עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נא עזרתכם ללוח אם עבור E6300 עם זכרון בגודל פעמיים 512 למחשב המיועד למשחקים לא כבדים ( כרטיס מסך דומה ל X1300 האם יש המלצות ומחירים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל פנטיום 4 2.6 800באס.... לא ל OC אלא למשחקים....תקציב של עד 600 שקל... אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד סלרון 333. קיבלתי היום מעבד פנטיום 2 300. הלוח תומך עד 450. שווה להחליף ביניהם? אם הפנטיום 2 300 עדיף,יש אפשרות להעריך אחוזי שיפור במהירות? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by xlSnaK,

מה ההבדל בין AT ל ATX ? ומה הם בכלל וכיצד מבדילים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ilil,

מה הקונפיגורציה המבוססת AMD שמקבילה בביצועים לשילוב הבא? לוחם אם: Gigabyte GA965P-DS3 מעבד: Intel E6420 2.13GHz

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ndori,

שהסתכלתי אל כל מני לוחות ראיתי שיש חלק שכתוב שהם תומכים ב ddr וראיתי חלק שכתוב ddr sdram כמו pc3200 וכאלה. אז רציתי לדעת אם יש הבדל? אני יודע שיש הבדל בין ddr לddr non ECC ,שהשני זה בלי זיכרון נוסף לניפוי שגיאות אבל בנ"ל אני לא יודע...... ???

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. יש פה פורום לפרסום מכירה ו/או קניה?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by tomer_S,

שלום בימים אלו אני הזמנית מחשב חדש עם זוג כרטיסי מסך של BFG דגם 8800GTS עם הלוח אם ASUS STRAIKER 2 FORMULA L775/1333 ATX ואז הבחור בחנות אמר לי שהלוח אם אינו תומך בכרטיסים האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה (ומי שלא הבין מדובר במעבדים)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. יש לי זכרונות A-DATA\VT וביוס איפה שרואים איזה זכרונות יש לך... לא כתוב A-DATA (כתוב משהו אחר אני פשוט לא זוכר)אבל אפשר לשנות את זה לA-DATA אבל אני לא יודע למה זה יכול לגרום.... זה יכול לשנות נגיד את התזמנים הגרועים שלי?(3448) צריך להעביר או להשאיר אותם כך?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by WaREZ-MaN,

INTEL CORE 2 QUAD Q6600 או AMD Phenom X4 Quad Core דעתכם החשובה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. Started by liorgs,

שלום, אני קונה מחשב חדש שאני מעוניין לעשות לו OC קל-בינוני, לא משהו מפלצתי. המפרט שלי הוא: Intel Core i5-760 Tray PowerColor ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ Intel Core i5-760 Tray CoolerMaster CM 690 Seasonic S12II 620W CoolerMaster Hyper 212 Plus אני מתלבט בעצם בין ה Gigabyte P55-UD3L ל Gigabyte P55-USB3. בגדול אני לא רוצה לקחת את ה USB3 בגלל המחיר, השאלה היא איך ה UD3L מבחינת OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 הערה: הלוח לא תומך במתחים גבוהים מדי

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  16. הזכרונות זה 800MHZ או 667 הנה תמונה http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F3A31FF049285A82

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kibub,

הי רציתי לדעת אם יש לי לוח אם שתומך בזכרונות עד 800MHZ ויש לי זכרונות של 800MHZ אז אני לא יכול לעשות OC לזכרונות? כי אז כבר הלוח לא יתמוך בהם? אם כן אז לא עדיף לקנות זכרונות 667MHZ שהם יותר זולים ולעשות להם OC עד 800MHZ? תןדה לעזרתכם ???

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. ברשותי לוח אם הבא - asus p5w dh deluxe אין לי דיסק התקנה ונכנסתי לאתר אסוס וחפשתי דרייברים לווינדוס XP ׁ32 BIT ומצאתי שם המון דרייברים מתאריכם שונים, האם אני מוריד את אלה שמהתאריך אחרון בלבד ? ואיך בדיוק אני מתקין אותם על ההרדיסק? הדרייברים שאני מוריד הם בקובץ מכווץ (RAR) ,האם לפתוח אותם או להשאירם מכווצים ? והאם ניתן להתקין אותם ישירות מדיסק און קי?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by gofmarat,

אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה, מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5 - למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire. מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16 - שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ? - אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים. כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ?? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. הי יש לי מחשב שקניתי בשנת 2013 ואני כבר תקופה ארוכה מתלבט אם לשדרג או לחכות קצת שיצאו מעבדים חדשים וכו... אזי רציתי לדעת האם כדאי לשדרג ואם כן אז על מה הייתם ממליצים. מפרט נוכחי: מעבד: Intel Core i5 3570 3.4ghz זכרונות: G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1600mhz לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H ספק כוח: Antec vp550p v2 כ.מסך: GeForce GTX 970 את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה בערך, אבל כל השאר מלפני 3שנים+. כיום המחשב נותן ביצועים סבירים ביותר במשחקים שדורשים כרטיס מסך חזק ופחות מעבד, אך כשזה מגיע למשחקים שמבוססים על כוח המעבד אז כבר רואים ביצועים ירודים. אשמח לקבל הצעות לאיזה מעבד, לוח אם וזיכרונות הייתם ממ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by The Liav,

שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. או APU זו סתם צורת חישוב וזה לא צריך לעניין אותי איך החישוב מתבצע? כלומר כל מה שמעבד אינטל יכול בלי APU אמד עושה עם זה, ומה שבסוף קובע זה רק הבנצ'ים... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by baraksaar,

יש לי פנטיום 4 2.6 ht והטמפרטורה שלו היא 46 מעלות האם זה בסדר? זה לא גבוה מדי?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  25. קראתי איפשהו על צוואר בקבוק וכו' וכו', הייתי בטוח שהדבר היחיד שכן גורם לזה, זה הדיסק קשיח. אבל שאלה למען הסדר הטוב: לפי המפרט שיש לי: Q6600, Gigabyte X48-DS5, Tuniq Tower Corsair XMS2 4-4-4-12 800mhz XFX 8800GTS 512mb AlphaDog Thermaltake Thoughpower 500w Qfan WD320GB AAKS 16mb ובהנחה שהזיכרונות עובדים על 800 בתזמונים של 4-4-4-12, והמעבד על 3 ג'יגה יציב. מה מהווה לי צוואר בקבוק במערכת ? זה הכרטיס מסך ? או שכדאי לי להעלות את המהירות של הזיכרונות והמעבד עוד יותר ?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.