עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GTxZ,

תודה.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by poop,

שלום לכולם! ראית בכמה מקומות וגם באתר של אינטל שהלוח הנ"ל מגיע ללא חיבור לפלופי. ומצד שני גם באתר של אינטל וגם כאן http://xtreview.com/review215.htm ובעוד מקומות, ניתן לראות שהלוח מגיע עם דיסקט ל- RAID, וא"כ מדוע הדיסקט בא אם אפשר לעבוד איתו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  3. הרי שתיהם עבור ה core i החדשים. אני מבין ש ה H55 תומך גם ב i3 אבל האם יש הבדל כם עבור i5?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, כיום יש לי במחשב זכרון "(256MB (PC3200 DDR SDRAM" -אין לי מושג של איזו חברה(זה מה שהEVEREST רושם) וחשבתי להוסיף לו עוד 256 של Elixir DDR 256MB PC3200 40 כדי לשפר ביצועים (אמור לעשות את העבודה, לא??) (הלינק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=77) והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) השאלה שלי: האם יש איזושהיא בעיה …

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  5. TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 (530 TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 600 OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ 600 האם הם מתאים ללוח ds3 rev 3.3 ? והאם הtwister והocz שויים תהשקעה?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Rיה,

מה ההבדל בין ה-3000 ל-3200 של amd athlon s-939 כי אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואין להם 3200 אני רוצה לדעת אם אני יתפשר על ה3000 תודה...

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  7. האם יש מצב שאם היום אני קונה מעבד AMD2500 ולא מעבד אינטל , משחקים שיצאו בעוד זמן מה (שנה שנתיים) יחוייבו במעבד אינטל , לכן משחקים לא יעבדו על מעבדי AMD . האם זה הגיוני? תודה

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by shlomibandit,

יש לי מחשב מעבד 3200 שהומהר ל 2550 מגה הרץ ג'יגה ראם 200 ג'יגה והיה לי 7800 הוא נשרף הבאתי עכשיו 7100 ג'י אס ב100 שקל רק שהמחשב יעבוד אני מוסיף עוד 250 ג'יגה כי אין לי מקום במחשב כבר והעלתי את המהירות של האינטרנט וזה סתם מבעס.. השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 512X2 של ראם גם על הדרך.. או שלא שווה להשקיע במחשב ההזה כבר? כי אני יקנה מחשב רק בעוד שנה + .. לא כרגע.. מה אתם אומרים? נ.ב: מפרט מימין .. הכל אותו דבר חוץ מהכרטיס שהוא עכשיו 7100 gs

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Kaby Lake-G נראה כמו שיתוף פעולה מוצלח בין אינטל ל-AMD שמביא לשוק יכולות תחרותיות - אך בדורות הבאים ליבות ה-Vega עשויות להתחלף ביחידות שפיתחה אינטל במו ידיה לכתבה

10. משפחת Cascade Lake-X לשוק הביתי צפויה להיחשף בסתיו הקרוב עם עד 18 ליבות עיבוד - וערכת שבבים מעודכנת בשם X299G לכתבה

11. Started by yousux,

האם נפלה טעות וזה תוייג כמאמר במקום חדשה ? מלבד תיאור יבש של מה המעבד מכיל, אין התייחסות לביקורות, השוואת ביצועים וכו'. או שסתם נחתכו כל העמודים אחרי הראשון ? http://hwzone.co.il/articles/shanghai_launch/

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by HumanFly,

שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ? והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ? אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל...

