מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי את המעבד Intel® Core i7-3770K. הבנתי שגרסת Windows Home Premium תומכת רק במעבד אחד, לעומת ה-Ultimate. ריבוי ליבות וריבוי מעבדים זה אותו דבר? איזו גרסה של Windows מתאימה למעבד הזה? Home Premium מספיקה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אינטל או AMD? (ההתיחסות היא אך ורק למעבדים כפולי ליבה) האם גם לציפסטים יש משמעות בהמרת סרטים או שההתייחסות אליהם ביחס למעבדים הוא מבחינת אינטגרציה טובה יותר? האם יש פער גדול בין אינטל ו-AMD בהמרת סרטים? מפני שאני מאד הייתי רוצה לרכוש מעבד AMD אך אם הוא לא יתאים והפער הוא גדול מדי אז אאלץ להתפשר ולקחת אינטל. האם אפשר לקבל המלצה למעבדים (רמת מחיר של 1200+- ש"ח) בשילוב עם הציפסט המתאים ביותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
-
זה הזיכרון: https://www.amazon.com/dp/B005T63BJM/ref=psdc_172500_t2_B0065HOT2W#customerReviews האופציה השנייה שלי הייתה זה, אבל הוא יקר ב-25% בערך אז הראשון יותר קורץ https://www.amazon.com/Kingston-HyperX-FURY-1600MHz-DDR3/dp/B00J8E92M6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1543786792&sr=8-3&keywords=HyperX%2BFURY%2B8GB%2BDDR3%2B1600Mhz&th=1 זה הלוח אם שלי (ישן, אני יודע) https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=532#specification כרגע יש לי 2X4GB ואני מגיע כל הזמן למקסימום (עובד עם הרבה טאבים של כרום במקביל) אז אני רוצה להחליף אחד מהם לRAM הנ"ל מה דעתכם? מחיר זול יחסית…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי איטי מאוד בחודשים האחרונים ואני לא הבנתי למה יצא לי לברר וכנראה שמצאתי את שורש הבעייה - הזיכרון במחשב יש לי מערכת ווינדוס 7 עם מעבד אינטל Core i5 ויש לי זיכרון של 4GB אבל כשבדקתי עכשיו בMy Computer זה ציין את הדבר הבא: Installed memory (RAM): 4.00GB (2.00GB usable) בדקתי בPerfomance ובאמת יש לי הגבלה של 2GB זיכרון, למה? בציון של ווינדוס 7 המערכת שלי מקבלת 7+ אבל הזיכרון קיבל 5.5 ומשהו פה לא מסתדר לי האם הזיכרון שלי פגום??? אני אשמח מאוד לתגובות שיעזרו!
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול משהו איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי ווינדוס ויסטה התוצאות של המעבד שלי 6300 נופלים לפי התוכנה sisoft sandra כאשר היה לי אקס פי המעבד קיבל 17500 ואילו עכשיו לפי אותה תוכנה הוא מקבל 13600 יכול להיות שזה משהו שקשור למערכת הפעלה התומכת ב64 ביט? לא הייתי בטוח כלכך היכן לכתוב את זה אז סליחה מראש למהנלים מחכה לתשובות ושיהיה לכם יום טוב
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאיזה תוכנות מעבדי XEON אופטימלי עוברן? וואלה לא הצליחתי למצוא רשימה מסודרת או בינצ'מרק מייצג כנגד intel i7\i5.. מישהו פגש?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבדאני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... וא…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב ישן שעדיין משמש לפעמים לעריכת וידאו. שידרגתי את הזיכרון והספתי 2 כרטיסים כל אחד 2 גיגה. (daul) יש לי עוד את הכרטיס זיכרון הישן שהוא גיגה אחד. רציתי לדעת איך הכי טוב לתקין אותם. לוח האם שלי זה asus p5k se שני כרטיסי הזיכרון החדשים הם 800mhz והישן 660mhz הבנתי שהכי טוב לשים את החדשים באותו הערוץ. אז שמתי אותם על הצהוב ואת הישן על השחור. אבל בתפריט ביוס המחשב מזהה רק 4 גיגה זכרון אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של ASUS סוקט 939 למעבדי AMD ATHLON הינה המפרט של הלוח: http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-A8N-E-nForce4-Ultra-Socket939-4DDR-Aud-GbE-PCI-Ex16-PCI-Ex3-PCIx3-ATX-SATA רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב עליו זכרונות DDR מהסוג הזה : http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430499 תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-