עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לשימוש ביתי של אופיס, אינטרנט ופוטושופ (ואולי עוד תוכנות דומות לפוטושופ) כיוון שהתקציב מוגבל המלצתי לו לקחת את הסמפרון ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי (ושוב לשימוש של אינטרנט אופיס ופוטושופ) בין המעבדים 2500 , 2600, 2800 ו 3000 כולם סוקט A ומלבד ה 3000 שמגיע עם 512 כולם מגיעים עם זיכרון קאש של 256 ראיתי בלוגיק שההבדל בין ה 2500 ל 2600 הוא 30 ש"ח ובין ה 2500 שהוא אריזת בוקס ל 3000 שהוא TRAY ההבדל הוא 90 ש"ח הבדלים לא הכי גדולים השאלה העיקרית היא האם הוא ירגיש בהבדל ושווה להשקיע? כמו כן הוא מתכוון לקנות את האחד המעבדים הנ"ל לוח אם של אביט NF7M מארז של compucase 6a19 שאר החלקים הוא שידרג לא מזמן במחשב הקודם שלו ולכן הוא יעביר או…

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים ורציתי לדעת מהם הזכרונות הטובים ביותר ל-OC... תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by ilanb0,

עד כמה התועלת בהתקנת זכרונות כאלה על פני DDR 1? המשמעות מבחינתי היא להחליף בהצעה שקיבלתי גם לוח אם. האם DDR2 נותן היום תמורה הרבה יותר מ - DDR1?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by sagi_gan,

שלום אני חשבתי על a-data vistsa 500 mhtz 512x2 ב-800שח(אבל אין אותם במלאי וגם לא יהיה אז ירדתי מהם) והחלטתי ללכת על זכרונות אחרים(לא משנה לי יד שנייה או חדש) אז חשבתי על כמה דברים כמו Corsair Twin X Dual Channel 1GB 512MB X 2 DDR cl 2,3,3,6 (חדש עולה 1500 שח ואני יכול להשיג אותם ב-750 שח שווה או לא??) האם הזיכרונות האלו צורכים הרבה חשמ בישביל להגיע למהירויות גבוהות??(אני מקסימום יכול לספק לזיכרונות 2.9v-3.0v מקס!) כמובן אפשר עוד הצעות לזיכרונות שמגיעים ל- 500-600 מגה הרץ התקציב הוא 800 שח מקסימום! (אם מישהו מוכר זכרונות יד שנייה שיכנס ללינק שלי=) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4300

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  5. שיתמוך ב SATA 2 שיהיה עם כרטיס קול + רשת מובנה שיהיה עם PCI-E

• 17 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by lee.,

שלום. הזמנתי בסופ"ש מסקיי פיסי את המפרט הבא: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט ₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות סניף חיפה. ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 ₪138 1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 ₪96 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪311 ₪311 1 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪390 ₪390 1 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪286 ₪286 1 זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪189 ₪189 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 ₪394 1 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ₪290 1 ספק כח Seasonic S12II 430W ₪2,193 …

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  7. שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by liav12,

אהלן, השתגעתי כבר מרוב נסיונות לדעת מה טוב לי למחשב. כרגע 2GB במערכת על ארבעת הסלוטים. מעוניין להוסיף עוד זכרון שיהיה 4 גיגה ומעלה. חשבתי על רעיון לקנות עוד 2GBX2, ואז יצא לי 5G על המערכת אך יעבדו על 667MHZ. או שפשוט לקנות 4G רגילים וזהו, מה ישנה עוד גיגה אחד? עכשיו מה מומלץ לקנייה? בדקתי ב KSP וראיתי שיש להם ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ או כאלו ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition‎ אני מבצע OC על המערכת, אך לא מפוצץ... דעתכם? תודה

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  9. האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by hutorihunzu,

לא ממש מצאתי מקום שקשור לשאלה שלי אז אני מצטער אם זה לא המקום לשאול אותה... בכל מקרה רציתי לדעת איזה דרישות יש למערכת 64 bit מבחינת לוח אם ומעבד? למעשה הייתי שמח אם משהוא היה נותן לי הסבר ממש מפורט על מזה מערכת של 64 bit או שפשוט יתן לי קישור למאמר... תודה רבה !!!!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. שלום לא מזמן כשל ולעבוד לי הלוח אם בצורה נורמלית. כרגע אני עוד מנסה לתקן אותו, אך נראה לי חסר סיכוי ולכן אני כבר מכין מראש את התכנית לקנות רכיבים חדשים. המפרט(הרלוונטי) כרגע: לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D זיכרון: 2 ג'גה זכרון DDR2 מעבד: AMD 3200+ Socket 939 התקציב שלי לשלושת החלקים החדשים הללו הוא 1200 ש"ח+- המחשב הוא למטרות רגילות כמו גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. אך אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה ומשחקים בלעדיים למחשב (יש לי כרטיס מסך HD4670) לכן אני לא צריך מערכת גיימינג משוכללת. אשמח להמלצה על מפרט רצוי בנוסף, אשמח לדעת איזה מעבד עדיף היום:AMD או INTEL.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  12. יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by HeroesCut,

רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by Bengo5,

מדמיין או שיש משהו עם זה? בכל חנות אני רואה שיש קפיצה מE5XXX לE7400....

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  15. או בקיצור, יולי וצפונה .....

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. דגמי גיימינג ניידים ראשונים עם מעבדי דור ה-Renoir מבית אסוס ו-MSI מושקים רשמית - ומציבים תחרות חסרת תקדים עבור הדגמים העוצמתיים ביותר של אינטל בקטגוריה לכתבה

17. Started by Croovit,

המעבד שכרגע ברשותי Phenom II 955 מתחיל להתיישן ואני לא מחפש להחליף פלטפורמה יש איזשהו תקווה ל STEAMROLLER לתושבת AM3+ במשך השנה?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  18. ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  19. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by Fabian,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון של CRUCIAL האם הם חברה טובה ? אני רוצה לקנות Crucial 512 MB PC2700 333 MHz DDR RAM האם זה שווה 50$? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by Alpha_Romeo_dx,

אני עומד לקנות מחשב חדש, ומשהו לא מובן לי. ע"פ טראד שקראתי כאשר המעבד עובד על 333mhz FBS גם הזיכרון יעבוד על 333mhz, מה קורה למעבדים כמו P4 2.4C שעובדים על 800Mhz FSB עם זיכרון 3200?? כלומר פה המעבד יעבוד ב 400?? כי אם כן, למה לקנות את ה 2.4c שאפשר לקנות 2.4b שגם הוא יעבוד ב 400 למרות שהוא 533... ולמה לא לקנות 2.4a...וכ"ו ??? ??? אם זה לא נכון? אפשר לקבל הסבר קצר מה טוב במעבדים 2.4c לאומת 2.4b [כאשר המחשב למשחקים בלבד.. אין לי מושג מה זה HT], ומה הקשר של המעבד הזכרון והמספר 533/800mhz fsb???

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by composite,

שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by nir1992,

מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים