 512MB - כעיקרון, משהו כמו 8500, 8600! 3) אינני נוגע כלל במשחקי מחשב! רק שימושי …

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (יחסית), אני רוצה להוסיף לו עוד 1G זיכרון, כרגע יש לי 2 זכרונות של 512MB 400 DDR, הלוח שיש לי הוא ASUS - P4P 800 SE: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=179&modelmenu=2 ישנם צבעים שונים לסלוטים של הזכרון כך שאני לא יודע האם צריך סוג מסוים של זכרון... כרגע 2 הזכרונות שלי יושבים על הסלוטים החומים, 2 הסלוטים הכחולים פנויים, האם אני יכול להוסיף זכרונות? אם כן איזה? האם אני צריך להוציא את הישנים? תנו המלצה על זכרונות ומחיר? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  25. יש לי מעבד חדש Q6600 הרצתי את התוכנה - התוצאה ב1M הייתה 21 שניות זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים