מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב עם לוח אם: MSI 915PL NEO-V להלן האתר שלו עם המפרט: http://www.msi.com/product/mb/915PL-Neo-V.html#/?div=Detail רציתי להיות בטוח במה שאני קונה, הבנתי שהזכרון המקסימלי שאפשר להכניס הוא 2 ג'יגה אז האם אני יכול לקנות את הכרטיס הבא: (אם הוא יתאים ללוח אם) http://kst.co.il/Product.asp?productid=669 תודה מראש. איתי.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 3930Kהיום החלטתי להחליף משחה טרמית למעבד אחרי שהוא התחיל להתחמם התברר שהברגים של הקירור לא היו מהודקים כנראה מה שיצר את הבעיה שמתי לב שהמשחה גלשה אל מחוץ לריבוע המתכת מעט ונגעה בלוח הירוק ואחרי שניקיתי שם הבחנתי שבין חתיכת המתכת שעל המעבד לללוח הירוק בחלק העליון של המתכת ישנה בליטה מסוימת של חומר פלסטיקי שנראה כאילו סיליקון מתוך המעבד שפרץ החוצה לא היו לי אמצעי צילום היתכן? המחשב עובד מצויין אבל יכול היות שמתישהו הוא הגיע לחום של 90 מעלות אולי לרגע טיפה יותר מקסימום 94 באופן רגיל לא עובר את ה70 אם זה באמת המסה צריך לנצל אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
90XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL האם הוא תמך בSLI?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
צריך לוח אם ל 6400 שנראה טוב ועושה עבודה טובה
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD X3 720BE ואני חושב לשדרג למשהו חדש יותר כמו AMD Phenom 2 X4 945 או X4 955 או X4 925 או מה שאתם תציעו של AMD כמו כן גם את לוח האם לשדרג מ- MA770-UD3 למשו יותר טוב האם יש לכם הצעות? תקציב 1400 ללוח ומעבד
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הזמנתי 2 סטיקים של Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory והרגע שמתי לב שיש סטיק אחד של Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory - Memory Chip : TMD7608F8E50D ביותר זול. בסטיקים שאני הזמנתי לא מצויין הMEMORY CHIP. האם כדי לי לקחת את הסטיק של ה-512?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קראתי ועברתי על התגובות בפורום ועוד לא הגעתי לתשובה חד משמעית לשאלה האם באמת יש בעיות זיכרון ב P31 ? אני הולך לקחת 2 של 2 ואני לא יודע אם לקחת P31 או P35. אני מבצע OC עם 5200, מקווה להגיע ל 3 עד 3.4 בחורף. בבקשה אל תגידו שההבדל במחיר זניח, בישבילי לא.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב עם מעבד Core I5 750 ולוח אם P55-UD3 ואני לא יודע איזה זיכרון בעל 4 ג'יגה ועם DDR 3 יתאים לי, אני הולך לקנות את המחשב בP-SEE ואני חושב שמצאתי זיכרונות של A-DATA שיתאימו לי, עכשיו אני מעוניין שתגידו לי איך הזיכרון שבחרתי ואיך החברה A-DATA?, עכשיו במחשב יש לי זיכרון שלהם של 1 ג'יגה DDR 2 ואני מאוד מרוצה, טוב הנה הזיכרון:http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1828
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רוצים מחשב נייד אימתני עם מעבד משושה ליבות? ב-Eurocom וב-Clevo ישמחו למכור לכם אחד כזה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה ללוח מעבד וזכרונות למטרת תוכנת אוטוקאד-דו מימד( מה חשוב יותר מעבד או כרטיס מסך?) וכמובן גלישה ואופיס... חשוב לי בלוח אם לפחות 3 כניסות usb מאחורה ו 2 מקדימה לפחות usb3 אחד מקדימה ואחד מאחורה hdmi
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עולם לוחות האם משתדל להמציא את עצמו מחדש בכל דור והפעם אנחנו רואים מה מציע לוח אם המיועד ספציפית עבור יוצרי תוכן - ה-ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFIלכתבה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום רב לכם. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים. המפרט שלו: Intel® Core™ i7 2630QM Processor DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה. השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר א…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המפרט בחתימה יש לי A-DATA DDR400 שני סטיקים כל אחד של 512.... התזמונים על 3-4-4-8 איזה סיכונים אני לוקח על עצמי אם אני מוריד אותם דרך הביוס ל 2.5-4-4-8?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-