מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE800URB2GK~15~0.htm כמו שאתם רואים התזמונים המוצהרים הם 4-4-3-15 ואכן פתחתי את המארז בדקתי את הזכרונות ואכן זה מה שרשום על המדבקה אולם בדקתי בשני תוכנות cpuz & everest וזה מה שקיבלתי [] איך אתם מסבירים את התזמונים האלו ? האם הזכרונות שקיבלתי דפוקים (יכול להיות ששמו מדבקה לא נכונה ?) ...
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). איך אני יכול לדעת אם הליבות הוירטואליות של i7 באמת יתנו יותר ביצועים בתוכנות הללו מאשר i5 (לאחר שכבר שכנעתם אותי שבמשחקים אין הבדל משמעותי)? או האם אפשר למצוא היכנשהו הוכחות שהתוכנות הנ"ל יצליחו להוציא מהi7 עוד בוסט בעתיד הקרוב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כיום יש לי G Skill F2-6400CL4-2GBPI 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) אני רוצה להרחיב ל-4 נוספים , האם הזכרונות הבאים יתאימו לי? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=8612&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה שהלך לי הלוח אם (יש לי מעבד AMD 3800X2) ואני צריך לוח אם חדש.. יש רעיונות איפה למצוא????????????????????????????? תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של 1 ג'יגה כל אחד DDR2 mushkin 800 MHz 4-4-4-12 HP על dual channel אחד... והחלטתי להוסיף עוד dual channel אחר עם עוד 2 זיכרונות של 1 ג'יגה כל אחד אבל Corsair 800 MHz DHX TwinX CL4.. האם יכולות לקרות בעיות בגלל ששתי החברות שונות אבל התזמונים זהים?
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
P4 3.0GHZ 775 L2 2MB או ? SEMPRON 3000+ AM2 256KB יש לאחי מעבד פרסקוט ואני מתלבט אם לקנות לו גוף קירור נורמלי כי הביצועים שלו דיי עלובים ( זה קשור בכלל לטמפרטורה ? 40 מעלות ) או לקנות לוח אם של AMD 7100/630 ולשים לו פרסקוט 3000 עם גוף קירור BOX .
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שמעו אני יודע מה זה SLI ו- CrossFire אבל רק בכרטיסי מסך... ( זה טכנולוגיות של NV ו ATI לריבוי כרטיסי מסך.. בלה בלהה בלה) אבל מה זה בזיכרונות של OCZ י? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743 מה זה? מה הקטע?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת מה הלוח המקביל שלו ב GIGABYTE ההתלבטות שלי היא האם אני צריך את הלוח הזה. הדרישות שלי הן: יכולת המהרה במעבדי Socket 1155 USB3 קדמי כרטיס קול מובנה טוב שימוש בליבה הגרפית של המעבד (ללא כרטיס מסך). תמיכה בכרטיס TV שדורש PCI EXPRESS *1 או*4 או *8 או *16 או אולי אחר בעתיד (לא יודע עדיין איזה) שיהיה נוח לשים מאוורר מוגן 2 בלי לחסום את כל הלוח שמירה על יכולת שדרוג של הזכרונות, אגב לא ברור אם לשמור על יכולת שדרוג ולא לקנות כבר עכשיו כשיש דברים כאלה למשל Transcend AxeRam 4GB Kit DDR3 2000Mhz CL9 1.6v,₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2393 איזה כרטיס יכול להתאים לי? אם אפשר המלצות גם ל- GIGABYTE וגם ל- ASUS תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מדבר על אלה בתמונה, 4 הספוגים השחורים העגולים האלו 2 מהם ברחו, כנראה מהסינק מה עושים? זה נורא?
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אוקיי אנשים, משהו מוזר בטירוף הולך עם המחשב שלי. המחשב שלי בן זונה.. מריץ משחקים סבבה לגמרי... קיצר אמרתי בוא נתקין 3DMARK06 נראה מה הוא שווה.. עשיתי את 3 הבדיקות הראשונות, בהכל היה סבבה , חוץ מ-2 מבחני ה-CPU - בהם יצא לי 0 עד 2 FTP מקסימום !!! איך לעזאזל 1?! יש לי QUAD CORE !!! במבחן בסה"כ קיבלתי 11365, אבל מטריד אותי המבחן CPU... מה נסגר ?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למה אני רואה 1619 ולא 2.9 ןלמה המכפלה 12 ולא 22 למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אז כמו שבכותרת, מה עדיף? אני יודע שבגלל שעכשיו משחקים לא תומכים במרובעי ליבות, ה-E8400 לוקח בברור, אבל ה-Q6600 עדין לא חלש גם בהם, אז בעתיד, עוד שנה שנתיים, צפויה להיות תמיכה במרובעי ליבות? ואיזה מעבד יהיה עדיף??? אם יש עוד בחינות שאני לא יודע, אז תצינו בבקשה. תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500B חוץ מי ABIT/EPOX איזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
במחשב שלי היום יש מערך של 2 כוננים ברייד1 שיושבים על הבקר של הלוח אם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ולהחליף לוח אם ומעבד, אם אני שומר על המערך רייד 1 בלוח אם החדש? בדר"כ צריך למחוק את הכוננים בהגדרת מערך חדש.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היה סיפור גדול על זה, לא ממש הבנתי מה לעזאזל קורה פה.אני ימספר את השאלות- הבנתי שהבעיה היא כבר לא בסוקט, החליפו לשל LOTES ברוב הלוחות [כולל סדרת P55A של gigabyte] אבל ישנה גם בעיית מייצבי מתח, שלפי מה שהבנתי תקפה רק בלוחות עם מעט מייצבי מתח שלא מסוגלים להתמודד עם העומס.. 1. זה תוקן/הולכים לתקן את זה? 2. מה טווח הלוחות [ב-gigabyte] הפחות בטוח ל-OC בגלל הבעיה הזאת? [אם עדין קיימת] 3. האם החליפו לתושבת עצמה של LOTES, בלי הפינים של Foxconn או רק את המסגרת ברזל? 4. רצה שמועה שבלוחות P55A הבעיה תוקנה לגמרי.. גם אם זה אומר UD3. ואני לא מדבר על התושבת אלה על המייצבי מתח. זה נכון? 5. ולבסוף, זה תקף גם לגבי H55, H57 ו-Q57?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למערכת הבאה: Q6600 + Gigabyte P35C-DS3R + 8800GTS 640MB שווה לקנות צמד זיכרונות של 2GB במהירות 800MHz או שמספיק בשלב זה (תוספת הביצועים לא גבוהה בהתאם לשינוי המחיר) להסתפק בצמד זיכרונות במהירות של 667MHz ? האם יהיה שווה לעבור ל DDR III בעתיד (ומתי העתיד הזה יהיה) ? המערכת תריץ את Vista 32bit + משחקים ברזולוציה גבוהה. תודה
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בעצם מדובר בשתי שאלות: אז בעצם מהו הלוח הכי טוב לאובקלוק ל Core 2 Duo ? ומהו הלוח האידיאלי לאובקלוק ל Core 2 Duo מבחינת יחס תועלת-מחיר? אצל Tom's הכתירו את ה Abit AB9 Pro (לפחות בקשר לשאלה השניה). מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-