עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nirro,

AMD ממליצה על ה- Best Gaming PC שלה עם Core2 חחח :lol: http://ati.amd.com/technology/crossfire/promotions.html מקור : http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35329

2. שלום, אחלה פורום, מזל שיש פורומים כאלה בישראל. לנושא: המעבד שלי הוא יחסית טוב DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz אך הוא לא מפיק ביצועים, הFPS ברצפה, האם זה קשור לדרייבר? , אם כן מאיפה אוכל להוריד?? עכשיו עוד שאלה לגבי הזכרון יש לי 1GB, אני חושב שזה שני כרטיסיםשל 512MB ואני רוצה להגדיל, ל2GB הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8I945PL-G האם יש לי סלוט פנוי?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by assos,

רציתי לדעת איך לוח האם FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS יש איזה אתר שרשמו שם מפרט של הלוח ואני לא מבין כלום בבקשה יש מישהו שיוכל לעזור לי האתר הוא http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by djelectric,

אחרי שראינו את MSI מציגה טיזרים לשני לוחות אם בעלי ערכת השבבים X99, גם גיגהבייט מציגה לוח מתקדם משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97-x99/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by idanpc,

מה אתם אומרים על זיכרון של HTL

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  7. בדקתי בעזרת CPU-Z איזה מעבד/לוח אם/זיכרון יש לי, אשמח לקבל יעוץ לגבי כמה זיכרון המערכת שלי יכולה לנצל, יש לי בסלוט אחד 512, ועוד סלוט אחד פנוי, יש לי XP SP2 אם זה משנה. והנה התמונות מCPU-Z: תודה מראש, תומר נ.ב אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון מסוים, או חברה.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by deannahum,

שלום הזמנתי השבוע מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ Venice 939-socket... בקופסא שהמוכר הציע לי לא רשום (לא מוזכרת המילה) Venice... המוכר אומר שזה Venice למרות שלא רשום. הקופסה נראית בדיוק כך : רציתי לדעת אם זה אכן וניס... ואם כן, אז איפה בדיוק רשום שזה וניס ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by yotam360,

מה ההבדל בין לוח אם P5B לבין P5B Deluxe?? יש הבדל גדול בינהם?

10. Started by anorex,

בגלל דווקא המלצות וחוסר כסף להשקיע ממש בלוח חזק יותר קניתי את הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm עכשיו עשיתי חיפוש כאן...קראתי המון תגובות חלק אומרים ממש בעייתי חלק אומרים דווקא בסדר ושווה את הכסף ושהביצועים בסדר גמור. אפשר דיעה אחרונה בנושא....כי עוד יומיים אני הולך להפעיל את הלוח הזה..קניתי אותו כבר... מה עושים? חלק מהתגובות היו מפחידות שהלוח ממש חרא.

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  11. לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?

12. שלום רב לכם חברים, המחשב הנייח שלי התאבד והותיר אותי עם הנייד האומלל שלי...זקוק באופן דחוף להמלצה זריזה על לוח אם ומעבד במחיר כמה שיותר נמוך על מנת שאחזור במהרה לעבוד מול כל התכנים ששוכבים בהארד דיסק שם....... זכרון 1GB DDR2 400MHZ...אם אאלץ להחליף זכרון בשביל לוח אחר..וGB יעלה מחיר סמלי אז אין בעיה אז יאללה חברים, זקוק לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  13. קנתי מחשב לפני כמה ימים ולקחתי את הלוח הזה בהתחלה רצתי של גיבטי אבל אמרו לי שהן לא משהו ושזה לוח מציון הוא כולל הרבה דברים משיהו יכול לעזור אם זה נכון תענו בבקשה מהר כי מחר אני מקבל תמחשב וזה היום אחרון שאני יכול לעשות שיניו למרות שלוח האם נראה לי טוב ועוד שאלה קטנה הוא טוב לOC תודה הינה פרטי המערכת שלי מעבד 3500 AMD כרטיס מסך XFX 6800 הרגיל והשאר כמו שאתם ממלצים תודה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by roei86,

ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום ! הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ? והשאלה השנייה שלי היא כזאת: מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד? משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  16. האור בקצה ההפסדים? ב-AMD מצהירים כי סיימו את תהליכי הייצור המרכזיים למוצרי ה-14 וה-16 ננומטר שלהם, ומבטיחים שנראה אותם בשוק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-למוצרי-העידן-החדש-של-amd-שיגיעו-בשנת-201/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 זה הלוח

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by שאלה?,

אז ככה יש לי מחשב דיי חלש אבל אני החלטתי קצת לשפר אותו אני רוצה לקנו7ת זיכרון 1GB של SDRAM וחברה לפחות KING STOWN אז אני שואל שווה לי לקנות 1 GB או לקנות 512 למה יש לי במחשב 3 סלוטים ושתיים מהם הם כבר עם בכרונות של 128 כל אחד=256 אז מה שווה לי שיהיה לי 512+256 או שיהיה לי 1024+256? תמליצו תודה ועוד שאלה לקנות יד שניה?_?"

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  19. לוח אם של חברת Intel® דגם G41RQ עם תושבת 775, מהירות FSB 1333/1066/800 MHz, סט רכיבים Intel® G41, אודיו HD ושלוש שנים אחריות. http://www.omc.co.il/Products.php?id=IN-DG41RQ&category=prdTreeCode_031&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/ כמה יציאות יהיו לי למשל לכרטיס מסך ולכרטיס זכרון...(המקומות לכרטיסים) ואני צריך שהוא יהיה תואם ל SATA 2 WD 320GB 16MB KINGSTON 2GB CL5 ולמעבד E5300/E6300 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  20. כשהם אמורים לעובוד כל 5-5-5-15? תודה מראש לעונים...

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  21. יש לי לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W אני חושב לשדרג את המעבד למעבד הכי מהיר שמתאים ללוח האם הישן הזה ויש לי כמה שאלות. מוציאים את המעבד, מכניסים את החדש עם משחה תרמית וזהו הכל עובד, או שצריך להתקין משהו? איזה מעבד כדאי לי לשים? מאיפה לקנות אותו? האם זה המעבד שאני מחפש? - AMD Athlon 64BIT X2 7750+ Socket AM2 BOX

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by doctor hardware,

השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?

24. Started by arield,

שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…

• 7 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.