עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Amitai,

איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  2. מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום.עקב צורך בכסף אני מוכר את הכ.מסך שלי . המעבד שלי הוא 2500K 3.3 GHZ ובמקום הHD6850 שהיה לי, אני הולך להשים X1950 עם 512 מ"ב . הםא יהיה צוואר בקבוק? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  4. המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  6. חברה בKSP יש את הזכורנות האלה במחיר ממש טוב של 245 שקל ל512MB A-DATA /VT ... האם שווה לי לקנות את זה או לא ! אנ ירוצה לקנות מחשב חדש עם 6600GT ובמחיר הזה חשבתי לקחת 2 גיגה של זכרון ב1000 .. אחרי הכל כל משחשוב לי בזכרון הוא שהמשחקים יעלו מהר .. אני משקח ב EQ2 ואני רוצה שהLOADING יהיה מהיר . האם הזכרון הזה יאכזב אותי או לא ?? בבקשה תענו לי תודה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  7. שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by mnjmse,

90XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL‎ האם הוא תמך בSLI?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by נערי,

שלום יש לי ארבעה חיבורי סאטא במחשב, ואני זקוק לאחד נוסף. ראיתי שמוכרים כבלים מפצלים לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/15-Pin-SATA-Male-To-2-SATA-Splitter-Female-Power-Cable-/170852533241?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item27c79ac3f9 האם זה יפתור לי את הבעיה? האם ניתן להרכיב שני דיסקים קשיחים על זה? האם זה יאט את המהירות משמעותית? האם אפשרי להתקין מפצל דומה גם לחלק החשמל של הסאטא? תודה!

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by nadav1379,

יש לי זיכרון של RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד יש לי 128 ואני רוצה 512 של RDRAM אבל אני לא יודע איזה חברה כדי לי

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by ztakram,

יש לי מחשב עם זיכרון 1G ואני מעוניין להוסיף לו 1G נוספים. איך אני יכל לאתר את סוג הזכרון המותקן אצלי, על מנת לקנות זכרון מתאים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

אני צריך את דעתכם ללוח למחשב של חבר שלי את רוב החלקים אני יודע מה אני רוצה לתת לו אבל לוח יש לי התלבטויות הוא לא יעשה OC המחשב יהיה למשחקים אינטרנט . חשבתי על לוח של Gigabyte GA-8PE667 Pro Intel 845PE Motherboard מה אתם אומרים מה שחשוב לי זה ה 6.1 (אני לא צריך משהו ברמה גבוהה) יש המלצות אחרות? תקציב 700-800 שקל HT לא חשוב לי כי המעבד יהיה 2.6-2.4 משהו כזה תודה

15. Started by GOVNER_T.S.Y,

איך הלוח הזה , האם הוא עדיין סוס או שכבר נחשב מיושן ?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  16. שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  17. אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)

18. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by hotshot,

בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by STi,

שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by none,

האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Frungy,

היי, אני משדרג את המחשב בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422640.0. אני כרגע בהתלבטות אם לשדרג את המעבד - E6600, למעבד מרובע ליבות. המטרה: בעיקר משחקים כבדים. אני יודע שהוא מעבד מצוין, אבל האם השדרוג לא שווה את הכסף במקרה הזה? לא עשיתי ואני לא מתכוון לעשות לו oc. אם אני לא משדרג את המעבד, אני מקווה שאני ארגיש בהבדל כשאני אעבור מ2gb ram ל4. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  23. מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  24. יש לי במחשב זכרון אחד, 1024 עם ddr2 533 של חברה מסויימת ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון אותו גודל (1024). השאלה היא אם אני צריך שהזכרון הנוסף יהיה של אותו חברה ואותו דגם בדיוק, או שאפשר חברות שונות ורק שיהיה 1024 ו533, או שלא משנה בכלל ורק מה שמשנה זה ששניהם יהיו DDR2 1024 והמהירות יכולה להיות שונה? (בכל מקרה הכוונה שלי אם לא הבנתם זה שהזכרון יעבוד בdual)

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים