עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tolan,

מה ההבדל בין abit nf7-s ל abit nf7-sl ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by Alpha_Romeo_dx,

אני עומד לקנות מחשב חדש, ומשהו לא מובן לי. ע"פ טראד שקראתי כאשר המעבד עובד על 333mhz FBS גם הזיכרון יעבוד על 333mhz, מה קורה למעבדים כמו P4 2.4C שעובדים על 800Mhz FSB עם זיכרון 3200?? כלומר פה המעבד יעבוד ב 400?? כי אם כן, למה לקנות את ה 2.4c שאפשר לקנות 2.4b שגם הוא יעבוד ב 400 למרות שהוא 533... ולמה לא לקנות 2.4a...וכ"ו ??? ??? אם זה לא נכון? אפשר לקבל הסבר קצר מה טוב במעבדים 2.4c לאומת 2.4b [כאשר המחשב למשחקים בלבד.. אין לי מושג מה זה HT], ומה הקשר של המעבד הזכרון והמספר 533/800mhz fsb???

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by roadrunner,

מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by adiyanai,

לא יקרים מידי ואמינים תודה

• 17 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לשימוש ביתי של אופיס, אינטרנט ופוטושופ (ואולי עוד תוכנות דומות לפוטושופ) כיוון שהתקציב מוגבל המלצתי לו לקחת את הסמפרון ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי (ושוב לשימוש של אינטרנט אופיס ופוטושופ) בין המעבדים 2500 , 2600, 2800 ו 3000 כולם סוקט A ומלבד ה 3000 שמגיע עם 512 כולם מגיעים עם זיכרון קאש של 256 ראיתי בלוגיק שההבדל בין ה 2500 ל 2600 הוא 30 ש"ח ובין ה 2500 שהוא אריזת בוקס ל 3000 שהוא TRAY ההבדל הוא 90 ש"ח הבדלים לא הכי גדולים השאלה העיקרית היא האם הוא ירגיש בהבדל ושווה להשקיע? כמו כן הוא מתכוון לקנות את האחד המעבדים הנ"ל לוח אם של אביט NF7M מארז של compucase 6a19 שאר החלקים הוא שידרג לא מזמן במחשב הקודם שלו ולכן הוא יעביר או…

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  6. שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by ***LANPARTY***,

צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  8. מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  9. שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Spook,

לאחרונה קניתי מארז חדש שיש לו צג טמפרטורות בחזית שלו. כתוצאה מכך שמתי לב למשהו מוזר. טמפרטורת המעבד בזמן העבודה נעה בין 52-54 מעלות. דבר שהוא נורמלי למעבד Athlon XP 2000 על פי מה שקראתי בפורום. אבל כשהמחשב עובר למצב Standby הטמפרטורה מגיעה עד ל-57 מעלות. האם המחשב לא אמור להתקרר במנוחה? קונפיגורצית המחשב היא: לוח האם: Asus a7n8x deluxe זכרון 512 DDR333 CL2.5 ספק גנרי 300WAT (הזמנתי ספק Enermax 350W שאמור להגיע בקרוב) 2 דיסקים 120GB של מקסטור SATA מחוברים ב-RAID כרטיס מסך Radeon 9800 מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש את הלוח הבא: http://www.asrock.com/product/939NF4G-SATA2.htm אני מבקש מאנשים לתת את דעתם על הלוח כדי שאני אדע אם כדאי לקנות אותו.. בנוסך באתר היצרן לא כתוב אם הלוח תומך במערכת הפעלה לינוקס...יכולה להיות בעיה בעבודה עם לינוקס במחשב שמבוסס על הלוח הנ"ל ? תודה !

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by nehmia,

מה ההבדל בין AMD 64-939 ל-AMD 64-754?

