מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור יציאת הDX11 חשבתי לשדרג את המחשב שלי ואני צריך יעוץ... אוקי אז נתחיל המערכת שיש לי עכשיו היא.. CPU; INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ MOTHERBOARD; ASUS P-35 P5KR GPU; HD4890 VAPOR-X 1GB ברצוני לשדרג למערכת הבא : Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray M4A785D-M PRO AM2+, AM3, 785G, DDR2 1066, VGA ATI HD4200, HDMI HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כמובן הכול מחנות KSP. מחיר כול המערכת היא 2365 עם יכולת של חריגה ב-200 עד 300 שקל לא יותר השאלה שלי היא העם כדי לי לשדרג או שעדיף כבר לעשות OC למערכת שלי ורק לקנות כרטיס מסך חדש? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף לי תודה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי 2 כ.זיכרון של 2 ג'יגה ראם כל אחד, של OCZ, עם 1600MHz, ולוח אם של ג'יגה-בייט, GA-P55A-UD3L. כעקרון אני מאוד מרוצה, אבל אני מעוניין לשדרג לשניים של 4. אשמח לקבל המלצה לכרטיסים עם ביצועים טובים, במחיר שפוי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Chaintech 7VJL APOGEE VIA KT333 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1287098246.htm לי הוא נראה ממש יפה וגם נראה לי עם פיצ'רים לא רעים כלל עוד תמונה http://www.chaintech.com.tw/eng/products/socka/images/7vjl_b1.gif ואל תגידו לי אפילו ש Gigabyte יותר טוב או EPOX תגידו מה נראה לכם עקרונית ? אני לא צריך הרבה O/C , שימוש רגיל לא יותר
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). איך אני יכול לדעת אם הליבות הוירטואליות של i7 באמת יתנו יותר ביצועים בתוכנות הללו מאשר i5 (לאחר שכבר שכנעתם אותי שבמשחקים אין הבדל משמעותי)? או האם אפשר למצוא היכנשהו הוכחות שהתוכנות הנ"ל יצליחו להוציא מהi7 עוד בוסט בעתיד הקרוב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
i7 2600k זה הסימון של sb(לדוג'), איך נזהה את המעבדים החדשים?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך זה ייתכן ומה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אתם יכולים לרשום איך הם ואם היו לכם בעיות איתם...? כי אני מתלבט ביניהם תודה עריכה: אל תתייחסו למחיר
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי התלבטות קשה , קניתי לוח חדש של גיגה בייט לוח מפואר דגם 8I945GMH-RH(קניתי כבר לפני חודשיים) קניתי גם אחד גיגה זכרון מהירות 667 , הארד דיסק sata 2 200 גיגה, הבעיה שנשארתי עם המעבד הישן שלי אינטל פנטיום 4 3.0(תומך hyper - theading), אני לא מרוצה ממנו ואני יודע שהוא ישן , התפנה לי תקציב קטן של 650 שקל ואני רוצה לקנות מעבד שיחזיק לי משחקים וריבוי ישומיים במהירות ויעמוד בכבידות גדולה יותר. אני רוצה לקנות Pentium D 820 Intel לינק : http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=384 השאלה שלי האם שווה לי לקנות את המעבד הזה ואם כן כמה הוא יותר טוב מהמעבד שלי כרגע (הלוח שלי תומך אך ורק בפנטיום 4 ופנטיום d) כמה ההבדל גדול במשחקים אם בכלל... תודה...
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?
-
מספר הדלפות נפרדות מציירות לנו תמונה מבטיחה בהחלט עבור דור מעבדי ה-Renoir המתקרב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
MSI K8N Neo4 Platinum GIGABYTE GA-K8NF איזה מבין הלוחות יותר טוב? (לא לאוברקלוקינג) מה ההבדל בתכונות בין הלוחות?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
Benchmark של AMD OverDrive, לפני: 4469 אחרי: 6217 ____________________________ לוח אם: GA-MA790X-UD4P ____________________________ דבר ראשון, מומלץ לעדכן את ה FirmWare של הלוח אם (בחדש יש תמיכה משופרת ב ACC). לאחר מכן, כנסו לBios ולחצו CTRL + F1 על מנת לעבור למצב "מתקדם". תעבירו את ה FE לHybrid (לא חובה.. תלוי בלוח אם) ואת הACC (Advenced Clock Calibration) i בהצלחה! שאלות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם למישהו יש את השילוב הנ''ל כי אני לא בטוח שהו יעבוד לי ...
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-