מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
השבב החדש של AMD שמיועד לתת תחרות למשפחת האטום של אינטל צץ לו בתוך מחשב נייח זערורי חדש מבית היצרנית שחולשת על התחום ביד רמה. תהיה תחרות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-amd-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%94-zotac-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 1.6 SiSoftware Sandra Name : P4W (Willamette) Pentium 4 180nm 1.5-2GHz 1.70-1.75v והטמפרטורה שלו היא 127 מעלות!!! זה לא קצת גבוה??? Sensors CPU Temperature : 127.0°C / 260.6°F CPU Fan Speed : 4655rpm CPU Voltage : 1.74V
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
AMD לא מצליחה לקנות פנטיום 840 (כפולי פרסקוט, סמיתפילד) כדי לבצע מבחני ביצועים משווים מול מעבדיה שלה. כפולי הליבה של AMD אמורים להגיע לשוק תוך מסםפר שבועות, אך לדברי אנשי AMD הם לא מצליחים לקנות כפולי ליבה של אינטת בחנויות ברשת האינטרנט. סוקרים שונים אמורים לקבל אתלון 64 X2 בשבוע הבא. מקור: http://www.siliconinvestor.com/readmsg.aspx?msgid=21292511 http://blog.informationweek.com/windows/archives/002774.html מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=23018 הערה: הסקירות על האתלון 64 X2 שהוצגו בזמן השקת כפולי הליבות לשרתים היו בעצם אופטרון כפול ליבות.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה. יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור. בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי קניתי היום לוח ASUS P4GD1 (לוח PCIE לסוקט 478) וקניתי 6600GT של GIGABYTE. כאשר אני עולה עם ה BIOS אני רואה שהטמפ של ה CPU על 50C. בנסיון התקנת WINDOWS , כמעט באותה נקודה המחשב נכבה. שללתי את האפשרות שה CD התקנה דפוק. יש לי ספק ג'נרי של TZAG ELITA 350W ולו חיבור של 20 פינים. הלוח דורש 24 למרות שניתן לחבר (גם עפ"י החוברת) ספק של 20 פינים בתנאי שהוא יכול לספק 15A ל12V על הספק כתוב שהוא יכול 17.5A ל 12V. לאחר שהמחשב נכבה, לא ניתן להדליקו למשך 3דקות לפחות. כשהעברתי את המעבד, שמתי (ללא נקיון) גריז מתאים וחיברתי אותו (סתם לידע כללי). האם יכול להיות שהספק חלש מידי ולכן גורם למעבד להתחמם? או שפשוט יכולה להיות בעיית קירור. לאיזה כיוון הייתם הולכים. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשדרג מחשב משרדי שהלך לו הלוח או המעבד. צריך לוח+מעבד+זיכרון עד 800 ש"ח אין כרטיס מסך אז צריך להיות אונבורד. השימושים הם כמעט אך ורק משרדיים - אופיס ומיילים. אולי לפעמים איזה סרט פה ושם. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני ניצב מול דילמה כזאת לקנות I5 עם לוח חדש וזיכרונות חדשים שכל הסיפור זה איזה 1500 שקל + - או פשוט לקנות PHENOM X4 955 באיזה 900 שקל שכבר יש לי לוח שתומך במעבד וגם קניתי זיכרונות מעולים לפני חודשיםם 2X2GB Kingston HyperX וחבל לי עליהם שהם כמעט ולא היו בשימוש ואני נוטה לכיוון ה955 גם כי זה משתלם וגם כי ראיתי המון ביקורות והשוואות בין שתי המעבדים וברוב ה955 מנצח במבחני המשחקים שזה השימוש העיקרי שלי במחשב. וגם מה שהכי מרתיעה אותי בI5 זה הלוחות שהתושבת שלהם לא טובה ועושים בעיות בOC ואני לא מסוגל לחיות בלי OC כי אפילו אם לא צריך אני עושה סתם בשביל הכיף. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהטכנאי מחשבים אצלי שם את הזיכרונות כאשר אחד בתושבת לבנה ואחד בכחולה. אני יודע שכדי שהזיכרונות יעבדו בערוץ כפול צריך להשים את הזיכרונות באותו צבע של תושבת. כששאלתי את הטכנאי למה הוא שם ככה, אז הוא אמר לי שככה כתוב בספר... האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
או אם היא כבר קרתה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray מחיר: 928 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L LGA 1156 מחיר: 457 כרטיס מסך ATI Radeon HD 6850 Sapphire מחיר: 1008 מהאתר http://wellcom.co.il/catalog/index.php המטרה של המחשב היא למשחקים, האם אפשר להרכיב חלופה טובה יותר ממשפחת AMD?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הם נחשבים טובים אבל הם פשוט יקרים או מה כי שמתי לב שכל ההמלצות על מפרטים הם בד"כ עם לוחות של ABIT או MSI .