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by DJPOWER,

אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by benyben,

האם יש צורך בזכרונות מסוג מסוים (מהירות או latency - לא שיש לי מושג מה זה אומר) עבור מעבדי SB, או שאפשר להעביר את הזכרונות (כמובן DDR3) מהמערכת הישנה? מדובר על Corsair XMS3, קיט של 4 גיגה. אני שואל כדי למנוע בעיה שעלולה לבוא משדרוג כזה שאמור להתרחש בעוד כמה ימים. http://www.corsair.com/memory/xms-classic/xms3-ddr3-memory/cmx8gx3m2a1333c9.html ת-ו-ד-ה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. Started by netanel1234,

שלום, יש לי לוח אם P4V800D-X.. עכשיו יש לי על הלוח 4 חריצי זיכרון "כחול-שחור, כחול-שחור" עכשיו רציתי לדעת איזה מהחריצים הוא חריץ PRIMARY..? יש לי שתי כרטיסי זיכון אחד 256 והשני 512 אני רוצה לדעת היכן אני ממקם את שניהם..! תודה!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by Bengo5,

מדמיין או שיש משהו עם זה? בכל חנות אני רואה שיש קפיצה מE5XXX לE7400....

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  17. יש לי מפרט מוכן והעברתי אותו לבדיקה ואחרי הבדיקה אמרו לי שאני צריך לשנות כמה דברים: במקום דיסק קשיח Samsung EcoGreen 1.5TB=1500GB Sata HD154UI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1328 דיסק קשיח WD 1TB 64MB Sata3 Black WD1002FAEX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1840 *שימו לב שהדיסק הקשיח שהציעו לי הוא רק טרה אחת ואם אני ישנה את הדיסק הקשיח אני אצתרך לשנות את לוח האם. מלוח Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 ללוח Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1592 השינוי יקפיץ את המחיר בכ 300 ש"ח ואני לא יודע מה זה יעשה. האם כדאי להחליף ואם כן או לא אז למה?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by omri123,

אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  20. DDRROOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חדשה קצת ישנה אבל צצה לה תמונה שמתארת את העתיד להגיע AMD Magny Cours

21. Started by seren99,

שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?

22. הדגם המוביל מסדרת UP4 בדור ה-Tiger Lake של אינטל מתיימר לספק את רוב הביצועים של ה-Core i7-1185G7, במעטפת הספק חסכונית הרבה יותרלכתבה

23. ל-AMD יש מעבד חדש בעל ליבה גרפית מובנית, והיא רוצה שתאהבו אותו על אף השימוש בארכיטקטורה גרפית שאינה חדשה כלל - אז יצאנו לבדוק האם השילוב הזה מצליח להוכיח את עצמו בעולם האמיתילכתבה

24. Started by spider272,

צריך המלצה ללוח אם וזכרונות שיהיו עם i7 6700k+GTX660 מקסימום גיימינג מינימום מחיר תקציב 1000-1500 ועוד סתם שאלה האם I5 6600K מספק ביצועים נמוכים משמעותית מהi7 6700k או שאפשר להסתפק בI5?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  25. אני צריך המלצה ללוח אם עם סוקט 1155 למעבד i5, אבל בנוסף צריך שני סלוטים של PCI-E16 לא צמודים כמו שיש במרבית הדגמים כיוון שאני צריך להתקין שני כרטיסים עליהם, ואם יהיו צמודים מדי זה יפגע בקירור של כרטיס המסך. הסבר: קניתי כרטיס קול שמתאים ל - PCI-E, וכיוון שיש כבר את כרטיס המסך שמותקן על סלוט אחד הטכנאי אמר שאם הוא יתקין גם את כרטיס הקול הם יהיו צמודים מדי אחד לשני, והדבר יפגע בקירור של כרטיס המסך. מה שהוא כן עשה זה להחליף את המיקום של כרטיס המסך - התקין אותו בסלוט השני, ששם יש יותר מרווח בין הסלוט למארז, ואת הכרטיס החדש התקין בסלוט הראשון. אבל, כיוון שהסלוט הראשון הוא PCI-E16 והשני PCI-E8, כרטיס המסך עובד עכשיו עם הרבה פחות כח(כרגע לא מורגש אבל אי אפשר לדעת). לכן …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.