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by bhaim,

שלום, אני מחפש לוח אם עבור מעבד i-7 4790. פה בפורם מפרטים הומלץ לי על לוח MSI H87-G41 PC mate וראיתי פה בפורום שגם לוח Asrock Z87 Pro4 מומלץ ואפילו במחיר אטרקטיבי מאוד של 361 ש"ח בפלונטר... אני מבין שלא כל לוחות H87/Z87 תומכים במעבד הזה וחלקם צריכים עידכון ביוס בכדי שיוכלו לתמוך אני צריך לוח שיזהה את המעבד מהרגע הראשון... כמובן שלוחות H97 יעשו את העבודה אבל הם יקרים יותר ללא כל תוספת בתכונות. איך אפשר לדעת אם הלוח תומך ללא עידכון הביוס? אני מניח שמה שכתוב באתר היצרן מתייחס לגרסאות ייצור חדשות ולא ללוחות שיצאו בעבר אם אותו ה צ'יפסט אבל עם גירסת ביוס מוקדמת יותר ? חשוב לי: שהלוח יציע לפחות 6 יציעות USB מאחור ו4 יציאות USB2.0 למארז מקדימה.(זה מה שיש לי כרגע) תמיכה ב32GB ז…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. קונה מחשב בקרוב . כל חברי אומרים לי לא לקנות עכשיו מחשב מאחר ובסוף חודש אפריל מחירי המעבדים ירדו.כדאי לחכות ? האם נכון הדבר ? אני רוצה מעבד בעל 4 ליבות של אינטל ועדיין לא יודעת איזה מהם ? 6700 Q או סידרה 9xxx איזה מעבד הייתם קונים ? שימושים שאני עושה במחשב הם גרפיקה ועיבוד תמונות. אודה לתשובתכם. אופיר.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by IG,

ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by Dumbass,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, אני לא מתכנן OC ואם כן, אז לא של יותר מ400 מגה הרצים. המטרות העיקריות של המחשב הן משחקים (כבדים וגלישהעבודות), המפרט לא ממש חשוב עכשיו, אני מתלבט בין שני לוחות: Msi K8N Neo4-F שעולה 650 ש"ח לבין Gigabyte K8nf-9 שעולה 620 ש"ח לא יודע למה אבל יש לי העדפה ללוח של MSI, הוא נראה לי יותר טוב P: אז מה בעצם ההבדלים בינהם? ועל מי אתם ממליצים? (אה, יכול להיות שאת הלוח של MSI אני יכול להשיג ב550-600) תודה :>

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש, המעבד עם ליבה כפולה, q6600. כרטיס מסך - geforce 8400gs 256 mb, זיכרון - geil 2GB ddr2 800MHZ, לוח אם של msi p6n. אני חושב לשדרג את כרטיס המסך ל-9600gt. הטכנאי של החנות ממנה קניתי המליץ לשדרג גם את לוח האם, האם זה באמת נחוץ? איזה לוח יכול להתאים? הטכנאי ציין לוח אם של msi p6n sli, שווה משהו?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by פייכלה,

מה דעתכם על הלוחות של אסוס והלוח הזה בפרט http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1179727&Sku=A455-2112&SRCCODE=GOOPROD&CMP=OTC-FROOGLE

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. היי, אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מעבדים. 1. מה זה קאש? 2. יש לי מעבד Duol-core 2.8 (e2180)F (תתעלמו מהF, זה בשביל שיראה טוב השורה D:) מה ההבדל בינו לבין Duo-core? 3. בוא נניח שיש לי מעבד שתי ליבות במהירות של 3, מה ההבדל בינו לבין מעבד פנטיום 4 במהירות של 3? 4. איך מעבד עם 2,3,4 ליבות עובד? זאת אומרת, נניח שהם במהירות של 3 GHZ, אז במקרה של 4 ליבות המהירות מתחלקת 4? מצטער על החפירה, אלא דברים לא מובנים לי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית: שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות ) יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו.. תודה.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד כדאי לי יותר לקנות?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  22. איזה זכרונות יותר אמינים, ולא, אני לא הולך לעשות OC. Kingston, Crucial, Micron, Samsung וכל שאר החברה. והאם כדאי להזמין מארה"ב ? באתרים של Kingston ו-Crucial סטיק של PC2700 256MB CL 2.5 עולה בסביבות ה-40$ לעומת 55$ בארץ, לכן 2 סטיקים זה כבר הפרש שולי של 30$ שזה בקרוב למאתיים ש"ח כולל מיסים. (בהנחה שמביאים לי את זה). אמיר

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jingel,

יש לי קונה ב 1000 שח - האם למכור ולעבור לתושבת החדשה ? אני אובד עצות. אנא עיזרו.

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.