מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלב תחלקים הבאים ? ןלעשות גם OC עד 3.4GHZ עם זיכרונות רגילים של 4GB DDR3 1066MHZ ? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1306 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לבנות מפרט על בסיס הG31 והE8400 עם זכרון סטנדרטי ושאר הדברים הרגילים. יש צורך בערכת שבבים יותר חדישה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש. אני מחכה לתושבת AM3 החדשה. יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה? אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע. תודה.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שווה לשדרג מ E6300 2.8GHZ ל E8400? המחשב בדגש על משחקים בכמה אחוזים יהיה שיפור?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום , הבעיה שלי היא כזאת , יש לי שני כרטיסי זיכרון DDR400MHZ שכל אחד מהם הוא 1GB של חברת CEON . הזיכרונות מותקנים כ DUAL CHANNEL על לוח אם של חברת MSI דגם K8N NEO 4 PLATINUM עם צ'יפסט של NVIDIA ULTRA 4 . הבעיה היא שכשהמחשב עולה אז בנתונים הראשונים רשום שהזיכרונות עובדים ב DUAL ועל 200MHZ , לאחר שעלתה מערכת ההפעלה WINDOWS 7 , הפעלתי את תכנת EVEREST וגם שם רשום שהתדר עבודה הוא 200MHZ . מה הבעיה בבקשה ואיך פותרים אותה ? בעיה 2 , הכרטיס מסך הוא מסוג GEFORCE NVIDIA 6200 עם 256M זיכרון , הכרטיס לא מובנה בלוח אם . הבעיה היא כזאת , כידוע יש לי 2G זיכרון וכאשר הוינדוס עולה ואני מפעיל דיאגנוסטיקה של כלי מערכת (DXDIAG) רשום לי בנתונים הראשונים שייש לי בערך 1600M זיכרון וכאשר הולך ל…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד והתקציב שלי הוא בידיוק 600 לא יותר אז רציתי לשאול איך המעבד הזה ? אני עושה OC עד ל3.0GHZ עם סטוק מה אתם אומרים יריץ לי GTA חלק ?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
RAMPAGE EXTRIME 2 מעבד קור I7 920 אשמח להמלצה של זיכרון טריפל 6 GB תודה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם P5B Deluxe כבר תומך ב- SLI ?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מחשב חדש עם E6300,זיכרון 512*2 של kingston, כרטיס מסך 7600gs של club3d ולוח אם Gigabyte GA-965P-S3. הספק ממנו הזמנתי אמר לי שהוא נותן תמיכה רק ללוחות אינטל ולכן המליץ לי להזמין לוח אם כזה. הוא הציע לי את הלוח DG965RYCK. חשבתי ללכת על לוח אם תומך ב: DDR2 800MHz, 8-channel (7.1) audio, כרטיס רשת Gigabit, חריץ PCI-E וצ'יפסט 965. איזה לוח לדעתכם הכי עדיף ומתאים של אינטל? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אתמול שאלתי אם כדי לקנות זכרון ואמרו לי שכדי לי לקנות ?512MB TwinMOS? ויש בחנות במלאי היום אותו דבר רק מהחברות: ?512MB Aeneon? ?512MB Starex? ?512MB Spectek? זה משנה מאיזה חברה?! ישנה חברה עדיפה מבין אלו או ש- TwinMOS עדיפה וכדאי לי לחכות?! או שזה לא משנה בכלל המחיר זהה כולם ב300 ש"ח באחריות לשנה
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ומה המקביל שלהם אצל AMD ? כלומר DUAL CORE וגם 64 ביט ? אתלון ? ומה זה בעצם נותן לי שהם 64 ביט ? כמה מקסימום זיכרון אני יכול לחבר היום על לוח אם סטנדרטי וזול שתומך במעבדים אלו ? תודה לכולם,
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף מבין שניהם? בינתיים הזמנתי עם ה-P5QL-E.. לשנות את ההזמנה ל-MSI P35 Platinum Combo? בכלל, לוחות קומבו הם מומלצים? עריכה: השימושים הם משחקים ובחורף OC למעבד E8400. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שני מעבדי המערכת שרואים בתמונה הם תוצרת NVIDIA כאשר בגשר הצפוני יש אפיק תקשורת מול המעבד ברשיון מטעם אינטל ואפיק התקשורת שמחבר בין מעבדי המערכת הוא הייפר טרנספורט (שמפתחת מובילה שלו הייתה AMD). מקור: http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=663
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???
-
במערכת נתונה למשל פנטיום 4 2GHZ או AMD2000+?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קראתם נכון, מעבדי Xeon החדשים נכנסים לאופנה גם כאפשרויות רציניות בכל הנוגע לבניית מחשב למשחקים. יצרניות לוחות האם מציגות כיצד ניתן לעשות זאת כאשר שומעים את השם Xeon הדבר הראשון שעולה לראש הוא מעבדי אינטל בעלי כמות גדולה של ליבות, תדר פעולה נמוך וכמויות ענקיות שלהם בחדר מקורר בבניין מרוחק. נראה שבאינטל רוצים שתשתמשו במעבדי ה-Xeon שלה משוק השרתים גם בשימושים פחות אופיניים כמו למשחקים ושימוש בייתי. אז, איך אפשר לגרום לדבר כזה לקרות בשוק הביתי? ובכן, כל מה שצריך לעשות הוא לאפשר ליצרניות לוחות האם להשתמש בערכת שבבים ובתושבת תומכת Xeon ולהלביש אותם על לוחות מודפסים מתקדמים ואפשר למתג לשחקני המחשב. ערכת השבבים שמשחררת אינטל ליצרניות הלוחות הגדולות היא ה-C232. מדובר בתא…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הלוח אם הזה : http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=528 ויש לי את הרמקולים האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378895 כשאני רוצה לחבר את הרמקולים ללוח אם אין שם מספיק חיבורים .. יש רק איזה 3 חיבורים לרמקולים .. אז אני לא יכול לחבר את כל הרמקולים למחשב .. מה לעשות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בוקר טוב, לצערי אתמול המחשב נשלח לתיקון עקב חשש שהלוח אם הלך. במידה וזה המצב אני מעדיף לקנות שילוש חדש מלקנות לוח אם מסדרה 43 של אינטל ולשרוף סתם 400-500 שקל. המחשב אמור לשרת אותי למשחקים במשך כשנתיים ברזולוציה FHD כאשר כבר יש לי כרטיס מסך AMD 6850 הספק שלי הוא antec earthwatts 500W והמארז הוא antec sonata III אני קונה מהחנות שבה אני מתקן את המחשב ככה שזה צריך להיות משם http://www.logicpc.co.il/eng/default.aspx בעיקרון הייתי שמח לתקציב מינימלי עם I5 השאלה המרכזית היא איזה לוח אם לקחת, לא מתכנן OC ואין לי איזהשהם דרישות מיוחדות שאני יכול לחשוב עליהן כרגע ההפרש בין i5 2300 לבין i5 2500 הוא לא גדול ועומד על 90 שקל. שווה לעשות את הקפיצונת במחיר? כמו כן אם יש קירור אוויר למעבד…
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-