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Intel 1.8A 512Kb 400Mhz Mushkin 256 PC2100 SUMA GF4 TI4200 SE מערכת הפעלה: 98SE אני רוצה להוסיף 256 , האם הדבר יורגש בביצועי משחקים? בכמה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקע בכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מדבר על אלה בתמונה, 4 הספוגים השחורים העגולים האלו 2 מהם ברחו, כנראה מהסינק מה עושים? זה נורא?
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ב AMD בין BOX ל Tray ? אני מחפש לקנות מעבד חדש ומשום מה אותו מעבד בגרסת BOX יותר יקר, האם זה כמו OEM ו Retail ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כמה אופציות למעבדים: 1)Intel Core 2 Duo E6600 Box 2)Intel Core 2 Duo E6750 BOX 3)Intel Core 2 Duo E6550 BOX או אם יש משהוא יותר מומלץ עד 1000 ש"ח..עוד משהוא קראתי בפורום שמעבד מרובע ליבה כדאי עכשיו לקנות כי כרגע אין לזה שימוש אבל עוד כמה שנים זה יהיה בהחלט משתלם שיצאו משחקים חדשים.. ועוד דבר אני כנראה אקנה כרטיס מסך-8800GT אבל שוב קראתי בפורום שה-8800GTS הרבה יותר כדאי לעתיד כי הוא תומך בDX10 אז מה עליי לעשות אני לא רוצה שוב פעם עוד שנה שנתיים לקנות מחשב מחדש זה בלתי פוסק התופעה הזאת של השדרוגים..אין לזה סוף..אני חייב שתעזרו לי עכשיו בקשר ללוח אם המליצו לי בפורום מפרטים על הלוח- Gigabyte GA-P31-DS3L אבל ראיתי שהוא לא משהוא בכלל כי הוא גם לא תומך בDDR3 ואין לי כוו…
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 וזיכרון Corsair XMS2 4-4-4-12 ב2.1v (יש לי פיזית, כלומר בבית כבר) וחסר לי לוח אם, כי עדיין לא הגעתי להחלטה של איזה לוח כדאי לי לקחת ! יש לי עד 1000 שקל להשקיע בלוח אם, וחשבתי על לקחת אחד מה-3: Asus P5K-E WIFI-AP Gigabyte GA-P35-DS4 Abit IP35-Pro מתי שהיד נטוייה כלפי הDS4, כי ממה ששמעתי האסוס לא אוברקלוקר כ"כ טוב, וללוחות של Abit יש בעיות אמינות. חשבתי אולי ממש להתפרע ולקנות את ה Gigabyte GA-X38T-DQ6 אבל זאת תהיה הגזמה. אה, והקירור למעבד זה טוניק, הספק זה Thermaltake Toughpower QFan 500W והמארז זה הCM690 של Coolermaster
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס זכרון אחד מסוג DDR1, כרגע קיים כרטיס במהירות 400MHZ. הבנתי שמבחינת מהירויות אם אקנה כרטיס במהירות שונה הם יעבדו ביחד במהירות הנמוכה יותר. אבל עד כמה חשוב שהכרטיסים יהיו זהים מבחינת חברה/דגם? האם שני כרטיסים לא זהים לחלוטין יכולים לעבוד ב-dual channel? אם לא, עדיף כרטיס של 1GB מאשר שניים של 512MB שלא עובדים ב-dual channel, נכון?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ראיתי לא ממזמן קירור למוספט מה זה ???????? תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי לוח אם asus Maximus Extreme הלוח תומך DDR3 בילבד הבעיה שלי זה ליבחור את הזיכרון יש מלה חברות בשוק היום אז מה אתם אומרים מה ליקנות יש לי תקציב של 2300 שקל או קצת יותר מה אתם אומרים???..
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-