עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Spook,

לאחרונה קניתי מארז חדש שיש לו צג טמפרטורות בחזית שלו. כתוצאה מכך שמתי לב למשהו מוזר. טמפרטורת המעבד בזמן העבודה נעה בין 52-54 מעלות. דבר שהוא נורמלי למעבד Athlon XP 2000 על פי מה שקראתי בפורום. אבל כשהמחשב עובר למצב Standby הטמפרטורה מגיעה עד ל-57 מעלות. האם המחשב לא אמור להתקרר במנוחה? קונפיגורצית המחשב היא: לוח האם: Asus a7n8x deluxe זכרון 512 DDR333 CL2.5 ספק גנרי 300WAT (הזמנתי ספק Enermax 350W שאמור להגיע בקרוב) 2 דיסקים 120GB של מקסטור SATA מחוברים ב-RAID כרטיס מסך Radeon 9800 מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש את הלוח הבא: http://www.asrock.com/product/939NF4G-SATA2.htm אני מבקש מאנשים לתת את דעתם על הלוח כדי שאני אדע אם כדאי לקנות אותו.. בנוסך באתר היצרן לא כתוב אם הלוח תומך במערכת הפעלה לינוקס...יכולה להיות בעיה בעבודה עם לינוקס במחשב שמבוסס על הלוח הנ"ל ? תודה !

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  4. שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by Kfir2,

נכון לעכשיו נראה שמעבדי ה- 32 BIT יותר נפוצים מאשר ה64 BIT. רציתי לדעת אם כל המעבדים החדשים הם 64 BIT כברירת מחדל כי זה לא מצויין בשם שלהם . למשל כל המעבדי CORE DUO של אינטל הם 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום לכולם הלחפתי לוח + מעבד ...עכשיו הזיכרונות xms2 6400c4 4-4-4-12 איזה מתח הם עובדים מה לתת להם בביוס כי ניראה לי הם עושים בעיות שאני מעתיק קבצים כל המחשב שלי נהיה איטי (עד כדי שיתוק מוחלט כמעט ולא ניתן לבצע פעולות)ויש לי מערכת חזקה מאוד מאוד ניראה לי שהזיכרונות מאטים את המחשב שלי זה המפרט Q6600 4GB xms2 6400c4 4-4-4-12 קורסאייר לוח DFI LANPARTY UT P35-T2R 2X HD2900 CF XFI FATALITY AGEIA PHYSX CARD ספק כוח 1200WAT TT וינדוס ויסטה אולטימיט 32 ביט [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. שלום לכולם אני לא מבין משהו, מבחינת חומרה, האם ההפרש בין ייצור של זכרון CL5 ו CL4 הוא כל כך משמעותי? יש הבדל של כ 1000 ש"ח בין זכרון מקביל בעל אותו נפח עם CL שונה!! האם זו לא גניבה? האם ההבדל בחומרה כל כך גדול? כנ"ל לגבי מעבדים, האם הגדלת זכרון המטמון כל כך משמעותית מבחינת מחיר?

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by sofix4,

השימושים העיקריים של המחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, הקלטת תוכניות + עריכה ומשחקים מדי פעם (c&c3 למשל). אם אין הרבה הבדל אני מעדיף לקחת את הזול יותר כי אני רוצה לקנות גם כרטיס טלוויזיה. ועוד שאלה: המאוורר שמגיע עם שני המעבדים הנ"ל ^^ רועש?

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by composite,

שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  11. יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Dardasaba,

ftp://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socka/kt333/a7v333/av33311.zip תהנו

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by TC2B,

http://reviews.infoworld.com/infoworld/reports/35SRamd.html הסקירה מתארת כיצד AMD הצליחה בכל לחדור לשוק מהעבדים, כיצד שרדה בו, השינויים באופי המוצרים עם השנים, כיצד שברה את המצור שהטילה עליה אינטל, המעבר לאתלון, המעבר ל AMD64. בחלק השני השוואה בין האופטרון לנוקונה (מעבד של אינטל תואם AMD64) מה דומה ומה שונה. החלק השלישי מתאר את המצב כיום מבחינת החדירה לשוק. קיצור תולדות AMD למתחילים :-)

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by StablyBlade,

יש לי שתי שאלות: לחבר שלי יש שני מחשים עם פנטיום 3. אחד עם 933 MHZ והשני עם 450. אפשר להחליף בניהם? ואם אפשר אז חוץ מלחבר אותו במחשב השני צריך לעשות עוד משהו או שהמחשב קורא אותו לבד? השאלה השניים היא לגבי ההארד דיסק, אם מחליפים בין הארד דיסק אז צריך לעשות משהו חוץ מלחבר אותו? תודה

15. Started by rosesr,

עם DDR333 עד 980ש"ח לא לOC תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by okitai,

שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by loopsteron,

החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E. 3.5ghz יספק אותי מאד. איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS אנא מכם תעזרו לי להכריע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by ReL_1,

שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. יש לי במחשב זכרון אחד, 1024 עם ddr2 533 של חברה מסויימת ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון אותו גודל (1024). השאלה היא אם אני צריך שהזכרון הנוסף יהיה של אותו חברה ואותו דגם בדיוק, או שאפשר חברות שונות ורק שיהיה 1024 ו533, או שלא משנה בכלל ורק מה שמשנה זה ששניהם יהיו DDR2 1024 והמהירות יכולה להיות שונה? (בכל מקרה הכוונה שלי אם לא הבנתם זה שהזכרון יעבוד בdual)

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by bikram,

שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על: 1. מזה בדיוק FSB והאם יש איזשהוא קשר בינו לבין מהירות הזיכרון? 2. מה ההבדל בין זכרון של 1 גיגה לבין 2*512? תודה...

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by badtoyboy,

ASUS P5B ABIT IB9 ???

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by dan1111,

שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם ABIT IL9 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ללוח יש 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, ולכן אני מתלבט: האם כדאי לקנות סטיק אחד של 1GB (ובכך להשאיר שלושה מקומות לשדרוג עתידי - וכך אוכל להגיע ל-4GB) או לקנות שני סטיקים של 512MB וכך לנצל את ה Dual Channel (שבכמה משפר את הזיכרון דרך אגב?) אך בכך לתפוס שני מקומות, וכך אוכל בשדרוג עתידי להגיע רק ל 3GB? ד"א, המחיר הוא בערך אותו דבר תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by shaharo,

שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by tsvika,

מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by a1a1a1a,

בדקתי באתר של GIGABYTE וראיתי שהe7400 לא מופיע ברשימת מעבדים המתאימים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2691#anchor_os למה הוא לא מופיע? אם זה לא אפשרי אפשר קונפיגורציה אחרת של לוח ומעבד בערך באותה הרמה של מה שרציתי. איזה זכרון 2 G מומלץ ללוח, רמת מחיר 250 ש"ח, לא למשחקים אבל שיהיה טוב תודה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.