עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, אני מתכנן לקנות 2GB CL3 של זיכרון DDR, שווה להוסיף 40 שקל ל-CL2.5 ו/או 85 שקל ל-CL2? מיועד למחשב למשחקים ללא OC. תודה

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by yuvalfr,

איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  3. שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים, לפחות לאיזה 3-4 שנים, רזולוציה בינונית, תקציב למעבד עד 1300 בלי הקירור, מתוכנן OC אבל ממש לא הרבה... אין לי בעיה לחכות ל-Q9XXX אני מתלבט בין Q6600 , E8400, Q9450 מה הכי משתלם מבחינת ביצועים / מחיר, זאת השאלה העיקרית

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  5. אני צריך לקנות זיכרונות המפרט למטה כמו שאתם רואים רציתי לשאול שאלה הלוח תומך 667MHZ 800MHZ 1066MHZ נכון.. עכשיו אם אני קונה זיכרונות של 900MHZ או של 1000MHZ זה לא יגרום לאי יציבות או לאי תאימות או משהו דומה ? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  6. שלום, מאוד אשמח לדעת מה הגרסה האחרונה של המעבד AMD Phenom II x4 955 תודה !

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by spider272,

צריך המלצה ללוח אם וזכרונות שיהיו עם i7 6700k+GTX660 מקסימום גיימינג מינימום מחיר תקציב 1000-1500 ועוד סתם שאלה האם I5 6600K מספק ביצועים נמוכים משמעותית מהi7 6700k או שאפשר להסתפק בI5?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  9. שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by SharonSx,

BAD AXE 2 ב 850 ש"ח, שווה? (210.50$) וגם E6600 ב 1040 ש"ח, שווה? (259$) חישבתי לפי הדולר של היום.. 4.0158 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Ameralis Zaiir,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by iakovl,

מישהו יודע אם מוכרים בארץ mini-itx?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by omerbar,

האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by thtking,

שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by דובי770,

אני לפני קניית מחשב חדש שיתבסס אולי על z87 ו i5-4670k האם שווה לי לחכות למעבד הבא שיוצא עוד חצי שנה? I5-4690k האם השיפור יהיה משמעותי ביכולות הoc או לקנות עכשיו את המעבד והלוח דלעיל?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני צריך לוח אם לAMD. אין צורך ב SLI רק לוח אם.. אסור לחרוג מ 6000 ש"ח תודה, יהב.

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

האם עדיין צריך, במקרה של RDRAM, שני צ'יפים של הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by none,

האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by skullfacer,

יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  22. כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by cha_had,

ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by epiknx,

שלום רציתי לשאול עם למישהו מחברי הפורם יש מושג איפו אפשר לקנות את הדבר הזה בארץ. אני פשוט חייב להשיג אותו . אתר:http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/motherboards.jsp?motherboard_id=470

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by IpDo,

אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…

• 12 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים