עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by danieltal,

ומה יהיה חדש ?

3. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  4. קיבלתי אתמול מחשב שהפסיקו את השימוש בו, ותכננתי להחזיר אותו לחיים ולתת אותו לאחותי שיהיה לה בחדר, כשקיבלתי אותו גיליתי שהוא ללא זכרונות בתוכו, ולכן לקחתי 2 צ'יפים של זיכרון SDRAM ממחשבים ישנים שהיו לי פעם וכבר לא בשימוש וכשניסיתי להכניס אותם זה לא הלך, הSDRAM לא מתאים... איך אני יכול לזהות את סוג הזיכרון המתאים? מה שאני יכול לומר זה שיש רק מחיצת פלסטיק אחת (מה שמפריע לזיכרון להיכנס) בעוד שבSDRAM אני יודע שצריכות ליהיות 2 כאלה... לפי התמונה שראיתי עכשיו בקישור לכתבה באחד ה"נעוצים" למעלה, לדעתי זה DDR... כי יש לו רק כניסה אחת והיא לא בידיוק באמצע, כמו בלוח אם ההוא. אשמח אם תוכלו לעזור ! תודה.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by chook_rl,

היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by Amitai,

איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  7. אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  8. מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by omerg,

אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  10. שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by 00Amir,

במחשב שלי היום יש מערך של 2 כוננים ברייד1 שיושבים על הבקר של הלוח אם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ולהחליף לוח אם ומעבד, אם אני שומר על המערך רייד 1 בלוח אם החדש? בדר"כ צריך למחוק את הכוננים בהגדרת מערך חדש.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  12. הי מדובר במחשב פשוט.אין דרישות מיוחדות.גלישה .אופיס.כרטיס מסך מובנה אני לא פונה למדור מפרטים כי אני לא צריך מפרט שלם רק לדעת מה עדיף ? שני אפשרויות לוח-H55 עם מעבד-I5-670 או לוח- H67 עם מעבד-I3-2100 המחיר של השילוב זהה במקרה הזה. מה יתן לי תוצאה יותר טובה.אפילו שאין דרישות מיוחדות מהמחשב ? עם הבחור היה מתכוון לעשות OC היתי הולך על ה-670. אבל הוא לא מבין על מה אני מדבר בכלל.אז זאת לא אפשרות. עריכה: ציטוט של אבא של הבחור-"לא יודע למה.שיהיה מחשב בבית"

13. Started by WarNet,

אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.

14. שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  15. שלום לפי מיטב הבנתי הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum תומך רק בזכרונות מסויימים אם הלוח הזה אני רוצה לקנות את הזכרונות Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology Retail האם הלוח הנ"ל תומך בצורה מלאה בזכרונות האלו

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by lgmtk,

מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על זיכרונות לא יקרים (נגיד 6 גיגה). כמה שיותר זול. תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  17. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יצרנית המעבדים AMD נגררת לבית משפט באשמת פרסום מוטעה הנוגע למספר הליבות של מעבדיה לכתבה: http://hwzone.co.il/חברת-amd-נתבעת-באשמת-פרסום-מוטעה/

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  18. אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)

19. Started by man-of-God,

שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם : p55a-ud3 הגעתי אתמול לחנות במטרה לקנות http://ksp.co.il/?uin=13540 בסוף יצאתי עם http://ksp.co.il/?uin=13485 השאלה היא האם עשיתי החלטה נכונה או שהיה עדיף לי להישאר עם הבחירה הראשונה ? האם הזכרונות הללו מתאימים בכלל ללוח שברשותי ? הזכרונות עדיין לא נפתחו ועתידים להיפתח מחר בערב (עם קבלת מארז חדש )

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by shlomi2003,

..2 של סמסונג 256 ?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by B@By-KiLLeR,

אני רוצה לקנות אותו ורוצה תגובות עליו. בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  22. מעבדי Zen 4 Ryzen ו- EPYC מהדור הבא של AMD, 5nm, השמועה עלייה של למעלה מ- 25% IPC, ביצועים כוללים של 40% ומעלה מאשר Zen 3 https://wccftech.com/amd-5nm-next-generation-zen-4-ryzen-epyc-cpus-to-feature-over-25-ipc-increase/ אינטל במשך 7 שנים שיפרה את המעבדים שלה אולי 30% מאז שיש תחרות עם AMD זה נהפך לשנתי מעניין מה יוליד בכרטיסי מסך שאינטל תתמודד מול NVIDIA+AMD זה יוריד מחירים יביא פיתוחים יוקרתיים

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים