עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SixKiller,

בעיקרון יש לי 800 ואני יקנה הכל שהוא מומלץ ואני מערב את המעבד אינטל כי יש ל אח שלי זה וסתם רציתי לדעת מה תעדיפו....

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. בונה HTPC איזה מין המעבדים הנ"ל מתאים יותר להרצה של קובצי HD במינימום טמפרטורה וCPU נמוך & PVR מקליט ברקע יום טוב אשמח לקבל עצות ללוח אם במחיר סביר (חשבתי על לוח של NVIDIA ב350 ש"ח בעל יציאה של HDMI ?)

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Omri D,

אני רוצה לבנות מחשב עם המעבד הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz עכשיו לא מזמן היה את הקטע הזה של האמינות עם ה-CPU הכתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40567 למה אני צריך לחכות שלא יהיה לי את זה ויצטרך גם לעשות שידרוג תוכנה של מיקרוסופט שלא מתקן את זה ל-100 אחוזים תראו שהמעבד הזה גם נפגע מזה אני ישמח לתשובה בתודה עומרי

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  4. אם כן איזה סוגים יש? ןאיפה ניתן לקנות?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by PROSK8,

http://www.pandas.co.il/products_new.php?page=1 סתקלו http://noacomp.co.il/category.asp?salestag=2

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by nushag,

שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by SixKiller,

שלום... אני עוד כמה ימים רוצה לקנות מחשב.. בעיקרון החלטתי על הכל קניתי והכל בסדר אבל אני הולך לקנות מעבד תוך 3 או 5 ימים ואני עוד לא החלטתי מה עדיף בבקשה ץעזרו זה ממש דחוף... אה והתקציב למעבד הוא עד 800-900 1- Amd 1700 337 Nis ובשאר לקנות קירור מפחיד לאוברקלוק 2- Amd Barton 2500 663 Nis ובשאר לקנות איזה משהו קטן כזה... מה עדיף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by gforce,

כשנכנסתי לאתר שלהם רשום ב Overview שהוא תומך ב : "supports the latest AMD Athlon XP Barton processors with 200/266/333 FSB " אבל כמה שורות מתחת רשום ב Features: "Supports AMD-K7 Duron/Athlon/Athlon XP Socket A with 200/266/333/400MHz FSB Processors" משהו יכול להסביר לי את זה ??? תודה

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by la_pumik,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב מעבד e4400 לוח GigaByte 945p-s3 Gf 7300GT ולשאלה - קניתי אותה 2 גיגה זיכרון 667 של חברת ceon שמיובאת האיבורי. האם כדאי לשדרג ב100 ש"ח לOCZ? או לשדרג ל ceon 800 ב110 ש"ח? אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי בעתיד משהו קטן... (אף פעם לא עשיתי). האם לזכרונות 667 יש מגבלה גם על OC קטן? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  10. יש לי כבר אחד 256mb pc-2100 של KINGSTON אני מרוצה ממנו מאוד מאוד קניתי אותו בארה"ב ! עכשיו קניתי עוד אחד בגודל 256 מישראל עשיתי חיפוש בZAP זה זכרון NONAME עלה לי 140 שקל הייתי דפוק אז קניתי ועכשיו הוא שוכב בארון בגלל שהוא עשה בעיות, תקע לי את המשחקים, ועוד'.... אני רוצה לקנות עוד מודול זכרון תמליצו לי על משהו זול וטוב (עד 180 שקל)

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by MONO,

הציעו לי את הלוח הזה במחיר 715 ש"ח עבור הקונרו E6300 . אלו הנתונים שלו: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm (בעמודה השמאלית). אין לי כוונות לעשות OC כך שאין צורך להזכיר לי שהלוח לא מאפשר זאת. 1) איך הפיצ'רים שמציע הלוח? 2) הבנתי שמדובר בלוחות יציבים ומעולים (סוס עבודה במילים אחרים) עם מעט מאד בעיות ביחס לאחרים בשימוש השוטף וגם מבחינת תאימות חלקים. 3) איך כרטיס הקול שלו לעומת נאמר ALC883 או ALC888. 4) האם המחיר משתלם (מדובר בצ'יפסט 965)? 5) האם זה נכון שצ'יפסט 965 מנצל את תכונות הC2D יותר טוב מ- 945? 6) יש לוח אחר שמשתלם יותר במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 485 צפיות
  12. האם זו גירסת הBE? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7773 ואם לא אז איך אני יכול להבדיל?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by poop,

שלום לכולם! רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין? תודה רבה לכולכם!

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by mafisto00,

יש לי בעייה במחשב שבאמת כבר אין לי מושג איך להתמודד איתה. בקצרה. בעייה בכרטיסי זכרון. שתי כרטיסים - כל כרטיס - 256 DDR שתי הכרטיסים יחד זה 512 DDR הבעייה היא שלא תמיד המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, סתומרת שהמחשב רץ על 256 במקום 512. עכשיו משהו מוזר, שאני פותח את המחשב ומנסה להוציא את הכרטיסים ולהחזיר אותם או לאותם סלוטים (חריצים) או לסלוטים אחרים (לשחק בין השלושה חריצים ושתי הכרטיסים, סתומרת שלהחליף את המיקום שלהם) אז מידי פעם המחשב מזהה את ה 512 היום לדוגמא לא משנה כמה פעמים כיביתי את המחשב והחלפתי, הוצאתי, החזרתי עדיין המחשב לא זיהה את ה 512. ניסיתי עם אנשים שמבינים לסדר את המחשב, אמרנו אולי זה דרך הביוס אבל גם דרך הביוס לא מצאתי את המקום שצריך להגדיר. להתקין ל…

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by Lior10,

מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  16. הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב דנדש עם צאתו של הקונרו הבא עלינו לטובה. מבחינתי תמיכה ב Crossfire 3200 - RD580 היא חובה (פשוט משום שכרטיסי המסך של nVidia וה SLI שלהם פחות טובים מ ATI וה crossfire ואני מתכוון להשקיע בכרטיס חזק מאד). כמובן שיכולות OC טובות יתקבלו בברכה. האם מישהו ראה תחזית ללוחות כאלה? (אני בטוח שיהיו - זה ענין של זמן)

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by JohnClark,

היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by evy,

חבר'ה..אני פועל עכשיו עם 512 mb של זיכרון פנימי(256*2 שפועלים על dual) ורצית לשדרג ל ג'יגה זיכרון,אז יש לי אפשרות לקנות סטיק אחד של 512 או שתי סטיקים של 256 שיעבדו על dual . מה אתם ממליצים לקנות? ולמה?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by Xsender,

יש לי מעבד AMD 4400 ו לוח אמ S55-S3 ושחקתי יותר מדי עם המעבד , ויצא פין אחד והוא נתקע בתושב בלוח אמ של המעבד. ואני לא יכול להוציא אותו מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. אני רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון בלוח שלי יש רק 3 סלוטים,וכרגע 2 תפוסים ע"י זיכרון מהסוג הבא : pqi dual channel 512 x 2 ddr 400mhz cas 2.5 האם אני יכול לקנות עוד סטיק אחד של ג'יגה מאותה החברה באותה המהירות? לא תיהיה שום תקלה אם אני משלב Dual channel עם זיכרון רגיל ? מה לעשות?! ???

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by Liorde,

Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shaft,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by nim901,

מה עדיף, 300 ומשהו (256 +128) מגה של זיכרונות SDR מול 256 מגה של זיכרונות DDR?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by nir567,

שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.